|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
28.7.2009 13:33:08   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso ti si pa prav pridna.. a tako malo spiš? sicer priznam, da tudi jaz ko sem na dopustu rabim veliko manj spanca, kot kadar hodim delat..

Jah, sej tudi meni rabi fulllll spanja. Ponavadi, ko sem v službi ob 21-ih zaspim na kavču... zdej pa si itak popoldne privoščim včasih tudi ene dve urci tako, da potem zvečer ni problem. Evo me že kliče kavčuser posted image user posted image user posted image  Včeraj sem en film gledala pa me je potegnu do take ure... Zjutraj pa se mi zdi škoda spat...

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Ma vam pa lahko povem kaj se nam je zgodilo ko smo šli na dopust... Ko sem spravljala robo v potovalko se je Enei neki igral z številkami (za zaklepanje poptovalke) in VALDA pridemo v hotel ne moremo odpreti potovalke... KRIZA.. Klicala sem Asso naj mi priskoči na pomoč in pokliče po celi sloveniji kaj naj naredim.. Enostavno: naj začnem od 000 in nadaljujem do 999, nekje se bo odprlo. Prvo se mi je zdelo da bom porabla sigurno ene tri dni... ko nekje po 15 minutah SE ODPRE.. NA 378...tako smo se lahko preoblekli in vzeli kopalke...

Aja, ta epilog me je zanimal, samo sem te pozabla vedno vprašat kako ti je na koncu uspelo... uf, še dobro, da je bila tako nizka številka. Si predstavljaš, da bi bila 986 ali kaj podobnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej je rekel tip iz servisa, da porabiš ene dve uri za poskusit vse kombinacije...

< Sporočilo je popravil asso -- 28.7.2009 13:35:29 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.7.2009 20:06:52   
n€na
tale barva me je pa prav zbodla v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.7.2009 20:43:05   
majrim
najprej Brina in Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam,da ste lepo praznovaliuser posted image user posted image user posted image
nena...si mi naredila gušte s slikamiuser posted image user posted image ...bo treba kak vikend skočit do Sočeuser posted image
zrak....ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobra lekcijauser posted image
asso...dej oladi,ker imam občutek kribvde,ker sem se malo polenilauser posted image ...ampak danes sem bla pridna in malo dala v red njeno sobo in pripravila za veliko posteljouser posted image ...ampak kaj se je ta naš vragec naučil - zvečer oz . zjutraj kar potrka na naša vratauser posted image
kje je pa melaaaaaaaaaaaaaaaa????

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.7.2009 20:44:47   
thaiss
je forte ta barva, ma ni slabauser posted image

matia je že v postelji, kazensko ker je trmaril 200/huser posted image
jaz sem bila namenjena it tečt, pa me je neka fjaka ujela, sem že v pižami, skopana in pronta za spanjeuser posted image user posted image

zrak še dobro da niste porabli preveč cajta za odpret valigieuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.7.2009 20:46:24   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
zvečer oz . zjutraj kar potrka na naša vratauser posted image

lepo je naučenauser posted image user posted image

mela je na dopustu, če se ne motim se vrača jutri

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.7.2009 20:56:55   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

zvečer oz . zjutraj kar potrka na naša vratauser posted image

lepo je naučenauser posted image user posted image

pridna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.7.2009 20:59:54   
n€na
se moram malo pohvaliti....sem bila danes tudi jaz pridnauser posted image user posted image user posted image ...po dveh urah spanja sem očistila vse balkonske rože, pometla teraso, gledala TV, oprala 1 stroj perila, en se še pere....kdo bo pa likal pa ne vem...asso mogoče prinesem tebi...je videt, da ti to ležiuser posted image user posted image user posted image ...pa še na terasi lahko peglaš...če bi jaz peglala na terasi bi me videli vsi sosedje in ostali insekti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.7.2009 21:01:28   
thaiss
pridna nena!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.7.2009 21:05:45   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

se moram malo pohvaliti....sem bila danes tudi jaz pridnauser posted image user posted image user posted image ...po dveh urah spanja sem očistila vse balkonske rože, pometla teraso, gledala TV, oprala 1 stroj perila, en se še pere....kdo bo pa likal pa ne vem...asso mogoče prinesem tebi...je videt, da ti to ležiuser posted image user posted image user posted image ...pa še na terasi lahko peglaš...če bi jaz peglala na terasi bi me videli vsi sosedje in ostali insekti...user posted image user posted image user posted image

