Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 11:04:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Evo, tak pa naš Jure pase kravice na previjalni!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 15:04:32
|
|
|
|
kpmk
|
tak pa se cartamo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 15:06:35
|
|
|
|
mišk
|
Zdravo! Danes je imela Vita sistematski pregled. Dolga je 62,7 cm in tehta 5880 g. Dobila je tudi svoj prvi "pik". Zaenkrat se mi ne zdi, da bi blo kej posebnega. Drugače pa je zdrava. Spanje v skupni postelji: Koliko vas je še takih? Joooj, mam kar slabo vest! Dona je bla pri 7 mescih že v svoji sobi, ta ta mal človeček pa še v svoji posteljci ne bo pri 7 mescih!!! Dojenje: Dojim še vedno. Dodajam ji samo če jo kdo drug pazi, al pa če sem na kakšnem javnem kraju, kjer mi nikakor ni do dojenja. Obračanje: Kak so kej vaši s tem? Dona se je prvič obrnila šele pri 7,5 mesecih, Vita pa se že od 2,5 meseca nonstop obrača s hrbta na trebušček. Obratno se še ni. Fredov obroč: Ste jih že dale kej noter? Kako se je obneslo. Jst ga imam doma še od Done, a še nisem imela prilike, da bi Vito dala vanj.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 15:10:05
|
|
|
|
kpmk
|
taka pa sma z atijem ko se afnama
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 15:17:49
|
|
|
|
kpmk
|
tak pa sem ko omagam, ko se najem
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 15:44:44
|
|
|
|
Nalini
|
ojla mišk ... spanje ... naš mali gre vsak večer spat v svojo posteljko .... potem pa tam spi rudno, maksimalno dve .... in potem kraljuje v veliki postelji .... jaz ga ponoči dam kar na posteljo in se leže podojiva .... se zgodi, da ob tem zaspiva ... in jaz se iz varnostnih razlogov samo premaknem bolj k atiju ..... in vsi trije lepo spimo .... glede tega, da spi pri nama se več ne obremenjujem ..... zakaj bi se pa sploh in nimam niti malo slabe vesti .... dojenje .... midva se dojiva (flaške smo zapakirali v škatlo, ker jih mali noče ) .... na javnih krajih se ne dojiva .... vedno planiram nekak tak, da nama gre skoz .... če je pa nuja pa to opraviva v avtu ali pa v trgovskih centrih v previjalnicah ..... sva pa začela pit jabolčnega sokeca in papcat naribano jabolko ..... ker se pa zadnje dni ponoči ogromno zbuja bo danes zvečer dobil maminega mlekeca z riževimi kosmiči po žlički ..... bomo videli, če bo kaj bolje ponoči spal .... (imam ful mleka in sem si dober deci iztisnila za večerni obrok.... ) fredov obroč ... že probali v bazenu in je super .... amli je užival in noro brcal ... obračanje ... s hrbta na bok .... če ima srečo tudi na trebušček ..... ostalo obračanje še ne gre .... no tu pa tam mu uspe iz trebuščka na hrbet, ampak to še ni zavestno obračanje .... sonček ... super, da je boljše kpmk ... lepe slikice nenalena .... slinimo, slinimo .... kak polžki ..... ????? eno vrašanje .... kako dolgo bodo na seznamu še tiste, ki ne sporočajo podatkov ... mogoče bi bilo prav, da naredimo tak kot marčice .... ker tak dolgi seznam moram gledat ... pa jih je kar nekaj brez podatkov ..... kaj pa ve menite?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 16:11:43
|
|
|
|
Cveta28
|
sonček - za tvojega Aleksa. Lepo, da mu je vročina padla ter da boste čimprej spet čofotali v bazenčku. matcar - ja s čim pa ti pitaš Saša da raste kot goba po dežju Mogoče bo pa košarkaš, ker je že sedaj tako velik fant....