JaLuca
|
Končno mir, po doooooooolgem času sem popoldne malo sama, ene tri ure, ati se že boljše počuti, in je mali odpelal. Sem imela zdaj veeeeeeeeeliko za prebrati. Sploh ne vem kaj naj komentiram. Eno je zanimalo PP in košara, če lahko še kako pomagam, naj javi. Zapackane majce, če mislite, da po porodu to izgine se motite, mimogrede zapackane od mleka, pa od bluvanja . Pa mislite, da ste čiste, grete vozičkat, na sredi sprehoda opazite zapackano majico, pa ste jo ravno preoblekle preden ste šle ven Lupčkanje , ni dovoljeno drugim osebam(tudi sorodnikom) Higiena rok, vedno imam nastavljeno razkužilo na "javnem mestu", tako da jim kar pade v oke, če ne pa lepo prosim, sploh na začetku. Za imam že vse pripravljeno, razen pamperske, J in L imata tudi vse pripravljeno za jesen, stanovanje je bila generalka, ampak se več ne pozna, sploh okne so take od neurja, pa se mi ne da več čistiti, edino avto bo še imel jutri generalko, sem si za avto kupila nove prevleke, tak da bo še naslednjih 10 let "lep" Hvala za mnenja o imenu, še nisem čisto prepričana, sem si v izbor še dala Nives in Valerija, spet se bom odločala zadnji trenutek. Še nekaj, tistim ki je pokazal UZ , imate črtico na trebuščku? No pri meni, v 19t naj bi se videl fantek, in po nekaterih prepričanjih, če bi bil fantek, tale črtica naj je ne bi bilo oz. bi bila čisto malo izrazita.
|