Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 22:49:37
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja Veš kaj, to pa ni lepo od tebe da nam take skomine delaš... Pa super za torto!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:02:44
|
|
|
|
boma2
|
čer... mamice... :) grem vas mal brati... :) aja, pa da vam povem, da sem full vesela za mojga Žigita, ker je 3 dni že priden ponoči od 9.30-6.30 oziroma 5.30.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:03:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja Veš kaj, to pa ni lepo od tebe da nam take skomine delaš... Pa super za torto! Prid zraven - ni panike Je placa za (SKOR) vse trebuščkarce... Eh, če bi ve pršle - bi kr na pomolu žur nardili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:03:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ne grem se več!!!! Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo, pa še da je prava mačka mi je rekel....... poglejte si same.... http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs Pa če to ni višek.... pa v moji postelji...... hzahahha men odpre res dobra fora tole je pa res hudoooooooooooooo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:05:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 MATICU vse najlepše za mini rojstni dan HVALA!!! Mi počasi stopamo v osmi mesec! čestitke, se podpišem,....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:06:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Zdaj berem počasi za nazaj... Upam, da mi uspe danes Mi smo na morju... In zdaj se šlepam na nekem "odklenjenem" omrežju Dela sicer počasi, ampak dela!!! Danes sem spekla Maticu torto za obmesečnico (za foro)... Sej je bla užitna... Sam za vidt je bla pa !!! Se pa lahko pohvalim, da sem prvič v življenju pekla torto na barki - dobrodošla improvizacija (ker nisem imela tako velikega podstavka, sem jo nardila kar na steklenem pokrovu od štedilnika Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja ojla... to ti pa prav zavidam, da ti lepo pihlja in vam ni vroče.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:09:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Zdaj berem počasi za nazaj... Upam, da mi uspe danes Mi smo na morju... In zdaj se šlepam na nekem "odklenjenem" omrežju Dela sicer počasi, ampak dela!!! Danes sem spekla Maticu torto za obmesečnico (za foro)... Sej je bla užitna... Sam za vidt je bla pa !!! Se pa lahko pohvalim, da sem prvič v življenju pekla torto na barki - dobrodošla improvizacija (ker nisem imela tako velikega podstavka, sem jo nardila kar na steklenem pokrovu od štedilnika Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja ojla... to ti pa prav zavidam, da ti lepo pihlja in vam ni vroče.. :) Poklič k prideš dol in se kej dobimo... Sej sem ti odgovorila na ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:09:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ojla punce moje..... smo že doma malo prehitro, ker je naš botrček zraven peljal bolene otroke je benjamin že v ponedeljek bil čist smrkav potem pa še vročina...... Florjan je tud začel smrkat in kašljat in nekako smo par dni preživeli potem je pa zadnjo noč se benjamin kr davu k ni mogu dihat in kašljat in se zjutraj samo rekla gremo domov..... tak da dopust katastrofa Po eni domači noči sta oba že ful boljše.... tako, da če se do torka pocajtata gremo mal kampirat no želim vam čimprejšnje okreavnje za tvoja dva sončka... no full lepe fotke... :) full lepa vodaaaaaaaaaaa- morje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:11:49
|
|
|
|
sonček33
|
Balonchy vidim, da uživate. Fajn mi je, k ne kompliciraš. Kako ti to rata?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:31:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Balonchy vidim, da uživate. Fajn mi je, k ne kompliciraš. Kako ti to rata? Kompliciranje = zguba cajta!!! Cajta pa jst nimam, mi ga naš PTIČEK skor vsega pobere!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:49:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ne grem se več!!!! Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo, pa še da je prava mačka mi je rekel....... poglejte si same.... http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs Pa če to ni višek.... pa v moji postelji...... ful ful ful dobro.... sem še mojmu poakazala in mu je blo ful všeč:) Ajvy bili smo malo ven iz Sukošana.... (mičkano naprej od zadra) Ja res po slikah smo se mel kr dobro večino slik smo nardil v 2 dobrih dneh vse ostalo je pa megla.... pa eno je ko smo se na plaži sprostil, ko sem prišla pa v apartma mi je pa kr vrelo po glavi:) Timy ja točno tak k praviš.... pa dober sma kupla Floriju enga napihljivega skuterja in smo ga pustil zunaj in otrokom rekl, da nej primiru pustijo in grem jst pod tuš pridem ven in se njihov tamal igra z njim ga okregam in grem benija zrihtat pridem ven je pa gor sedel pa florjan zraven... tamala je pa nekaj navijala jst vem, da florjan nebi nikol gor sedel sam od sebe ker mi tud doma ne sedi na delfinčku, če me prej ne vpraša in tud druge stvari, ko mu rečem, da ne sme jih ne dela.... v dnevni ga upam pustit tud samega pa še nikoli ni nič narobe naredu..... sma šla včeraj v lekarno pa je reku da nebi šel dol babiki da bi se gor igral pa sma prišla čez 2 debele ure domov in se je še vedno igral res ne vem kaj delajo eni z otroci sej pa se vsi rodijo dojenčki in si jih potem vzgajamo ..... mah bo že zdej upam, da sma se naučile enkrat za vselej, da nikol več nobenga ne vabima..... no beni in flori sta 100% boljša in mi2 že delama načrte za kampiranje na morju v ponedeljek mel smo plan it na blatno jezero vendar je morje le morje TIMY UŽIVAJTE sunny za tvojga in pokakano rito
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 31.7.2009 23:49:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja Veš kaj, to pa ni lepo od tebe da nam take skomine delaš... Pa super za torto! Prid zraven - ni panike Je placa za (SKOR) vse trebuščkarce... Eh, če bi ve pršle - bi kr na pomolu žur nardili kam pridemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 0:15:04
|
|
|
|
Katjusa
|
evo še nekaj skromnega podvodnega sveta iz sukošana upam, da se kej vidi lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 5:44:19
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 5:48:09
|
|
|
|
Čebel@
|
zajterk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 6:01:42
|
|
|
|
Čebel@
|
RENE,ŽIGA,JAKOB-->vse naj lepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 6:06:35
|
|
|
|
Čebel@
|
nočka prespana -smo ob 22.00 vsi 3je padli dol(no midva sva se še lovila po postelji ) ....sem se zbudila ob 5.30 ko je šel moj v službo in nisem mogla več zaspati nazaj,tko da si grem zdele skuhat in jo v miru popiti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:09:57
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro ,kako bi še spala.Pa ne moram vstat. Kako ste punce? Grem spit kavico......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:10:43
|
|
|
|
witto
|
tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 RENE,ŽIGA,JAKOB-->vse naj lepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:16:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Dobro jutro ,kako bi še spala.Pa ne moram vstat. Kako ste punce? Grem spit kavico...... jutro....a te je Matija ruknil iz postelje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:27:27
|
|
|
|
witto
|
Ma to itak,me je dobesedno zbrcal ven .Jutri imamo krst,pa imam en kup stvari še za zrihtat. Pa moj oče pride danes, moram še v trgovino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:38:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma to itak,me je dobesedno zbrcal ven .Jutri imamo krst,pa imam en kup stvari še za zrihtat. Pa moj oče pride danes, moram še v trgovino uuu bo pester vikend a mami pa ne pride z danske(upam da nisem kej pomešala )?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:39:11
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:44:09
|
|
|
|
witto
|
Mami je v Canadi,žal je ne bo,komaj drugo leto gredo lahko v Evropo. Pride pa ati z ćeno in mljšim bratom iz Prage. Jutro Sunny,kako si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 1.8.2009 7:47:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Mami je v Canadi,žal je ne bo,komaj drugo leto gredo lahko v Evropo. Pride pa ati z ćeno in mljšim bratom iz Prage. Jutro Sunny,kako si? škoda no vsaj dedi bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?