|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
6.8.2009 11:04:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

user posted image

Evo, tak pa naš Jure pase kravice na previjalni!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.8.2009 14:43:09   
kpmk
hoj hoj... malo se hecam z urejanjem slikc.... sem si en "programček" potegnala in na hitro je nastalo tole: user posted image

evo link za program če katero zanima http://www.rtvslo.si/blog/digitalna/photo-filtre-brezplacen-program-za-urejanje-fotografij/13278

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.8.2009 15:04:32   
kpmk
tak pa se cartamo user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.8.2009 15:06:35   
mišk
Zdravo!user posted image

Danes je imela Vita sistematski pregled. Dolga je 62,7 cm in tehta 5880 g. Dobila je tudi svoj prvi "pik". Zaenkrat se mi ne zdi, da bi blo kej posebnega. Drugače pa je zdrava.
Spanje v skupni postelji: Koliko vas je še takih?user posted image  Joooj, mam kar slabo vest! Dona je bla pri 7 mescih že v svoji sobi, ta ta mal človeček pa še v svoji posteljci ne bo pri 7 mescih!!!user posted image

Dojenje: Dojim še vedno. Dodajam ji samo če jo kdo drug pazi, al pa če sem na kakšnem javnem kraju, kjer mi nikakor ni do dojenja.

Obračanje: Kak so kej vaši user posted image  s tem? Dona se je prvič obrnila šele pri 7,5 mesecih, Vita pa se že od 2,5 meseca nonstop obrača s hrbta na trebušček. Obratno se še ni.

Fredov obroč: Ste jih že dale kej noter? Kako se je obneslo. Jst ga imam doma še od Done, a še nisem imela prilike, da bi Vito dala vanj.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.8.2009 15:10:05   
kpmk
taka pa sma z atijem ko se afnama user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.8.2009 15:17:49   
kpmk
tak pa sem ko omagam, ko se najem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.8.2009 15:44:44   
Nalini
ojla

mišk ...
spanje ... naš mali gre vsak večer spat v svojo posteljko .... potem pa tam spi rudno, maksimalno dve .... in potem kraljuje v veliki postelji user posted image user posted image user posted image  .... jaz ga ponoči dam kar na posteljo in se leže podojiva .... se zgodi, da ob tem zaspiva ... in jaz se iz varnostnih razlogov samo premaknem bolj k atiju ..... in vsi trije lepo spimo user posted image user posted image user posted image  .... glede tega, da spi pri nama se več ne obremenjujem ..... zakaj bi se pa splohuser posted image  in nimam niti malo slabe vesti user posted image  ....

dojenje .... midva se dojiva (flaške smo zapakirali v škatlo, ker jih mali noče user posted image ) ....  na javnih krajih se ne dojiva .... vedno planiram nekak tak, da nama gre skoz ....  če je pa nuja pa to opraviva v avtu ali pa v trgovskih centrih v previjalnicah .....
sva pa začela pit jabolčnega sokeca in papcat naribano jabolko ..... user posted image

ker se pa zadnje dni ponoči ogromno zbuja bo danes zvečer dobil maminega mlekeca z riževimi kosmiči po žlički ..... bomo videli, če bo kaj bolje ponoči spal .... (imam ful mleka in sem si dober deci iztisnila za večerni obrok....user posted image )

fredov obroč ... že probali v bazenu in je super .... amli je užival in noro brcal ...

obračanje ... s hrbta na bok .... če ima srečo tudi na trebušček ..... ostalo obračanje še ne gre .... no tu pa tam mu uspe iz trebuščka na hrbet, ampak to še ni zavestno obračanje ....

sonček ... super, da je boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ... lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

