Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:20:11
|
|
|
|
Šaki
|
simonakr. ja jz jima kdaj pa kdaj tud kaj rabljenega kupim.v trgovini z rabljenimi otr. stvarmi.pa je blo kar kul do zdj. se spomnem k sem malemu hotla neki kupit k "ma firmo" pa sm mu kupla đekico od Bennetona.je bil ful luštkan v njej. valjda sem mu jo za vtrec podpisala mlea: uuuu.k sm vidla slikce sem se kuj na našo spomnla.ma je naša tud fulllll močna v nogah. to če jo daš tko malo na nogce se ful drži.samo da bi ji pa pustila da hodi to pa ne .je prezgodaj. ma ne mi rečt da vaša hodi???????!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:38:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Mihailo-fuuuuuuuullll hude slikice. Ampak ti men zgledaš tako nežno v tej obleki, joj človek bi reku, da te je škoda za ta svet.... Ampak Mihailo je pa čist po teb.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:39:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Pa Katjusa-to ti je bil dopust.....jaz si bom naslednje leto tudi takšnega privoščila, da mi drugi kuhajo in podobno. Jaz samo pridem, se vsedem in jem.... A so slike že v albumu????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:48:56
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mihailo in Katjuša welcome back Mihailo čudovite fotke Mlea vaša princeska je pa čist neverjetna Simonakr jaz nisem še nikoli kupovala rabljenih cunc tako da ti težko pomagam. Ima pa sedaj Žiga veliko od Nejca, kar mu pa dokupim mu pa novo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:52:22
|
|
|
|
Urša08
|
Še malce zadnje dva dni opišem. Včeraj smo šli na Preval in je blo super. Sem prišla do žgancev in kislega mleka . Potem smo imeli še z enim parom skupaj kosilo, kasneje smo šli še na en obisk in prišli zvečer domov. Dons smo šli pa k mojim na kosilo. Jutri bomo pa zopet na starih tirih. Moj gre v službo, mi se bomo pa sami znajdli.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:56:22
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz imam itak že rabljene cunje od Vita, Pri njemu sem dobila rabljene od drugih, ker pa je fant in da ne bi bila punca vsa v modrem, mi je nekaj posodila soseda, ki ima dve punčki.... bad girl-ne, ne hodi še. Je prekmalu, sem bila zaradi plazenja in sedenja že pri zdravniku, ker sem se malo ustrašila in je rekla, da ni nič narobe, da vse zgleda ok. Pač je razvojno napredna. Je še dodala, da lahko ostane samo pri plazenju lahko pa da bo že pri 7. mesecih hodila. U bistvu se iz sedečega položaja dvigne v stoječi položaj ampak ob tem se drži, stoji in se skuša premikati in ker je še nestabilna pade na rito.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:58:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša- kako pa vi to hodite (vem da po nogah ) sam a Nejca nosite v nahrbtniku al gre sam peš???? A Žiga pa je v kenguruju???? Barbara- a bi ti lahko meni posredovala tisti posnetek vaj???? Prosim..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 20:59:53
|
|
|
|
piskot
|
cer. evo, sine si je opomogel, danes ga ne boli vec nic in je bil poln energije. mlea vasa je pa faca . en martinov vrstnik je hodil pri koncu 7 meseca. ampak samo tako, da je imel grisin v roki . ursa kaj mi delas luste s kislim mlekom. simona rabljenih oblek se nisem kupovala, sem jih pa nekaj dobila, kaksna stvar je uporabna, kaksna tudi ne. vem pa da ena moja prijateljica proda vsako leto cunje od otrok, pa so ful lepe, pa ohranjene. po mojem najboljs da probas. edino cevljev jaz ne bi jemala rabljenih. katjusa wb!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:02:02
|
|
|
|
Urša08
|
mlea Žiga je v kengurujčku, Nejc pa mal hodi mal je pa v ruzaku Zaenkrat nam gre super, drugo leto bo pa Nejc mogel sam hodit, vsaj upam. A pri vas Vito že čist sam hodi al ga še kej nesete?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:04:00
|
|
|
|
Urša08
|
piskot jutri popokaj otroka pa pejte na kakao planino. Med tednom ni gužve. Mam par predlogov: Kofce, Preval, Tegoška,.. Pa super, da si je Martin opomogel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:05:18
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy a ti pa kar nočne more revica pa kako to A se to že dolgo vleče, si ne moreš nič pomagati,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:09:05
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot jutri popokaj otroka pa pejte na kakao planino. Med tednom ni gužve. Mam par predlogov: Kofce, Preval, Tegoška,.. Pa super, da si je Martin opomogel ah planine bi ze zmogli (ceprav se mi ne da ane v kenguruju nosit toliko casa) sam kaj ko kislega mleka ne smem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:09:39
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-naš Vito MORA kar sam hodt..... Zato si niti ne upamo kam daleč, ker je hitro utrujen. Smo se neki menili, da bi šli na Veliko, gor peš, dol pa z gondolo...Sam se ne spomnim več koliko je od prve postaje žičnice do vrha... Je že nekaj desetletij nazaj, ko sem bila nazadnje tam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:10:54
|
|
|
|
Onasiss
|
NČ grem seminarsko delat naprej, pol pa spat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:14:20
|
|
|
|
Urša08
|
