|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
8.8.2009 21:10:23   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Kokica..ŽBERLA je isto kot punja user posted image  user posted image ...ma, ko te kdo mahne po glavi user posted image  user posted image

kaj torej focn...klofuta? Ne poznam niti besede "punja"user posted image

Sej zato sem dala user posted image , ker sem se spomnila, da je to isto še ena primorska user posted image ...ja, nekaj sličnega kot klofuta...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.8.2009 21:13:26   
KOKICA32
Tasa- kaj spet nogomet gledaš? user posted image user posted image user posted image user posted image Danes jim bolje kaže, ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.8.2009 21:14:28   
KOKICA32

Kokica..ŽBERLA je isto kot punja user posted image  user posted image ...ma, ko te kdo mahne po glavi user posted image  user posted image

kaj torej focn...klofuta? Ne poznam niti besede "punja"user posted image

Sej zato sem dala user posted image , ker sem se spomnila, da je to isto še ena primorska user posted image ...ja, nekaj sličnega kot klofuta...user posted image

No, hvala, sedaj kapiram....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.8.2009 21:21:34   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

p.s. Se grem cartati! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.8.2009 21:30:05   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo...user posted image user posted image user posted image odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!!

piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idejuser posted image

o, zdej sem se pa spomnila, kaj vaju hočem že dalj časa vprašat user posted image  s kakšnimi barvami naj rišem po steni?
jaz tudi kar z akrilnimi rišem in ful lepo izpade

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.8.2009 21:32:00   
pocka

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!
za to gugalnico sem mojemu tako dolgo težila,da je cedu, no zdaj pa pravi,da je ful fajn za Tajo,da se notri gunca pa risanke gledauser posted image

bom malo po netu pobrskala še za kako idejo za sobico...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.8.2009 21:32:43   
pocka

user posted image user posted image user posted image lepo tebi, moj je pa v nočniuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.8.2009 22:11:47   
trinity22
čer ...

se na hitro javim, danes smo se potepali in sicer smo si šli ogledat svet v malem ( minimundus) pa  ob Vrbsko jezero smo šli. Bilo je zelo zanimivo in lepo, Tiana pa pridna ful user posted image

No glasovala sem, upam, da bo kaj pomagalo ...
zdaj grem pa spat, ker sem ful utrujena od celodnevnega izleta
mimogrede še to pocka ful mate lepo zrihtano stanovanje, supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MaJaLe fajn rihtaj za poroko, sej neki malega časa še imašuser posted image
No zdaj pa res nočka vsem, pridem jutri kaj naokoli ...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.8.2009 22:45:35   
*MaJaLe*

aja,vedno pozabim, kokica, se mi zdi ali katera je dala zadnjič recept za jogurtovo pecivo...user posted image user posted image user posted image odlično je, sem ga naredila z borovnicami in nektarinami, njammmmaaaa!!!

piruri - kje ti dobivaš ideje, me zanima za otroško sobico, smo jo pobelili in me že prsti srbijo za kaj po stenah narisat, ampak sem čisto brez idejuser posted image

Malo tu, malo tam...pol vse pokombiniram, dodam kaj svojega in je to to...user posted image  user posted image ...poglej v kakšno Tajino knjigico in malo "posvojiš"...

Felix...z akrili komot rišeš po steni...

ZAUŠNICA po slovenskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.8.2009 22:45:55   
*MaJaLe*

ne verjamem, da samo touser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 8.8.2009 22:46:50 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.8.2009 23:02:35   
felix7

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!

user posted image user posted image user posted image a že mate parcelo?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.8.2009 23:04:03   
felix7
punce, moram vam pokazat zmagovalno fotografijo dneva (spps, upam, da ne boš huda user posted image ), to je namreč Larisa od spps, fotograf - moj mož user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.8.2009 0:23:58   
felix7
No, pa še zadnji niz mojih ustvarjanj user posted image  Pri bodijih najbrž ne rabite podnapisov, ne? user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Platno je pa za našega prijateljčka, h kateremu gremo jutri na prvi rojstni dan user posted image
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.8.2009 7:42:14   
PERSIDA
Dobro jutro in lepo družinsko nedeljo.

