|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
31.7.2009 14:28:17   
bipi
na hitrco....

NS imela pri dr. Strahovi. Me je imela pol ure notri. Rezultati so super 1:9000 pa še nekaj, kasneje napišem ko bo čas.Aha, pa za spol se sploh ni hotel obrniti.user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.7.2009 15:43:27   
valentinčica30
Hvala punce za lepe želje. Danes so se stvari čisto umirile, je moja tašča red naredila in lepo jasno in glasno povedala naj mi vsi nehajo težit, če lahko pomagajo naj če ne morejo naj gredo domov.
Midva bova imela poroko v neposredni bližini hiše, na našem piknik prostoru ob reki. Tudi sam obred bo tam, tako da so jasno vsi okoli hiše.
Slike bodo zaradi gužve gotove šele čez 3 tedne, takrat pa vam jih nalepim.
Čestitke vsem, ki ste uspešno prestale NSuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se pa glede počutja tiče, izcedki se sploh ne pojavljajo več, občasno še malo boli, vendar mislim, da je to samo dober znak, čeprav komaj čakam pregleda, da vidim ali moj pikec lepo napreduje.

Drage moje uživajte v lepem vikendu.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.7.2009 16:20:11   
rožca26
Pozdravljene februarke!

Tudi jaz bi se vam pridružila na forumu. Moj rok poroda naj bi bil 2.3., pa mi je ginekologinja spremenila na 23.2. Doma imam že 10 (korg.8) mesečnega sinka. user posted image
Prvi pregled že imela 27.7., 2. bo 1.9., NS 18.8.
Vsem user posted image  želim iskerene čestitke in čim manj user posted image . Pazite nase.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.7.2009 16:25:03   
Astralis
IZVIRNO SPOROČILO: bipi
Astralis, če si ti v Bratislavi te kar razumem, da si na FB-ku.

V Pragi, mal vecje, pa mal dlje od doma :) FB me je ze veckrat resil domotozja

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
31.7.2009 17:35:46   
Astralis

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce bi malo povprašala, če imajo kaj glavobolov. Mene v zadnjem času skoraj vsak dan boli glava. Ne vem, ali je to od vročine, ki jo komaj prenašam. Včasih vzamem kar dva lekadola na dan. Upam, da to mojima pikcema ne škodi.

joooooj, si rekla nekaj, ob cemer sem kar poskocila zdajle. V petek prejsnji teden me je zacela bolet glava in to 3 dni brez prestanka. Tenzijski glavobol. Potem sem pomislila, da imam deficit kave... ni bil... Pa sem naredila pecne paprike. Kljuvalo me je v glavi, ko sem lupila paprikoe ampak, ko sem jih pojedla, s cesnom in olivnim oljem ter balzamicnim kisom... je pa odleglo. Sem se ze zacela hvalit, kako sem zamenjala glavobol za duh po cesnu, ko me je drug dan totalno polozila migrena. Ampak taka, da mi je se zdaj slabo, ce se samo spomnim. Moj moz je klical na urgenco, kaj da mi v 10. tednu lahko pomaga, pa so rekli da raje nic, samo temo in tisino.
Ne vem, kako sem prezivela noc, zombijevsko... Potem 3 dni dobro, pa spet. Iz nule, migrena, vse boli, zivi mrtvec.

Ma kaj je to? Pred tem pa od zacetka nosecnosti nobenega glavobola. Upam, da je bilo to vse in sem z glavoboli opravila. Doza je bila neznosna.

No in potem mi v lekarni ena napredna farmacevtka ponudi toplotne oblize, ki si jih nalepis na tilnik recimo, da prekrvavijo kriticno mesto in sprozijo pretok krvi in energije. Bojda si jih kupujejo nosecnice injih v kasnejsih mesecih dajejo na kriz, ko zacne pritisk otroka na hrbtenjaco... In da ni nevarno, je na osnovi naravnih preparatov. Preizkusila se nisem, ker sem zdaj v redu (trkam na les)Ker sem kupila se nekaj drugih stvari, se ne spomnim, koliko je stalo, tu v CZ je pa najbrz druga znamka, kot bi jo morda dobila v SLO. (v resnici se mi ne da vstati s postelje, od koder tipkam na laptop, heheh)... drugic ime oblizev... morda kateri prav pride.

NS imam v torek, kri sem ze dala, zdaj pa tiho molim, da bi bilo vse v redu. Nestrpna.

