|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
2.8.2009 19:55:40   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

A se naj grem pokazat????

user posted image user posted image user posted image user posted image

JA! Sicer ne vem kako zgledajo popadki, ampak jst bi na tvojem mestu šla...in to kar kmalu...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.8.2009 20:22:49   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

JA! Sicer ne vem kako zgledajo popadki, ampak jst bi na tvojem mestu šla...in to kar kmalu...

pejt se pokazat, naj te pogledajo!!! tud jzt sm tko šla in so me not zadržali zaradi prezgodnjih popadkov, da so jih umirili. te bodo sigurno resno in lepo sprejeli, neglede kakšna je situacija. brez strahu.
sporoči kako si.

sam danes ste pa res vse poskrite v senčki. joj grozno vroče je blo. sem se na kavču vsa zlimana premetavala celo popoldne. vse zaprto in zatemnjeno. pa se mi  zdi da sem čist smotana od tega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 2.8.2009 20:26:05 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.8.2009 20:28:39   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

pejt se pokazat, naj te pogledajo!!! tud jzt sm tko šla in so me not zadržali zaradi prezgodnjih popadkov, da so jih umirili. te bodo sigurno resno in lepo sprejeli, neglede kakšna je situacija. brez strahu.
sporoči kako si.

sam danes ste pa res vse poskrite v senčki. joj grozno vroče je blo. sem se na kavču vsa zlimana premetavala celo popoldne. vse zaprto in zatemnjeno. pa se mi  zdi da sem čist smotana od tega user posted image user posted image user posted image

Jaz bi še počakala kako urico...in če se nič ne umiri bi se šla pokazat...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.8.2009 20:53:13   
Bety11
user posted image

Bety 31 tednov in 3 dni (obseg 132)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.8.2009 20:58:27   
Bety11
Jasmina, če se greš pokazati v P, ti bodo tam povedali kaj je....Popadki ta pravi ne prenehajo in se vztrajno skrajšajo....Mogoče te samo tišči na WC?!...Srečno!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.8.2009 21:16:18   
mancag
Ojla!
Zdaj sem že noseča 31 tednov. Čas hitro beži. V četrtek sem imela pregled. Bilo je vse ok. user posted image  je zelo živahen, brca sto na uro. Obrnil se je že pravilno. Mojauser posted image  je že težka 1700g. Morala sem dati kri in vodo upam, dabo vse OK.user posted image  Počutje je vse OK, seveda me muči vročina.user posted image
NASLEDNJI PREGLED IMAM: 27.8.09, zredila sem se že za 15kg. Na CTG mi še ni treba hoditi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŠE NEKAJ:
Kako ste se kaj odločile glede shranjevanja MATIČNIH CELICuser posted image

Manca

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.8.2009 21:22:50   
koss
Zdravo!

Posredujem podatke z apopravek v tabeli..Zredilas em se 15 kg, nasl. pregled pa je 7.8..

Ta vročina tudi mene ubija, sem skos notri in klima....Imeli smo naporen vikend, saj sva se selila...Sedaj počasi prihajam k sebi od utrujenosti...Sicer se počutim super, me pa matrajao hemoroidi, tako da upam, da čimprej mine...Nikoli jih nisem imela in nisem vedela, da to tako boli...

Komaj že čakam, da mine še ta mesec, saj se že full tezko vstajam, ponoči se moram prav čas vzeti, ko se hočem obrniti iz boka na bok...

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.8.2009 21:23:33   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

sporoči kako si.

Jaz bi še počakala kako urico...in če se nič ne umiri bi se šla pokazat...

SE PODPIŠEM, KER ČE SE JE UMIRILO, POTEM SO BILI TO LAŽNI POPADKI, KO BODO PRAVI SE NE BODO KAR UMIRILI, VSAJ OBIČAJNO SE NE, ups, se opravičujem zaradi črk .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.8.2009 21:26:26   
Erdbeere
uf Bety tvoj trebušček je pa res obiln user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes bili cel dan doma, je Žiga po kosilu zaspal in potem smo kar doma ostali pa smo se lepo v bazenu kopali, pa je bilo prav fino...kakšna sreča, da ga imamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.8.2009 22:14:32   
simonae
Pozdravček!

