|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
10.8.2009 9:59:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Mi smo se pa včeraj potepali - smo bli v Osilnici in je blo prav fino. NI blo velik ljudi, tm ob Kolpi smo si našli eno senčko in smo uživali ... voda je sicer mrzla, ampak moj mož se je vsen šel kopat ... z Rokom sva pa noge namakala, pa je blo glih tko fajn ...

In ste šli čez Ribnico? Bi se ustavili na kafetu user posted image

Aja, saj nas ni blo doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.8.2009 10:04:03   
sayuri
DAnes prazujejo same punce
LINA, LANA, ZALA, GAJA vse najboljše in najlepše.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.8.2009 10:15:49   
sayuri
L&Z spita že od pol devetih. NAjbolje, da si nobenih planov ne delam. Sem mislila, da bi šla na doooooooool dopoldanski sprehod. Ko se bosta zbudila, bo že prevroče. Nikol ni prav user posted image

Evo, kaj sem jaz danes počela - oprala dva stroja pliškotov user posted image

user posted image

Krysia, tebi se pa dogaja user posted image  Uživaj med sorodniki. Fešte tam dol pa vem, kakšne so. Sem bila pred dvemi leti prvič V Beogradu user posted image  V življenju nisem še tolk mesa pojedla, kot tam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.8.2009 10:21:45   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Krysia, tebi se pa dogaja  Uživaj med sorodniki. Fešte tam dol pa vem, kakšne so. Sem bila pred dvemi leti prvič V Beogradu user posted image  V življenju nisem še tolk mesa pojedla, kot tam user posted image

Ja, v Bosni  pa še sladice pa kava pa ... eh, verjetno bom prišla domov kakšno kilo težja user posted image

V Ribnici sem se pa spomnila nate, ampak ... ne vem, kje si doma .. a če koga ustavim pa vprašam, kje je sayuri z dvojčkoma, mi bodo vedl povedat?  user posted image

Pa pliškote moram tud jst oprat ... bom verjetno danes zvečer ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.8.2009 11:17:32   
sayuri

Krysia, tebi se pa dogaja  Uživaj med sorodniki. Fešte tam dol pa vem, kakšne so. Sem bila pred dvemi leti prvič V Beogradu user posted image  V življenju nisem še tolk mesa pojedla, kot tam user posted image

Ja, v Bosni  pa še sladice pa kava pa ... eh, verjetno bom prišla domov kakšno kilo težja user posted image

V Ribnici sem se pa spomnila nate, ampak ... ne vem, kje si doma .. a če koga ustavim pa vprašam, kje je sayuri z dvojčkoma, mi bodo vedl povedat?  user posted image

Pa pliškote moram tud jst oprat ... bom verjetno danes zvečer ...

Bojo, bojo. Sam po imenu moraš povedat. Drugače je tlele pri nas fuuuuul dvojčkov. Res user posted image   Sem pa čist v centru (pred gradom in zraven slaščičarne) user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.8.2009 12:17:46   
gajka

user posted image

Tole pa mora biti prav fino za videt! user posted image Uf, jaz bi se jih tudi morala lotit, imam na podstrehi 2 gigantski vreči mojih pliškotov. sayuri - a to si samo v pralni stroj natlačila in normalno oprala?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.8.2009 12:37:17   
bella02
Neža7, pazi na vaju user posted image

nell, zelo dobra ideja. Jaz bi bla za. Je pa fajn, če boš to res uredila v sklopu službe. Upam, da boš imela starše, ki bodo znali to ceniti. Bravo, punca!

gajka,
pomoje da ni kakšnih zahtev za kahlice, jaz bom le pazila, da je spredej dost dvignjena, da ne gre ven. Pa verjetno so to vse, al kakouser posted image . Pa nič ti ne zavidam tistega pucanja po kremiuser posted image

Krysia, mi HB nimamo težav z uspavanjem. Zaenkrat. Upam, da se vaš lepotec uneseuser posted image

sayuri, ampak Lovro ti je pa ful podobenuser posted image . Za srečanje mi verjetno ne bo zneslo, grem popoldne koristit rojstnodnevno darilo, urica masažeuser posted image

Katja
, prva slikca je fenomenalna, kot bi slikal enga malega Afričana, tak žalosten pogled

