|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
1.8.2009 9:04:26   
piskot
jutro.

ana je sla nazaj spat, martin in ati sta sla pa nekaj v sluzbo iskat. potem gremo pa na sonce se pect user posted image . peljemo tavelikega na mini kranfest.

mlea meso je tamal problem, ker ga itak ne maram. cokolada in sladoled sta pa druga zgodba user posted image .

poroka mene je moj vprasal ce bi se porocila, pa sem rekla ja. pol pa ni blo nic. in potem ga po ene pol leta vprasam, kaj je zdaj s tem, pa mi razlozi, da je on samo hotel vedet na cem je. in ker sem rekla ja, je bilo to njemu cisto dovolj user posted image . no pol sva se sla vseen eno sredo porocit. ceprav mi priimek ni vsec, je pa vsaj tak kot od otrok.

baloncy fancy vi to. no meni je na tleh tud kar uredu.

opa, ana je ze pokonci. picim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.8.2009 9:07:53   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Ma mislim,da obojega. Malo žene malo porokeuser posted image user posted image user posted image z mano ni hecovuser posted image . Grem jas zdaj,vas pokukam kasneje

mi2 tudi nisva poročena. se pohecam da sem gospodična s 4 otroci user posted image user posted image user posted image user posted image

Enega si pozabila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taglavnega , ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.8.2009 9:12:56   
Onasiss

Ma mislim,da obojega. Malo žene malo porokeuser posted image user posted image user posted image z mano ni hecovuser posted image . Grem jas zdaj,vas pokukam kasneje

mi2 tudi nisva poročena. se pohecam da sem gospodična s 4 otroci user posted image user posted image user posted image user posted image

Enega si pozabila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taglavnega , ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iTAK....S temi je največ dela...... user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.8.2009 9:15:59   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

ana je sla nazaj spat, martin in ati sta sla pa nekaj v sluzbo iskat. potem gremo pa na sonce se pect user posted image . peljemo tavelikega na mini kranfest.

mlea meso je tamal problem, ker ga itak ne maram. cokolada in sladoled sta pa druga zgodba user posted image .

poroka mene je moj vprasal ce bi se porocila, pa sem rekla ja. pol pa ni blo nic. in potem ga po ene pol leta vprasam, kaj je zdaj s tem, pa mi razlozi, da je on samo hotel vedet na cem je. in ker sem rekla ja, je bilo to njemu cisto dovolj user posted image . no pol sva se sla vseen eno sredo porocit. ceprav mi priimek ni vsec, je pa vsaj tak kot od otrok.

baloncy fancy vi to. no meni je na tleh tud kar uredu.

opa, ana je ze pokonci. picim.

Veš sej to ga lahko tud kupiš. Mam 2 sošolke k sta kar tko naredle.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 479
1.8.2009 9:16:28   
simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iTAK....S temi je največ dela...... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja res je!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 480
1.8.2009 9:21:12   
Onasiss
Moški so kot čebula. Ko jo odviješ najdeš notri vsebino, ki povzroči solze!

Zakaj spominjajo moški na kuhane špagete?
Ker so mlahavi in brez okusa.

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 481
1.8.2009 9:26:26   
Ajvy
jutro....vroče mi je tolk da švicam v brk.....to nikamor več ne pelje 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 482
1.8.2009 9:37:44   
sunny24
Jutro!

Evo, prej sm vas sam prebrala pol pa je Gaja nazaj zakinkala in sm itak da izkoristla! Malo prej jo je pa "tašča" pršla iskat in jo peljala h Soči, jst pa sm zalaufala stroj...Matr so se mi cunje osmradle po gnilih bananah in morm ena 2 stroja jovo na novo oprat...user posted image   Pa še vanish je v akciji na cotkah od Gaje k moja "tašča" ne zna ahtat na cunje ko ji daje korenček in breskve...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RENE,ŽIGA,JAKOB-->vse naj lepše za obmesečnico   Tudi jst! user posted image

Kdo se bo poroču? Tega pa nima mv glavi, da bi kdaj kdo omenu? EMŠO vrjetno...user posted image user posted image user posted image   Mi2 smo itak rekla da bomo koruznika, tko da...Smo lih učeri z mojim ugotavljala, da noben od klape al pa sodelavcev naših let se ne poroča več, vsi na koruzi...

maksi, če rabiš steklen ribežen ga najdeš v Trgovski tam na desno ko priješ not. MEni ga je "tašča" prvlekla domov. user posted image

ajvy, kako kaj Tarja? Upam, da je kaj bujše! user posted image user posted image user posted image

To bo to...Zenkrat! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.8.2009 10:38:41   
BarbaraGS
noc neprespana...mala se zbujala na 2 uri in ze tako al tako smo sli spat ob 2h, ker je moj komaj takrat prisel domov. koncno je bivse stanovanje urejeno in zdaj lahko zacnemo urejevat novo.

danes ponoci je pribil na plano nas drugi zobek - leva enka spodaj.

