|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
7.8.2009 11:53:22   
Tanik
sigurno rata,ker jaz nisem neka kuharca ali pa da bi pekla. pa rada iščem recepte kje ni veliko dela user posted image pa da je hitro narejeno. in seveda da je dobro.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.8.2009 12:07:28   
sontschica
jaz se tudi že dolgo spravljam nardit to torto...

drgač pa tut jaz pobiram recepte s kulinarike - so mi zelo všeč user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.8.2009 12:08:19   
chebelica21
TiaŽan vse najboljše,... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 7.8.2009 12:09:47 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.8.2009 12:24:39   
TiaŽan
Chebelica21, hvalauser posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.8.2009 12:26:09   
sontschica
vse najlepše in najboljše TiaŽan user posted image user posted image

(odgovor članu TiaŽan)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.8.2009 12:31:29   
Sarchi
uuuu slavljenka....TiaŽan vse naj naj naj.....user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.8.2009 12:42:22   
Tanik
  TiaŽan   user posted image    user posted image

Žan

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.8.2009 12:54:21   
Erdbeere
dober dan
evo mene iz preleda...vse je ok, kg so +8, naslednji pregled imam 21.8. in sicer CTG

TiaŽan, vse naj naj user posted image

Nutelino torto bom pa tud jaz naredila...kako velik tortni model (kakšen premer) pa je potreben za to količino sestavin, da ne bom vzela prevelikega oz. premajhnega user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.8.2009 13:14:00   
Anonimen
tiažan vse naj naj!!!user posted image

jaz sm pa tud prejle glih maso za palačinke nardila k mi je prej tašča gor prinesla marmelado k jo je naredila iz robid in je sladka glih zameuser posted image

drugače pa recept k ga jaz uporabim ker je hiter in predvsem dobro mi fanta tko hitr vse pojesta da je joj
Luknjasto pecivo
Sestavine:
3 jajca
100g sladkorja (odvisno kakšen sladkosned ste)
200g moke
1 vanili sladkor
1 pecilni prašek
1dcl mleka
1/2 dcl olja (jaz ga dam četrt dcl pa je čist ok)
4 žlice kakava ali čokolade v prahu

Preliv:
2 vanili pudinga
1 liter mleka
6-8 žlic sladkorja

Vse sestavine zmešamo in ga damo v pekač velikosti 20x30 (jaz dam še peki papir spodi da se en bi prijel),pečemo 20-30 minut na 180 stopinjah.Ko je pecivo pečeno ga preluknjamo s kuhalnico (je fajn za jezo sprostit user posted image ) takole nekak zgleda:
user posted image
več lukenj ima bolj pisano pecivo je.
No za preliv pa naredimo čist navaden puding jaz raje uporabim 2 da res zapolne vse luknje in preostanek dam pa v skodelice,v glavnem puding naj bo bolj redek in ga polijemo čez pecivo parkrat še stresemo pekač da ja zleze puding v vse luknje in nato počakamo da se mal ohladi in ga damo v hladilnik.
user posted image

Če imate raje čokoladen puding potem namesto vanili uporabite čokoladen puding zraven dodajte koščke temne čokolade in polijte čez pecivo nato pa posujte s kokosovo moko user posted image
pa še

jogurtovo pecivo
Sestavine:
1 lonček jogurta (katerega koli)
2 jajci
1 jogurtov lonček sladkorja (jaz ga dam slabo polovico)
1/2 jogurtovega lončka olja (četrtina je dovolj)
2 jogurtova lončka moke
1/2 pecilnega praška
1 vanili sladkor
Dodatek:
3 jabolka narezana na krhlje

Prvo vse sestavine zmešate in potem maso date v pekač,jaz dam spodi peki papir da se mi ne bi kej prijelo ali karkoli,potem pa na maso polagamo jabolka oziorma krhlje,mal posujemo s cimetom in damo v pečico za 25-30 minut (da preverite vzamete zobotrebec in zapičite in če je čist potem je pečeno) na 180 stopinj.

user posted image

No jaz dam jabolka k drugače mi tamavči ne poje,tko pa obožuje in se je treba znajdt,drugače lahko date še puding čez in je tud ful vredu,če bi pa brez dodatkov potem pa predlagam navaden jogurt k nardi pecivo zanimivo.