Ne peglam na terasi, ampak zunaj pred garažo, kjer me noben ne vidi, no razen nadležnih insektov (beri tigrasti komarji)... Tako imam zunaj še otroke pod kontrolo, ker na terasi je to skoraj nemogoče. Oziroma se mi ne bi dalo lavfat doluser posted image  
Evo zdej ena teži iz kopalnice Hočem mamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.7.2009 21:10:07   
n€na
Sem se jaz čez dan že navadila, na bolj komot...ampak zvečer, ko bi morali biti najini večrni rituali pa jih kar malo pogrešam...se mi zdi da mi je malo zamerila, da sem jo pustila gor....sem govorila z mojo mamo in mi je dala Zalo na telefon pa se ni hotela nič z mano pogovarjat, rekla mi je samo čav in dala mobi nazaj babiciuser posted image

Upam, da me ne bo v petek ko grem gor vrgla na ignor...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.7.2009 21:28:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Zalo na telefon pa se ni hotela nič z mano pogovarjat, rekla mi je samo čav in dala mobi nazaj babiciuser posted image

Ne skrbi... pri nas je bilo isto z Nastio, ki je hotela bit gor. Sploh ni hotela govorit z menoj, ampak ne, da mi je kaj zamerla, ampak tako, se ji ni dalouser posted image  Je pa Tarin še za njo vse poklepetala.
Te bo bila vesela, ko te bo videla boš vidla...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.7.2009 21:30:22   
asso

asso...dej oladi,ker imam občutek kribvde,ker sem se malo polenilauser posted image ...ampak danes sem bla pridna in malo dala v red njeno sobo in pripravila za veliko posteljouser posted image ...ampak kaj se je ta naš vragec naučil - zvečer oz . zjutraj kar potrka na naša vratauser posted image

Pridna Nežauser posted image user posted image user posted image
Sej ne da jaz delam kaj dosti... več pohajam kot kaj delamuser posted image user posted image user posted image  Hiša je še vedno v luftu. Jutri se moram spravit kopalnico spucat tako, da zjutraj nič kopanja, bo pa za to popoldne...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
29.7.2009 7:42:40   
asso
Dobro JUTRO....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.7.2009 8:12:28   
n€na
jutro,

Danes bo pa en tak fajni delovni dan....ne kaže se pretirana gužvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.7.2009 7:51:22   
austen
jutro

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.7.2009 8:01:31   
NAVT
OJ!
Najprej hvala za čestitke! Mi smo od torka zvečer doma, ker nas je pregmala neka viroza. Imeli smo se super, kaj več napišem drugič, ker imam obe v naročju. Se pa že veselo kopamo!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
31.7.2009 0:35:20   
NAVT
O, klepetulje pa take!!!
Zdej mam pa mir.
Naš dopust je bil produktiven. Že prvi dan smo izgubili eno dudo, ki smo jo naslednji dan našli, a smo nadaljevali eksperiment. Odločili smo se namreč, da poskušimo prekiniti s to razvado. Neža se je svoje pogrizene dude držala kot klop, Brina pa je brez problema že takoj tisti večer zaspala brez. Zato smo vztrajali. Tri jutra zaporedoma je Neži njeno dudo izpulila iz ust, si jo za kakšno uro prisvojila, pol pa ji jo je kar vrnila. Čez dan sta itak imeli preveč posla, da bi pogrešali dudo (Brina jo je itak takoj pozabila, Neža pa ni imela cajta). Pol je pa ratalo še tako, da je tisti večer pred rojstnim dnevom, tudi Neža zaspala brez. In pri tem je ostalo. Bravo moje babe! user posted image  Predvsem se mi zdi pomembno, da ni bilo nobene travme, da niti nista vprašali po njej in da sta zadovoljni. Ko smo prišli domov, je Neža vprašala, kje je nova duda? Pa smo ji rekli, da smo jo pustili na dopustu. Očitno je bila zadovoljna z odgovorom.
Druga pridobitev: Aljoša se je še nekaj dni na dopustu nacejal s pijačo na flašo z dudo. Pač nisem se odločila, da to prekinem. Pa sem izkoristila uspeh z dudo pri Brini in rezala s flašo še pri Aljoši. Pri njemu je šlo bolj "opazno", a kljub temu smo jo ukinili. Za piko na i, sem jo včeraj pri pranju še strgala: mi je kar prst pogledal skozi. Ko je spet vprašal zanjo, sem mu o pokazala in ni bilo začuda nobenih solz.

Nekaj dni so bili z nami na dopustu eni naši kolegi, ki se ukvarjajo z motopedagogiko. Malo so pogledali Aljošo in povedali, da je "razštelan" kar se tiče motorike, ter svetovali naj pod nujno kupimo kanvas (tranpolin), ker skakanje na njem ful poštima elementarno motoriko. Kot za nalašč, se je pojavila akcija v Hervisu in v Tušu. Danes smo ga kupili, jutri ga sestavimo, pa bom povedala kako skačejo moje žabe na njem!

