slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Slovenka- no, kako je, če je med otrokoma 2 leti razlike? AS, no daj mi ti povedat Ta nekdanja sošolka, ki sem jo srečala v mestu, je rekla, naj počakam tam na 5 let razlike PA v trgovini sem videla eno bivšo sodelavko s sodišča in ima več kot 5 let razlike, pa je rekla, naj še več počakam... ne vem, ne vem... Midva sva se sinoči kakšno uro o tem pogovarjala in sva še kar na tem, da v prihodnjem ciklusu začnemo (si je zadnjič dragi kupil tri večje pakete kondomov - in sem mu rekla, da ima zdaj to za naslednja tri leta ). Sem bila namreč včeraj v otroški trgovini in je prodajalka rekla, da ima 14 let razlike (starejša bo letos rodila, mali pa je še v OŠ) in tudi ni zadovoljna s tako veliko razliko - ja, res je - povsod zdaj o tem debatiram Se mi zdi, da sploh ni idealne razlike, ampak so vedno prednosti in slabosti... a ni tako? Saj res, da si večji potem že sami želijo bratca ali sestrico, samo ko ta pride na svet, pa tudi ni vse idealno in tudi če so že večji, so vseeno kdaj ljubosumni... Pa tudi če recimo gre večji ravno v OŠ, tudi zahteva svojo pozornost, tako kot en dveletni... Joj, moram pa se pohvaliti, da smo sinoči vsi trije spali od 23h do 9h. Lenuhi, vem Sedaj pa je bila Sofija že pred 12h zaspana, sicer je ta teden hodila šele kje ob 14h spat, tako da počasi bomo menda že porihtali uro spanja... MEdtem ko moja nečakinja pa že zdaj spi po 8 ur ponoči, pa čez dan veliko... samo sva se pogovarjala z mojim, da midva že nisva takšne sreče, da bi bil drugi kaj drugačen v spanju od Sofije, tako da lahko spet računava na vsaj 10 bolj budnih mesecev Ja, dajmo več čvekat - sicer bom jaz odšla k julijkam Itak me ne bi hotle