|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
7.8.2009 9:24:45   
Anonimen
a-a- anc, jst se nisem sprijaznila. je rekla ta moja prijateljica ko gre z mano rodit, da bom rodila 8.8. pa njej vedno vse rata da prav poveuser posted image user posted image user posted image user posted image
v 14ih dnevih, ce se stanje ne izboljsa lahko se umrem.ker to je cist tu mač!
ne vem, al je kri, al je kaj drugegauser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.8.2009 9:25:12   
*anč*
uh, miška to je pa zoprno ..  kak maš pa ti kej pritisk? lahk, da je precej nizek.

jst pa tut slabo spim zadnje dni, čeprav sem se rešla zgage ... SODA BIKARBONA!  zdej me pa boli vrat in rame, ker morem skos na boku spat. na hrbtu mi je slabo in me vse tišči. pa vsa podložena sem pa nč ne pomagauser posted image   komi čakam porod in spanje na trebuhu user posted image user posted image user posted image , ker drugače nikoli ne spim na boku.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.8.2009 9:27:08   
*anč*
eh, miška pol pa tko povej ... bomo jutr stiskale pesti zate!! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.8.2009 9:27:12   
Anonimen
pritisk je bil do zdaj idealne vsakic....bom sla pol do stare mame pa mi ga bo zmerila. lahko je tud to, sam dvomim

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.8.2009 9:28:52   
Anonimen
na hrbtu mi je slabo in me vse tišči. pa vsa podložena sem pa nč ne pomagauser posted image komi čakam porod in spanje na trebuhu user posted image user posted image user posted image , ker drugače nikoli ne spim na boku.

isto! pa jst najraje soim na boku. zdaj oa mi ne gre vec. kakor se nastimam in podlozim me nekam vlece. sodo bikarbono sem si pa tud jst nabavila vceraj. sam ko zanalasc je blo vceraj ok, tko da ne vem ce mi pomagauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.8.2009 9:29:34   
*anč*
tancy  je mislim, da spraševala za avatar ... nastaviš ga na mojem profilu.

grem user posted image skuhat.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.8.2009 9:33:59   
Arwen
Jaz se samo na hitro javljam. Pri meni se še prav nič ne dogaja, ampak res čisto nič...sem zihr dobra do konca meseca.
Simonalokar in ema
- čestitke za mali štručki!!user posted image user posted image user posted image

Ayo, živa in drnula
- vam pa vso srečo danes. user posted image user posted image user posted image Čakamo na vesele novičke.

miska -  po moje boš ti kar lepo 21. dočakala. Vaša punca se ne da kar tako. user posted image

Naš pikec je šel danes s tastom in taščo v hribe, tako da grem jaz zdaj v miru stanovanje spucat. Za vikend bova itak spet "on our own", ker mora it user posted image delat. Uf, je že vroče....user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.8.2009 9:35:42   
opatija
Ojla bejbe!

Držim pesti za našo Drnulo, Ayo in Živo!

Ne morem verjeti da smo RES že na koncu. No, jaz že en dan čezuser posted image Se mi zdi, da me boste vse prehitele, ker se po moje še nič ne dogaja, kljub user posted image Danes imam spet pregled, pol gre pa moja G na dopust in sploh ne vem kaj bo. Vse imam že pripravljeno zdej lahko pa samo še čaaaakaaaam in čaaaakaaaam. Po eni strani mi ni hudga, ker kljub temu, da sem ponoči spet trikrat vstala in jedla ruporute, pa da hodim kot stara mama ker me tako boli križ, da o obračanju v postelji sploh ne govorim, s trebuhom še kar uživam. Me pa dela nervozno pričakovanje drugih in to, da ne vem kaj nej sama s sabo. Ali nej se delam kot da ni nič in šibam okrog, al nej bom skos ne stand byuser posted image Če bom rodila teden čez rok, tako kot prvič, bo to 13.8. in imam še fuuul časa. Tako bi plavala, pa sem se že prejšnjo nedeljo odpovedala vodi, ko smo šli v Laguno, ker me je skrbelo zaradi kakšne infekcije...user posted image

Ema bravo za ekspresni porod pa čestitke za Emo!!!user posted image user posted image user posted image

Sanikaa lepo da si se javila! Uživaj v cartkanju tvojega fantička!user posted image

