Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:42:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jaz pa sem si danes privoščila Bische (jagode in vino), mmmmmmmm kak je pa to dobro Je kera že pila to? ne, samo si pa mi lušte nardila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:42:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Totega deda bom tudi v čelo ruknila,glih zdaj! Je reko,daj mi malo računalnik,pa je pol ure gor visel. Bo treba še en računalnik nabavit
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:44:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jaz pa sem si danes privoščila Bische (jagode in vino), mmmmmmmm kak je pa to dobro Je kera že pila to? ne, samo si pa mi lušte nardila prideš na kozarček?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:44:14
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hojla, kako ste? Sem samo prišla spet eno slabo novico sporočit ............. Za Rubin se gre. Za pupike nevem kako je stanje, je pa včerajšnje neurje pri njih sprožilo plaz in v hiši ne morejo več biti . Tako da iščejo eno poceni stanovanje. In če katera kaj ve za kakšno, naj prosim pove. Mi je zelo hudo za njo, nevem zakaj je usoda tako kruta Njo in njeno družino pa usoda res postavlja pred hude preizkušnje . . . ji res držim pesti, da čimprej najdejo stanovanje, res mora biti grozno, ko ostaneš brez doma . . . si sploh ne znam predstavljat, pa zraven tega še skrbi s . Rubin
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:45:02
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jaz pa sem si danes privoščila Bische (jagode in vino), mmmmmmmm kak je pa to dobro Je kera že pila to? ne, samo si pa mi lušte nardila prideš na kozarček? ja in BI ŠE
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:45:10
|
|
|
|
arabela*
|
joj...rubin..........
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:46:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jaz pa sem si danes privoščila Bische (jagode in vino), mmmmmmmm kak je pa to dobro Je kera že pila to? ne, samo si pa mi lušte nardila prideš na kozarček? hmm, ahaa..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:46:48
|
|
|
|
arabela*
|
VRTNICA....sem ravno prej študirala,kje hodiš tako dolgo..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:47:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ly, a ti imaš tudi prenos v živo ? Ja, seveda. Pa sekundo zvem prej kot tisti ki gledajo po tv. Imam pa jaz okno kipjeno pa Lukeca nič ne moti.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:47:49
|
|
|
|
arabela*
|
pridem pol nazaj....grem jest
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:49:04
|
|
|
|
Vrtnica79
|
no, pa vam častim
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:49:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridem pol nazaj....grem jest dober tek!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:49:37
|
|
|
|
tasa_m
|
vrtnica.. hvala lepa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:49:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridem pol nazaj....grem jest Dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:49:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,kako pa si ti kaj? Se v petek za kafe menimo,če boš prišla v Cascajo-nova vas. Kdaj pa se dobite? Jas sem zjutraj v službi........... Dopoldan,nisi popoldanska ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:50:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Totega deda bom tudi v čelo ruknila,glih zdaj! Je reko,daj mi malo računalnik,pa je pol ure gor visel. Bo treba še en računalnik nabavit Če pa ima svojega,samo je na mojem zgleda boljše
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:50:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya VRTNICA....sem ravno prej študirala,kje hodiš tako dolgo.. eh, malo tu.... malo tam.........
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:51:23
|
|
|
|
ly117
|
No pa so dobli še tretjega. Tasa pa si ga dočakala.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.8.2009 21:52:17 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:51:39
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj sem vam rekla..kdor ne da, dobi. kreteni.. ne navijam več na njih!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:51:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,kako pa si ti kaj? Se v petek za kafe menimo,če boš prišla v Cascajo-nova vas. Kdaj pa se dobite? Jas sem zjutraj v službi........... Dopoldan,nisi popoldanska ta teden? Ne, ta mesec imam samo en teden popoldansko
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:52:20
|
|
|
|
matcar
|
Vrtnica,hvala za kozarček!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:52:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem vam rekla..kdor ne da, dobi. kreteni.. ne navijam več na njih!!! Do naslednje tekme.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:53:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem vam rekla..kdor ne da, dobi. kreteni.. ne navijam več na njih!!! Pa res so,pa j.e.b.i.g.a.,zakaj bi mogli v kvalifikacije it,če ni potrebe!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:53:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem vam rekla..kdor ne da, dobi. kreteni.. ne navijam več na njih!!! Uuuuu, kaka navijačica jaz pa sploh ne vem koliko je a naši gubijo 3-0
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:54:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,kako pa si ti kaj? Se v petek za kafe menimo,če boš prišla v Cascajo-nova vas. Kdaj pa se dobite? Jas sem zjutraj v službi........... Dopoldan,nisi popoldanska ta teden? Ne, ta mesec imam samo en teden popoldansko Sranje,sem računala,da boš prišla.Eh,kaj čmo,pa naslednji teden-kak delaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......