Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 6:42:05
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:20:35
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako pa bubika šiba s tomyjem: pa še Sara :
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:24:33
|
|
|
|
Alenka_
|
aja... pa dobro jutro vsem! bubi, tia in misa: za vaše sončke in zraven dodajam, da so takooo zelo luštni in prisrčni!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:29:05
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! danes smo bili pa tudi mi zgodnji.... že 1 uro auf...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:38:34
|
|
|
|
Olivija*
|
o, super, slikce, filmčki Anže, ti si pa hiter! Maj, cartek mali Sara, bubika - že pravi šoferki mi imamo tudi podobnega tomyja, pa A se vedno jezi nanj, ko hoče vstat ob njem, pa se ji odpelje. potiskat ga še ne zna
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:40:31
|
|
|
|
Olivija*
|
vidim, da so ostali septembrčki vsi v čeveljčkih, copatkih... naša A je bila do sedaj skoz bosa, ko je bilo toplo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 7:53:06
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da so ostali septembrčki vsi v čeveljčkih, copatkih... naša A je bila do sedaj skoz bosa, ko je bilo toplo. Sara je tudi ves čas le v nogavičkah z "bremzicami" ali pa bosa... imamo le tiste copatke, ki se oblečejo kot nogavičke... pa jih ne mara preveč... so takoj sezuti bomo prve čeveljčke kupili septembra ko gre v vrtec... do tedaj pa bo še malo bosonoga
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 9:44:57
|
|
|
|
misa4
|
Moj je bos ali v nogavičkah z bremzicam, sem mu pa copatke kupila in ne ve kaj bi z njimi, ko jih ima na nogah sploh ne zna hodit in tudi plazit samo ga počasi navajam, ker gre v vrtec
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 11:53:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Prvi koraki ...to je pa men tko posrečeno ko delajo prve prave korake .... tud tu...... ...tako žabico...pa mamo mi tud
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 11:54:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ali mi lahko katera pove se 86 kr dolgo nosi ...gdaj približno gre 92 .....jaz zdej kupujem vse 86 pa tudi 92, glede na to da 80 že dalj časa nosimo.... našemu so dol. še 68 prav ...pa ima tam okrog 9kg
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 11:55:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ali mi lahko katera pove se 86 kr dolgo nosi ...gdaj približno gre 92 .....jaz zdej kupujem vse 86 pa tudi 92, glede na to da 80 že dalj časa nosimo.... veš 86s e začne nosit tam nekje po letu do leto pa pol oz. še mogoče dlje ,92 pa se začne nosit okrog 2 leta,vse pa je odvisno kako raste eni začnejo nositi prej drugi pa kasneje ja, pa tud od modela je odvisno......naš ima včasih kako stvar že 80-86 gor..pa je recimo ful ozka....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 11:58:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da so ostali septembrčki vsi v čeveljčkih, copatkih... naša A je bila do sedaj skoz bosa, ko je bilo toplo. naš je tud bos.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 12:41:16
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, torej jih le za slikanje obujete... se strinjam, da zgledajo bolj frajersko s čeveljčki
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 12:42:02
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A pa zdajle spi pri tašči...js pa kar ne vem, kaj bi s sabo sm čist zgubljena
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:05:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da so ostali septembrčki vsi v čeveljčkih, copatkih... naša A je bila do sedaj skoz bosa, ko je bilo toplo. ...mi tudi...sem danes šla v cicibana in sploh nisem vedla kaj vzet ...bom že ko bo čas sam cene ne bodo tko ugodne ..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:05:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia tukaj pa je še kratki filmček kako čeblja in jezi se Maj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:08:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ali mi lahko katera pove se 86 kr dolgo nosi ...gdaj približno gre 92 .....jaz zdej kupujem vse 86 pa tudi 92, glede na to da 80 že dalj časa nosimo.... veš 86s e začne nosit tam nekje po letu do leto pa pol oz. še mogoče dlje ,92 pa se začne nosit okrog 2 leta,vse pa je odvisno kako raste eni začnejo nositi prej drugi pa kasneje ja, pa tud od modela je odvisno......naš ima včasih kako stvar že 80-86 gor..pa je recimo ful ozka.... ...to je pa res ....saj jaz drugače kupujem v BC ,pa od nexta naročim(ful kvalitetne cote),pa kak H&M....dobila sem pa sve i svašta....sparky ...ozko za znoret....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:09:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša A pa zdajle spi pri tašči...js pa kar ne vem, kaj bi s sabo sm čist zgubljena ti verjamem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:09:40
|
|
|
|
gloria
|
Sara
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:10:01
|
|
|
|
gloria
|
...dan.... ...mali spi HB jaz sem pa tud taka joj ...luna,vreme,vrti se mi.....grem mal migat pa bo boljš...uživajte
< Sporočilo je popravil gloria -- 5.8.2009 14:19:01 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 14:37:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dan.... ...mali spi HB jaz sem pa tud taka joj ...luna,vreme,vrti se mi.....grem mal migat pa bo boljš...uživajte jaz sem ista danes..... kot da sem ful pijana..... pa pikeca sta tečna...pa smo že trije ...sem jima rekla prej, da naj bosta pridna, ker mi bo dekl dvignilo ...no, grem posračkota previt
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 15:01:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Prvi koraki Jeeeee, bravo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 15:01:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako pa bubika šiba s tomyjem: pa še Sara : Super, Sari tudi gre fajn Bubika je danes v Q. svoj voziček rinila, kolesca so bila naštimana, da je šel v krogu, bubika pa za njim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 15:01:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ali mi lahko katera pove se 86 kr dolgo nosi ...gdaj približno gre 92 .....jaz zdej kupujem vse 86 pa tudi 92, glede na to da 80 že dalj časa nosimo.... Gloria, to je ful odvisno.... se mi zdi, da imajo obdobje, ko nikamor ne rastejo, potem pa se hop potegnejo. Res se zdaj vsaka št. bolj dolgo nosi kot ob rojstvu, ampak po mojih izkušnjah z bubijem se vsako sezono (zimsko/letno) zamenja št. OK, pri kratkih hlačah ni tak problem, ker nikoli ne zgledajo prekratke Se mi pa zdi, da je št. 98 kar preskočil. Tako da nič več ne kupujem "malo večje", da bi mu bilo še drugo leto prav, ker mu itak ni. Pa tudi uničijo že malo bolj, sploh hlače. Drugače pa je št. 92 za cca 2 leti, št. 86 je za leto do leto in pol.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.8.2009 15:01:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da so ostali septembrčki vsi v čeveljčkih, copatkih... naša A je bila do sedaj skoz bosa, ko je bilo toplo. bubika je zdaj dobila prve čeveljčke. Na filmčku je imela obute bolj za probo. Končno je začela bolj na celo stopalo stopat, do zdaj je namreč samo po prstih šla. Čeveljček ji pri tem malo pomaga. Drugače je še veliko bosa oz. ima tiste usnjene copatke. Zaprtih čevljev pa ji še nisem kupila, ker ji noga hitro raste. Tisti trenutek, ko jih bo rabila, bom šla v trgovino. Itak niso na razprodaji. Dokler bo jesen suha, bo lahko imela te sandalčke, sem nalašč kupila take, ki so spredaj zaprti - tudi zaradi plazenja, da si nohtkov ne polomi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)
Kupila bom v trgovini (
35%)
Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)
Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)
Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!