Moram malo pospravit dobimo obiske ,pa ne želim,da si kdo nogo zlomiuser posted image .

PIKNIK -  Z ENO BESEDO NEPOZABNO.IN HVALA ZA VSE ,PA LUPČE ZA MALE ZVONČKE IN ENO TROBENTICOuser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.8.2009 7:57:48   
mama_milchy
Jutro,

mi smo domaaaaaaa;
madona ste se načvekale ta teden; se splača brat?
kako ste? mi OK....
ni, si grem kavico skuhat pa cunje dat prat

Lep dan

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.8.2009 8:17:13   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

mi smo domaaaaaaa;
madona ste se načvekale ta teden; se splača brat?
kako ste? mi OK....
ni, si grem kavico skuhat pa cunje dat prat

Lep dan

WB, ste se imeli fajn?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.8.2009 8:52:41   
Najaa
Dobro jutro.

felix, ful lepo rišeš. user posted image Kaj pa tista slika zraven platna? Kam si se odpravljala? user posted image

mamaM, welcome back.user posted image

Kaj je vroče... sem misla juho kuhat, pa no go. Se bomo še mi zraven skuhali. user posted image
Danes je dan D. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.8.2009 10:03:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

punce, moram vam pokazat zmagovalno fotografijo dneva (spps, upam, da ne boš huda user posted image ), to je namreč Larisa od spps, fotograf - moj mož user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.8.2009 10:21:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit?
Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :)
Probaj z večjo dudo ja, no jaz bi zagotovo, če bi videla da ji je premala. Naša frajla pa MAM dude iz Pikapolonice sploh noče, izrecno želi samo dudo MAM iz Mullerja user posted image

POCKA .. full lepa dnevna. user posted image user posted image user posted image Gugalnica je zakon user posted image Mi jo tud imamo v planu nardit, odkar sem bila noseča je T. stalno o njej govoruil, čakamo da Lija malo zraste user posted image

ja , tega sva kupila takrat, ko sem starega s fluorescentno zeleno barvo polila, če se še spomniš (še dobro,da sem bila noseča, če ne bi mi moj vrat zavil), pa nam paše v novo d. sobo...en strošek manj

se spomnim tega, ko si nam pisala na RR ja

Feliša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.8.2009 10:21:34   
tasa_m
mama_m kako ste se imeli?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.8.2009 10:27:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit?
Probaj z večjo dudo ja, no jaz bi zagotovo, če bi videla da ji je premala. Naša frajla pa MAM dude iz Pikapolonice sploh noče, izrecno želi samo dudo MAM iz Mullerja user posted image

Nisem vedla, da so različne te dude. user posted image
Bom poiskala večjo, ja. Sicer ni nek občudovalec dud, pa vseeno. Se mi zdi, kot da bo to, ki je do 7m glih kar celo pojedla. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.8.2009 10:36:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Malo tu, malo tam...pol vse pokombiniram, dodam kaj svojega in je to to...user posted image  user posted image ...poglej v kakšno Tajino knjigico in malo "posvojiš"...

ZAUŠNICA po slovenskouser posted image user posted image user posted image user posted image

focn po štajersko,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.8.2009 10:40:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

focn po štajersko,haha

Pa še ena po primorsko - žlepa! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.8.2009 10:44:41   
tasa_m

Nisem vedla, da so različne te dude. user posted image
Bom poiskala večjo, ja. Sicer ni nek občudovalec dud, pa vseeno. Se mi zdi, kot da bo to, ki je do 7m glih kar celo pojedla. user posted image

MA duda iz Pikapolonice nima na cuclju nekaj gor, in je tak koda bi ji iz ust padla. Kak ji jo dam v usta je že zunaj user posted image

Kak pa se klofuti po dolenjsko reče? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.8.2009 10:46:28   
Najaa

Kak pa se klofuti po dolenjsko reče? user posted image

Zdaj je pa felix na vrsti. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!