Kaja02, lepi ste! Si se odločila za beljakovinsko? Jaz sem se in zdaj je tretji dan. Sem pridna, včeraj sem se pregrešila le z micenim koščkom rolade, ker je Teja ni hotela, Tjaše ni blo, pa nisem hotela užalit gostiteljice. Fajn se mi zdi, ker so mi šle baterije v tehtnici in se bom vagala šele čez teden ali 14 dni, pa da vidimo rezultatuser posted image

Erin, kje si? Na ločevalni, beljakovinski? Joj, te dieteuser posted image . Verjetno moje doživljenske sopotniceuser posted image user posted image user posted image

Teja še panča, jaz pa si moram pripravt zapiske, če bom hotla it na izpit. Za nami je lep vikend. V soboto smo imeli obiske in smo krstili teraso (ki je še v nastajanu) s peko čevapčičev. Mmmmmm, dobri so bli. Včeraj smo šli na obisk k user posted image bratrancu (oz. njegovi punci) in smo spet pekli. Jedli smo tudi kalamare iz ražnja in kuuup zelenjave. Njamiuser posted image
Tjaša je šla po enem mesecu v vrtec.

Grem, dokler je še tišinauser posted image . No, je ni večuser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.8.2009 12:41:32   
bella02
TAJA IN TEJA, LINA, LANA, ZALA, GAJA vse najboljše in najlepše.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.8.2009 12:53:18   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

Tole pa mora biti prav fino za videt! user posted image Uf, jaz bi se jih tudi morala lotit, imam na podstrehi 2 gigantski vreči mojih pliškotov. sayuri - a to si samo v pralni stroj natlačila in normalno oprala?

JA, v pralni stroj, pa na 30. Jih operem vsake tolk cajta. JAz teh pliškotov ful ne maram in smo jih v vrtec že ful podarili. Zdaj imamo pa Zaro, ki je nanje čisto nora user posted image  in jih povsod vlači s seboj user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.8.2009 12:54:40   
tatly
oj.spet po dolgem casu.vidim da ste vsi ok neza ti pa pridno pocivaj
no mi smo prisli v soboto iz morja je nasa fulllll uzivala prejsnji mesec smo imeli krst je super uspel
stella se kar nima zobkov,je se pa zacela spuscat in ze nardi par korakov tudi sama

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.8.2009 13:54:10   
Erin
Majči22 - LINA, nyna84 - LANA, suzana73 -GAJA, Češnjica - ZALA

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOOOOOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.8.2009 14:08:32   
Zoja Miša

user posted image  

Jaz tudi, jaz tudi...čestitke!!!

Sayuri, imaš zs. Bravo za oprane pliškote. Mi jih tudi imamo polno. Jaz jih tudi v stroj vržem in to je to. Glede vozička, hvala za link...povej kako pa je kaj vodljiv?

Gajka,glede vozička, meni se zdi, da je fajn ga imeti, ker otrok ga bo rabil ziher še leto ali 2, in tale na je tako velik, da zasede cel prtlažnik, pa še 2 leti se nam ga ne bo dalo zraven vozit, pa morje...ni placauser posted image

Krysia, uživaj na dobri hrani in super družbi!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.8.2009 14:26:28   
Erin
http://www.taga.nl/taga-video.asp

user posted image

Če katera sanja o vozek/kolesu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.8.2009 14:37:10   
naty13
Sayuri BTW mi smo bili tudi včeraj celo dopoldne v Volčjem potoku in dolgo smo se zadrževali na igralih. Kdaj ste bili viuser posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.8.2009 15:58:30   
tejkaz
Dan

Se me še spomnite? Vidim da me prav nič ne pogrešate. user posted image
Smo imeli 14 dni atija na dopustu in ni bilo časa za internet. Začeli smo kolesarit, non stop smo bili naokoli. Danes pa prvi dan službe. Hitro je minilo in meni in bratu ki je čuval tamalčka. BIla sta pridna, jedla sta, spala,... Vse bp. Upam da bo še v naprej tako.

Sayuri, mi smo se pa mimo Volčjega potoka peljali. Smo še razmišljali a gremo a ne, pa smo rekli da ne. Sploj nismo vedeli da imajo takšna igrala.

Neža, dobrodošla doma. Počivaj, počivaj, počivaj.

Čestitke vsem enoletnikom. Vse najboljše.

