veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ali tudi vaši ne spijo po 2-3h ponoči.Namreč našmu se je sedaj čisto ves ritem pokvaril.Spat gre lepo ob 20h tako kot prej a se že zbudi 23h,2h in potem veseljak bedi do 5h (VMES SE SMEJI,JOČE,GODRNJA,...-MAMI PA VSA TEČNA) Prej mi je pa spal od 20-04h-predno je zbolel Sonček85 - pri nas je ista pesem. Vsako noč znova. Sicer sem pa danes opazila, da ga je orng matralo kakanje in seveda ni bilo miru, dokler ni bilo spet 'Al'gejzira' . Pol je pa zaspal. Ker se midva polno dojiva, sem že mislila, da ne dobiva dovolj, samo glede na to, da mi najmanj 3x na dan napolni pleničke (od tega vsaj 1x tudi bodi - vse do lopatic), ma fino polulane pleničke in je ful živahen, mislim da to ne bi smel bit vzrok. Sem pa tudi jaz čisto nenaspana in posledično tečna. Danes na primer, sem si ga dala od drugem podoju (1. od 11h, 2. že ob 12:15h ) v posteljo k sebi, ker se mi enostavno ni več ljubilo sedeti in dojiti. Pa se je na joški kregal kot ta velik, se zaganjal v njo in spet odpulil in ko sem pol tega sr**** končno imela dovolj (sem bila že besna ko ris), sem ga odstavila, mu dala dudiko, ga zvrnila na bok in trepljala po ritki, dokler ni zaspal. Še hvala Bogu da je. No sedaj pa pančka. Seveda, saj mora nadoknaditi tisto, kar je zamudil ponoči. Imam pa tudi jaz eno : Naš ta mali je zadnje čase zvečer tako razburjen, da se ne moreumiriti, ko je potrebno iti spat. Pa ne vem kaj delava narobe. A ma še katera podobne težave. Saj sem brala, da je to baj zelo pogosi problem, da se dojenčki enostavno ne znajo sami umiriti, samo te vojne, ki se zadnje tedne dogajajo pri nas doma, so patudi preveč. Če ima katera kakšen pameten nasvet, bi ga bila zelo vesela.