Nisem še končala: nam se je v teh dneh očitno odprlo user posted image  Aljoša je do včeraj dobesedno sovražil vodo. Včeraj ga je moj mož spravil noter in sicer tako, da ga je dal na hrbet in sta šla "ležat" v vodo. Aja, včeraj smo Aljošo na silo zvlekli na plažo, on bi raje ostal doma user posted image  Ko smo danes rekli, da gremo na plažo, ga je kar katapultiralo. Danes smo dali še rokavčke gor in je bil eno uro in pol noter. Brez problema na globoko, pa moker je bil tudi po glavi in po očeh; danes ga to ni več nič motilo. KONČNO!!!

Punci pa itak ne delata problemov z vodo. Na dopustu sta po dve uri stali in se igrali v ledeni vodi. Meni bi stopala odpadla, uni dve pa skozi noter. Se mi je že zdelo, da se mi bosta prehladili, a ni bilo nič od tega. Uživali do konca!!!

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
31.7.2009 7:18:39   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

O, klepetulje pa take!!!
Zdej mam pa mir.
Naš dopust je bil produktiven. Že prvi dan smo izgubili eno dudo, ki smo jo naslednji dan našli, a smo nadaljevali eksperiment. Odločili smo se namreč, da poskušimo prekiniti s to razvado. Neža se je svoje pogrizene dude držala kot klop, Brina pa je brez problema že takoj tisti večer zaspala brez. Zato smo vztrajali. Tri jutra zaporedoma je Neži njeno dudo izpulila iz ust, si jo za kakšno uro prisvojila, pol pa ji jo je kar vrnila. Čez dan sta itak imeli preveč posla, da bi pogrešali dudo (Brina jo je itak takoj pozabila, Neža pa ni imela cajta). Pol je pa ratalo še tako, da je tisti večer pred rojstnim dnevom, tudi Neža zaspala brez. In pri tem je ostalo. Bravo moje babe! user posted image  Predvsem se mi zdi pomembno, da ni bilo nobene travme, da niti nista vprašali po njej in da sta zadovoljni. Ko smo prišli domov, je Neža vprašala, kje je nova duda? Pa smo ji rekli, da smo jo pustili na dopustu. Očitno je bila zadovoljna z odgovorom.
Druga pridobitev: Aljoša se je še nekaj dni na dopustu nacejal s pijačo na flašo z dudo. Pač nisem se odločila, da to prekinem. Pa sem izkoristila uspeh z dudo pri Brini in rezala s flašo še pri Aljoši. Pri njemu je šlo bolj "opazno", a kljub temu smo jo ukinili. Za piko na i, sem jo včeraj pri pranju še strgala: mi je kar prst pogledal skozi. Ko je spet vprašal zanjo, sem mu o pokazala in ni bilo začuda nobenih solz.

Nekaj dni so bili z nami na dopustu eni naši kolegi, ki se ukvarjajo z motopedagogiko. Malo so pogledali Aljošo in povedali, da je "razštelan" kar se tiče motorike, ter svetovali naj pod nujno kupimo kanvas (tranpolin), ker skakanje na njem ful poštima elementarno motoriko. Kot za nalašč, se je pojavila akcija v Hervisu in v Tušu. Danes smo ga kupili, jutri ga sestavimo, pa bom povedala kako skačejo moje žabe na njem!

Nisem še končala: nam se je v teh dneh očitno odprlo user posted image  Aljoša je do včeraj dobesedno sovražil vodo. Včeraj ga je moj mož spravil noter in sicer tako, da ga je dal na hrbet in sta šla "ležat" v vodo. Aja, včeraj smo Aljošo na silo zvlekli na plažo, on bi raje ostal doma user posted image  Ko smo danes rekli, da gremo na plažo, ga je kar katapultiralo. Danes smo dali še rokavčke gor in je bil eno uro in pol noter. Brez problema na globoko, pa moker je bil tudi po glavi in po očeh; danes ga to ni več nič motilo. KONČNO!!!

Punci pa itak ne delata problemov z vodo. Na dopustu sta po dve uri stali in se igrali v ledeni vodi. Meni bi stopala odpadla, uni dve pa skozi noter. Se mi je že zdelo, da se mi bosta prehladili, a ni bilo nič od tega. Uživali do konca!!!

U, bravouser posted image user posted image user posted image  Vi pa ste dosti uspehov osvojili te dni...

Mi smo pri flašah in dudah (beri prst) vedno na slabšem skorajuser posted image  Edino ta mala se vode res vedno manj boji... včeraj je celo sama "plavala" seveda z rokavčki in spraševala, da gremo plavat in ni hotela z vode...
Ja, zdej ko se moj dopust izteka in ko bomo vedno manj vidli morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, še danes in konc lepegauser posted image user posted image user posted image  Prav grozno bo v ponedeljek it delat in peljat punci v vrtec...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
31.7.2009 7:28:02   
n€na
Jutro, klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

NAVT- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vse osvojene dosežke...