Slikice so pa od vseh fenomenalne. Sayuri in Katja, Jaša je tudi temnopolt. Pa me ljudje sprašujejo, če ga sončim. Ja, seveda, pri 30 stopinjah se srehajamo brez kapce in zaščite.

Nič, moram iti, toliko da veste da sem še tukaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.8.2009 17:41:39   
cebrca
gajka Ivan je tudi že enkrat prišel do kreme, pa sem ga še pravi čas ustavila. Kjer jo je razmazal sem jo pa krasno spucala z robčki za ritko brisat. Še šporget zdaj pucam samo z njimi, se pol krasno sveti. user posted image Za cunje pa ne vem, pa po moje kakšna soda za perilo.
Da o plezanju tudi jaz ne govorim. Sem ga pustila v trip trap stolčku za mizo ko sem šla pripravit vodo za kopanje, pa je mali v sekundi splezal na mizo, sem prišla nazaj sem bla tako šokirana, da sva se 10 sek čisto mirno gledala, pol sem šla pa po fotoaparat-user posted image user posted image user posted image .
user posted image
Besede, pri nas je vse ata, ko je lačen pa ham ham. To je zaenkrat vse.
Za kahlico ne vem, jo je dobil za darilo za krstuser posted image .
kaja02 slike so krasne in zgleda da ste se imeli lepo.
sayurislike kot vedno za obliznit.
ZojaMiša OK hvala. A sta šla potem kaj pogledat po trgovinah?
OH kahlica, danes sem dobila opomin od moje tašče, da so njeni otroci pri 1. letu starosti že vsi brez plenic letali naokoli in šli sami po kahlico kadar so jo rabili!user posted image Ivan spije na dan 1l do 1,5 litra vode ali čaja ali soka, dokler ne bo znal povedat da ga lulat, lahko potem cel dan sedi na kahli.
Krysia upam da uspe trening španščine. Pa uživajte v obiskih in na obiskih da boš vse od prejšnjega leta prinesla not, postrežba bo ziher user posted image !

Še nekaj slikic z RD
user posted image
user posted image
user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.8.2009 18:38:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri BTW mi smo bili tudi včeraj celo dopoldne v Volčjem potoku in dolgo smo se zadrževali na igralih. Kdaj ste bili viuser posted image

Mi smo bili popoldne. Okrog pol treh smo prišli, pa do sedmih zvečer user posted image

Poglejte si tale video http://www.wimp.com/partlycloudy/ 
Je tko prisrčn
user posted image user posted image user posted image

tejkaz o, te pogrešamo, te user posted image  SAmo vedno ne napišemo user posted image . No evo, bi lahko naredili včeraj srečanje v Volčjem Potoku. user posted image

MA saj res. Punce...kaj pa če bi se tam dobile???? Igral je ful, pa ta mali po mivki plezajo, pa po travci...pa na en sprehodek gremo, kavico pa v termoski prinesemo user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii cebrca, kake lepe slikce user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.8.2009 20:07:14   
sayuri
matejchi, da ne pozabim. V četrtek popoldne ob 18h bo v Kamniku (nekje zunaj-pojma nimam, kje) Lucija igrala za otročke predstavo Motovilčica. Če bi te utegnilo zanimati user posted image

L&Z spita, Filip in moj šraufata hiško na vrtu. KONČN!. Sem mislila, da je ne bom letos dočakala user posted image
Jaz sem pojedla kebab, zdaj bi pa kak fajn film pogledala. MAm občutek, da se sama s seboj pogovarjam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.8.2009 20:08:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

http://www.taga.nl/taga-video.asp

user posted image

Če katera sanja o vozek/kolesu user posted image user posted image user posted image

KAj vse se bojo še spomnili user posted image user posted image user posted image

PA za dvojčke imajo tud user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.8.2009 20:12:43 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.8.2009 20:20:14   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

Se pridružujem čestitkam! Same punce danes praznujejo. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.8.2009 20:37:47   
Zoja Miša
Tejkaz, danes sem nate mislila, pa če verjemeš ali ne. Pa sem mislila, da si še en teden frajuser posted image , ups. Lepo da ti je hitro minilo in super, da je tvoj brat fina varuškauser posted image  Le javljaj se takole! Pozabiti te pa ne moramo, si naša in te ne damo!