Vidim, da smo že na trojki! Nisem uspela kaj dosti prebrati. Zaenkrat se le javim.

Smo z morja.
Maladva sta uživala, jaz pa sem imela morja hitro dovolj. Vsakič, ko sem lezla iz vode, je to trajalo, pa spet so se pojavili krči... pa še prebavne motnje sem spet imela zadnji dan.
No, sedaj je vse ok, razen tega, da imam pogosto lažne popadke in vse pogosteje visim na WC-ju.

Upam, da bo res kmalu vsaj rahla ohladitev. Sedaj pa imam vročine tudi sama dovolj.

LP

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.8.2009 6:55:23   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

Pri nas je pa zdele tko fin zrak, joj ko bi trajal čimdlje....sem že ustala, ker je šel danes po 3-eh tednih možek končno enkrat zjutraj v sluzbo in grem zdej likat....

Sej se kmalu spet javim...spala sem pa ODLIČNO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.8.2009 7:12:39   
baby blue
Dobro jutro

Kako je fajn danes ko ni vroče in je prav prijetno... Vsaj dihati se da normalno...

Glede shranjevanja matičnih celic... Midva sva se odločila da jih ne bova shranila nikamor... Priznam da je k temu pripomoglo pomanjkanje evrčkov

Odejica za iz porodnišnice... Jst bom vzela kar tetra plenico pa za vsak slučaj eno odejico tanko iz flisa...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.8.2009 7:28:49   
Erdbeere
Midva tudi ne bova shranjevala matičnih celic...enako zaradi pomanjkanja evrčkov in obenem močno upava, da jih ne bomo nikoli potrebovali.

Odejica za iz porodnišnice, eno tanko bom pripravila za zraven, če bo potrebno, samo upam, da v začetku septembra to še ne bo nujno user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.8.2009 7:35:24   
barika
Jutro
VČeraj vam je pa dogoajalo ... no meni tudi.
smo šli zvečer na Šmartinsko jezero (Tulpek, ful lepo so zrihtali, samo je perveč stopnicuser posted image ), pa so me vročina in stopnice tako zjahale, da sem dobila migreno ... in potem sem ceeeloooo noč bruhala ko vidra, mali brcal 100 na uro, pa še krči so me v meča grabl. Danes sem pa čist crknjena, ne paše mi ležat, sedet, niiiččč, morem pa it par stvari v mesto zrihtat, malega mi bo pa mami pazla... v glavnem ...danes sem autuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.8.2009 7:44:50   
Erdbeere
barika user posted image sej bo boljše user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.8.2009 7:49:51   
chebelica21

Jutro user posted image ,...

Mancag midva sva se odločila za Biohramba popkovnične krvi.

Neposredna povezava do sporočila: 416
3.8.2009 7:49:59   
baby blue
barika potem pa le v horizontalo in lepo počivaj... user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.8.2009 8:19:55   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Najti si moram en pameten hobi - že cel mesec sem na bolniški, pa smem samo na kakšen sprehodek in se mi bo zmešalo doma... Verjetno se bom lotila risanja ali pa kakšne servietne tehnike user posted image , za kar prej nikol nisem našla časa.

..če imaš voljo kar začni, ker po porodu ne bo časa user posted image  ..sama zelo rada ustvarjam in sem do pred kratkim imela  leto in pol pavze... šele pred mesecem sem se odločila, da pa nekaj moram naredit in sem malemu za v novo sobico naredila 5 slikic s servetno... res sem se dolgo spravljala ampak končala pa v trenutku user posted image ...

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.8.2009 8:21:03   
sontschica
dobro jutro sonosečke

včeraj je bilo pa res malce zatišja tuki gor. midva z dragim sva se odpravla mal na izlet Bohinj-Bled in je blo prov luštn, ko ni blo tok vroče v primerjavi z Zasavjem.

danes bomo pa kar malce počivali...se mi čist nič ne da. tudi jaz sem že sita te vročine, hočem dež!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betty11 kok maš luštnega in velikega bušija, mislim, skor vodiš po velikosti...user posted image user posted image

jaz imam tut občutek da se je user posted image že spustu niže, ker veliko lažje sedim pa diham, pa ful spodaj ga čutim...pa včasih me začnejo medenične kosti bolet, pol je to to, ne?

no lepo se mejte, se še kasneje oglasim...

