škorpijončica
|
živjo Punce, hvala da ste opozorile na potiskane tetra plenice, sem jih pousod iskala...še dobro da sem na tem forumu, drugače bi tudi prejšnji teden spregledala tist bon BC za aventovo stekleničko.. res hvala, če še katera kje vidi kaj kakšen dober nakup naj kar napiše, ,morda pa kateri pride prav. Tanik, tudi jaz sem moderček kupila v millerju in so zelo poceni (8 eurov), taki lahki, bombažni, perejo se na 90 stopinj, jaz sem ful zadovoljna, najdeš pa jih zraven plenic in kašic za dojenčke če si v btcju moraš jit v kletno etažo, v supernovi pa takoj ko v pritličju prideš not, na levi strani tekočih stopnic. Aja, pa še to; v knjigi, ki jo berem pri 36.tednih piše, da si nosečnica lahko kupi moderček, ker se ji prsi ne bodo več povečevale...ampak za vsak slučaj vzemi malo večjega, pa boš itak še kakšno blazinico not dala. Edino problem pri teh moderčkih je, da ga ne moreš probat! Jst sm odprla 3 škatle pa sem se na oko odločila, kateri bi mi bil prav, potem sem ga plačala in šla takoj na stranišče probat in če ne bi bil prav, bi ga šla takoj nazaj z računom zamenjat za drugega, tako sem se tudi zmenila s prodajalko. Glede lupčkanja gre pa tudi mei tako na živce, pa ne samo to, tudi tisto vsiljivo buljenje in šlatanje otroka. Če mane kdo po trebuhu poboža ga pobožam nazaj pa niso glih zadovoljni pa jim razložim, da se tako jaz počutim ko me tako šlatajo. Sem pa bila zadnjič na koncertu in bi skoraj znorela, ker pijanim ljudem pa res ne moreš dopovedat, da ti to ni všeč in naj si že nehajo brisat svoje umazane tace v tvojo majco. Včeraj pa sem se tudi jezila, ker je klical kar en, ki ga sploh ne poznam, če sem že rodila in da ko bom, da prideta s punco pogledat. Halo, kdo si ti?! Pejd kam drugam firbec past! Ko pa bom šla na sprehod z vozičkom, pa vsi tisti sosedi..kar en muholovc bom vzela, da bom mahala okrog vozička, ker to bo res mučno...po drugi strani ful navijam da bi v porodnišnici prepovedali obiske..ko bi bila vsaj tiste prve dni samo jaz, mala princeska in moj dragi.
|