če bo moja Laura po mamici se ji bo zagotovo dopadel Dej poročaj kaj ti bo rekla P, ker od moje svakinje mali je po cm velikan, po kg pa pravi suhec in je čisto zdrav poba. detelja - aha pa si dobila svojo lisičko na delu ...veš kaj sem še opazila pri tvoji Maji....rodila se je kot ovnica, ime ima po čebelici, zvita pa je kot lisička...a sti ti ziher, da ji že v bušiju nisi brala pravljice Volk in 7 kozličkov Te naše jagodke znajo vrteti mamice okoli prstka, a ne. Mene je tudi najbolj strah tega, da bi se razvadla nošenja po rokah zato sem ful jezna, če jo kdo vzame v naročje brez mojega dovoljenja. Že itak se mala muca nosi po rokah najmanj 3h dnevno, ko moramo podirati kupčke in čakati, da zbruha mleko in res je ne bi rada še bolj nosila po rokah. nalini - kakšen nogomet, sedaj je baby TV IN veronikab - THX za link. Jaz sicer nisem delala nobene posebne vaje samo pri igri sem ji začela dajati igračke v levo rokico in pri rokavanju pa gledam, da vse počnem izmenično. Igrače in kozmetiko na previjalni mizi menjamo na cca.2t, mislim strani, da se potem muca obrača na obe strani. In po kakšnem tenu je bilo vse ok, glavice tudi ni več zategovala nazaj, samo včasih se začne v ležalniku usločevati ampak to je bolj znak protesta kot pa kaj drugega. m..tina - za Jueta in njegovo 'kravico' nenči - mi med 'pašo' puščamo slino kot kašen bernardinec in če je želodček poln (kar ni še izbruhala) gre tudi mlekec ven. Nič bat. Navadno gremo na pašo kakšne pol ure po dojenju in vačasih ji uspe v 5min čisto premočiti igralno podlogo...zato pa jo večkrat operemo...na postelji pa imam razgrnjeno eno staro rjuho, da nam vsaj posteljnine ni potrebno menjati vsak dan. Glede muce Laure in cartanja pa mislim, da imaš kar prav...muca bi se rada božala, cartala, predla v maminem naročju mišk - mi imamo 3,5m pa se je Lauri ravno enkrat uspelo obrniti iz bušija na hrbet, bolj slučajno kot pa hote. Jaz jo med igro spodbujam, da bi se obrnila ampak dlje kot do bokov še nismo prišli. A to je še ena fora zdravnikov, da morajo otroci pri določeni starosti to obvladati drugače si zrel za razvojno
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 16:13:17
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini eno vrašanje .... kako dolgo bodo na seznamu še tiste, ki ne sporočajo podatkov ... mogoče bi bilo prav, da naredimo tak kot marčice .... ker tak dolgi seznam moram gledat ... pa jih je kar nekaj brez podatkov ..... kaj pa ve menite? Se pridružujem predlogu. Mogoče bi en rez uvedli v septembru, oktobru, ko folk pride iz morja.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 16:42:28
|
|
|
|
m..tina
|
Js sem tud za predlog, ki ga je dala Nalini. Tiste, ki sploh ne sporočajo nobenih podatkov, bi lahko odstranli. Sej nismo nesramne, sam če nas je pa tok.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:18:40
|
|
|
|
detelja
|
Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši) - Nalini - Cveta 28 - m..tina - detelja
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:20:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja - aha pa si dobila svojo lisičko na delu ...veš kaj sem še opazila pri tvoji Maji....rodila se je kot ovnica, ime ima po čebelici, zvita pa je kot lisička...a sti ti ziher, da ji že v bušiju nisi brala pravljice Volk in 7 kozličkov Te naše jagodke znajo vrteti mamice okoli prstka, a ne. Mene je tudi najbolj strah tega, da bi se razvadla nošenja po rokah zato sem ful jezna, če jo kdo vzame v naročje brez mojega dovoljenja. Že itak se mala muca nosi po rokah najmanj 3h dnevno, ko moramo podirati kupčke in čakati, da zbruha mleko in res je ne bi rada še bolj nosila po rokah. ja, to pa sem ziher, da ji te pravljice nisem brala se mi zdi, da ima maja od vsakega (čebelica, ovnica, lisička...) zvite fore vzete mogoče pa ima največ po mami
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:26:29
|
|
|
|
detelja
|