Erdbeere super da je bil pregled bpuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
7.8.2009 13:20:15   
eva Ana
larilu...tole luknjasto bi pa znalo bit zanimivo user posted image , bom danes al pa jutri kr probala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
7.8.2009 13:21:07   
Erdbeere
jao punce, pa kaj vam  je danes....same dobrote tukaj gor lepite....jest bom še sladkorno fasala, ste mi take lušte naredile user posted image user posted image user posted image

Nekaj bo treba narest dons, men je cukr padu  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
7.8.2009 13:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

larilu...tole luknjasto bi pa znalo bit zanimivo user posted image , bom danes al pa jutri kr probala

pa v ta peciv lahk date par kapljic ruma če ne bodo otročki jedel zraven razen če so že večji potem je vseen,jaz raj nisem dala k nisem vedla al bo tamavčiju pol ok al neuser posted image ma ti povem da ni boljšega domačega peciva k ga lahk v tolkem času narediš pa še ful je dobr k te ohladi tko da če ti je vroče daš sam še vanili sladoled eno kepico zraven pa je njamiuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
7.8.2009 13:27:48   
Erdbeere
mene tud tole luknasto pecivo navdušuje, grem zdele hitro krompir pečt dat, potem pa verjetno še tole naredim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
7.8.2009 13:41:57   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Nutelino torto bom pa tud jaz naredila...kako velik tortni model (kakšen premer) pa je potreben za to količino sestavin, da ne bom vzela prevelikega oz. premajhnega user posted image

uf, jaz imam en model,hm koliko pa je velik,pojma nimam. bom doma pogledala. jaz to sploh nisem razmišljala, sem zmiksala in vlila v model user posted image

Žan

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 964
7.8.2009 13:42:59   
baby blue
mmmmmmmmmmm mnjami kakšne dobrote... Midva pa zdele palačinke pečeva potem bova pa še juho zravn

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 965
7.8.2009 13:45:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

mmmmmmmmmmm mnjami kakšne dobrote... Midva pa zdele palačinke pečeva potem bova pa še juho zravn

no mi bomo mel pa glih obratni vrstni reduser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
7.8.2009 13:47:02   
Tanik
tako, jaz čez pol ure grem na doooooooooooooolg dopust, do 31.08.2010 user posted image user posted image user posted image user posted image
mizo sem pospravila,vse spakirala., vse delo naredila.

če me kak dan ni na računalniku nič skrbet, sem doma in včasih ne dela internet user posted image aja pa seznam bušijev jaz doma ne morem urejat, naj prosim ena prevzame user posted image

fajn se sladkajte,moj mož pravi da čez vikend padejo spet tiste kremšnite,mislm da je barni dala recept. no to pomeni,naredi jih. ja samo sestavine naj kupi.user posted image

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 967
7.8.2009 14:35:23   
barika
Helow

midva sma bila na obisku, me je parkrat tak zaštihal med nogami, d asem komaj do zraka prišla, zdej sem se pa že naspala, pa poštarja čakamuser posted image user posted image user posted image
pecivo, ne bom pekla, ker nimam pečice, si pa večkrat naredim  tole  v mikrovalovki
3 žlice moke
3žlice sladkorja
3 žlice kakava
3 žlice mleka
1 jajce
malo pecilnega
lahko malo medu
par kapljic olja
vse skupaj zmešam, zlijem v posodico in pečem pri 750w dobre 3 minute in pol.