Uživajte, jaz pa se javim ko pridem s pregleda!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.8.2009 9:43:21   
hel32
Dobro jutro

Mi je po dolgem času uspelo spat do 9:00, sem že spila user posted image  zdaj pa malo po rr čekiram,
dans je takoo fino zunaj,
za današnji dan imam v mislih posteljico pripravit, da vidim, kako zgleda, pa malo morem prevozno sredstvo sprobat user posted image user posted image user posted image  (voziček)
Drugače pa čakam da pripeljejo kritino za hišo, da končno potem pokrijemo streho, in lahk grem rodit!user posted image user posted image
Tak, kot Anč, ki imaš tudi še veliko načrtov pred pdp-jem.
Miška, če se počutiš slabo, je možno pritisk prenizek!

Muca, boga vidva, pa zdaj proti koncu sta se odločila, da belita spalnico, upam, da vama uspe zrihtata do poroda!

Helena v 37 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.8.2009 10:02:25   
tejči77
miska, jaz imam danes tudi user posted image tak dan, da ne morem čisto nič, še ležat mi je težko. Pa se bom zdajle prisilila, da grem vsaj likat, bom kar sede. Mater še diham komaj, ne da bi kaj drugega. Upam, da bom vsaj na dan poroda imela več energije.

anč, a misliš, da boš po porodu lahko spala na trebuhu. jaz zaradi jošk in dojenja namreč nisem mogla.

Sem planirala, da bi bila Larisa malo doma z nami ko rodim in bo še lubi doma. Pa sem jo danes zjutraj peljala v vrtec in ji rekla, da jutri in v nedeljo pa ne gre v vrtec, ker je vikend, pa je strašno protestirala, da ona pač gre v vrtec in pika. Čisto je nora na vrtec, zdaj pa ne vem več....

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.8.2009 10:11:11   
*anč*
tejči  jst sm prvo noč prespala s tristanom v naročju, drugo pa že veselo na trebuhu user posted image . me joške niso nč motle, ker nisem neka joškarca. spanje na trebuhu je po porodu celo priporočljivo, ker se maternica hitreje vrene na svoje mesto. mmmm, že vem, da bom noro uživala user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.8.2009 10:21:41   
aprilčica07
Jutro babe,

alora poročilo iz pregleda: ctg odličen, vse normalno, zaprto in ni znakov, da bi kaj kmalu začela akccija, naslednji pregled imam 14 avgusta, zdaj bom hodila tja vsak teden, kg so plus 10 kar je ok:9

Sicer sem dobro, spala odlično,t ako da grem zdaj kaj kuhat in kaj nardit..

Mislim na tiste, ki bojo danes pestvale.

Pridem nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.8.2009 10:27:32   
SAŠA77
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

na hrbtu mi je slabo in me vse tišči. pa vsa podložena sem pa nč ne pomagauser posted image komi čakam porod in spanje na trebuhu user posted image user posted image user posted image , ker drugače nikoli ne spim na boku.

isto! pa jst najraje soim na boku. zdaj oa mi ne gre vec. kakor se nastimam in podlozim me nekam vlece. sodo bikarbono sem si pa tud jst nabavila vceraj. sam ko zanalasc je blo vceraj ok, tko da ne vem ce mi pomagauser posted image

ojla punce

ja tudi jaz sem pila sodo ampak sem bila kregana od zdravnice da ne smem ker škodi želodcu,bolje kakšen rupurut,
sam meni tudi to ni več kaj dosti pomagalo,
najbolj mi pomaga srov korenček,sicer ga težko spravim po grlu ali gre,

no jaz sem imela pestro noč,popadki od enih do petih zjutraj na 8-9 min,
potem se je pa vse umirilo,na ctg-ju vse mirno,tako da imam naslednji pregled 11.8 če bom seveda še doma,materični vrat se počasi krajša,odprta cca 3cm,
ko sem prišla domov sem imela veliko sluzi z nitakami,tako da počasi bo že,

vsem ki greste danes v rim želim veliko sreče in čim manj bolečin,
lep dan vsem skupaj in se pišemouser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.8.2009 10:29:10   
*anč*
a sva midve s tejči edine, ki nama ne delajo ctg-ja??   v prejšnji nosečnosti mi ga je delala 2x, zdej pa nevem al je pozabla al kako ... jst se pa tut nisem spomnila, da ji rečem. mal me skrbi tale plodovnica, ki je je baje bolj malo ... pa če mi ne bo delala ne uz, ne ctg-ja, ne bom dobila nobene informacijeuser posted image hmmmm...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.8.2009 10:30:03   
*anč*
aprilčica   super za uspešen pregled user posted image .  verjetno nisem zasledila .. a se ti je kri popravla??

