kepica
|
Hojla punce Najprej hvala vsem za nasvete glede hemeroidov. Žal ni še nič boljše. Boli kot Strah me je, da bi morala s temle it rodit. Klicala sem tudi v lekarno in so brez idej. Včeraj in danes prakticiram hlajenje z ledenimi kockami, narejenimi iz kamelic in Faktu kremo. Včeraj sem zadevo porinila nazaj noter, pa me je še bolj bolelo, pa tudi takoj nazaj ven skoči, tako, da bom to za nekaj časa opustila. Danes bom še hladila in mazala, pa seveda čim manj sedela na riti. Bolj bom ležala ali polsedela. Vidim pa, zakaj se mi tole vse skupaj dogaja. Mali se mi je zgleda spustil in ga čutim čisto spodaj. Včeraj sem čutila nekaj kreprik udarcev v mehur in črevesje, zato verjetno tudi hemeroidi. Ja, pa glavica seveda pritiska. Upam, da vseeno tole mine do poroda. Vnetje dlesni se mi je čudežno popravilo čez noč Še včeraj sem komaj jedla, danes zjutraj sem vstala, kot da nič ni. Upam, da tudi hemerodidi takole čez noč izginejo. V torek sem imela pregled. Vse super, Hgb se mi je iz 103 dvignil na 111 , pritisk pa iz 45/100 na 60/128 Naslednji pregled imam 25.8. Aja, pridelala sem pa vse skupaj 9,5 kg CTG jaz sploh nimam Sicer sploh ne vem, zakaj bi ga morala imeti, ampak vidim, da kar hodite. K sreči pa nimam težav s prehudim otrdevanjem trebuha. Je zelo redko invme verjetno zato ne pošljejo Čaj malinovih listov: sem prav vprašala G, kaj misli o tem in je rekla, da ga babice res hvalijo. Tako, da si ga bom tudi jaz kupila in naslednji teden začela pit. Škodovat ne more Našega malega bom pokrila s kovterčkom, če pa bo res zelo toplo, ga bom pa kar z dekico, oblečeno v posteljnino. Sem pa včeraj končno dobila komplet posteljnine od Galeba Ni mi žal in res je lepa Še operem jo, pa imamo sobico pripravljeno Kontracepcija: tudi jaz razmišljam, kaj bi izbrala, pa mi nič ni všeč. Sploh hormonske ne maram, to je pa itak že skoraj vse, kar je na voljo. Glede na to, da dolgo nisem zanosila, bova verjetno prakticirala na pimplmonteljnih (beri: kondomih). Lupčkanje dojenčkov gre tudi meni na živce Moja tašča je malega vedno čist oslinila, ko ej prišla na obisk Še bolj mi je šlo pa na živce, da ga je s tistimi umazanimi rokami po ustnicah..saj veste...buc buc buc...ko se je mali smejal, jest pa skoraj depresijo zraven dobila Še razmišljam, kako bi tokrat to preprečila, čeprav dvomim, da mi bo uspelo. Modrček za dojenje sem bila že v akciji, pa je prodajalka rekla, naj počakam čim dlje, ker so prsi na koncu res vsak dan večje. Zelo dobre modrčke sem videla v Neži (Kranj), mislim, da so od Lisce, nisem pa 100%. So pa okoli 20€. Jaz si bom šla dva kupit konec avgusta. Planinc1979 zate in za tvojo malo Julijo. Sem vesela, da mala lepo napreduje. Uživajte v crkljanju Rubin. saj ne morem verjeti da se še kaj lahko zgodi. Upam, da vam čimprej posije sonček sreče Sedaj pa letim nazaj v akcijo. Pečem Nutellino torto za moža, ki ima danes 30 let
|