Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 20:06:57
|
|
|
|
SURF
|
vedno nekaj pozabim šeee Witto lepe fotke od krsta,ja torta je fantastična
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 20:13:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi uporabljamo tiste iz Mullerja, sem jih že pri Vitu uporabljala in so ok. Ponoči nič ne premočijo... Pa še cenejše so... Naša spije cca 3-4 dcl vode.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 20:39:01
|
|
|
|
simonakr
|
O groza kolk naša mal pije! Ji morm mal večkrat ponudt. Plenice - trenutno sm še na pamperskah, unih iz milerja, mela sm pa tud že milerjeve beautybaby pa so se mi zdele dokaj trde. Jih bom še enkrat sprobala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 20:57:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-veš,da sem tudi js že gledala tole igračo od tiniy love k si jo ti kupila danes,daj poročaj kako bo Hana navdušena nad njo? super nakup. Hana je čisto navdušena......na eni strani je za 3m na drugi pa 9m in obe strani full uporajta mi ni žal niti centa za to igračo,ker je že vse funkcije sprobala drugače pa ima rada tudi pojočo knjigico in zvedavega polžka
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 4.8.2009 20:58:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 20:59:34
|
|
|
|
Čebel@
|
plenice imam jaz(oz. Hana ) od millerja pamperske,št.2 sem imela pa od dm-a
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:00:56
|
|
|
|
Čebel@
|
Hanika je čisto adijo ....zdele še z atijem pojeta jaz imam pa že naštimano vodico da se greva umiti in da gre mala pančkat
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 4.8.2009 21:01:15 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:10:55
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:18:56
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem pod tuš pa spat! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:27:43
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Vas nisem nič uspela brati ker smo čist leteči Hvala za čestitke. še jaz komi dojemam da ma Žigec že 6 mesecev. Danes dopoldan smo šli na Bled v welnes Živa se kopat. Nejc je čist užival, ma skoz sva bla na toboganu . Potem smo šli še na pico, pa do stare mame od mojga in je šel dan okoli. tanci sem mal ujela glede Erika. Glede govora sploh ne vem kaj te sekirajo Ko je moj vprašal pediatrinjo kdaj naj bi otročki začeli govort, mu je rekla, da nej se do dveh let nč ne sekira in da so fantki v povprečju bolj "počasni" pri govoru. No pa da ti povem da pri letu in pol ni še nič kej velik povedal, ko se mu je pa enkrat odprlo ga pa zaustavit ne moreš. Je čista raglja po mamici Pri dveh letih za rojstni dan je pel ringaraja, dons obvlada najmanj 10 pesmic (pri 2,5 letih). Glede teže se ne sekirej. Pri 1,5 letu je mel Nejc 10,5 kg pa mi noben ni nč težil. Pač niso vsi otroci po jusu, eni so suhci, eni mal močnejši. No dons pri 2,5 letih ma pa 12 kil. se včasih pohecam da ga bo Žigec ujel Še nekej sem ti hotla povedat. Ko sem spoznala tvojga Erika se mi ni zdel čist nč problematičen otrok, prov priden je bil. Obdobja občasne trme ima pa vsak otrok. majchy si se nalikala no zdej vas bom pa probala mal prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:30:14
|
|
|
|
Urša08
|
Plenice - jaz sem pomoje kupla že skor vse kar obstaja trenutno mam doma Hofrove - pa so super, pa Hugieske - tud ok, pa ene pamperske za Nejca (hlačke) super, pa ene Lionstar - tud super. Mullerjeve sem dolgo kupovala in so čist dobre, edino men se zdijo malce predebele.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:31:58
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super nakup simonakr - pojma nimam kok popije - ko je žejen ga pristavim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 21:37:07
|
|
|
|
Balonchy
|
Witto - full hude fotke in fantastična torta! Klasika v Šalari je pa zakon...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 22:02:51
|
|
|
|
tanci29
|
čao bejbe witto-superiči fotke...a tisto na prvi sliki si z svojim očetom?...no usi ste lepi da se kar šajnate ...torta je pa itak megastična urša, piškot, mlea in vse ostale-ja sej se ne sekiram dost sploh glede govora se čist nič...kar se kg tiče se tud kej dost ne sekiram sam res bi si pa želela da gre teža gor ne pa dol...pa jemo spet čist nič oz. smo zelo na minimumu...če sesšteješ use čez cel dan bi mogoče zbral za en obrok...ampak ajde biče bolje...P pa niti ni smotana al kej, je ful fajna pa še čas si vzame, tako da jaz sem zadovoljna z njo...je pa res da jo erik ne šmergla pet posto pitje-naša hana se samo doji...flaše ji niti ne dajem, magični lonček pa mal cuclja pa nč kej dost ne potegne, po žlici pa ven spljuva plenice-uporabljamo pamperske iz mulerja...active baby al pa baby dry...enkrat sem probala simply dry pa mi niso všeč, kukr tud use ostale.... majchy a vidve sta res še na dvojki...jest mam eno vrečko 2kice če česš ti jih dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 22:04:20
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-tud tvoje fotke sem prečekirala...ful so dobre...komaj čakam da gremo urša-joj kok fajn da takole uživčkate...pa zgleda da mamo tukile vse suhlne ta prve...jest tud previm da ga bo hana hitro prehitela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 22:07:15
|
|
|
|
tanci29
|
še to sem pozabla povedat da sem dons uporabla pounch-je ful fajn...pr kengurujčke me že kar mal hrbet boli pa še nogice me butajo ko hodim...sva obe uživali...pa erik tud u vozičku in smo pičili
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 22:29:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 22:45:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 4.8.2009 23:38:49
|
|
|
|
BarbaraGS
|
plenice so meni najboljse do zdaj huggies surf: jaz sem kupila tiste eko iz mullerja in ti jih dam - trojka (sam moram pocakat da jih gre kdo v koper iskat). Jaz sem bila takooooooo jezna ko sem jih sprobala. Sej ne prepuscajo, ampak vpijajo tudi ne in mala je imela cisto mokro rito.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 7:11:27
|
|
|
|
Onasiss
|
DOBRO JUTRO..........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 7:13:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem pit turško.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 8:49:06
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 8:54:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Dobro jutro! No dons pa je bla prespana nočka. Zunaj sije lepo sonček, tko da se sam še zrihtava in greva ven Tko da...lepo se mejte!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 8:56:05
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....pridna si da nas pokomentiraš fajn da tako iskoristite dan ja sem se nalikala za en čas-sem eno uro in pol stala pri likalniku tanci.....ne,ne,midve sva na 3jki.....samo pravim da dvijko svaimeli od dm-a,3jko pa od millerja-->sem zgleda šlampasto napisala ,da zavajam mlea.....tenx za kofico nočka fajn prespana .......smo vsi trije ob 22.00 dol popadal .......ponoči je Hana neki jamrala v spanju pa sem jo kar pustila in je kmalu nehala .......danes sem pa spet jaz na vrsti za kuhanje-bojo puranji zrezki v gobovi omaki+krompir+solata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 9:08:37
|
|
|
|
Čebel@
|
ROKU,MATIJI,UROŠU-->vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 9:14:09
|
|
|
|
Čebel@
|
sem vam pozabila povedat: še enga kužka smo oddali in sicer črnega -ga bojo vzeli pri sosednji hiši in ga bom še videvala če se bo kdo še najdel za ,bo super drugače sem pa mojga,taščo in tasta naštimala da ostane doma in bosta s Hano skupaj rasli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?