mlea na Veliko planino je več poti. Po eni poti si v 1,5 ure gor To smo mi iskali pa sem jaz tok dobr usmerjala da sem nas direkt pred gondolo pripeljala. Potem smo šli pa z gondolo gor, od tam smo šli pa peš do vrha - približno pol urce do tiste koče Zeleni rob in potem še kakih 20 minutk do pastirskega naselja. Za nas je bil to ful lep izlet Piskot joj sem čist pozabila na tvojo dieto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:21:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr En vprašanje (spet! ) A katera kopuje rablene oblekce za male? Kje jih dobite in kako se obnesejo? Mam namen zdele jesensko in zimsko garderobo bolj ali manj tko nabavt, razen bodijev, pa kakšnih štumfkov pa kapc k jih bo itak babi naštrikala . jst jih sicer ne kupujem, sem jih pa veliko dobila tud starejših in moje mnenje je super, če je kej res strganega al pa tako zapacenega, da se ne da sšistit pač zavržem al pa uporabim namesto slinčka... drugače pa fino.... ti če bi jih kupla bi tak dobla verjetno same vredu tak da se da tud kak € prhranit pa oblekce niso slabe jst sem dobla veliko starejših od 5 let pa so ble še vse super in večina nošenih pr 2 fantih..... dokupla sem pa štumfke in bodye.... moje mnenje je odlično
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:27:19
|
|
|
|
birdy
|
Rabljene oblekce- midva sva Neli kupla eno jopco, pa brezrokavnik pa eno pliš bundo (k jo je ena mamica sama zašila in je tok cart, pa še unikatna) pa je vse ok. Sej mal pogledaš pa vidš kako zgleda. Bi več kupila rabljen pa kr precej dobimo od babic in vseh ostalih. Dokupujeva bolj mal. Nimam pa zadržkov do rabljenih stvari, sva precej tud dobila od ene punčke rabljenega. Aja, tisto jopco k sva rabljeno kupla so pa Nelči po dveh tednih v vrtcu sunl, tko da očitn je bla krasna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:28:42
|
|
|
|
birdy
|
Mlea, tvoja mala je fenomenalna Sam mami bo boga k jo bo okol lovila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:30:05
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, ti me kr poklič pa se bova zmenle za ta pametnega kužka... Ne grizem , to dela Neli namest mene.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:41:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz imam itak že rabljene cunje od Vita, Pri njemu sem dobila rabljene od drugih, ker pa je fant in da ne bi bila punca vsa v modrem, mi je nekaj posodila soseda, ki ima dve punčki.... bad girl-ne, ne hodi še. Je prekmalu, sem bila zaradi plazenja in sedenja že pri zdravniku, ker sem se malo ustrašila in je rekla, da ni nič narobe, da vse zgleda ok. Pač je razvojno napredna. Je še dodala, da lahko ostane samo pri plazenju lahko pa da bo že pri 7. mesecih hodila. U bistvu se iz sedečega položaja dvigne v stoječi položaj ampak ob tem se drži, stoji in se skuša premikati in ker je še nestabilna pade na rito. Sm brez besed...kako napredna punca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:42:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mihailo-fuuuuuuuullll hude slikice. Ampak ti men zgledaš tako nežno v tej obleki, joj človek bi reku, da te je škoda za ta svet.... Ampak Mihailo je pa čist po teb. Hvala ,ja vecina tko pove,da j Mihailo po men
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 21:56:57
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nekaj fotk sem nardila tud album sam ne vem če se ga bo dalo videt al ne tak, da vam jih nekaj limam kr tle tam jih je pa mogoče mal več mislim, da slike povedo vse:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 22:01:17
|
|
|
|
Katjusa
|
pa še ena smešna štorija okol tegale dopusta..... ko smo bili že malo naprej od maribora me moj za foro vpraša, če sem mu vzela kopalke.... in takrat meni kapne, da edina 2 k imata kopalke polek sta benjamin in florjan..... sledil je obrat nazaj domov in 2 uri dodatne vožnje namesto ob 14 uri smo bli tam ob 16:15
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 22:05:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz imam itak že rabljene cunje od Vita, Pri njemu sem dobila rabljene od drugih, ker pa je fant in da ne bi bila punca vsa v modrem, mi je nekaj posodila soseda, ki ima dve punčki.... bad girl-ne, ne hodi še. Je prekmalu, sem bila zaradi plazenja in sedenja že pri zdravniku, ker sem se malo ustrašila in je rekla, da ni nič narobe, da vse zgleda ok. Pač je razvojno napredna. Je še dodala, da lahko ostane samo pri plazenju lahko pa da bo že pri 7. mesecih hodila. U bistvu se iz sedečega položaja dvigne v stoječi položaj ampak ob tem se drži, stoji in se skuša premikati in ker je še nestabilna pade na rito. Sm brez besed...kako napredna punca florjan je tud to ful kmalo delal shodil je pr 10.5.... je pa skoraj 3 mesece rabu, da se je spustu prej je hodu samo ob opori sej če je ti ne postavljaš na nogice ni panike tako so men rekl k se je florjan kmalu začel dvigovat.... najprej je bla reakcija, da se ne sme pa sem rekla ja kaj ga nej prvežem.... pa je rekla ne sej če se sam je OK.... sploh pa se ni znal plazit enostavno je vstal in hodil ob opori.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 9.8.2009 22:08:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
s nekaj slik...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?