Zanimivo, kako se pocutim, da nisme vec sama, pa neznansko pogresam to duso, cloveka, ki se razvija v meni, ne morem docakat, da jo/ga spet vidim. Je vam tudi tako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
31.7.2009 17:54:55   
Anonimen

Pozdravljene,

Najbrž je večina že v pripravah na vikend ali dopust, tako so sporočila bolj redka. Jaz sem v bolniški, tako večino časa prečepim doma in čakam na vaša sporočila.  
Astralis se zahvaljujem za nasvet glede glavobolov. Zjutraj sem vzela lekadol, tako je bilo dopoldan kar znosno, popoldan pa spet glavobol, da mi je šlo na bruhanje. Šla sem na krajši sprehod in je zdaj nekoliko bolje.
Tudi jaz pogrešam moja otročka. Komaj čakam preglede, potem pa me je tako strah, da bi bilo kaj narobe, da sploh ne upam gledati na ekran (no, malo pretiravam). Tako je bilo tudi včeraj na NS, čakala sem samo na to, da je ginekologinja rekla, da je vse v redu. Upam, da bom na naslednjih pregledih že bolj pogumna in samozavestna.

Lepo vas pozdravljam,

(odgovor članu Astralis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
31.7.2009 19:50:42   
Nattasha
Ojla pupe!

No mmidva sva nazaj z enega mini dopusta, tako da sva bolj ali manj zrelaksirana. Imela sva NS pri dr. Strahovi v Domažlah in mopram povedat, da mi je ženska fantastična. Ker imam kar nekaj kilogramov preveč, je bila na začetku skeptična, če nama bo sploh uspelo, potem pa je pregledala in dobila sva čudovite slikice, nuhalna se je videla res lepo, šteli smo prstke, poslušali srček, edino moj mali pikec se je odločil, da bo spal in dremuckal, ni se dal preveč motit;) No Midva sva se vseeno odločila za dvojni hormonski test, tudi, če so bili rezultati čisto lepi. Sicer pa tudi sama to predlaga. V glaven, full smo zadovoljni in veseli. naslednji pregled imam 10.08. pri svoji ginekologinji, da izvem še izvide krvi in toxe, pa da se zmenimo kako naprej.

So se pa moji izcedki popolnoma nehali, počutim se dobro, zato bom tudi delala do konca. Oz itak mi bo ostalo kr nekaj dopusta, ki ga bom koristila v decembru pa potem nadaljevala iz dopusta v porodniško. Upam da mi bo uspelo.

Valentinčica jaz vama želim vse naj naj tako v življenju, kot z vajino pikico. Mi pa je všeč tale tvoja tašča;)) Upam, da tebe ne komandira na isti način;)))

Pupike uživajte v hladni senčki, baje nas čaka pasji vikend, jaz sem sicer v nedeljo popoldan že dežurna, samo tam je kliiimmaaaa...hehe

papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
31.7.2009 20:37:37   
Aja1
Dober večer.

Valentinčica -  jutri ti želim pekrasen dan.  Uživaj in ob tem seveda pazi nase. Srečno v zakonu.

Nattasha - super za dobro NS. Koiko si pa imela tveganje?

Meni je kar malo žal, da sva se odločila še ža DHT, ker menda zelo velikokrat lažno poveča tveganje za DS.user posted image  

Danes sem pa kuhala filane paprike. Njami, so bile dobre. Še za jutri jih imamo. user posted image

Punce, kako ste pa kaj s kg? Trebuščke se že opazi? Meni se trebušček opazi, če imam bolj oprijeto majčko. Ampak ni videti nosečniški - sploh ko sedim. user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.8.2009 8:10:11   
bipi
Eej!

Včeraj sem vam dvakrat napisala tak dolg post, pa me je obakrat ven vrglo tkouser posted image , da do zdaj sploh nisem več probala. Upam, da pa zdaj bouser posted image .

Dolžna sem vam rezultate iz NS:
NS je 1.7 mm (ne vem kaj to pomeni)
Trisomy 21,  1:9444
Trisomy 18,  1:7060
Trisomy 21,  1:77997
Dala mi je 31 let, čeprav jih imam šele 30user posted image . No, nima veze.