Mi imamo pa v planu samo se odvadit od pleničke.....Zala je pri babici res komot in ne vem če bo tam kaj ratalo.....mi je moja mami rekla, da sploh noče imet gatk gor, kaj šele da bi šla na WC...ko je bila brez pleničke je celi čas držala v sebi, samo da ji ni bilo potrebno na školjko, kahle pa itak videt nočeuser posted image ...po pa ji je babica dala pleničko, da vsaj opravi kako potrebouser posted image ...doma je bila bolj navajena,,,je hodila lulat na terasouser posted image user posted image user posted image

Morje, ja ob plaži bi že bila, v vodo gre pa samo s tatijem....tati je pa kar naprej ponoči v službiuser posted image

Danes pa šibam takoj po službi na štajersko k Zali...jo tako močno pogrešam....potem bom do ponedeljka z njo in v torek šibam direkt nazaj v službo....to bo žurka...bom zmatrana od vožnje....pa kaj...mi bo že kdo pomagal če bo gužvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.8.2009 19:58:36   
asso
Joj, joj, joj... kje nas moram iskat...

Se vidi, da vse uživateuser posted image user posted image user posted image

Moj dopust pa se je iztekel in jutri službauser posted image user posted image user posted image  Otroci pa v vrtec...

Da vam še to povem. Si dajem zdej na obraz glineno masko in ko me Tarin vidi z masko jok... ampak prav tisti jok od straha in dela tako skifato faco... in joče in joče, mi pa se vsi smejimouser posted image user posted image  Sej to ni prvič, me je že ene 2x videla, zdej pa sem ji pokazala cel "postopek"... od pripravljanja do nanašanja in vedno ista reakcija... jok od straha... nam pa smešno.

Allo vas zdej zapustim, ker je treba punci odpravit. Danes imajo zgodajšnje spanje, ker jutri je vrtec in glede na to, da popoldne nista nič spale. Sicer sta zjutraj potegnile do 10. ure, ker sta tudi včeraj šli kasneje spat, ker smo bili na rojstnem dnevu in kot vedno moramo it stran zadnji...

Allo, lahko noč

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.8.2009 6:23:17   
Sibil_
Dobro jutro vsem!

JAz že v službi, zdaj bom imela dva tedna norije, potem bom pa malo zadihala (no, vsaj upam).

Čestitke vsem slavljencem za nazaj in naprej!user posted image user posted image

Ta vikend smo imeli kup dela in obveznosti, pa sem malo zanemarila RR. Pa itak da mi še kar ni uspelo porihtat vsega perila, grrr.user posted image

Šibam, me že čakajo, lp,

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.8.2009 7:29:11   
n€na
jutro,

jaz imam pa danes prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

komaj čakam...

Sem pa na štajerskem in z Zalo sva uživali tukaj 100 na uro...danes jo bom pa odpeljala domov, ker je tudi tatiju že pošteno dolg časuser posted image user posted image ...pa ne po meni po Zali...jo tako pogreša...ne vem kako bo septembra ko gre za dva tedna v veronouser posted image

sedaj si grem pa kafe skuhat in potem peljem brata na kontrolo, ker si je zvil gležen...pridem domov in potem grem v CE na pregled še jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.8.2009 8:15:48   
nektarina
Jutro.  Tudi meni se je  dopust iztekel  in  ponovno sem tuuser posted image user posted image  .  Saj je fino, ker so vsi  na dopustu  ampak  meni ni do delauser posted image
Asso: kako je bilo s puncama ??
JAz se bolj bojim septembra ko gremo v nov vrtec in be poznajo nobenegauser posted image .
ja  ja, p ti dnevi pa res hitro tečejo.. na žalost.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.8.2009 8:51:07   
asso
Jutro,

evo tudi mene v službiuser posted image user posted image user posted image

No, vsaj s puncama ni bilo večjih problemov. Nastia zjutraj ni mogla več spat, ker je bila v pričakovanju tako, da je od 5.15 si neki zmišljevala, pol pa je 5 min do šeste že vstala gor in bila kar dobre volje. Tarin pa sem zbudila ob 6.20 in tudi ni bilo večjih problemov, razen tega, da je bila zaspana.
V vrtcu pa je bilo tudi že večina vzgojiteljc in so bile obe pridne brez jokauser posted image user posted image user posted image

Evo, ta post sem začela pisati točno 45 min nazaj. Vmes sem šla počokolat in zdej ga zaključujem. Zdej pa na delo.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.8.2009 9:05:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Zanimiva ta stvar, da trampolin porihta motorikouser posted image  Dobro vedet, ker ga tudi mi danes najverjetneje dobimouser posted image user posted image user posted image  Kje ste ga vi kupili? A ste tudi lestev zraven kupili/dobili...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.