|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
4.8.2009 20:06:57   
SURF
vedno nekaj pozabim šeeeuser posted image
Witto lepe fotke od krsta,ja torta je fantastičnauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.8.2009 20:13:08   
Onasiss
Mi uporabljamo tiste iz Mullerja, sem jih že pri  Vitu uporabljala in so ok. Ponoči nič ne premočijo... Pa še cenejše so...user posted image user posted image

Naša spije cca 3-4 dcl vode.

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.8.2009 20:39:01   
simonakr
O groza kolk naša mal pije! Ji morm mal večkrat ponudt.

Plenice - trenutno sm še na pamperskah, unih iz milerja, mela sm pa tud že milerjeve beautybaby pa so se mi zdele dokaj trde. Jih bom še enkrat sprobala. user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.8.2009 20:57:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-veš,da sem tudi js že gledala tole igračo od tiniy love k si jo ti kupila danes,daj poročaj kako bo Hana navdušena nad njo?user posted image user posted image super nakup.

Hana je čisto navdušena......na eni strani je za 3m na drugi pa 9m in obe strani full uporajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi ni žal niti centa za to igračo,ker je že vse funkcije sprobalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa ima rada tudi pojočo knjigico in zvedavega polžkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 4.8.2009 20:58:01 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.8.2009 20:59:34   
Čebel@
plenice imam jaz(oz. Hanauser posted image ) od millerja pamperske,št.2 sem imela pa od dm-a

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.8.2009 21:00:56   
Čebel@
Hanika je čisto adijouser posted image ....zdele še z atijem pojeta jaz imam pa že naštimano vodico da se greva umiti in da gre mala pančkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 4.8.2009 21:01:15 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.8.2009 21:10:55   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.8.2009 21:18:56   
simonakr
Jest grem pod tuš pa spat! user posted image

Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.8.2009 21:27:43   
Urša08
ojla

Vas nisem nič uspela brati ker smo čist leteči user posted image

Hvala za čestitke. še jaz komi dojemam da ma Žigec že 6 mesecev. Danes dopoldan smo šli na Bled v welnes Živa se kopat. Nejc je čist užival, ma skoz sva bla na toboganu user posted image . Potem smo šli še na pico, pa do stare mame od mojga in je šel dan okoli.

tanci sem mal ujela glede Erika. Glede govora sploh ne vem kaj te sekirajo user posted image Ko je moj vprašal pediatrinjo kdaj naj bi otročki začeli govort, mu je rekla, da nej se do dveh let nč ne sekira in da so fantki v povprečju bolj "počasni" pri govoru. No pa da ti povem da pri letu in pol ni še nič kej velik povedal, ko se mu je pa enkrat odprlo ga pa zaustavit ne moreš. Je čista raglja po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image Pri dveh letih za rojstni dan je pel ringaraja, dons obvlada najmanj 10 pesmic (pri 2,5 letih). Glede teže se ne sekirej. Pri 1,5 letu je mel Nejc 10,5 kg pa mi noben ni nč težil. Pač niso vsi otroci po jusu, eni so suhci, eni mal močnejši. No dons pri  2,5 letih ma pa 12 kil. se včasih pohecam da ga bo Žigec ujel user posted image user posted image user posted image user posted image Še nekej sem ti hotla povedat. Ko sem spoznala tvojga Erika se mi ni zdel čist nč problematičen otrok, prov priden je bil. Obdobja občasne trme ima pa vsak otrok. user posted image

majchy si se nalikala user posted image

no zdej vas bom pa probala mal prebrat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.8.2009 21:30:14   
Urša08
Plenice  - jaz sem pomoje kupla že skor vse kar obstaja user posted image user posted image user posted image trenutno mam doma Hofrove - pa so super, pa Hugieske - tud ok, pa ene pamperske za Nejca (hlačke) super, pa ene Lionstar - tud super. Mullerjeve sem dolgo kupovala in so čist dobre, edino men se zdijo malce predebele.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.8.2009 21:31:58   
Urša08
majchy super nakup user posted image user posted image user posted image