Neposredna povezava do sporočila: 419
3.8.2009 8:25:25   
polari
Dobro jutro!user posted image

Pa je spet ponedeljek....kak dnevi hitro minevajo.....še 6 tednov...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Odejica za iz porodnišnice... Jst bom vzela kar tetra plenico pa za vsak slučaj eno odejico tanko iz flisa...

Jaz bom tudi tako naredila...

Ta teden nas čaka barvanje sobice...

Grem malo pojest.....papa!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 420
3.8.2009 8:26:37   
Erdbeere
evo jaz sem pa vse zlikala, zdej sta se pa moja cukra zbudila, gremo pa zajtrk pojest...sem jaz že tud kar malo lačna.

sontschica mi smo tud hotli nekam v tiste konce, pa se mi prvič ni dalo, ker sem mislila, da bo ful gužva pol je pa itak Žiga zaspal pa tko nismo nikamor šli.

Ja za jutri je pa dež napovedan, sej ne vem a nej bom vesela al žalostna user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.8.2009 8:32:11   
veselka
jutro,

user posted image user posted image user posted image danes je pa začetek moje porodniške user posted image user posted image user posted image

mene so tudi včeraj zvečer lažni popadki matrali, na srečo ni blo hudo (kot ponavadi). pol je pa še moja user posted image tolk razgrajala, ko da ima prostora za celo vilo... kot da ma v trebuhu trampolin... je nekajkrat kar pošteno zabolelo user posted image še sreča, da imam kožo dovolj elastično, ker bi drugače imela že vse črtasto po trebuhu.

Bety tole pa je pošten nosečniški "trebušček" user posted image

matične celice imam komplet za odvzem za v javno banko, ker pač tudi mi nimamo dovolj evrčkov (no, niti blizu temu nismo), ampak, če lahko komu s tem pomagam, zakaj pa ne. itak se mi vedno srce para, ko vidim tiste uboge bolane otročke za raznimi levkemijami ipd. user posted image

aja, pa danes smo dopolnili 36 tednov user posted image user posted image user posted image ... sam še mal user posted image

čaj malinovih listov v lekarni tega ne prodajajo... pa nekako sem dobila vtis, da ženska niti ni dojela, kaj hočem oz. za kaj gre. tako da... hmmmmmmmmm

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 422
3.8.2009 8:36:06   
Anya22
Jutro, imam eno vprašanje, s čim si pomagate glede zgage, da malo omilite to stvar??? Mene tako peče zgaga, da je za znoreti. Baje, da pomaga mleko, vendar meni ne pomaga.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.8.2009 8:37:58   
Erdbeere
o veselka, dobrodošla na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa čaka naslednji ponedeljek....juhu

Dajte mi malo povedat kje piše katere bolezni so neprimerne za shranjevanje matičnih celic, po pravici povedano, se mi ne da iskat, mogoče bi pa v javno banko pa vseeno dala, sej košta me nič user posted image samo imam en problemček  pa moram preverit user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.8.2009 8:42:23   
tažana
dobro jutro vsem!

Jaz sem danes že prav pridno likala. Zunaj je oblačno in niti ni tako vroče če likaš. Samo roka mi nagaja user posted image . VSe pogosteje imam mravljinčaste roke- to se mi je dogajalo že 1. tako da sem že navajena user posted image .

Tudi mi smo včeraj imeli izlet. In sicer smo šli v Villach. Ves teden so imeli smenj in so imeli noro žurko. včeraj smo obiskali zabaviščni park- in Katarina je noro uživala. Jaz sem sicer ves čas iskala klopi v senci ampak uspešno preživela. Tudi zvečer nisem imela težav user posted image . Prav zadovoljna sem bila.

Jasmina: če se ti je umirilo potem mislim, da ti ni treba iti. No vrjetno si že kaj naredila. sporoči...

Grem še perilo obesit. pridne bodite!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?