Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:46:13
|
|
|
|
Sarchi
|
jutro .....jzt prou sovražim noči....nič ne spim in skoz me bolečine mučjo...učer je blo za znoret, v žlički, prsnem košu in med lopatkami tiščalo da skor dihat nism mogla...matr planinc....cortana pupa , mmmmmmmmm čaj malinovih listov začnem pit drug teden. a ve to kaj sladkaste, al sam liste v vrelo vodo, povreste in ocediste? punce hvala za info za tetre v hoferju sontschica tud jzt sm čist živčna k mam enake probleme. en mini sprehod je že podvig ratal... juhu radosti. pa sm prej ful hodila in bla v gibanju skoz, zato mi je zdej kar za pop.....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:48:20
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: kepica Vila MaLiNa hvala za nasvet, ampak borovnice zapirajo. Prebavo imam sedaj ok in če začnem z borovnicami, se mi lahko prebava poslabša in bom imela še več težav s hemeroidi To je začaran krog. Svojo zdravnico sem pa klicala, pa je na dopustu. Sedaj brskam po netu, kje bi še kaj našla. Mogoče katera ve za kakšnega privat zdravnika, ki se okvarja s hemeroidi? ne vem, če ti je že katera odgovorila - dr. Košorok, ordinacija Iatros na Parmovi v Ljubljani. pregled stane okrog 60 eur. Hvala veselka Že kličem...samo še pogum zberem Planinc joj, kakšen cukerček Že komaj čakam, da tudi jaz dobim v roke svojo štručko Glede linee negre prvič sem jo imela pa sem imela fantka. Tudi tokrat pričakujemo fantka, pa je nimam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:50:13
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka glede AC, a ve imate dve plošči? ker v najinem paketu je 1, je pa model AC401, pač zadnji. dons gre kupit še dodatno ploščo za čez letvice, da ne bo plošča na letvicah (men še zdej ni jasno a sme bit al ne, glede na to, da je AC čvrsta plastična plošča z vzmetmi). Nov AC ima samo eno, edino če imaš dvojčka . Midva bova dala spodaj neko tanko ploščo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:52:06
|
|
|
|
tulpek
|
Planinc, pravo srčico imaš . Little miss, verjetno imaš vnetje. Hitro k G, ker niso fajn v nosečnosti, sploh če jih ne zdraviš. Sem ugotovila, da imam zjutraj za tretjino manjši trebuh, kot zvečer .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:53:12
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi čaj malinovih listov začnem pit drug teden. a ve to kaj sladkaste, al sam liste v vrelo vodo, povreste in ocediste? Js nobenega čaja ne sladkam, ker mi je grozen okus, če je sladkor not. Tako da tudi tega ne.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:56:31
|
|
|
|
barika
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi čaj malinovih listov začnem pit drug teden. a ve to kaj sladkaste, al sam liste v vrelo vodo, povreste in ocediste? Js nobenega čaja ne sladkam, ker mi je grozen okus, če je sladkor not. Tako da tudi tega ne. jaz si ga sladkam, pa je kr boljšega okusa, kot brez DAnes pa nisem glih najboljše spala, je malega luna nosla, k nama v posteljo, pa se je vrtel kot vrtavka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 9:59:14
|
|
|
|
chebelica21
|
Aja pozabila sem vam povedat, včeraj sem bila na super sprehodu in sicer sma z mojim prehodila enih 6 km. Proti koncu me je sicer malce začelo dol tiščat, ampak drugače je bilo pa super,... Fajn se je malce razgibat na svežem zraku,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:00:40
|
|
|
|
Sarchi
|
barika jzt tut močno upam d je bla zdej dve noči luna kriva in bo dns bolš chebelica lucky u k zmoreš....moj otrdel buhi tega ne bi dovolil, bi me zvilo in bi najbrž pr 4 km rodila
< Sporočilo je popravil Sarchi -- 7.8.2009 10:02:20 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:03:45
|
|
|
|
baby blue
|
Jutro Planinc prekrasna punčka je Komaj čakam da svojo dobim v naročje... Midva sva se odločila da bova kr šla po te tetra potiskane pleničke v hoferja... Da ne bojo same enobarvne... Jutri greva pa po omaro potem pa lahko cotke pospravim in pripravim vse... Linee negre pa nimam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:04:06
|
|
|
|
eva Ana
|
planinc ....kako zlato pupo imaš a boste vse pile čaj iz malininih listov? mene sploh ne mika en problem imam. ...sem v ikei kupila jogi za posteljo in je na eni strani raven na drugi pa so taki "špici" ven.....kaj svetujete kako ga je bolje obrnit? meni se ne sanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:07:09
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi barika jzt tut močno upam d je bla zdej dve noči luna kriva in bo dns bolš chebelica lucky u k zmoreš....moj otrdel buhi tega ne bi dovolil, bi me zvilo in bi najbrž pr 4 km rodila Ja sarchi še imam srečo, da mi trebuh ne otrduje, ampak mislim da mi bo v kratkem začel,... No saj včasih mi ampak se to zgodi zelo redko,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:08:02
|
|
|
|
baby blue
|
Čaj iz malinovih listov... Jst ga bom pila seveda če ga ne bom pozabila v lekarni kupit... Malo me pozabljivost daje... Ga bom šla pa naslednji teden kupit ko bom v 36 tednu.... Jao že 36 teden bom kar ne morem vrjet
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:13:29
