Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 22:58:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar jupi Kdaj gremo? Enkrat oktobra ali novembra. eno poznam ki se je tja preselila.......... Septembra še zna bit toplo, pol pa je itak že mrrrzzzlo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 22:58:45
|
|
|
|
arabela*
|
Meni je FB vredu smao zato ker je tako odprto vse skupaj...bilokoga rabiš...ti je dosegljiv...pa frende iz OŠ in take ko so bili že čist pozabljeni....z vsemi si lahko v stiku... pa kvizi so mi smešni,se narežim zraven....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 22:59:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj ma teto tam,samo v tistem delu avstralije,ko imajo mrzlo pozimi Tja pa ne gremo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 22:59:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar jupi Kdaj gremo? Enkrat oktobra ali novembra. eno poznam ki se je tja preselila.......... Moj ma teto tam,samo v tistem delu avstralije,ko imajo mrzlo pozimi kak je te tam mrzlo pozimi
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:00:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Meni je FB vredu smao zato ker je tako odprto vse skupaj...bilokoga rabiš...ti je dosegljiv...pa frende iz OŠ in take ko so bili že čist pozabljeni....z vsemi si lahko v stiku... pa kvizi so mi smešni,se narežim zraven.... Kvize pa imajo res ja,ta prave.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:01:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar jupi Kdaj gremo? Enkrat oktobra ali novembra. eno poznam ki se je tja preselila.......... Moj ma teto tam,samo v tistem delu avstralije,ko imajo mrzlo pozimi kak je te tam mrzlo pozimi podobno,kot je amerika,je avstralija.Sidney in Melbourn sta kao na jugu,je ful hica,tam pa,ko je teta,pa imajo mrzle zime,pa sneg.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:02:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj ma teto tam,samo v tistem delu avstralije,ko imajo mrzlo pozimi Tja pa ne gremo. neeeee
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:03:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj ma teto tam,samo v tistem delu avstralije,ko imajo mrzlo pozimi Tja pa ne gremo. neeeee
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:05:30
|
|
|
|
matcar
|
Ej,jaz ful ne štekam takega folka,ko jim je zima fajna.Pa sneg,pa tako. Grrrrr,ko se samo spomnim,da ni več daleč toto sranje z kidanjem,pa pucat avto vsak dan,pa mrzlo,pa poledica,pa žlufarca.Fej,zima! Pa še januarja mam RD.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:06:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,jaz ful ne štekam takega folka,ko jim je zima fajna.Pa sneg,pa tako. Grrrrr,ko se samo spomnim,da ni več daleč toto sranje z kidanjem,pa pucat avto vsak dan,pa mrzlo,pa poledica,pa žlufarca.Fej,zima! Pa še januarja mam RD. ja..jaz jih tud ne štekam...verjetno so taki na svet prišli....sto ludi sto čudi...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:08:02
|
|
|
|
arabela*
|
matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:08:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,jaz ful ne štekam takega folka,ko jim je zima fajna.Pa sneg,pa tako. Grrrrr,ko se samo spomnim,da ni več daleč toto sranje z kidanjem,pa pucat avto vsak dan,pa mrzlo,pa poledica,pa žlufarca.Fej,zima! Pa še januarja mam RD. Jaz ne vem no kak te nimaš rada zime. Ma, ja s toto zimo je samo sranje.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:08:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,jaz ful ne štekam takega folka,ko jim je zima fajna.Pa sneg,pa tako. Grrrrr,ko se samo spomnim,da ni več daleč toto sranje z kidanjem,pa pucat avto vsak dan,pa mrzlo,pa poledica,pa žlufarca.Fej,zima! Pa še januarja mam RD. ja..jaz jih tud ne štekam...verjetno so taki na svet prišli....sto ludi sto čudi... ja,samo res.Svašta p...a rodi!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:09:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd?? ne,lahko pa dol potegnem
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja,samo res.Svašta p...a rodi!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:10:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd?? ne,lahko pa dol potegnem celo 4.sezono...?mislim tisto zadnjo?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:10:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz ne vem no kak te nimaš rada zime.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:11:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd?? ne,lahko pa dol potegnem celo 4.sezono...?mislim tisto zadnjo? ja,bom ti dol potegnila,pa na dvd vrgla gor.Če hočeš,mus pa ni
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:12:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz ne vem no kak te nimaš rada zime.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:12:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd?? ne,lahko pa dol potegnem celo 4.sezono...?mislim tisto zadnjo? ja,bom ti dol potegnila,pa na dvd vrgla gor.Če hočeš,mus pa ni ti pa si tak vredi.ejjjjjjjjjj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:13:06
|
|
|
|
matcar
|
Nič,enega še na pluča vržem,pa pičim v horizontalo.Me je mali zmantral danes 100/h! Pubec!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:13:26
|
|
|
|
ly117
|
Zmagala sem. Uspela sem shranit vse številke.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:13:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....maš slučajno 4.zadno sezono Prison break..na dvd?? ne,lahko pa dol potegnem celo 4.sezono...?mislim tisto zadnjo? ja,bom ti dol potegnila,pa na dvd vrgla gor.Če hočeš,mus pa ni ti pa si tak vredi.ejjjjjjjjjj Vem,ja,se priporočam za naprej!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:14:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zmagala sem. Uspela sem shranit vse številke.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 23:15:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,enega še na pluča vržem,pa pičim v horizontalo.Me je mali zmantral danes 100/h! Pubec! Jaz tudi lahko grem zdaj spat, ko sem naredila domačo nalogo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?