veselka
|
jutro, učer nisem imela energije kej preveč napisat. sem imela pregled... je vse ok (sicer albumini v sledovih, ampak je rekla, da je uredu, ker imam normalen krvni tlak). je ok, plodovnice je še dosti, je pa z UZ iskala glavo čist tm dol nekje pri sramni kosti, tko da se je očitno res spustila. pa sej se tudi vidi, ker se mi zdi, da mi trebuh kr mal visi. naslednji pregled imam 14.8.. sem pa učer še malo nabavljala in sem bla na koncu čist crknjena, ker mi noge tko grozn otekajo, da dobivam mravljince, kot buhtlji so, pa tale moj tovor 19 dodatnih kg je precej težko okrog nosit . no... ampak kompletek za iz porodnišnice pa imam , sem v obaibiju uzela, pa je blo znižano, eno belo tuniko (bla 50% dol) in ene rjave hlačke z vijolčastimi minimini srčki (ble 70 % dol) in je ful luštkano. edin, mal sm bla zmedena glede njihovih velikosti, ker imajo manjše številke (50, 53, 60,...), in pol sm uzela št.60, ker me je blo 53 kr mal strah uzet, pa še malo dlje bo lahko nosila.v glavnem, ful je luškano vse skupaj, oboje je stalo 13,5 eur. majo pa ful luštne pliške, pa druge stvari tudi ... tko da grem def. še tja kupovat pa čaj malinovih listov sem kupla, pa vložke za po porodu (jao, kolk je to velko ), pa gel za tuširanje, pa labelo, pa blago za dekico (ki jo bom nardila te dni), pa v h&m sem uzela še ene rokavičke, ker se mi zdijo tiste iz BC čist grozne s tisto ozko in tenko elastiko, pa 3 kapice (ena je plišasta in ima medvedja al veveričja ušesa - za pozimi) pa še dvoje štumfke aja, pa previjalno sva učer dobila in sva jo že namontirala, pa tisto nesrečno mizico, pa angelcare je tud učer pršu. glede AC, a ve imate dve plošči? ker v najinem paketu je 1, je pa model AC401, pač zadnji. dons gre kupit še dodatno ploščo za čez letvice, da ne bo plošča na letvicah (men še zdej ni jasno a sme bit al ne, glede na to, da je AC čvrsta plastična plošča z vzmetmi). dons moram še kompletek oprat. pa do konca prirpravit torbo za v P, pa čajčka začet pit planinc iiiiiiiiiiiii, kaka srčkana pupa . sem se prou topila ob slikicah. še dobr, da ni več delč, ko bom tudi sama crtala svojo rožico strije se mi zdi, da jih še ni, vsaj nad popkom ne. na prsih pa tud ne vidm nič čudnega, razen razširjenga pigmenta z bradavic in par debelih žil pod kožo, pa sem iz 75 A (včasih tudi B, odvisno od firme) že na 80 D (h&m modrc). sam upam, da jih po dojenju ne bom v mašnco vezala