Sayuri, nisi čisto sama. Pejt film gledat! Pa uživaj! Kaj pa če se v četrtek v Volčjem potoku potem dobimo? Hmmm? Sam ne vem če ne bo grdo vremeuser posted image  Glede ne to, da sva le mi2 kandidatki je najbolje, da se meniva po zs, a ne? Filmček je pa res cuteuser posted image   Za voziček mi nisi napisala, če je dobro vodljiv? Fajn se mi zdi, ker ga je mogoče spraviti v ležeč položaj. Drugače mi je všeč Quiny Zapp, ampak ne gre v ležeči položaj, kar je malo butasto, kaj pa če otrok zaspi?user posted image

Cebrca, super fotke! In Kaja Lina bo jutri imela podobno torticouser posted image
Glede igral smo pa kar v BC kupili.

Erin, ja res, kaj vse se ne spomnijo. In jaz bi vse imela, sam ni eučkovuser posted image .

Buhtlček, glede vozička mi daj kak link...saj boš, ne?user posted image

Moj zaspal na kavču, jaz pa pod tuš.

Počasi dobivam popadkeuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.8.2009 21:04:48   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, nisi čisto sama. Pejt film gledat! Pa uživaj! Kaj pa če se v četrtek v Volčjem potoku potem dobimo? Hmmm? Sam ne vem če ne bo grdo vremeuser posted image  Glede ne to, da sva le mi2 kandidatki je najbolje, da se meniva po zs, a ne? Filmček je pa res cuteuser posted image   Za voziček mi nisi napisala, če je dobro vodljiv? Fajn se mi zdi, ker ga je mogoče spraviti v ležeč položaj. Drugače mi je všeč Quiny Zapp, ampak ne gre v ležeči položaj, kar je malo butasto, kaj pa če otrok zaspi?user posted image

Voziček je ful lepo vodljiv. Glede na to, da sem dala čez kar nekaj vozičkov za dvojčke, je ta kot vrtavka. Bi minic_a lahko potrdila, če se bo kaj javila. SIcer ga boš pa lahko probala, če se dobiva v bližnji prihodnosti. Počakava še na kandidatke.- Lahko pa tudi na lepo vreme in se res dobimo v Volčjem Potoku. No punce? Ste za? Noooo?

Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.8.2009 21:05:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Počasi dobivam popadkeuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.8.2009 6:56:33   
sayuri
Kaja Lina vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan. Enako tudi mamici.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.8.2009 6:57:07   
nell

Zoja Miša, jst sem nekje brala, da se kahlico uvaja po drugem letu user posted image Zdej pa ne vem ... vsekakor pa pravijo, da ni treba hitet. Jasno, da če otrok kaže očitno znake, kdaj bo lula al pa kakal, pol že lahko poskusiš s kahlico, najslabše bi pa blo, če bi jih silili ...

Uuuu s temle se  pa sigurn strinjam - pa mislim, da smo se mal narobe razumeli... js Tiborja res posadim na kahlo, pa sedi na njej, js pa se pa  prinesem kup igrač in se igrava. Mah ne silim ga da sedi gor, ko je njemu dovolj, ga vzamem dol. Pa ni mi bistvo, da gre že zdaj lulat in kakat v kahlo, ampak da mu jo dejansko sploh predstaviš, da se je ne boji in nima groze k je treba nanjo sest. Pri nas je vse skupaj zabava - da bi pa zavedno šel lulat in kakat na kahlico so pa naši mačkini še premajhni - imajo še dovolj časa (mi smo kahlico začel uvajat izključno zaradi vrtca, ker sem si želela, da bi jo prej spoznal, da bi mu bilo zabavno in da v vrtcu, ko ga bodo dale nanjo - mu ne bo to neko svetsko čudo).

Tejka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem spremljala tvoje kolesarske podvige na FB - bravo punca - to so že kr maratoni. In super za uspešen dan v službi in da sta mačkina tko dober prestala.

Js pa danes na zdravniški pregled in do 11 moram ostat tešča, če ne morm jutri zjutraj še enkrat v labaratorij - to pa ne gre - mam varstvo za danes. Jutri imamo še P in še prej js sestanek na zavodu - potem pa samo odmislim vse skupaj - pripravim prtlago za morčeka in v soboto šibamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?