Dete se sploh ni hotelo zbuditi, čeprav se je kar 20 min trudila. Par sekund je bil dober pol je pa spet zadremuckal. Uglavnem vse naj bi bilo v redu. Dala mi je tudi cd in to brezplačno, ker sem ji bila simpatičnauser posted image .Sam pregled je bil pa samo 60 eur. Sem mislila, da bo 70 eur. Včerajšnji dan je bil res super.

Sem šla še prej v BTC pa sem končno kupila tamalmu pižamo z motivom cars, saj jo je bil že zelo potreben. Je bil tko vesel, jo je že popoldan oblekel in paradiral  v njej

Žirafa, katera Andreja si ti, saj so tri? Kakšno imaš prikazno sliko?

Valentinčica, tebi pa naj bo ta dan eden najlepših in vso srečo v zakonskem stanu.

No, toliko, obeta se nam grozno vroč dan.
P.S.: Poskusila si bom dati tickerček gor, če mi ne porata vas bom prosila za pomoč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.8.2009 8:30:51   
bipi
Ticker sem si naredila, ampak ga ne znam dat gor. Pomoč!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.8.2009 11:59:23   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

IZVIRNO SPOROČILO: niwci
Kora kok fejst "trakec" si nardila. Tega pa še nisem vidla. Prou 3D user posted image  ena ima tudi enga lepega, kjer je otroček po velikosti do 9-ega meseca, spodaj pa še piše v katerem tednu si. Pa ga tudi nisem nikjer našla.

Kako ne? Jaz imam ravno tega (3D) že od začetka.

Si iskala tega? (spodaj klikni na 3. link)
user posted image

Drugače pa tukaj najdete tickerje:

http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/
http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers/?tkr=5&calfrom=lmp&lpm=05&lpd=15&lpy=2009

Dejte si jih vse nardit, da bomo vidle na tickerju v katerem tednu je kdo.

Hvala user posted image pri tebi sem ga vidla, ja. Mi je ušeč, ker je 3D

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.8.2009 12:20:09   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bipi

Ticker sem si naredila, ampak ga ne znam dat gor. Pomoč!!!!!!!!!!!!!!!

tam, kjer ti pride povezava za forum, si jo skopiraš in prilepiš v moj profil pod dodaten opis in klikneš uporabi user posted image upam, da si razumela.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.8.2009 12:27:22   
niwci
Valentinčica čestitke za poroko, pa veliko sreče v skupnem življenju!

Jst pa sem danes malo bolj malo spala, pa bom mogla še malo nadoknadit user posted image
Drugači pa je počutje vredu. Trebušček je že kar velik, tko da je že fejst videt in ga ne morem več skrit. So baje nekateri že kar direkt spraševali, če sem noseča mojo taščo. No še NS damo skozi v četrtek, upamo na najboljše, potem pa ne bo več treba skrivat. Samo na delu bom še prikrivala. Delam tako ali tako preko študenta in ne rabim razlagat. Status pa se mi tako ali tako izteče septembra.
Kako pa ste z mozolčki? Enkrat smo jih že obdelovali, meni pa so se spet pojavili po obrazu user posted image

Pa ta teden napovedujejo takšno vročino. Jaz že zdaj ne zdržim več. Laufamo klimo, ma ne pomaga dosti. Srečne tiste, ki greste na morje. Sej bom tudi jst probala it kaj čez teden user posted image

Ena je pisala o trgovini v Trstu, kjer prodajajo nosečniška oblačila. A imajo tudi otroško opremo? In kje točno je ta trgovina?

Držite se v hladu in lepo preživite vikend!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.8.2009 12:33:35   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image          
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image

13.2.
ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                         user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                    user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

23.2.

rožica26(26)                 (2.user posted image ,1.user posted image user posted image )          Domžale                   user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 54

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1489
    1.8.2009 12:33:46   
    niwci
    PREGLEDI:

4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), plouse(NS), nincek1(NS) anemona(3),
    kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - 
     anonimna va(NS), vaney(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS),
    bipi(5)
    14.8. - anonimna V (NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    18.8 - anonimna V.(3), rožica26(NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4), zirafa76
    1.9.- punsha(4), rožica26(2)
    2.9.- nincek1(3), zirafa76(2)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1490
    1.8.2009 17:58:40   
    ninček1
    Hej!

Danes pa nobene ni?

Jaz se že 2 uri mučim s temi tickerji pa jih nikakor ne dobim gor.Probala sem baby gaga pa ne gre.Presneto!

Valentinčica, čestitke! Počuti se kot princeska! To je tvoj dan.

