Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:10:23
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Kokica..ŽBERLA je isto kot punja ...ma, ko te kdo mahne po glavi kaj torej focn...klofuta? Ne poznam niti besede "punja" Sej zato sem dala , ker sem se spomnila, da je to isto še ena primorska ...ja, nekaj sličnega kot klofuta...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:13:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- kaj spet nogomet gledaš? Danes jim bolje kaže, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:14:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Kokica..ŽBERLA je isto kot punja ...ma, ko te kdo mahne po glavi kaj torej focn...klofuta? Ne poznam niti besede "punja" Sej zato sem dala , ker sem se spomnila, da je to isto še ena primorska ...ja, nekaj sličnega kot klofuta... No, hvala, sedaj kapiram....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:21:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ! p.s. Se grem cartati!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:30:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo... odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!! piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idej o, zdej sem se pa spomnila, kaj vaju hočem že dalj časa vprašat s kakšnimi barvami naj rišem po steni? jaz tudi kar z akrilnimi rišem in ful lepo izpade
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:32:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!! za to gugalnico sem mojemu tako dolgo težila,da je cedu, no zdaj pa pravi,da je ful fajn za Tajo,da se notri gunca pa risanke gleda bom malo po netu pobrskala še za kako idejo za sobico...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 21:32:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! p.s. Se grem cartati! lepo tebi, moj je pa v nočni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 22:11:47
|
|
|
|
trinity22
|
čer ... se na hitro javim, danes smo se potepali in sicer smo si šli ogledat svet v malem ( minimundus) pa ob Vrbsko jezero smo šli. Bilo je zelo zanimivo in lepo, Tiana pa pridna ful No glasovala sem, upam, da bo kaj pomagalo ... zdaj grem pa spat, ker sem ful utrujena od celodnevnega izleta mimogrede še to pocka ful mate lepo zrihtano stanovanje, superca MaJaLe fajn rihtaj za poroko, sej neki malega časa še imaš No zdaj pa res nočka vsem, pridem jutri kaj naokoli ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 22:45:35
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo... odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!! piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idej Malo tu, malo tam...pol vse pokombiniram, dodam kaj svojega in je to to... ...poglej v kakšno Tajino knjigico in malo "posvojiš"... Felix...z akrili komot rišeš po steni... Kokica..ŽBERLA je isto kot punja ...ma, ko te kdo mahne po glavi ZAUŠNICA po slovensko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 22:45:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! p.s. Se grem cartati! ne verjamem, da samo to
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 8.8.2009 22:46:50 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 23:02:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!! a že mate parcelo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.8.2009 23:04:03
|
|
|
|
felix7
|
punce, moram vam pokazat zmagovalno fotografijo dneva (spps, upam, da ne boš huda ), to je namreč Larisa od spps, fotograf - moj mož
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 0:23:58
|
|
|
|
felix7
|
No, pa še zadnji niz mojih ustvarjanj Pri bodijih najbrž ne rabite podnapisov, ne? Platno je pa za našega prijateljčka, h kateremu gremo jutri na prvi rojstni dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 7:42:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro in lepo družinsko nedeljo. Moram malo pospravit dobimo obiske ,pa ne želim,da si kdo nogo zlomi . PIKNIK - Z ENO BESEDO NEPOZABNO.IN HVALA ZA VSE ,PA LUPČE ZA MALE ZVONČKE IN ENO TROBENTICO .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 7:57:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, mi smo domaaaaaaa; madona ste se načvekale ta teden; se splača brat? kako ste? mi OK.... ni, si grem kavico skuhat pa cunje dat prat Lep dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 8:17:13
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, mi smo domaaaaaaa; madona ste se načvekale ta teden; se splača brat? kako ste? mi OK.... ni, si grem kavico skuhat pa cunje dat prat Lep dan WB, ste se imeli fajn?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 8:52:41
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. felix, ful lepo rišeš. Kaj pa tista slika zraven platna? Kam si se odpravljala? mamaM, welcome back. Kaj je vroče... sem misla juho kuhat, pa no go. Se bomo še mi zraven skuhali. Danes je dan D.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:03:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, moram vam pokazat zmagovalno fotografijo dneva (spps, upam, da ne boš huda ), to je namreč Larisa od spps, fotograf - moj mož
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:21:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit? Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :) Probaj z večjo dudo ja, no jaz bi zagotovo, če bi videla da ji je premala. Naša frajla pa MAM dude iz Pikapolonice sploh noče, izrecno želi samo dudo MAM iz Mullerja POCKA .. full lepa dnevna. Gugalnica je zakon Mi jo tud imamo v planu nardit, odkar sem bila noseča je T. stalno o njej govoruil, čakamo da Lija malo zraste IZVIRNO SPOROČILO: pocka ja , tega sva kupila takrat, ko sem starega s fluorescentno zeleno barvo polila, če se še spomniš (še dobro,da sem bila noseča, če ne bi mi moj vrat zavil), pa nam paše v novo d. sobo...en strošek manj se spomnim tega, ko si nam pisala na RR ja Feliša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:21:34
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m kako ste se imeli??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:27:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit? Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :) Probaj z večjo dudo ja, no jaz bi zagotovo, če bi videla da ji je premala. Naša frajla pa MAM dude iz Pikapolonice sploh noče, izrecno želi samo dudo MAM iz Mullerja Nisem vedla, da so različne te dude. Bom poiskala večjo, ja. Sicer ni nek občudovalec dud, pa vseeno. Se mi zdi, kot da bo to, ki je do 7m glih kar celo pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:36:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo... odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!! piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idej Malo tu, malo tam...pol vse pokombiniram, dodam kaj svojega in je to to... ...poglej v kakšno Tajino knjigico in malo "posvojiš"... Felix...z akrili komot rišeš po steni... Kokica..ŽBERLA je isto kot punja ...ma, ko te kdo mahne po glavi ZAUŠNICA po slovensko focn po štajersko,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:40:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo... odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!! piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idej Malo tu, malo tam...pol vse pokombiniram, dodam kaj svojega in je to to... ...poglej v kakšno Tajino knjigico in malo "posvojiš"... Felix...z akrili komot rišeš po steni... Kokica..ŽBERLA je isto kot punja ...ma, ko te kdo mahne po glavi ZAUŠNICA po slovensko focn po štajersko,haha Pa še ena po primorsko - žlepa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:44:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit? Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :) Probaj z večjo dudo ja, no jaz bi zagotovo, če bi videla da ji je premala. Naša frajla pa MAM dude iz Pikapolonice sploh noče, izrecno želi samo dudo MAM iz Mullerja Nisem vedla, da so različne te dude. Bom poiskala večjo, ja. Sicer ni nek občudovalec dud, pa vseeno. Se mi zdi, kot da bo to, ki je do 7m glih kar celo pojedla. MA duda iz Pikapolonice nima na cuclju nekaj gor, in je tak koda bi ji iz ust padla. Kak ji jo dam v usta je že zunaj Kak pa se klofuti po dolenjsko reče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 10:46:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak pa se klofuti po dolenjsko reče? Zdaj je pa felix na vrsti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
KAKOVOST VRTCEVcarmencitaKAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?Zelo zadovoljna (
31%)
Še kar zadovoljna (
37%)
Nezadovoljna (
7%)
Zelo nezadovoljna (
4%)
Ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!