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Hej ! Planinc kaka lepa dojenčica! Jst tud komaj čakam da bom cartala malega pikeca!!!! In kako ste drugač? Meni bo kolke razneslo! Me tako bolijo da lahko še samo sedim!!! Aja danes zjutraj se zbudim in se oblečem pridem do veceja da bi si dala vložek na hlačke in sem ugotovila da je že prepozno!!!! Sem že mela mokre!!! Mislite da je to plodovnica
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:19:26
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Hej ! Planinc kaka lepa dojenčica! Jst tud komaj čakam da bom cartala malega pikeca!!!! In kako ste drugač? Meni bo kolke razneslo! Me tako bolijo da lahko še samo sedim!!! Aja danes zjutraj se zbudim in se oblečem pridem do veceja da bi si dala vložek na hlačke in sem ugotovila da je že prepozno!!!! Sem že mela mokre!!! Mislite da je to plodovnica Ni nujno, da je plodovnica amapak bodi pozorna čez dan,.... Nikoli se ne ve, sicer imam pa jaz tudi takšen izcedek, da se morem včasih po 4 krat preoblečt,... ali pa si vsako urco dnevni vložek menjam,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:27:19
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Aja danes zjutraj se zbudim in se oblečem pridem do veceja da bi si dala vložek na hlačke in sem ugotovila da je že prepozno!!!! Sem že mela mokre!!! Mislite da je to plodovnica mislim da ne,ker jaz imam skozi dnevni vložek in je moker,skozi imam izcedek,kar teče. je G rekel da je to normalno.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:41:29
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik mislim da ne,ker jaz imam skozi dnevni vložek in je moker,skozi imam izcedek,kar teče. je G rekel da je to normalno. Izcedek je ponavadi kakšne barve(rumen,bel,zelen,rjav....), ta moj izcedek pa je brez barvn bil kot da bi voda bla! Nevem no!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:42:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej IZVIRNO SPOROČILO: Tanik mislim da ne,ker jaz imam skozi dnevni vložek in je moker,skozi imam izcedek,kar teče. je G rekel da je to normalno. Izcedek je ponavadi kakšne barve(rumen,bel,zelen,rjav....), ta moj izcedek pa je brez barvn bil kot da bi voda bla! Ne vem no! to je proti koncu normalno, da je vodene barve.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 10:55:51
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej IZVIRNO SPOROČILO: Tanik mislim da ne,ker jaz imam skozi dnevni vložek in je moker,skozi imam izcedek,kar teče. je G rekel da je to normalno. Izcedek je ponavadi kakšne barve(rumen,bel,zelen,rjav....), ta moj izcedek pa je brez barvn bil kot da bi voda bla! Nevem no! moj ni bil nikoli nekaj ekstra barven,malo rumen,drugače prozoren.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:12:34
|
|
|
|
Sarchi
|
tanik, mi daš prosim tvoj recept za nutellino torto, lhk na ZS...tnx
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
dan punce! evo našga tamavčija je že zmanjkal pred kosilom tko da bo potem jedu drugače pa Planinc ful lepa hčerkica cukrček mali čaj mah kaj pa vem ne verjamem da ga bom pila izcedek mislim da je moj že v vseh barvah in količinah bil tko da se na ta izcedek sploh ne oziram
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:19:15
|
|
|
|
Tanik
|
Torta nutella, recpet je iz kulinarike, edino jaz delam več preliva da namočim torto. in je super,jo hvalijo tako da bo pri nas večkrat na sporedu. Testo: 6 jajc 12 dag sladkorja 18 dag moke 1 pecilni prašek 1 vanilij sladkor 4-5 žlic Nutelle Nadev: 0,5 l sladke smetane 5 žlic Nutelle Preliv: 2 dcl vode 5 žlic sladkorja Jaz naredim več preliva in zelo namočim biskvit (še 1dcl pa 3 žlice cukra). Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj. Pečemo pri 180 °C približno pol ure. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti. Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello. V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Vsako plast torte namažemo z 1/3 kreme (zadnja tretjina je za premaz torte po vrhu). Uporabite pravo Nutello, če ne okus ne bo pravi.
< Sporočilo je popravil Tanik -- 7.8.2009 11:22:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:25:00
|
|
|
|
chebelica21
|
Testo: 6 jajc 12 dag sladkorja 18 dag moke 1 pecilni prašek 1 vanilij sladkor 4-5 žlic Nutelle Nadev: 0,5 l sladke smetane 5 žlic Nutelle Preliv: 2 dcl vode 5 žlic sladkorja Jaz naredim več preliva in zelo namočim biskvit. Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj. Pečemo pri 180 °C približno pol ure. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti. Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello. V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Vsako plast torte namažemo z 1/3 kreme (zadnja tretjina je za premaz torte po vrhu). Uporabite pravo Nutello, če ne okus ne bo pravi. Mmmmm,... To bom pa probala danes naredit,... Njami,....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:29:58
|
|
|
|
Tanik
|
je ful enostavna, razen če te mikser zajeb....potem malo traja. in je okusna, tako pravijo. no takoj je zmanjka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:32:18
|
|
|
|
chebelica21
|
Ti sporočim kako mi je uspelo, če ne dans pa jutri,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 7.8.2009 11:39:00
|
|
|
|
Sarchi
|
njammmmsi hvala....bom poskusla skup tole sestavt
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?