Anonimen
|
m..tina - Kako lepo Jure pase kravice! Mi smo izključno na AM in smo zaenkrat na 120 ml (stari smo 3 mesece in pol). Jemo 5-krat na dan (od 6h naprej na dobre 3 ure), včasih pa 6-krat (ko se prebudi ob 3h zjutraj, kar je zelo redko). V povprečju vedno poje 120 ml, razen zvečer ponavadi manj. Sem pred par dnevi mislila, da bomo jutranji obrok že morali povečati na 150 ml, pa se je izkazalo, da v Elin želodček še vedno ne gre več kot 120 ml . detelja - Hvala za vse zajtrke, jih prav vse pohrustam, čeprav ne uspem javit za vse . Glede kakanja, pa zna bit zaradi poskusov uvajanja GH, bodi pozorna na sočasnost. Tudi mi kakamo enkrat na dan, se pa vsake toliko zgodi, da kakšen dan ne kaka, samo potem že takoj naslednje jutro sledi kakanje . Jaz Eli Donata ne bi upala dati. Blueeyes - Joj, kako je mamici zaigral srček, ko si napisala, da je Ela kot mamičina kopija . Ravno danes sva imela en obisk, ki pa je rekel, da je celi očka . Ni kaj, od vsakega je malo, eni pač vidijo enega, drugi drugega, ko bo velika, pa nam bo dala jasno vedet, da je čisto svoja . Sonček85 - Super, da je minila vročina . Tudi Ela je kar nekaj dni (kakšnih 5) jedla manj in prvi znak tega, da ji gre na bolje, je bilo, da je začela spet jesti normalne doze. Tako da ne skrbi, bo Aleks vse spravil noter. Aja, pa lahko v seznamček dodaš (ali zamenjaš) fotko od Ele, ko pase kravice? Je na strani 7. Hvala! kpmk - Iiiii, kako lepe fotke! Pri nas je tudi tako, da bomo jedli samo takrat, ko bo res pravi trenutek. Toda bolje par minutk prepozno kot pa prehitro, če ji dam 5 minut prehitro, preden začuti lakoto, se ful jezi. Toda HB jeva na 3 ure, tako da vedno približno vem, kdaj bo lačna in mi ni treba na slepo poskušati. mišk - Jeah za pregled in mere! Glede spanja v skupni postelji pa se nič sekirat, saj bo to Doni samo koristilo. Mi spimo do 6h zjutraj v svoji posteljici, potem pa na sredo med naju in se tako srečno smeji, da ji tega ne bi hotela vzeti za nič na svetu . Obračanje - Mi se obračamo zaenkrat samo še na stran, dvakrat ji je doslej med pasenjem kravic uspelo se obrnit na hrbet, toda slučajno, drugače ji jaz asistiram . Da bi se obrnila iz hrbta na trebušček, pa smo še daleč, čeprav ne vem, kako jim to uspe, ne da bi se zadušili, saj Ela ful tišči glavo v vzglavnik ali tla, se že nekako na pol obrne, toda ker ne more dihat, gre nazaj na hrbet . Fredov obroč - Kakšen obroč je to, razsvetlite me! seznam in brisanje - Sem za, da se zbrišejo tiste, ki se po porodu niso javile niti enkrat. Cveta28 - Sem brala tvoj post in dobila eno idejo: kaj pa če Lauri ne paše podiranje kupčkov in zato poliva in bruha? Mi namreč že dva meseca ne podiramo več kupčkov, si je to Ela kar izborila in ni nič več polivanja kot prej, bruhamo pa tudi ne (do sedaj smo vse skupaj kakšnih 4-krat bruhali). Jaz samo pazim, da ko se naje, da z njo ne hodim naokrog, ker potem zagotovo poliva (ji je to očitno preveč pokončen položaj), ampak jo takoj dam v njen ležalnik, kjer je vsaj pol urce in je ok. Pa fajn, da nismo sami mi med pasenjem kravic čisto slinasti in politi . Nalini - Mi bomo gotovo poskusili riževe kosmiče od natur trgovine, za katero je dala link krfjolca: http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewCat&catId=22 matcar - Yeah za Maksa in Saševe mere ! To bo pa moral bit poln hladilnik, ko bosta zrasla . duda1 - Lepo, da si se oglasila, pa uživajte na morju . lušte - Tudi Ela z zanimanjem gleda, ko jema, kot bi se učila, kako to gre . Pa tudi slinit se začne in mlaskat, kot bi sama jedla . Danes sem ji k ustecom dala prazno žličko, pa je kar jeziček ven potisnila, tako da še nikakor nismo zreli za GH, saj ima še vedno ta refleks izplazenja jezička. Ji bomo kar še malo lušte delali . jernejav - Čisto možno, da ima krče od GH, saj ni nujno, da je črevesje že zrelo za GH. Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala z GH, če so se krčki pojavili sočasno z uvajanjem. Saj se nam nikamor ne mudi . Pa bravo za obrat! kako umirit otroka med hranjenjem - Še nismo tam, tako da ti težko pomagam, je pa baje najboljše, da mu fajn vse zaščitiš in daš hrano kar v roke, da si jo kar z rokami tlači v usta. V začetku je morda kar treba pozabit na žličke oziroma so bolj za okras . Evo, pa mi je uspelo . Lepo noč vam želim , Ela vašim srčkom pošilja en slaaaadek poljubček , pa lep vikend vam želiva, NenaLena
|