nenalena .... slinimo, slinimo .... kak polžki ..... user posted image

?????
eno vrašanje .... kako dolgo bodo na seznamu še tiste, ki ne sporočajo podatkov user posted image  ... mogoče bi bilo prav, da naredimo tak kot marčice .... ker tak dolgi seznam moram gledatuser posted image ... pa jih je kar nekaj brez podatkovuser posted image .....
kaj pa ve menite?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.8.2009 16:11:43   
Cveta28
sonček user posted image user posted image user posted image za tvojega Aleksa. Lepo, da mu je vročina padla ter da boste čimprej spet čofotali v bazenčku.
matcar - ja s čim pa ti pitaš Saša da raste kot goba po dežju user posted image Mogoče bo pa košarkaš, ker je že sedaj tako velik fant....če bo moja Laura po mamici se ji bo zagotovo dopadel user posted image Dej poročaj kaj ti bo rekla P, ker od moje svakinje mali je po cm velikan, po kg pa pravi suhec in je čisto zdrav poba.
detelja - aha pa si dobila svojo lisičko na delu user posted image ...veš kaj sem še opazila pri tvoji Maji....rodila se je kot ovnica, ime ima po čebelici, zvita pa je kot lisička...a sti ti ziher, da ji že v bušiju nisi brala pravljice Volk in 7 kozličkov user posted image user posted image user posted image Te naše jagodke znajo vrteti mamice okoli prstka, a ne. Mene je tudi najbolj strah tega, da bi se razvadla nošenja po rokah zato sem ful jezna, če jo kdo vzame v naročje brez mojega dovoljenja. Že itak se mala muca nosi po rokah najmanj 3h dnevno, ko moramo podirati kupčke in čakati, da zbruha mleko user posted image in res je ne bi rada še bolj nosila po rokah.
nalini - kakšen nogomet, sedaj je baby TV IN user posted image user posted image user posted image
veronikab - THX za link. Jaz sicer nisem delala nobene posebne vaje samo pri igri sem ji začela dajati igračke v levo rokico in pri rokavanju pa gledam, da vse počnem izmenično. Igrače in kozmetiko na previjalni mizi menjamo na cca.2t, mislim strani, da se potem muca obrača na obe strani. In po kakšnem tenu je bilo vse ok, glavice tudi ni več zategovala nazaj, samo včasih se začne v ležalniku usločevati ampak to je bolj znak protesta kot pa kaj drugega.
m..tina - user posted image za Jueta in njegovo 'kravico' user posted image
nenči - mi med 'pašo' puščamo slino kot kašen bernardinec in če je želodček poln (kar ni še izbruhala) gre tudi mlekec ven. Nič bat. Navadno gremo na pašo kakšne pol ure po dojenju in vačasih ji uspe v 5min čisto premočiti igralno podlogo...zato pa jo večkrat operemo...na postelji pa imam razgrnjeno eno staro rjuho, da nam vsaj posteljnine ni potrebno menjati vsak dan. Glede muce Laure in cartanja pa mislim, da imaš kar prav...muca bi se rada božala, cartala, predla v maminem naročju user posted image
mišk - mi imamo 3,5m pa se je Lauri ravno enkrat uspelo obrniti iz bušija na hrbet, bolj slučajno kot pa hote. Jaz jo med igro spodbujam, da bi se obrnila ampak dlje kot do bokov še nismo prišli. A to je še ena fora zdravnikov, da morajo otroci pri določeni starosti to obvladati drugače si zrel za razvojno user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.8.2009 16:13:17   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
eno vrašanje .... kako dolgo bodo na seznamu še tiste, ki ne sporočajo podatkov user posted image  ... mogoče bi bilo prav, da naredimo tak kot marčice .... ker tak dolgi seznam moram gledatuser posted image ... pa jih je kar nekaj brez podatkovuser posted image .....
kaj pa ve menite?

Se pridružujem predlogu. Mogoče bi en rez uvedli v septembru, oktobru, ko folk pride iz morja.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.8.2009 16:42:28   
m..tina
Js sem tud za predlog, ki ga je dala Nalini. Tiste, ki sploh ne sporočajo nobenih podatkov, bi lahko odstranli. Sej nismo nesramne, sam če nas je pa tok.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.8.2009 20:18:40   
detelja
Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši)

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.8.2009 20:20:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

detelja - aha pa si dobila svojo lisičko na delu user posted image ...veš kaj sem še opazila pri tvoji Maji....rodila se je kot ovnica, ime ima po čebelici, zvita pa je kot lisička...a sti ti ziher, da ji že v bušiju nisi brala pravljice Volk in 7 kozličkov user posted image user posted image user posted image Te naše jagodke znajo vrteti mamice okoli prstka, a ne. Mene je tudi najbolj strah tega, da bi se razvadla nošenja po rokah zato sem ful jezna, če jo kdo vzame v naročje brez mojega dovoljenja. Že itak se mala muca nosi po rokah najmanj 3h dnevno, ko moramo podirati kupčke in čakati, da zbruha mleko user posted image in res je ne bi rada še bolj nosila po rokah.