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1491
    1.8.2009 18:19:47   
    ninček1
    Hej niwci, please, če ti ni odveč mi prosim napiši kak si si dala tickerje gor.Sem probala tega od baby gaga, tretji link, get my ticker, png-torej drugi kopirala prilepla, pa se mi izkazuje naslov url, edino če ti vidiš sliko.Ne vem kaj delam narobeuser posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1492
    1.8.2009 20:08:50   
    Kati81
    NIWCI jaz sem pisala o trgovini v Trstu (je tudi v Gorici), PRENATAL in imajo tudi vse za dojenčke od posteljic, vozičkov, oblačil....
    Pa tudi oblačilca so sedaj 80% znižana, sam jaz bom vseeno počakala kaj še bo, ker za punčko imamo že vse doma.

Je pa čisto v centru Trsta, tam ob morju, kjer so parkirišča, maš zemljevid na njihovi internetni strani.

www.prenatal.com

LPK

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1493
    1.8.2009 20:53:44   
    Aja1
    Ninček - kopiraj prvo kodo (HTML). user posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 1494
    1.8.2009 21:06:50   
    Astralis
    No tako, se oglasam po cudovitem dnevu, ki smo ga (zdaj se pristevava z mozem med 3 user posted image ), da malo napolnim cvekalnico...

oblizi, ki sem jih zadnjic omenjala se imenujejo PREL, proizvajalec je pa Poljski (www.genexo.pl), preizkusila se vedno nisem, ceprav sem se danes spet zbudila z glavobolom, a je dvojna kava le dvignila pritisk, globoki gozd in precudovita narava v Ceskem Raju pa naredila cudez (www.cesky-raj.info/en ...pa poglejte fotogalery recimo) Fantasticno!!!

trebuscek user posted image se mi po moji presoji ze precej pozna, saj sem sicer zelo vitka in imam zdaj obilnaaaa prsa, za svojo postavo pa neproporcionalno velik trebuh. Meni se zdi, da imam zdaj cisto drugacno linijo - tipicno nosecnisko in da drugace hodim. S trebuhom se premikam in zelo pazim, kam stopim. Tudi sicer me je hoja po gozdni trasi zelo utrudila in sem vmes mogla veckrat pocivat. Koneckonecv doslej odkar sem noseca sploh se nisem sla takole za ves dan takole aktivno na zrak.

Aja pa nekaj jurckov sva nasla in so ze v loncu s cebulco in morda pridam jajcka... mljask.user posted image

Grem zakljucit dan na kavc, vsem zelim prelepe dopuste, bodisi na koruzi ali v jarmu user posted image , najbolj pomembno je, da se user posted image in da bodo nasi otrocicki prispeli v srecne druzine.

Cau Cau

< Sporočilo je popravil Astralis -- 1.8.2009 21:10:25 >

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 1495
    2.8.2009 9:22:44   
    rožca26
    Dobro jutro vsem. Pošiljam vam user posted image , da se malo prebudite. Jaz sem zgodnja - zaradi malega. Imam pa kar srečo, da mi Vid spi celo noč - od 20h do 7h. Sedaj se pa ukvarja s svojimi novimi predali in izredno težkim plazenjem. V torek smo končno dobili novo sobico in je ful cort - je od malega princa. Sm dala kr pograd delat, pa ugotavljam, da kmal prov prišel. Čeprav z manjšim user posted image . Sploh nisem pričakovala, ker nisem imela čist nobenega občutka, kot pri ta prvem user posted image .  Pri Vidu sem vedla takoj, tko da so se mi sodelavke režale, ko sem vsa nestrpna čakala na menstruacijo. Da ne govorim o napadih joka - jokala sem na oddajo Ekstremna preobrazba doma user posted image . Zdej pa čist nč user posted image . Ampak sam da je. 
    Kak se pa ve počutite? Vam je kej user posted image ? Men je sam občasno, sem pa čist skoz user posted image .

Valentinčica iskrene čestitke ob poroki. Pošiljam ti manjše user posted image  v obliki misli (aja, pa predstavljaj si, da sem pisala v gotici):

Mnogi si želijo,
    mnogi hrepenijo,
    edino stvar na svetu
    si želijo,
    da srečo in ljubezen
    med seboj si delijo.

Ljubezen lepa je,
    ko vzklije, še lepša je,
    ko se razvije.

