Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:40:04
|
|
|
|
lake
|
Sej se mi je zdel da če kdo, ma naša KatMat Kamasutro doma. A sta že vse strani predelala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:40:58
|
|
|
|
KatMat
|
ne je nimam.... online kamasutra je bla to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:41:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) jaja, ne ti men ko sem s faha! IZVIRNO SPOROČILO: Majch Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo dec . res je IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca alias poštar jp, poštar oblečen v babco... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane? včer je bla polna luna, dons so pa posledice IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 matr ste spet brez sexa ostale ah mis koz sexamo... smo huj k zajci ja drgač pa sranje za M... slej k prej bi jo dobila...jz sem se že sprijaznila z njo... zdej jo že v 3 čakam IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet uh mami, to pa je mleko in lačna usta sterilizacija jz sm tud razmišljala o tem.. ko bom mela 2 jo bom šla delat.. edin če nam bo šlo fejst dobr bomo mel mogoče 3... drgač pa zaključimo je pa res boljš če moški to naredi... samo kako ga prepričat??? to je pa druga pesem IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, huda slikca bravo katmat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu hot hot hot IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ma daj kakšen vaterpolo.. jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr. slikco prosim! jp.. slikco prosim IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ta je zame: sm mislila da se bom poscala k sem vidla to slikco IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec zaradi kapic ma ta je še boljša IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ni cudn da bo blue vsec plavalci...poglejte tanove drese mi je kr mal nerodn a se kje da vidt na testnih modelih v živo??? ritka je res HOT, ampak tele tipček je pa čist mim... še dobr da v ta lepi sliki gleda v vodo IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat poglej hlebcke a??napete vidm vidm...se mi je čist odmeglilo oko zdej k sm to vidla glih fajn za gnetit... pa šeškat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim ti pa si ej... od majčic pričakuješ resnost ta je pa dobra IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim opustite vsak up, vi, ki vstopate babe, zaj me kurite, ko ne morem kak naj seksam s povito nogo? sam v misionarcu je doooolgcaaaaajt ta povito držiš v luft, ostalo se pa znajdi.. mogoče kej novega odkriješ.. drugače pa kakšna kamasutra... tm boš zihr našla zanimive položaje... lahko pa ti narediš stojo... si na rokah pa on nad tabo stoji.. al pa kej podobnega.... malo prakticirajta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
svaka čast
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:42:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Ženska leži na hrbtu in dvigne noge v zrak. Noge potegne nazaj in jih z rokami drži narazen. Moškemu tako omogoči, da se nagne nadnjo in se približa njenim spolovilom. Moški poklekne ob partneričinih bokih, položi dlani ob njeno glavo in se opre nanje, preden prodre vanjo. str. 88 sam pri tem ne obremenjuješ nog
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:43:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ne je nimam.... online kamasutra je bla to hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:44:20
|
|
|
|
lake
|
No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:45:55
|
|
|
|
ledenka
|
KatMat, daj link, proooosiiiiim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:46:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa a dete je pol podobno PCju?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:51:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:52:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:54:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
Olive neki malga borilnih veščin zate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:54:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:55:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa a dete je pol podobno PCju? HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD komentar
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:55:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke še tisto pod pasom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:55:54
|
|
|
|
maja1488
|
Pokica, vsi držimo pestke za aneja. Boš vila, da bodo tile trije meseci hitro okoli in da bo vse OK. IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim O zoja, pozdravi taščico IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa Ja kako pa si ti? Prek facebooka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:56:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
ej, poglejte to... dons k mamo pa tko hudo temo, nas je pa full velik na rr-ju??? zanimivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:57:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem vedla da sem prej pozabla napisat pokica_ držim pestke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:57:57
|
|
|
|
lananai
|
Tisa dans že drugič od 22h do 7:30! IZVIRNO SPOROČILO: lake Sicer ne spremljam drugače nogometa, ampak če že so Portugalci tako da jih lahko mal pogledaš. Drgač mi je pa to itak brezveze, da se ekipa starih moških podi po igrišču za eno žogo. Starih moških? Mislim, da jih je večina mlajša od mene. Vsaj dobrih fucbalerjev, ne govorimo o slovenskih starcih ala Cimerotić. Aja, pa Beckham in Ronaldo men tud nista všeč. Preveč polizana za moj ukus. ledenka, ojej! Upam, da boš čim prej spet mobilna! očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave. patronažna - meni je rekla, da se vidimo spet enkrat septembra moški v vodnih športih - meni majo pa preširoka ramena in prevelik prsni koš. Majch, a tko ti zavajaš!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 13:58:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke še tisto pod pasom sam ne od KatMat da ne bo pomote!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:00:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave. no, tule bi lahk bil kak zloben komentar... kake ma pa poštar? (glej debato mal nazaj)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:03:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sem vedla da sem prej pozabla napisat pokica_ držim pestke pokica - se bomo zmenle, ko boš v LJ, da te hodimo obiskovat! Anej pa bo pri 6 mesecih bistveno bolj močen kot sedaj, tako da je bolje, da počaka. pa operacije poleti so bolj zoprne, ker je vroče
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:05:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:06:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai moški v vodnih športih - meni majo pa preširoka ramena in prevelik prsni koš. men je glih to sexy IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke še tisto pod pasom sam ne od KatMat da ne bo pomote!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
ime za punco?adockime za punco?julija (
41%)
ajda (
35%)
tinkara (
24%)
Število vseh glasov: 616Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!