punsha
|
Glede glavobolov. Mene je tudi zadnje čase obupno bolela glava (sedaj so postali nekoliko znosnejši, je pa G rekel da lahko brez problema vzamem Lekadol)), pa je menda to kar normalno. Pravijo da bi bilo možno zaradi povečanja količine krvi, no to sem prebrala v enem članku, tako da ne vem... Valentinčica, tebi pa iskrene čestitke ob poroki . Naj bo to en čudovit dan, ki si ga boš zapomnila v najlepši luči. Za naprej pa...naj bo vsak dan poseben dan... Midva sva se poročila lani oktobra... Prej sem vedno govorila, da se ne bova nikoli poročila, da mi to pač nič ne pomeni, rada se pa tako imava, sploh pa se meni ne da ubadat s tako velikim cirkusom . Potem se pa nekega dne pogovarjava kar tako malo, koga bi povabila, kako bi bilo, če bi se poročila...pa je prišel na obisk ravno moj brat in ga vprašam če bi bil priča...hehe, se je smejal in seveda pritrdil. Isti dan povabiva še moževo sestro in vprašava...pa sem kar poklicala za datum in rezervirala najhitrejši datum . Časa sva imela kak dan več kot 3 tedne. No najprej je bil še šok za starše, ko sva povedala, je moj ati kake pol ure kar sedel in ni vedel kaj bi . Poroka je bila pa čudovita. Nič se nisem obremenjevala, vse je tako gladko teklo, kot bi bilo ne vem kako splanirano, v glavnem bilo je res super. In pa počutje potem...se mi zdi, da imaš nek večji občutek varnosti, pripadnosti... tako...lepo je... še to povem... mi je danes le uspelo kupiti darilo za 3 roj.dan deklice. Sem kupila malo za ustvarjat. So v škatli ene vodene barve, nekaj modelčkov za barvanje, valček, še ene barve, čopiči, gobice za delanje odtisov... zraven pa za obleči tisto posebno oblekico, da se ne omaže... Tako, malo ustvarjanja, pa še mami bo imela malo dela, ko po za njo pospravljala .
|