Ker tega pride kar dosti, je nekje za 2 osebi, tak da jaz naredim to, pa včasih dam zraven stepeno sladko smetano, sladoled, marmelado ..kar mi pride pod roke ...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 968
7.8.2009 14:45:43   
tulpek
Če katero zanima, kaj js pečem, ko nisem noseča (sedaj se mi res ne da) mi naj piše na ZS, da jo dodam na Facebook. Imam tam nekaj fotk peciv in ostalih sladkih pregreh. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 969
7.8.2009 14:58:20   
chebelica21
Tako mene so klicali iz BC, sem pravkar dvignila previjalno mizico,... Sedaj pa imam končno vse,... user posted image user posted image user posted image Lahko gremo mirne duše rodit,... user posted image user posted image

Tako punce moje sedaj pa šibam domov,... Lepo se imejte čez vikend.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 970
7.8.2009 15:05:53   
kepica
Evo, jaz sem pravkar od dr. Sem si zrihtala napotnico, v ponedeljek imam pa že ob 8h zjutraj poseg za hemeroide. user posted image Upam, da me ne bo preveč bolelo, ker te dni zelo slabo prenašam že vse skupaj, ker me non stop boli in ne bi prenesla še kaj več, ker imam že vse razboleno. So pa rekli, da dobim injekcijo v rit proti bolečinam, oni pa zrihtajo tisto, kar je za zrihtat. Upam, da se čim bolje izteče in da bo potem mir do poroda. Uh, še slabe tri dni bolečin, potem bom pa odrešena...do porodauser posted image

Lušte ste mi naredila s temi slikicami in receptiuser posted image user posted image Mi smo včeraj vso Nutellino torto zmazali, tako da bo verjetno jutri treba še kaj spečt pa mogoče probam, kaj od vaših receptov. Zadnje dni mi zelo paše sladko, sploh čokoladauser posted image

TiaŽan vse najboljšeuser posted image user posted image

Jasmina in tadej če misliš, da ti odteka plodovnica, se pojdi pokazat. Zihr je zihr.

Zdej pa letim pripravit mizo za kosilo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 971
7.8.2009 15:12:37   
Sarchi
ufff jzt sm pa iz popoldanskega spanca in sm čist "smotana" zdej...kosilo se morm kuhat lotit, sam najprej morm h sebi pridt user posted image

kepica sam da ti bojo pomagali, k verjamem da te to že zeelo boli in je neprijetno. zdrži do pon.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 972
7.8.2009 15:53:24   
Erdbeere
joj kepica, upam, da te bo čez vikend čimmanj bolelo, pa da te v ponedeljek odrešijo bolečin.

Jest pa pečem luknjičasto pecivo, že prav lepo diši iz kuhinje....njami se že veselim....še puding grem skuhat potem zvečer bom pa poročala kako se je obneslo user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 973
7.8.2009 15:55:29   
veselka
kepica super, da si dobila tako hitro in da bo stvar rešena še pred porodom user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 974
7.8.2009 16:00:46   
altaja
Hojla,

bila na CTG-ju. Vse kaže ok, srček tak kot mora bit, črta s popadki pa skorajda ravna, tko da...ne grem še nikamor. Sta pa sestra in G "občudovali" moje lepe zatečene nogice. Sem rekla da mi nič ne pomaga pa je G rekla da tle pomaga sam ena stvar: Rodit je treba user posted image . No, sej PDP se hitro približuje, do takrat bom pa ja zdržala. Od prejšnjega tedna sem pridobila še kilogram na račun vode. Ah..takle mamo, kaj čm user posted image .

Je bil pa user posted image živahen ko vragec. Parkrat je tako zakolovratu v sondo da se je namesto utripa slišalo šumenje - kobacanje. Je še sestra rekla da tale je pa živahen user posted image . Ja, je mogu pokazat kaj zna. Ma al ni  nič na miru, skos se guzi.

Naslednji CTG naslednji petek. Tulpek, hvala za opomnik. Mam dobr naštimano, me po tanovem kar lepo na vsak petek naročajo user posted image .

Planinc: leeeeeepa Julija user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!