pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro Kaj počnete s čmrlji, ko niso v varstvu? Naš ima zdaj cel mesec prosto- zdej je naš ati na dopustu, potem ima pa varuška dopust. Nimam pojma, kaj bi z njim počela Pa taka mama... Samo delat jih znam Poki, srečno v sredoooo!!!!!! Naj bo prva operacija že čimprej! A kilaža gre lepo gor? Oooo grejo kile, grejo! Dobrih 6kg ima, ga bomo ju3 zjutraj preden gremo v Lj še stehtali, da pol tam povemo, če bo kaj pomagalo k temu da bo OP čimprej. mani2, vem kako je z obiski, še ispred časa ko sem živela z starši, pa so skos sorodniki z Nemčije prišli k nam za teden, dva. Sj glih zdaj avgusta bojo spet prišli. Pol jim je treba strečt od spredaj in odzadaj, oni pa kr noge v luft. Ja kdaj pa grejo tile Avstralci nazaj domov? Dudi, poročaj kako boste zrihtali cepljenje. Nas bo menda tud čakalo vse naenkrat v sredini avgusta, še morm poklicat P in se naročit, ker so nazadnje imeli letni dopust. Lina, mi smo tud meli pr 1 mes, pa zdaj pri 3 mes bomo šli. Kaj, a vse KATJE čakate na plusek, al kaj? No, jst sem super presrečna, ker se že nakazuje menstra. Zdaj pa dost igračkanja, pa čeprav je blo sam 1x. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a ve ste dale tamale cept za roto verus Mi ga bomo dali, pa to zaradi OP, ki nas čakajo, drugače ga verjetno nebi dala. Tako pa mora bit zdrav kot riba, da gre lahko na OP. Molimo boga, da bo res tako, ko bo prišel naš cajt. elyy, grozna je tale tvoj bivša prijateljica. Da se ti maščuje na račun tvojga dojenčka,...očitno nima vseh kolesc v buči. Nevem ti povedat kako se losaj tega. Če tamalga res ne moti, bi jo jst pustla, naj razbija z muzko, ji bo že kapnilo, da nima smisla. He-he Dudi, to bo jutri smeha! Tolk pišejo o tvojih pluskih, da sem ti že hotla čestitat!