|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
9.8.2009 20:20:11   
Šaki
simonakr.  ja jz jima kdaj pa kdaj tud kaj rabljenega kupim.v trgovini z rabljenimi otr. stvarmi.pa je blo kar kul do zdj.
se spomnem k sem malemu hotla neki kupit k "ma firmo" pa sm mu kupla đekico od Bennetona.je bil ful luštkan v njej.
valjda sem mu jo za vtrec podpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

mlea: uuuu.k sm vidla slikce sem se kuj na našo spomnla.ma je naša tud fulllll močna v nogah.
to če jo daš tko malo na nogce se ful drži.samo da bi ji pa pustila da hodi to pa ne .je prezgodaj.
ma ne mi rečt da vaša hodi???????!!

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.8.2009 20:38:01   
Onasiss
Mihailo-fuuuuuuuullll hude slikice. Ampak ti men zgledaš tako nežno v tej obleki, joj človek bi reku, da te je škoda za ta svet....user posted image Ampak Mihailo je pa čist po teb.user posted image

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.8.2009 20:39:29   
Onasiss
Pa Katjusa-to ti je bil dopust.....jaz si bom naslednje leto tudi takšnega privoščila, da mi drugi kuhajo in podobno. Jaz samo pridem, se vsedem in jem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A so slike že v albumu????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.8.2009 20:48:56   
Urša08
ojla

Mihailo in Katjuša welcome back user posted image

Mihailo čudovite fotke user posted image user posted image user posted image

Mlea vaša princeska je pa čist neverjetna user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr jaz nisem še nikoli kupovala rabljenih cunc tako da ti težko pomagam. Ima pa sedaj Žiga veliko od Nejca, kar mu pa dokupim mu pa novo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.8.2009 20:52:22   
Urša08
Še malce zadnje dva dni opišem. Včeraj smo šli na Preval in je blo super. Sem prišla do žgancev in kislega mleka user posted image . Potem smo imeli še z enim parom skupaj kosilo, kasneje smo šli še na en obisk in prišli zvečer domov. Dons smo šli pa k mojim na kosilo. user posted image Jutri bomo pa zopet na starih tirih. Moj gre v službo, mi se bomo pa sami znajdli. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.8.2009 20:56:22   
Onasiss
Jaz imam itak že rabljene cunje od Vita, Pri njemu sem dobila rabljene od drugih, ker pa je fant in da ne bi bila punca vsa v modrem, mi je nekaj posodila soseda, ki ima dve punčki....

bad girl-ne, ne hodi še. Je prekmalu, sem bila zaradi plazenja in sedenja že pri zdravniku, ker sem se malo ustrašila in je rekla, da ni nič narobe, da vse zgleda ok. Pač je razvojno napredna. Je še dodala, da lahko ostane samo pri plazenju lahko pa da bo že pri 7. mesecih hodila.user posted image  U bistvu se iz sedečega položaja dvigne v stoječi položaj ampak ob tem se drži, stoji in se skuša premikati in  ker je še nestabilna pade na rito.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.8.2009 20:58:59   
Onasiss
Urša- kako pa vi to hodite (vem da po nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image ) sam a Nejca nosite v nahrbtniku al gre sam peš????  A Žiga pa je v kenguruju????

Barbara- a bi ti lahko meni posredovala tisti posnetek vaj???? Prosim..user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.8.2009 20:59:53   
piskot
cer.

evo, sine si je opomogel, danes ga ne boli vec nic in je bil poln energije.

mlea vasa je pa faca user posted image . en martinov vrstnik je hodil pri koncu 7 meseca. ampak samo tako, da je imel grisin v roki user posted image .

ursa kaj mi delas luste s kislim mlekom.

simona rabljenih oblek se nisem kupovala, sem jih pa nekaj dobila, kaksna stvar je uporabna, kaksna tudi ne. vem pa da ena moja prijateljica proda vsako leto cunje od otrok, pa so ful lepe, pa ohranjene. po mojem najboljs da probas. edino cevljev jaz ne bi jemala rabljenih.

katjusa wb!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.8.2009 21:02:02   
Urša08
mlea Žiga je v kengurujčku, Nejc pa mal hodi mal je pa v ruzaku user posted image Zaenkrat nam gre super, drugo leto bo pa Nejc mogel sam hodit, vsaj upam. A pri vas Vito že čist sam hodi al ga še kej nesete?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.8.2009 21:04:00   
Urša08
piskot jutri popokaj otroka pa pejte na kakao planino. Med tednom ni gužve. Mam par predlogov: Kofce, Preval, Tegoška,.. Pa super, da si je Martin opomogel user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.8.2009 21:05:18   
Urša08
Ajvy a ti pa kar nočne more user posted image revica pa kako touser posted image user posted image user posted image A se to že dolgo vleče, si ne moreš nič pomagati,...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.8.2009 21:09:05   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

piskot jutri popokaj otroka pa pejte na kakao planino. Med tednom ni gužve. Mam par predlogov: Kofce, Preval, Tegoška,.. Pa super, da si je Martin opomogel user posted image