kpmk joj ste sladki gosta hrana jaz pa sem danes dala maji za večerjo v mleko mal riževega praha/kosmičev oz ne vem kaj se temu v slovenščini reče...pa je fajn jedla...me zanima kdaj se bo zbudila, da bo prazen bušček.... obračanje zadnjič ko sem dala majo spat in sem jo šla čez čas gledat, če spi in če je vse ok je lepo gospodična bila pokonci, noge je po luftu metala in naenkrat vidim kak da desno nogo čez levo in se obrne na buščija, ampak potem je nastal problem, ker je imela ful čudno roko in se ni mogla obrnit nazaj.... postelja majo dam zvečer v njeno postelko in spi do jutra kar v svoji postelki....edino popoldan je spive na veliki postelji...pa mogoče vmes čez dan ko se cartave....mislim, da sem jo sam 2x dala ponoči v najino posteljo in to proti jutru...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:36:02
|
|
|
|
Nalini
|
ojla vprašanje katere riževe kosmiče boste ali že uporabljate? nasvet prosim
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:42:52
|
|
|
|
matcar
|
Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši) - Nalini - Cveta 28 - m..tina - detelja -matcar
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:47:34
|
|
|
|
matcar
|
Cveta28, AM imama Novalac NF(za požeruščke),ker našemu je bilo vse prešvoh od AM,pa kak mesec imama en obrok na dan kašico iz sadja in en obrok grisa na vodni bazi iz Mullerja.Ja,saj sem ravno danes tašči rekla,da me je prav strah it v posvetovalnico,ker bodo mislili,da ga s Galofaxom filam ! Ja,po moje je podedoval gene po dedekovi strani(od mojega očeta).So vsi veliki,moj oče meri 1,82 cm,dedek-očetov oče-pa je meril čez 2m,pa stric-očetov brat je okoli 1,90 m,pa vse tete-očetove sestre-so velike.Mislim,da bo bolj dedne narave pri Sašu.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:56:07
|
|
|
|
jernejav
|
Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši) - Nalini - Cveta 28 - m..tina - detelja - jernejav
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:57:40
|
|
|
|
matcar
|
Pa da vam še dam poročilo o Maksovi kontroli! Z očko je vse ok,otrok še kr dobro vidi,kar sma tudi z mojim ugotovila doma,ko mu morava zdravo očko lepit,da z poškodovano čimveč gleda.Mazilo še imama vedno 4x na dan in 2x na dan pokrivanje zdravega očesa.Morama pa čas pokrivanja vsak dan podaljševat,kolko bo pač šlo.Je pa tak,da prvih 15 min se ful joče,pa hi obliž hoče dol potegnit,potem pa ga zamotima,pa se igramo,pa čisto pozabi,da ima očko pokrito.Tako smo prišli iz 15 min na 1,5 ure. Mora pa imet obvezno vmes premor z pokrivanjem.To bi bilo vse,aja,pa kontrolo imama naslednjo sredo spet.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 20:58:47
|
|
|
|
duda1
|
Pozdravljene! Malo se vam oglašam po dolgem času. Smo super, lepo napredujemo. Prvo cepljenje smo zelo lepo prestali, drugo imamo 18.08.2009. Bili smo na morju, sedaj smo malo doma, v soboto pa zopet gremo. Ker gremo tokrat v hotel, me zanima, če ima katera izkušnje s prekuhano vodo, ki se kupi v dm-u?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 21:07:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk tak pa sem ko omagam, ko se najem Kaki cuker je!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 21:09:12
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši) - Nalini - Cveta 28 - m..tina - detelja - kpmk
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 21:13:52
|
|
|
|
kpmk
|
matcar - hb za očko in da bo vse ok od Iana hvala vsem za pohvale za slikce detelja - sem vidla da ima tvoja čebelica tudi rada tistega slonček-dekica, pri nas jo ima Ian tudi full rad sonček - naj vročina čimprej mine
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 21:22:41
|
|
|
|
matcar
|
Kpmk,hvala za dobre želje,pa en od mene za Iana!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 6.8.2009 21:39:15
|
|
|
|
matcar
|
Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši) - Nalini - Cveta 28 - m..tina - detelja - jernejav - kpmk - ninica23 -matcar
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?