Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo dec .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:51:33
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:53:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo dec . zihr je zihr!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
joj...bom še na slab glas prišla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:56:33
|
|
|
|
KatMat
|
na slabga zihr ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ajoj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:01:12
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca alias poštar
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
vse ste iste
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:15:19
|
|
|
|
maja1488
|
A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane? ja včeri je bla polna luna, danes je treba pa hormone popucat, da nam ne bo zavrelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
matr ste spet brez sexa ostale jz sm sem dobla M..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Čveka , ker se mi zdi, da bi še bla malo brez ane? NO, vsaj veš, da lahko greš naprej v akcijo. Lahko še res majčke 2-10 ujameš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 11:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Čveka , ker se mi zdi, da bi še bla malo brez ane? NO, vsaj veš, da lahko greš naprej v akcijo. Lahko še res majčke 2-10 ujameš. mi smo obrt oddal, je nimamo več, RECESIJA jih ne smem več met oz. so mi čist odsvetoval, ker smo komaj to nosečnost dal skozi da nam je preživel, so rekl da tatretji pa ne bo pršla do konce, ker se mi bi matrnca prej posedla stud če je moja G. rekla da zarad tega bi lahko mela še enga sam jz ne bom rezkirala
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.8.2009 11:41:59 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:00:51
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
joj to pa nisem vedla. Bom drugič raj gofljo držala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet uh, pa je res velik . da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:04:57
|
|
|
|
ledenka
|
Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch joj to pa nisem vedla. Bom drugič raj gofljo držala. ne sej ni panike, ker so mi že med nosečnostjo povedal da je bolje da si ne želim tretjega k bo sam kej lahko narobe tak da sem se sprijaznila, sem čist zadovljna z dvema otrokoma, ker sta mi bila podarjena raje imam dva kot nobenega, ker imam kolegico k si ful želi pa ga ne more imeti tak da ni nič hudega, če bi težko govorila o tem pol sploh ne bi nič napisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sm razmišljala in mi je bilo tudi predlagano, sam se ne morem odločit ker pravijo da če ženski naredijo sterelizacijo, da pol še bolj boli kot najhujši popadki, vsakič ko bi imela M. tak da ne vem mam zdej en let časa da premislim, pol bomo pa videl kako in kaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:14:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sm razmišljala in mi je bilo tudi predlagano, sam se ne morem odločit ker pravijo da če ženski naredijo sterelizacijo, da pol še bolj boli kot najhujši popadki, vsakič ko bi imela M. tak da ne vem mam zdej en let časa da premislim, pol bomo pa videl kako in kaj! tega pa še nisem slišala. ena moja znanka se je dala po tem, ko se jima je ''ponesrečil'' 4 otrok, ker je rekla, da 5 pa jih res ne bi imela. mi je povedala, da ni pri M čisto nobene razlike, samo bistveno bolj sproščena je.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:14:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke... pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:15:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke... pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje. si pa tvoj zasluži redki so moški, ki so prostovoljno za to! sem pa jaz že 35 tak da ta pogoj izpolnjujem
< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.8.2009 12:20:36 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:18:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca alias poštar evo mem je...nasa ma trenutno 4750g....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:19:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke... pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje. si pa tvoj zasluži redki so moški, ki so prostovoljno za to! zakaj na IVF...sej gre naravno??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
ime otrokadanuskakatero ime vam je najbolj všeč?zala (
43%)
zara (
11%)
zarja (
10%)
zora (
2%)
zoja (
34%)
Število vseh glasov: 802Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!