Anonimen
|
Se na hitrco oglasim, ko Ela ravno spi, dragi pa kuha kosilo : solata z rižem, redkvicami, kumaricami, korenčkom, čebulo, koruzo, lečo, paradižnikom in papriko. Pa seveda z olivnim in bučnim oljem. Njamsi , v tej vročini bi kar vsak dan jedla samo solate. Pol pa imava enkrat s tuno, drugič s testeninami, pa z ajdovo kašo. Še malo pa nama bo solata gledala iz ušes . detelja - Res mi je težko, ko berem tvoje zapise , saj se mi zdi, da imaš vse te težave zato, ker imata težave z dragim, kar se kaže tudi v njegovem odnosu do Maje. Zagotovo te vse to boli, kar je čisto normalno. Očitno se še res ni odcepil od svojih staršev in ima sedaj pravo osebnostno krizo. Vse, kar ti lahko svetujem je, da žal te težave same od sebe ne bodo minile, ampak se jih bo treba lotiti. Si kdaj razmišljala o kakšni partnerski terapiji? Zadeva zares dobro deluje, toda mora biti pravi strokovnjak, ker žal je pri nas veliko izjemno slabih psihoterapevtov in psihologov. Da o psihiatrih niti ne izgubljam besed, ki bi tako samo pisali tablete. Če boš rabila kakšen nasvet, na koga se obrniti, mi kar pošlji ZS, ti bom z veseljem pomagala. Kaj bi jaz naredila glede krsta? Mogoče res ni slaba ideja, ki jo je dala Pat74, da se naredi dvojni krst oziroma, da sta prisotna oba župnika, tako kot se delajo dvojne poroke. Če pa to ne bo šlo, pa tudi jaz ne bi popustila in svojega otroka raje ne bi krstila. Pa naj se Maja krsti sama, ko bo velika in se bo lahko sama odločila, za katero vero. To je seveda le moje mišljenje. GH - Detelja meni se zdi čisto logično to, kar si napisla, da če dojenček ne pokaže zanimanja za gosto hrano, je noče jesti, da očitno še ni zrel zanjo. In ker imajo otroci različne ritme, je to lahko pri nekaterih pri 5 mesecih, pri drugih pa mogoče pri 8, čisto odvisno od otroka. Mi bomo poskusili konec septembra, začetek oktobra, vsekakor pa bomo počakali, da bo znala Ela sama sedeti oziroma še bolj pomembno stabilno držati glavico in da ne bo več izplazila jezička. Nalini - Bravo za mamico, da je vseeno uspela uspavati malega radovedneža! matcar - Čestitke za 4 mesece! Pa upam, da bo noč, ki prihaja, dooolga in mirna . V takšnem primeru neprespane noči je po moje nujno treba it čez dan spat skupaj z otroki. Upam, da si zadremala kakšno kitico . Blueeyes - Jeah, kako lepo pase kravice! Pa lepotička ima svojo prvo lepotno pikico na nogici, a ne? veronikab - Bravo za spanje! Če mene vprašaš je še bodi s kratkimi rokavčki in hlačnicami preveč, poskusi kar bodi na naramnice in brez hlačnic. Mi spimo samo tako in je Eli zvečer še vedno vroče, jo pokrijem samo s pleničko, z odejico pa potem, ko greva midva spat. Evo, hitim na kosilo, potem pa na obisk k dvoletnemu Kai-u, pa se tipkamo jutri, NenaLena
|