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.8.2009 10:31:22   
tejči77
anč, jaz tudi nisem neka joškarca in sicer vedno spim na trebuhu, ko sem pa dojila, in imela polne joške mleka, so me pa noro bolele če sem se ulegla nanje.

aprilčica, super, da si OKuser posted image .

Mene pa danes zgleda res neki popadki dajejo, ampak so zelo neredni. Sem najprej mislila, da me prebava daje, pa sem se spucala, pa je isto. Eh, tako je lahko še dneve. Nič resnega. Mogoče me bo fajn pripravilo na porod in bo lažje.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.8.2009 10:32:01   
*anč*
saša77  super za pregled, ti boš 1,2,3 na vrsti user posted image

nč, greva hitro vn user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.8.2009 10:38:14   
tejči77
saša, uh pri tebi se pa že resno dogaja.
anč, zgleda, da ga res vse druge imajo. Ampak ni panike, ker ta CTG ni nič kaj zanesljiv. Meni so ga delali pred porodom, pa ni nič pokazal, ko me je pa pregledala je ugotovila, da sem odprta in da imam zelo močne svoje popadke, me je kar z roko za trebuh prijela in je rekla, da so zelo močni popadki in da ne razume zakaj jih CTG ni zaznal. Pa je to bilo tik pred porodno sobo, kaj šele tedne pred porodom.
Svetujem ti, da si zaradi vsega bolj pozorna na gibe, da jih je dovolj. Jaz zdaj to spremljam, ker se je bistveno umiril. Danes se je samo enkrat malo premaknil. Včeraj se je tudi parkrat malo raztegoval in so ti gibi zdaj že komaj zaznavni, prej je bil pa tak direndaj v trebuhu, da je bilo joj.

Slikice naše Larise

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.8.2009 10:46:41   
tejči77
Mater sem jezna! Zgleda, da je moj predragi včeraj zvečer ves kruh požrl in tud v zmrzovaslniku ga ni. Jaz pa lačna kot hudič In nisem zdajle sposobna vozit do trgovine, še hodit ne morem. Kaj naj jeeemm? Mislim, da bo kar gris padel.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.8.2009 11:09:20   
hel32
Ojla babe

Tejči in Anč, nista edini trpinki danes, mene že lep cajt matra utrujenost, še v trgovino se mi ne da it, sem kr dragega poslala, da gre po službni.
NIsta edini, ki vama ne delajo CTG-ja, pri nas ga delajotudi samo v 39 tednu, če prej ne rodiš!
SAŠA, mislim, da si naslednja za Rim, se ti že kr dogaja.
Aprilčica, bravo za pregled, jaz ga imam pa v ponedeljek, upam, da bo vse v redu, malo me skrbi voda, kako bo, sem namreč 1x imela beljakovine v vodi
pa zdaj nevem, a lahko počakajo, al morš kr rodit, joj, upam, da ne!

No, tako jaz sem sobico uredila, sam počivalni stol mi še more dragi iz sobe preselit sem, ne vem, mogoč bo pa kr tam ostal,
bom kr nalimala slikice.

Ayo, Drnula, Živa, držim pesti za vas, da boste pestvale svoje zaklade! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eee35, pa tudi zate, da se končno odločijo, in te več ne matrajo!user posted image user posted image user posted image

Se še vrnem,...........

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.8.2009 11:38:34   
eee35
Evo mene s pregleda, čvekice, saj sem vedla, da bom veselo nazaj domov romalauser posted image . Odprta sem 1 cm, ta mali danes norel na CTG, popadki so bili, en me je kar orang usekal! Pa še en, ki sem ga dobila po moje zato, ker sem se preveč režala, namreč mojuser posted image ful je preverjal na napravi kako pa kaj in strokovno mnenje je izražal, kako CTG ni zožan, probam se jaz na bok obrniti, pa puff...skoraj mi je vse s trebuha dol padlo, ker je user posted image valjda z nogo gor zlezel in kar dobro držaluser posted image .
Srečala sem Drnulo, je imela pred mano CTG, ne vem pa ali je noter ostala, ker je šla dol čakat zdravnika, mene pa je dr. Jordanova peljala v ambulanto gor. S tega kaj jaz vidim, se vse nagiba k temu, da bom po naravni pot rodila...

anč: moj je ugotovil, da je ena njegova sošolka iz srednje šole babica, občasno dela v Postojni, pa predava na šoli za babištvo Teja ji je ime, a jo poznaš?
Srečala sva tudi drugo njegovo sošolko, je že rodila, sicer 8 dni čez rok, pa nič prerezana, lepo je vse šlo (ta Teja je bila zraven).