Upam, da bo zdaj kaj vec spanja user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.8.2009 11:11:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

noc neprespana...mala se zbujala na 2 uri in ze tako al tako smo sli spat ob 2h, ker je moj komaj takrat prisel domov. koncno je bivse stanovanje urejeno in zdaj lahko zacnemo urejevat novo.

danes ponoci je pribil na plano nas drugi zobek - leva enka spodaj.

Upam, da bo zdaj kaj vec spanja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 485
1.8.2009 11:18:02   
Čebel@
ste tukaj,pa vas niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim,babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.8.2009 11:59:47   
SURF
Pozdravljene...

Ufff je vročina...
Patricija aja v vozičku,v spodnjem štuku,na uhu jo imam prek babyphonauser posted image kosilo,danes zelenjavna juhca,mayby palačinke....
Tak bi nekam jutri šla...bo treba mojega nahecat,če pa nebo šel bova pa same šle...

alarmmmmm....

lep dan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.8.2009 12:18:35   
Pikica_82
Dan! Mi smo včeraj prišli z morja, je blo ful fajn. Sicer fuuul vroče, tak da smo na plažo hodli ob 5h popoldan, čez dan pa počivali v hiški al pa se kopali v bazenčku. Vam bom nekaj slikic sam še prilimala, moram si it stanovanje dalje v red spravit.

A zanima vas, kaj smo na morju počeli? No prav, vam bom pa povedal...
user posted image

Malo smo čofali v morju, ki je, hm... Malo mrzlo?
user posted image

Zato smo raje bolj telovadili na suhem...
user posted image

...počivali v senci...
user posted image

...se valjali po postelji...
user posted image

...ali pa šli na sladoled al pa sprehod.
user posted image

V glavnem - blo je fajn in vsem toplo priporočam dopust na morju!
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.8.2009 16:25:39   
Maksi1
Sunny - hvala za nasvet za ribžn. Glih zadnjič sem pospravljala predale od mame in sem najdla plasičnega od tuperwera. Je majhn, a dela. user posted image

Pikica - kako lepe fotke in kako si lepo napisala.

Poroka - zame je poroka več stvari: najprej isti priimek kot od otrok, drugič ni problemov, ko rečeš mož, tašča,.. in podobno (ni potrebno nobenih težkih pogruntavščin ala v.d. žena al panterica), tretjič pomeni en krasen dan z žurko, ki ji ni primerjave (lepe obleke, dobra torta, fensy fotke) in zadnjič, da se zavežeš drug drugemu pred publiko (saj na samem si itak to že zadosti poveš, ampak v javnosti si marsikateri moški - čeprav zveni butasto- tega ne upa).
In še to nekje sem prebrala, da če si punca želi poroke, ji tega njen fant ne sme odrečt. Tako, da veste, da je to vaša odločitev, ne od moškega.
No pa za konec te reklame: jaz sem v pripravah in na poroki tako uživala, da mi je skori malo žal, da tega ne bom več doživela. user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.8.2009 16:47:07   
sunny24
Kako zatišje...

Pole pičim na pijačko z mojmi, moj dragi je šou delat, Gaja spi...

pikica, lepe fotke! user posted image

Evo, to sem pa jst danes ustvarla... Sam slikico bom drugo dala not, k ta ne paše lih glede na farbe...

user posted image

Zdej grem pa pospravit razdejanje...user posted image user posted image user posted image  

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.8.2009 19:28:31   
piskot
kako mi je odleglo. oba spita. martin se je zbudil tecen ko . in tako je ostalo vse dokler ni sel spat. vmes smo imeli eno uro miru, ko je gledal predstavo, sicer pa skoz eno jamranje, cmevkanje, jokcanje, ne ne bom. aiiii.

pol je pa gospodicna popoldan naredila svoje prve pol metra puzanja. in zdej nima pojma kako ji je to uspelo, ampak hoce ponovit in pol lezi na trebuhu in se dere ko . pa nikakor noce biti nikjer drugje kot na trebuhu.

moz sel lovit ribe, jaz grem pa na cips in radler.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 491
1.8.2009 19:36:08   
Čebel@
kakšen mir je tuki goruser posted image

piškot....super za puzanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
jutri bi se šli nekam kopat pa me zanima če mi priporočate kakšen bazen v okolici ljubljane(pa da bi bil primeren tudi za Hano)?hvala za preloge v naprejuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.8.2009 19:41:33   
Onasiss
piskot-bo že ugotovila.... Bo malo trajalo ampak kar naenkrat jo boš imela kje pod nogamiuser posted image user posted image user posted image

