milči
|
simonakr- mi smo še vedno na št. 1, in sicer Novalac AR1 zaradi polivanja, verjetn bom s septembrom šla na št. 2, pa P je rekel, da lahko že brez AR , če bo šla teža zdaj dobro gor tanci- leta 2007 sem po poroki takoj zanosila, vse super, prvi pregled vse OK, grem na drugi pregled vsa vesela, v pričakovanju mater. knjižice, slikic, pa mi samo ginekolog reče, tole pa ne bo v redu, vašemu je nehal biti srček. Bila pa sem noseča že več kot 3 mesece. Podrl se mi je svet , šla sem na čiščenje, pobirala sem se dolgo, dlje psihično kot fizično. Zato sem zdaj toliko bolj srečna, ko imam Klaro, ki je bila resnično pričakovan otrok, hvaležna sem, da je zdrava in jo lahko stisnem k sebi. bad girl- jedilnik naše je tak- okrog 7.00-210 ml AM ob 9.-10.00 - sadje (domače,frutek-odvisno kje smo), nato čez kakšne pol urce ponudim še mleko, včasih popije, včasih ne okrog 13.00-14.00 - zelenjava(krompirček, juhica, cvetača, korenček, polenta,...) pridno popapa, po tem, če vidim, da je še tečna, ji ponudim čez kakšno urico še AM, okrog 17.00- 180 ml AM okrog 20.00-210 ml AM S tem, da računaš, da dosti po obroku poliva, včasih nič, včasih veliko, kakor je dan. Težo dobro pridobiva, tako, da mislim, da je tako OK. Po tisti krivulji teže je na zlati sredini.