Zdaj pa čakam na novičke, kako kaj naše punce na poti v Rim...

< Sporočilo je popravil eee35 -- 7.8.2009 11:43:49 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.8.2009 11:42:52   
eee35
hel: sem hotela sobico pogledat, pa mi tukaj javi program, da je prišlo do neke napake...škoda, upam, da bo pol uspelo.

miška: jaz tudi imam to: dopoldan sem še čisto v redu, energije imam za dost, pa to, pol pa popoldan lahko se še samo uležem, pa dihamuser posted image , čisto zj...na grdo rečeno. Saj se zadnje čase user posted image več kot jaz premika. Danes tudi, spta sem šla ob 1, ker sva z mojim imela politično - gospodarsko debato o Bošku Šrotu (pojma nimam, kaj naju je prijelo, sva pametovalauser posted image ), pol pa sem se zbudila že ob 5...Še malo, pa me bo zmanjkalo sigurno...

< Sporočilo je popravil eee35 -- 7.8.2009 11:43:29 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.8.2009 12:18:29   
Arwen
Evo mene, vse se sveti.user posted image Vsaj par uric zadovoljstva, ko sem še sama, saj potem bo itak spet bomba, ko ta mal pride domov.user posted image Sem mu sobo spucala v nulo, pa še dojenčkovo sobico sem po tleh pomila, tako da je zdaj vse skoraj bereit. Bomše jaz mal kasneje kakšno fotko gor nalepila, zdaj sem preveč crknjena.

hel32- ful luštna posteljica in sobica nasploh. Čeprav kozmetika je pa vsa v roza vidim, a si ziher,da bo fantek?user posted image Pa voziček mi je tudi všeč, predvsem barva. user posted image user posted image

sasa77 - uau, mene so takoj poslali v porodno, ko sem bila 3 cm odprta, pa brez nekih rednih popadkov. Kmalu bo, kmalu....

eee35 - pri tebi se pa tudi že kar nekaj dogaja. Držim pesti zate.

tejči - boga, upam, da si našla kaj za pod zob.user posted image

*anč* - jaz imam tudi prvi CTG šele 4 dni pred PDP. In nobenega pregleda več.user posted image Saj po svoje mi je o.k., ker se mi ne da okrog dohtarjev vsak teden letat, samo po drugi strani bi se pa bolje počutila, če bi vedela, da se user posted image dobro godi. No, saj dokler še brca 100 na uro, sem čisto pomirjena. Sem se pa itak zmenila s kolegico, da grem k njej na UZ naslednji teden.

aprilčica07- fino, da nam boš še nekaj časa delala družbo.user posted image

sanikaa - jaz bi tudi z veseljem prebrala tvojp porodno izkušnjo preden grem rodit. Če boš imela kaj več časa, le napiši.

Nič. zdaj si grem pa prvoščit sladoled s smetano pa noge v luft. pa pa.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.8.2009 12:47:26   
Tanchy
tako, z vašo pomočjo mi je uspelo naštimat avatar user posted image user posted image user posted image user posted image  - ne vem kaj sem prej bluzila user posted image . Je lep, ane user posted image .

Drugač pa držim pesti danes za vse novopečene in bodoče mamice, da bo porod čim boljši.

Zdej grem pa počivat...sm kr neki utrujena.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.8.2009 13:03:20   
Alisa
Dan,
sm da se javim, da ne boste mislile da sem šla v Rimuser posted image

Danes sem mal kofetkala s kolegicami in šla še mal v trgovino, zdaj pa spakiram in pičim proti morju. Danes bo ziher  spet gužvauser posted image .
Tako da lep vikend vam želim, pa tiste ki mislite it rodit, čim hitrejši in čim manj boleč porod.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?