ah planine bi ze zmogli (ceprav se mi ne da ane v kenguruju nosit toliko casa) sam kaj ko kislega mleka ne smem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.8.2009 21:09:39   
Onasiss
Ursa-naš Vito MORA kar sam hodt.....  Zato si niti ne upamo kam daleč, ker je hitro utrujen. Smo se neki menili, da bi šli na Veliko, gor peš, dol pa z gondolo...Sam se ne spomnim več koliko je od prve postaje žičnice do vrha... Je že  nekaj desetletij nazaj, ko sem bila nazadnje tam....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.8.2009 21:10:54   
Onasiss
NČ grem seminarsko delat naprej, pol pa spat...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.8.2009 21:14:20   
Urša08
mlea na Veliko planino je več poti. Po eni poti si v 1,5 ure gor user posted image To smo mi iskali pa sem jaz tok dobr usmerjala da sem nas direkt pred gondolo pripeljala. Potem smo šli pa z gondolo gor, od tam smo šli pa peš do vrha - približno pol urce do tiste koče Zeleni rob in potem še kakih 20 minutk do pastirskega naselja. Za nas je bil to ful lep izlet user posted image

Piskot joj sem čist pozabila na tvojo dieto user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.8.2009 21:21:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image En vprašanje user posted image (spet! user posted image user posted image user posted image )

A katera kopuje rablene oblekce za male? Kje jih dobite in kako se obnesejo?

Mam namen zdele jesensko in zimsko garderobo bolj ali manj tko nabavt, razen bodijev, pa kakšnih štumfkov pa kapc k jih bo itak babi naštrikala user posted image .

jst jih sicer ne kupujem, sem jih pa veliko dobila tud starejših in moje mnenje je super, če je kej res strganega al pa tako zapacenega, da se ne da sšistit pač zavržem al pa uporabim namesto slinčka... drugače pa fino.... ti če bi jih kupla bi tak dobla verjetno same vredu tak da se da tud kak € prhranit pa oblekce niso slabe jst sem dobla veliko starejših od 5 let pa so ble še vse super in večina nošenih pr 2 fantih..... dokupla sem pa štumfke in bodye....
moje mnenje je odličnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.8.2009 21:27:19   
birdy
Rabljene oblekce- midva sva Neli kupla eno jopco, pa brezrokavnik pa eno pliš bundo (k jo je ena mamica sama zašila in je tok cart, pa še unikatna) pa je vse ok. Sej mal pogledaš pa vidš kako zgleda. Bi več kupila rabljen pa kr precej dobimo od babic in vseh ostalih. Dokupujeva bolj mal. Nimam pa zadržkov do rabljenih stvari, sva precej tud dobila od ene punčke rabljenega.
Aja, tisto jopco k sva rabljeno kupla so pa Nelči po dveh tednih v vrtcu sunl, tko da očitn je bla krasnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.8.2009 21:28:42   
birdy
Mlea, tvoja mala je fenomenalnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam mami bo boga k jo bo okol lovilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.8.2009 21:30:05   
birdy
Barbara, ti me kr poklič pa se bova zmenle za ta pametnega kužka... Ne grizemuser posted image , to dela Neli namest mene.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.8.2009 21:41:40   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Jaz imam itak že rabljene cunje od Vita, Pri njemu sem dobila rabljene od drugih, ker pa je fant in da ne bi bila punca vsa v modrem, mi je nekaj posodila soseda, ki ima dve punčki....

bad girl-ne, ne hodi še. Je prekmalu, sem bila zaradi plazenja in sedenja že pri zdravniku, ker sem se malo ustrašila in je rekla, da ni nič narobe, da vse zgleda ok. Pač je razvojno napredna. Je še dodala, da lahko ostane samo pri plazenju lahko pa da bo že pri 7. mesecih hodila.user posted image  U bistvu se iz sedečega položaja dvigne v stoječi položaj ampak ob tem se drži, stoji in se skuša premikati in  ker je še nestabilna pade na rito.

Sm brez besed...kako napredna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.8.2009 21:42:42   
MIHAILO

Mihailo-fuuuuuuuullll hude slikice. Ampak ti men zgledaš tako nežno v tej obleki, joj človek bi reku, da te je škoda za ta svet....user posted image Ampak Mihailo je pa čist po teb.user posted image

Hvalauser posted image ,ja vecina tko pove,da j Mihailo po menuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.8.2009 21:56:57   
Katjusa
evo nekaj fotk sem nardila tud album sam ne vem če se ga bo dalo videt al ne tak, da vam jih nekaj limam kr tle tam jih je pa mogoče mal več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da slike povedo vse:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.8.2009 22:01:17   
Katjusa
pa še ena smešna štorija okol tegale dopusta..... ko smo bili že malo naprej od maribora me moj za foro vpraša, če sem mu vzela kopalke.... in takrat meni kapne, da edina 2 k imata kopalke polek sta benjamin in florjan..... sledil je obrat nazaj domov in 2 uri dodatne vožnje namesto ob 14 uri smo bli tam ob 16:15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.8.2009 22:05:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Sm brez besed...kako napredna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

florjan je tud to ful kmalo delal shodil je pr 10.5.... je pa skoraj 3 mesece rabu, da se je spustu prej je hodu samo ob oporiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej če je ti ne postavljaš na nogice ni panike tako so men rekl k se je florjan kmalu začel dvigovat.... najprej je bla reakcija, da se ne sme pa sem rekla ja kaj ga nej prvežem.... pa je rekla ne sej če se sam je OK.... sploh pa se ni znal plazit enostavno je vstal in hodil ob opori.....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.8.2009 22:08:44   
MIHAILO
s nekaj slik...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?