|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
9.8.2009 14:44:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK !

Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. user posted image V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. user posted image

go najaa, go najaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o hvala za vspodbudo. Me boste poslušale tud, ko bom čist panična, ker bi čokolado jedla? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 351
9.8.2009 15:16:29   
pocka

Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. user posted image V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. user posted image

go najaa, go najaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o hvala za vspodbudo. Me boste poslušale tud, ko bom čist panična, ker bi čokolado jedla? user posted image

seveda, dokler se nam ni treba odrekat čokoladi, lahko komot navijamouser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
9.8.2009 15:31:04   
Najaa

seveda, dokler se nam ni treba odrekat čokoladi, lahko komot navijamouser posted image user posted image user posted image

Hvala, sem vedla, da lahko računam na vas. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.8.2009 15:59:13   
Najaa
Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo?
Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? user posted image Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 354
9.8.2009 16:01:43   
spps

Tiste, ki imate vodo v termovkah - kakšne termovke imate in kako dolgo vam drži vročo vodo?
Ker to, da je po slabih dveh urah voda mlačna, ni dobro, ne? user posted image Sem tak jezna. Že druga termovka, nova in ne dela ok. Rabljena pa 3x, če. user posted image

jaz sem jo v šparu dobla za dobrih 6eur in drži cel dan (taka srebrna) ,drži pa 1l.

< Sporočilo je popravil spps -- 9.8.2009 16:04:06 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
9.8.2009 16:06:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz sem jo v šparu dobla za dobrih 6eur in drži cel dan (taka srebrna) ,drži pa 1l.

Pa jaz mam isto, srebrno tudi iz špara, edin da je pol litrska... Pa je očitno pokvarjena. Sem tak jezna, no! Zadnjič vzunaj me je skoraj kap, ko sem ji hotla naredit za jest in je blo že skoraj hladno po ene treh urah, danes sem pa testirala in po dveh urah je bila mlačna voda. user posted image Kaj je pa lahk to narobe?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 356
9.8.2009 16:14:40   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image bravo Pocka, dober odgovor.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
9.8.2009 17:02:33   
pocka
najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dietiuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 358
9.8.2009 17:03:47   
trezika

meni jo je tašča kupla enkrat v Tušu ko je bla v akciji...je pa ful vredu...ostane voda topla več kot 12 ur user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
9.8.2009 17:04:23   
trezika

najaa, jaz imam na hladilniku magnetek: uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah, tako,da jaz sem vedno na dietiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
9.8.2009 17:06:19   
trezika

seveda...saj zato smo tu gor user posted image
sicer pa js počasi zaključujem s svojo dieto.... trimesečni rok se izteka user posted image v dveh mesecih sem shujšala 12 kg.... koliko pa še v tem zadnjem mesecu pa ne vem ker se bom tehtala ob koncu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
9.8.2009 17:06:48   
tasa_m

aha, pol tudi jaz :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
9.8.2009 17:07:51   
tasa_m

seveda...saj zato smo tu gor user posted image
sicer pa js počasi zaključujem s svojo dieto.... trimesečni rok se izteka user posted image v dveh mesecih sem shujšala 12 kg.... koliko pa še v tem zadnjem mesecu pa ne vem ker se bom tehtala ob koncu user posted image
trezika, kakšno dieto pa si imela?? In bravo za Kg.user posted image user posted image
Kdaj prideš kaj v Mb. da se vidimo in spoznamo tvojo lepotičko user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.8.2009 17:08:20 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
9.8.2009 17:13:36   
trezika

seveda...saj zato smo tu gor user posted image
trezika, kakšno dieto pa si imela?? In bravo za Kg.user posted image user posted image
Kdaj prideš kaj v Mb. da se vidimo in spoznamo tvojo lepotičko user posted image

ločevalno user posted image

pa veš kako dolgo se že spravljam v mb user posted image sploh ne vem če se še znam do tja pripeljat user posted image user posted image
bom se pa po vsej verjetnosti odpravla naslednji teden ko je dragi zjutraj v službi in imam popoldan avto doma user posted image bo treba par kolegic obiskat da me ne pozabijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 364
9.8.2009 17:54:09   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: monika1

zivjo!Kako ste kaj?Najaa a tebi ze gre na shrani.si?Meni se vedno ne.user posted image

ne, ne gre. bo katera druga naredila. MaJaLE, Ko pride.

kaj pa morm nardit?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.8.2009 17:55:15   
*MaJaLe*

js mam iz spara za 6 deci... je taka zelena...mi tudi dobro drži.. po par urah voda ni več vrela vrela, ampak samo še vrela, ampak je okuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.8.2009 18:33:10   
monika1
Zdravo!jaz bi te prosila,ce bi dala mojga sincka na vas seznam,sem se sele zdaj pridruzila.Njegovi podatki so na stevilki sest.Pa ne gre mi iz strani shrani.si slikice sem kopirat,pa ce bi mi lahko mogoce ti?Slikice imam v mojem albumu.Najaa jaz imam termovko iz spara,tisto za 40 eurov,se ne more zlomit.Voda je vroca od12 do 15 ur,drzi pa 7 deci.Ze dve smo zlomili,zato smo se odlocili za nakup te.

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.8.2009 18:35:59   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: monika1

Zdravo!jaz bi te prosila,ce bi dala mojga sincka na vas seznam,sem se sele zdaj pridruzila.Njegovi podatki so na stevilki sest.Pa ne gre mi iz strani shrani.si slikice sem kopirat,pa ce bi mi lahko mogoce ti?Slikice imam v mojem albumu.Najaa jaz imam termovko iz spara,tisto za 40 eurov,se ne more zlomit.Voda je vroca od12 do 15 ur,drzi pa 7 deci.Ze dve smo zlomili,zato smo se odlocili za nakup te.
ni panikeuser posted image
katero slikico bi pa rada da ti dam gor? ker jih maš 6 v albumuuser posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 9.8.2009 18:36:19 >

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.8.2009 18:39:13   
monika1
ce bo slo bi te prosila,slikico 1 in 4.Ce pa ne pa samo 4.Hvala.user posted image user posted image

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.8.2009 21:04:36   
spps
kje ste vseee??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.8.2009 21:07:23   
Najaa

user posted image user posted image Pa še prav maš.

trezika, tebi pa čestitke!user posted image  

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.8.2009 21:08:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kje ste vseee??

Evo meeeeee. Zdaj ko je končno tamala zaspala. Spet se je drla ko ne vem kaj. Bojim se, da je začela zavračat flaško. user posted image Že nekaj dni bi se čez dan sam dojila in ji dam, ker vem da je bolj ko ne žejna in ravno toliko imam. No zvečer jo pa komaj pripravim, da popije kaj iz flaše.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.8.2009 21:11:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

LAHKO NOČ! user posted image

p.s. Se grem cartati! user posted image

ne verjamem, da samo touser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.8.2009 21:11:03   
KOKICA32

Iz Ikee, 0,5 litra..zdrži tudi 20h....če vročo noter nalijem seveda...cena cca 5,00 EUR...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.8.2009 21:30:42   
KOKICA32
Če ni nobene..pa grem! user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!