Menta
|
Dober večer! Jaz sem imela danes pregled. Ker ni bilo moje G, sem bila pri enem drugem. Bilo mi je kar grozno. Samo nekaj je gledal mojo materinsko, nič ni govoril. Potem me je vprašal, kako sem, sem rekla, da dobro. Vprašal me je, če mislim, da je vse vredu tam spodaj, sem rekla, da imam malo izcedka in pol pravi, da če želim, da me pregelda, če ne pač ne. Jaz sem bila ful zmedena, on pa še enkrat pravi, da če jaz želim, da lahko. Kako pa naj jaz o to odločam???? Saj je on zdravnik in bo presodil, kaj je potrebno in kaj ne. Potem sem seveda pristala. Sploh ne vem, ali mi je vzel bris ali kaj drugega. Rekel je samo, da je spodaj razkužil in mi dal neke svečke za tri dni. Je rekel, da misli, da ni vnetje, da sem pa sigurno slišala veliko o prezgodnjih porodih in da so bakterije (ki jih je cel kup) lahko vzrok za to. Jaz sem bila čist šokirana. In potem še pravi, da bom sama presodila, če mi bo po teh svečkah bolje in če želim, naj o tem povem naslednjič svoji G. Mislim, halo? Zakaj ji pa ne bi???? Pa itak je v karton zapisal, da mi je dal svečke in jo bo verjetno zanimalo, ali je kaj bolje. Pregledal me je tudi skozi trebuh z ultrazvokom, ampak mi ni ničesar povedal, kaj je videl, ali je vse ok z bebico in tako. Sem bila prav žalostna, šokirana, zmedena in še kaj. Takega pregelda si ne želim več in tudi kakšni drugi ženski ga ne privoščim. Ne vem, kako lahko sploh kaka pacientka hodi k njemu. Glede drugih tem bom kdaj drugič komentirala, zdej sem preveč iz sebe. Možek me bo zdej malo pocartal (z napolitankami in sladoledom) in upam, da bo potem bolje. Lahko noč vsem in pazite nase.
|