ja, to pa sem ziher, da ji te pravljice nisem bralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da ima maja od vsakega (čebelica, ovnica, lisička...) zvite fore vzeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa ima največ po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.8.2009 20:26:29   
detelja
kpmk joj ste sladkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gosta hrana jaz pa sem danes dala maji za večerjo v mleko mal riževega praha/kosmičev oz ne vem kaj se temu v slovenščini reče...pa je fajn jedla...me zanima kdaj se bo zbudila, da bo prazen bušček....

obračanje zadnjič ko sem dala majo spat in sem jo šla čez čas gledat, če spi in če je vse ok je lepo gospodična bila pokonci, noge je po luftu metala in naenkrat vidim kak da desno nogo čez levo in se obrne na buščija, ampak potem je nastal problem, ker je imela ful čudno roko in se ni mogla obrnit nazaj....

postelja
  majo dam zvečer v njeno postelko in spi do jutra kar v svoji postelki....edino popoldan je spive na veliki postelji...pa mogoče vmes čez dan ko se cartave....mislim, da sem jo sam 2x dala ponoči v najino posteljo in to proti jutru...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.8.2009 20:36:02   
Nalini
ojla

vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katere riževe kosmiče boste ali že uporabljate?user posted image

nasvet prosimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.8.2009 20:42:52   
matcar

Nalinin predlog: IZ SEZNAMA SE NAJ BRIŠEJO TISTE, KATERE NE SPOROČAJO PODATKOV (če si za se podpiši)

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja
-matcar

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.8.2009 20:47:34   
matcar
Cveta28, AM imama Novalac NF(za požeruščke),ker našemu je bilo vse prešvoh od AM,pa kak mesec imama en obrok na dan kašico iz sadja in en obrok grisa na vodni bazi iz Mullerja.Ja,saj sem ravno danes tašči rekla,da me je prav strah it v posvetovalnico,ker bodo mislili,da ga s Galofaxom filamuser posted image user posted image user posted image ! Ja,po moje je podedoval gene po dedekovi strani(od mojega očeta).So vsi veliki,moj oče meri 1,82 cm,dedek-očetov oče-pa je meril čez 2m,pa stric-očetov brat je okoli 1,90 m,pa vse tete-očetove sestre-so velike.Mislim,da bo bolj dedne narave pri Sašu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.8.2009 20:56:07   
jernejav

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja

- jernejav

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.8.2009 20:57:40   
matcar
Pa da vam še dam poročilo o Maksovi kontroli!
Z očko je vse ok,otrok še kr dobro vidi,kar sma tudi z mojim ugotovila doma,ko mu morava zdravo očko lepit,da z poškodovano čimveč gleda.Mazilo še imama vedno 4x na dan in 2x na dan pokrivanje zdravega očesa.Morama pa čas pokrivanja vsak dan podaljševat,kolko bo pač šlo.Je pa tak,da prvih 15 min se ful joče,pa hi obliž hoče dol potegnit,potem pa ga zamotima,pa se igramo,pa čisto pozabi,da ima očko pokrito.Tako smo prišli iz 15 min na 1,5 ure.user posted image user posted image user posted image Mora pa imet obvezno vmes premor z pokrivanjem.To bi bilo vse,aja,pa kontrolo imama naslednjo sredo spet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.8.2009 20:58:47   
duda1
Pozdravljene!

Malo se vam oglašam po dolgem času. Smo super, lepo napredujemo. Prvo cepljenje smo zelo lepo prestali, drugo imamo 18.08.2009.

Bili smo na morju, sedaj smo malo doma, v soboto pa zopet gremo. Ker gremo tokrat v hotel, me zanima, če ima katera izkušnje s prekuhano vodo, ki se kupi v dm-u?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.8.2009 21:07:03   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

tak pa sem ko omagam, ko se najem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Kaki cuker je!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.8.2009 21:09:12   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja

- kpmk

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.8.2009 21:13:52   
kpmk
matcar - hb za očko in da bo vse ok user posted image user posted image od Iana
hvala vsem za pohvale za slikce
detelja - sem vidla da ima tvoja čebelica tudi rada tistega slonček-dekica, pri nas jo ima Ian tudi full rad user posted image
sonček - naj vročina čimprej mine

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.8.2009 21:22:41   
matcar
Kpmk,hvala za dobre želje,pa en user posted image od mene za Iana!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.8.2009 21:38:20   
ninica23

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja

- jernejav
- kpmk
- ninica23

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.8.2009 21:39:15   
matcar

- Nalini
- Cveta 28
- m..tina
- detelja

- jernejav
- kpmk
- ninica23

-matcar

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?