Poroka pa ji da vonjavo,
    ki spremeni jo
    v žlahtnost pravo.

Naj sreča vajina ne mine,
    ljubezen nikdar naj ne izgine,
    pa naj okrog bo mnogo let,
    poraja naj se spet in spet.

ČESTITAM!!

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1496
    2.8.2009 9:57:57   
    *dotika*
    No, da se vam še jaz javim po dolgem času. Moje slabosti so poplnoma minile, je pa res, da sem ob najmanjšem naporu takoj zadihana kot kakšna stara tetkauser posted image .
    Izcedka tudi ni več , zato upam, da se je tista propadla druga nosečnost dokončno izločila.

DAnes zjutraj sem se stehtala, ker sem bila prepričana, da sem se zredila za kakšen kg zaradi napihnjenosti. Pa nič. Kaj pa ve, ste že pridelale kakšen kg? Kako je pa kaj pri vas z belim tokom? Jaz ga imam ful odkar nimam več tistega rjavega izcedka.

Uf, naslednji pregled imam šele naslednji ponedeljek, kje je šele NS. Sem pač med ta zadnjimi februarkami in najdlje čakam.

Valentinčica, iskrene čestitke ob poroki! Upam, da boš delila kakšno fotko z nami. No, midva sva se po devetih letih koruzništva poročila oktobra lani. Sva kar spokala kufre, odletela v daljnje kraje in se poročilauser posted image . Še vedno sva istega mnenja, da sva storila izjemno potezo...

No, uživajte v nedelji, čeprav bo vroča. Mi gremo na kosilo k mojim staršem.

Lp

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1497
    2.8.2009 10:03:53   
    ninček1
    Hej punce!

hmm, glede aktivnega gibanja, bo nekaj potrebno naredit. Glede na to da so obdobja intenzivnega počivanja že skoraj mimo, se bo treba spravit nekaj delat.Je katera od vas že obiskovala nosečniško jogo ali kakršnokoli nosečniško telovadbo? Sama sicer nisem neka športnica, vendar po prebiranju raznih knjig in revij sem ugotovila, da vse narekujejo, da se je potrebno gibat, delat določene vaje in podobno.
    Če ve katera kje v Mariboru bi tovrstne telovadbe naj potekale, mi naj prosim pove, da pravočasno začnemuser posted image .

Hej Aja , hvala za nasvet, mi je ratalo, tako, da imam tut jaz zdaj svoj ticker! jeeeee!!!

Moj trebušček je tudi kar viden, glede na to, da sem imela pred nosečnostjo dobesedno luknjo v trebuhuser posted image . Sem pa opazila, da imam taki špičasti trebuh, zaenkrat še.Glavoboli se še občasno pojavljajo, se mi je pa začelo vrtet, če hitro vstanemuser posted image in to tako, da moram oči zapret, se prijet omare ali kavča, da se ne prevržemuser posted image .

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1498
    2.8.2009 10:18:58   
    *dotika*
    U, tudi meni je uspel tickerček. Bravo jaz user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1499
    2.8.2009 10:24:03   
    Jada82
    Živjo punce! Evo, meni se danes končuje dopust user posted image
    Najprej vsem čestitke za super rezultate na NS! Lepo res, verjetno ste sedaj pomirjene. Tudi jaz komaj čakam, da bo za mano - v četrtek. Uf, od prvega pregleda je že 1 mesec. Nič ne vem, kaj se sedaj dogaja s tamalim - je vse ok, ali ni? Kar malo me skrbi.

Prosim, če mi popravite datum 2. pregleda, ker sem ga prestavila - iz 12.8. na 10.8.
    Hvala! user posted image
    Kako drugače? Mi2 sva bila zdaj 4 dni v Rovinju, drugače pa kar doma, ker preurejava stanovanje in je bilo dosti dela - prišli pa so v tem času narediti estrihe, vgraditi okna, tako da se kar odvija. Res komaj čakam, da se vseliva, ker sem že tako naveličana živeti pri tašči, da težko opišem ... uf user posted image

Valentinčica, iskrene čestitke ob poroki, predvidevam, da sta preživela en prekrasen dan, vreme je bilo prelepo, sedaj pa vama želim veliko sreče in zdravja ter razumevanja na skupni poti! user posted image

Nič, jaz pa se počasi odpravljam dol z računalnika, ker moram malo v stanovanje, pogledat, če je še kaj za postoriti!

Lep nedeljski dan!

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?