simonakr - pojma nimam kok popije - ko je žejen ga pristavim user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.8.2009 21:37:07   
Balonchy
Witto - full hude fotke in fantastična torta! Klasika v Šalari je pa zakon... user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.8.2009 22:02:51   
tanci29
čao bejbe

witto-superiči fotke...a tisto na prvi sliki si z svojim očetom?...no usi ste lepi da se kar šajnateuser posted image ...torta je pa itak megastična

urša, piškot, mlea in vse ostale-ja sej se ne sekiram dost sploh glede govora se čist nič...kar se kg tiče se tud kej dost ne sekiram sam res bi si pa želela da gre teža gor ne pa dol...pa jemo spet čist nič oz. smo zelo na minimumu...če sesšteješ use čez cel dan bi mogoče zbral za en obrok...ampak ajde biče bolje...P pa niti ni smotana al kej, je ful fajna pa še čas si vzame, tako da jaz sem zadovoljna z njo...je pa res da jo erik ne šmergla pet posto

pitje-naša hana se samo doji...flaše ji niti ne dajem, magični lonček pa mal cuclja pa nč kej dost ne potegne, po žlici pa ven spljuvauser posted image

plenice-uporabljamo pamperske iz mulerja...active baby al pa baby dry...enkrat sem probala simply dry pa mi niso všeč, kukr tud use ostale....
majchy a vidve sta res še na dvojki...jest mam eno vrečko 2kice če česš ti jih dam

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.8.2009 22:04:20   
tanci29
kolumbo-tud tvoje fotke sem prečekirala...ful so dobre...komaj čakam da gremo

urša-joj kok fajn da takole uživčkate...pa zgleda da mamo tukile vse suhlne ta prve...jest tud previm da ga bo hana hitro prehitela

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.8.2009 22:07:15   
tanci29
še to sem pozabla povedat da sem dons uporabla pounch-je ful fajn...pr kengurujčke me že kar mal hrbet boli pa še nogice me butajo ko hodim...sva obe uživali...pa erik tud u vozičku in smo pičili

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:29:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:45:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
4.8.2009 23:38:49   
BarbaraGS
plenice so meni najboljse do zdaj huggies

surf: jaz sem kupila tiste eko iz mullerja in ti jih dam - trojka (sam moram pocakat da jih gre kdo v koper iskat). Jaz sem bila takooooooo jezna ko sem jih sprobala. Sej ne prepuscajo, ampak vpijajo tudi ne in mala je imela cisto mokro rito.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.8.2009 7:11:27   
Onasiss
DOBRO JUTRO..........
user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.8.2009 7:13:40   
Onasiss
Grem pit turško.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.8.2009 8:49:06   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.8.2009 8:54:43   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

No dons pa je bla prespana nočka.

Zunaj sije lepo sonček, tko da se sam še zrihtava in greva venuser posted image

Tko da...lepo se mejte!!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.8.2009 8:56:05   
Čebel@
urša.....pridna si da nas pokomentirašuser posted image user posted image user posted image fajn da tako iskoristite danuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sem se nalikala za en čas-sem eno uro in pol stala pri likalnikuuser posted image user posted image
tanci.....ne,ne,midve sva na 3jki.....samo pravim da dvijko svaimeli od dm-a,3jko pa od millerja-->sem  zgleda šlampasto napisala ,da zavajamuser posted image
mlea.....tenx za koficouser posted image

nočka fajn prespanauser posted image user posted image user posted image .......smo vsi trije ob 22.00 dol popadaluser posted image user posted image user posted image user posted image .......ponoči je Hana neki jamrala v spanju pa sem jo kar pustila in je kmalu nehalauser posted image user posted image .......danes sem pa spet jaz na  vrsti za kuhanje-bojo puranji zrezki v gobovi omaki+krompir+solatauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.8.2009 9:08:37   
Čebel@
ROKU,MATIJI,UROŠU-->vse naj naj za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.8.2009 9:14:09   
Čebel@
sem vam pozabila povedat:

še enga kužka smo oddali in sicer črnega user posted image -ga bojo vzeli pri sosednji hiši in ga bom še videvalauser posted image user posted image user posted image če se bo kdo še najdel za user posted image ,bo super drugače sem pa mojga,taščo in tasta naštimala da ostane doma in bosta s Hano skupaj rasliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?