Naša pa sedi ob opori in ji uspe tudi že brez...pri tem pa tko smešno lovi ravnotežje, je bilo nekajkrat buc ampak se hitro spet pobere in nadaljujeuser posted image

Majchy- mi smo bili zadnjič na Kodelevcu, je pocen v primerjavi z ostalimi bazeni. Imajo tak čist majhen bazen, zelo plitek in enega, ki je globok cca 100 cm. Sve šli pa tudi v olimpiskega se kopat (je bila v Fredovem obroču), ker se mi je zdelo, da je toplejša voda. Je pa zelo uživala.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 493
1.8.2009 19:46:43   
piskot
majci mi smo veliko tukaj na kranjskem bazenu, ampak za hano ne priporocam.
ce boste sli kam, je ne dat v tisti bazencek za otroke, ker je vecini starsev ful tezko zgleda dat tiste plenice kopalne gor in otroci, stari kako leto veselo v kopalkah skacejo okoli in lulajo v bazen. sej je klor pa vse, ampak se mi zdi da taveliki tega ne pocnejo tako pogosto.

mlea ma saj vem da bo, sam danes nam je res martin ze cel dan neki cmevkal, pol pa se ona zacela popoldan. ah ja ... radosti z otroci user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.8.2009 19:48:13   
Čebel@

piskot-bo že ugotovila.... Bo malo trajalo ampak kar naenkrat jo boš imela kje pod nogamiuser posted image user posted image user posted image

Naša pa sedi ob opori in ji uspe tudi že brez...pri tem pa tko smešno lovi ravnotežje, je bilo nekajkrat buc ampak se hitro spet pobere in nadaljujeuser posted image

Majchy- mi smo bili zadnjič na Kodelevcu, je pocen v primerjavi z ostalimi bazeni. Imajo tak čist majhen bazen, zelo plitek in enega, ki je globok cca 100 cm. Sve šli pa tudi v olimpiskega se kopat (je bila v Fredovem obroču), ker se mi je zdelo, da je toplejša voda. Je pa zelo uživala.
naša tudi tko sediuser posted image user posted image user posted image na seznam bom pisala,ko bojo malčki sedeli brez oporeuser posted image ......a je na kodeljevem gužva?je kej senčke?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 495
1.8.2009 19:50:54   
Onasiss
pikica-lepe slikiceuser posted image
maksi-zelo lepo si opisala tole s porokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny-meni je pa tudi s to slikico všeč

barbara-user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek. Upam, da bojo sedaj noči bolj prespane. Verjetno bolj slabo spi, ker jo dlesni bolijo. Namaži jo s Calgelom pred spanjem.

surf-jaz bi šla sama, če dec ne bi hotu. Vse je lažje, ko imaš samo enega otroka. Jaz sem z Vitom povsod skoraj sama hodila. Tudi na morje sva šla za 14 dni popolnoma sama in sva uživala 100 na uro.Sam je pa res, da takrat ni bil več tako majhen.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.8.2009 19:51:18   
Čebel@
piškot.......tenx....ja bi rada šla nekam,kjer se bo lahko tudi Hana namakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.8.2009 19:55:04   
piskot
mlea kaj se ze sama vsede? al ce jo postavis? matr, vasa je res hitra.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.8.2009 19:58:26   
Onasiss
Ja imaš ogromno senčke na travi ali pa na tisti strani k je Jovo. Med tednom imajo šolo plavanjo in kao neke vrste varstvo otrok starih od 8 do 12 let. Popoldne pa je prišlo kar nekaj "popoldancev" Ne vem, meni se ni zdela neka kao gužva.

piskot-oprosti ampak do sedaj v bazenih niti na morju še nisem zasledila, da bi otroci na veliko hodili na WC. Mislim, da je moj Vito edini, ki priteče ven in vpije MAMI LULAT....... Pa šibava al na wc al kar notr pod tuš ali pa zalijeva kako lužo. Tako, da o tem raje ne bi..... Isti postopek smo imeli tudi na morju....
Verjemi mi, da se najde tud kak "ta velik" otrok, ki spusti kaj v bazen.user posted image

majchy-pol pa kar napiš da sedi brez opore pri 5,5 mesecih, ker sedi in se z obema rokama igra, le včasih jo sem pa kje malo zamaje.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 499
1.8.2009 20:03:25   
piskot
mlea ma ja itak da se, hotela sem ji predlagat da naj jo da v bazen za odrasle. lahko da sem mal zmeden napisala. no sam martin tud ven pride povedat, drugih malo vecjih otrok pa nisem opazovala.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?