Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 14:44:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. go najaa, go najaa o hvala za vspodbudo. Me boste poslušale tud, ko bom čist panična, ker bi čokolado jedla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 15:16:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. go najaa, go najaa o hvala za vspodbudo. Me boste poslušale tud, ko bom čist panična, ker bi čokolado jedla? seveda, dokler se nam ni treba odrekat čokoladi, lahko komot navijamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 15:31:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka seveda, dokler se nam ni treba odrekat čokoladi, lahko komot navijamo Hvala, sem vedla, da lahko računam na vas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 15:59:13
|
|
|
|
Najaa
|
Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 16:01:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. jaz sem jo v šparu dobla za dobrih 6eur in drži cel dan (taka srebrna) ,drži pa 1l.
< Sporočilo je popravil spps -- 9.8.2009 16:04:06 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 16:06:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. jaz sem jo v šparu dobla za dobrih 6eur in drži cel dan (taka srebrna) ,drži pa 1l. Pa jaz mam isto, srebrno tudi iz špara, edin da je pol litrska... Pa je očitno pokvarjena. Sem tak jezna, no! Zadnjič vzunaj me je skoraj kap, ko sem ji hotla naredit za jest in je blo že skoraj hladno po ene treh urah, danes sem pa testirala in po dveh urah je bila mlačna voda. Kaj je pa lahk to narobe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 16:14:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka seveda, dokler se nam ni treba odrekat čokoladi, lahko komot navijamo bravo Pocka, dober odgovor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:02:33
|
|
|
|
pocka
|
najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dieti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:03:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. meni jo je tašča kupla enkrat v Tušu ko je bla v akciji...je pa ful vredu...ostane voda topla več kot 12 ur
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:04:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dieti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:06:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. go najaa, go najaa o hvala za vspodbudo. Me boste poslušale tud, ko bom čist panična, ker bi čokolado jedla? seveda...saj zato smo tu gor sicer pa js počasi zaključujem s svojo dieto.... trimesečni rok se izteka v dveh mesecih sem shujšala 12 kg.... koliko pa še v tem zadnjem mesecu pa ne vem ker se bom tehtala ob koncu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:06:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dieti aha, pol tudi jaz :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:07:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika seveda...saj zato smo tu gor sicer pa js počasi zaključujem s svojo dieto.... trimesečni rok se izteka v dveh mesecih sem shujšala 12 kg.... koliko pa še v tem zadnjem mesecu pa ne vem ker se bom tehtala ob koncu trezika, kakšno dieto pa si imela?? In bravo za Kg. Kdaj prideš kaj v Mb. da se vidimo in spoznamo tvojo lepotičko
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.8.2009 17:08:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:13:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika seveda...saj zato smo tu gor sicer pa js počasi zaključujem s svojo dieto.... trimesečni rok se izteka v dveh mesecih sem shujšala 12 kg.... koliko pa še v tem zadnjem mesecu pa ne vem ker se bom tehtala ob koncu trezika, kakšno dieto pa si imela?? In bravo za Kg. Kdaj prideš kaj v Mb. da se vidimo in spoznamo tvojo lepotičko ločevalno pa veš kako dolgo se že spravljam v mb sploh ne vem če se še znam do tja pripeljat bom se pa po vsej verjetnosti odpravla naslednji teden ko je dragi zjutraj v službi in imam popoldan avto doma bo treba par kolegic obiskat da me ne pozabijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:54:09
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: monika1 zivjo!Kako ste kaj?Najaa a tebi ze gre na shrani.si?Meni se vedno ne. ne, ne gre. bo katera druga naredila. MaJaLE, Ko pride. kaj pa morm nardit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 17:55:15
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. js mam iz spara za 6 deci... je taka zelena...mi tudi dobro drži.. po par urah voda ni več vrela vrela, ampak samo še vrela, ampak je ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 18:33:10
|
|
|
|
monika1
|
Zdravo!jaz bi te prosila,ce bi dala mojga sincka na vas seznam,sem se sele zdaj pridruzila.Njegovi podatki so na stevilki sest.Pa ne gre mi iz strani shrani.si slikice sem kopirat,pa ce bi mi lahko mogoce ti?Slikice imam v mojem albumu.Najaa jaz imam termovko iz spara,tisto za 40 eurov,se ne more zlomit.Voda je vroca od12 do 15 ur,drzi pa 7 deci.Ze dve smo zlomili,zato smo se odlocili za nakup te.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 18:35:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika1 Zdravo!jaz bi te prosila,ce bi dala mojga sincka na vas seznam,sem se sele zdaj pridruzila.Njegovi podatki so na stevilki sest.Pa ne gre mi iz strani shrani.si slikice sem kopirat,pa ce bi mi lahko mogoce ti?Slikice imam v mojem albumu.Najaa jaz imam termovko iz spara,tisto za 40 eurov,se ne more zlomit.Voda je vroca od12 do 15 ur,drzi pa 7 deci.Ze dve smo zlomili,zato smo se odlocili za nakup te. ni panike katero slikico bi pa rada da ti dam gor? ker jih maš 6 v albumu
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 9.8.2009 18:36:19 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 18:39:13
|
|
|
|
monika1
|
ce bo slo bi te prosila,slikico 1 in 4.Ce pa ne pa samo 4.Hvala.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:04:36
|
|
|
|
spps
|
kje ste vseee??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:07:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dieti Pa še prav maš. trezika, tebi pa čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:08:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste vseee?? Evo meeeeee. Zdaj ko je končno tamala zaspala. Spet se je drla ko ne vem kaj. Bojim se, da je začela zavračat flaško. Že nekaj dni bi se čez dan sam dojila in ji dam, ker vem da je bolj ko ne žejna in ravno toliko imam. No zvečer jo pa komaj pripravim, da popije kaj iz flaše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:11:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! p.s. Se grem cartati! ne verjamem, da samo to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:11:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo? Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. Iz Ikee, 0,5 litra..zdrži tudi 20h....če vročo noter nalijem seveda...cena cca 5,00 EUR...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 21:30:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Če ni nobene..pa grem! LAHKO NOČ!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime punčka:suzystNajlepše ime izmed:Heili (
6%)
Lana (
57%)
Kiara (
23%)
Leila (
14%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!