|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
31.7.2009 22:49:37   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, to pa ni lepo od tebe da nam take skomine delaš...user posted image user posted image user posted image

Pa super za torto! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.7.2009 23:02:44   
boma2

čer... mamice... :)

grem vas mal brati... :)
aja, pa da vam povem, da sem full vesela za mojga Žigita, ker je 3 dni že priden ponoči od 9.30-6.30 oziroma 5.30.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 427
31.7.2009 23:03:29   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, to pa ni lepo od tebe da nam take skomine delaš...user posted image user posted image user posted image

Prid zraven - ni panike user posted image user posted image user posted image
Je placa za (SKOR) vse trebuščkarce... user posted image  
Eh, če bi ve pršle - bi kr na pomolu žur nardili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.7.2009 23:03:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne grem se več!!!!

Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo,
pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs

Pa če to ni višek.... pa v moji postelji......

hzahahha men odpre
res dobra fora

tole je pa res hudoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
31.7.2009 23:05:43   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MATICU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

Mi počasi stopamo v osmi mesec! user posted image user posted image user posted image

čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem,....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.7.2009 23:06:33   
boma2

Zdaj berem počasi za nazaj... Upam, da mi uspe danes user posted image user posted image user posted image

Mi smo na morju... In zdaj se šlepam na nekem "odklenjenem" omrežju user posted image  user posted image
Dela sicer počasi, ampak dela!!! user posted image

Danes sem spekla Maticu torto za obmesečnico (za foro)... Sej je bla užitna... Sam za vidt je bla pa user posted image !!! user posted image
Se pa lahko pohvalim, da sem prvič v življenju pekla torto na barki user posted image user posted image user posted image  - dobrodošla improvizacija (ker nisem imela tako velikega podstavka, sem jo nardila kar na steklenem pokrovu od štedilnika user posted image user posted image user posted image

ojla...

to ti pa prav zavidam, da ti lepo pihlja in vam ni vroče.. :) user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.7.2009 23:09:19   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Zdaj berem počasi za nazaj... Upam, da mi uspe danes user posted image user posted image user posted image

Mi smo na morju... In zdaj se šlepam na nekem "odklenjenem" omrežju user posted image  user posted image
Dela sicer počasi, ampak dela!!! user posted image

Danes sem spekla Maticu torto za obmesečnico (za foro)... Sej je bla užitna... Sam za vidt je bla pa user posted image !!! user posted image
Se pa lahko pohvalim, da sem prvič v življenju pekla torto na barki user posted image user posted image user posted image  - dobrodošla improvizacija (ker nisem imela tako velikega podstavka, sem jo nardila kar na steklenem pokrovu od štedilnika user posted image user posted image user posted image

ojla...

to ti pa prav zavidam, da ti lepo pihlja in vam ni vroče.. :) user posted image

Poklič k prideš dol in se kej dobimo... user posted image user posted image user posted image
Sej sem ti odgovorila na ZS user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
31.7.2009 23:09:24   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla punce moje.....

smo že doma malo prehitro, ker je naš botrček zraven peljal bolene otroke je benjamin že v ponedeljek bil čist smrkav potem pa še vročina...... Florjan je tud začel smrkat in kašljat in nekako smo par dni preživeli potem je pa zadnjo noč se benjamin kr davu k ni mogu dihat in kašljat in se zjutraj samo rekla gremo domov..... tak da dopust katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po eni domači noči sta oba že ful boljše.... tako, da če se do torka pocajtata gremo mal kampiratuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

no želim vam čimprejšnje okreavnje za tvoja dva sončka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no full lepe fotke... :)user posted image user posted image user posted image full lepa vodaaaaaaaaaaa- morje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
31.7.2009 23:11:49   
sonček33
Balonchy vidim, da uživate. Fajn mi je, k ne kompliciraš. Kako ti to rata?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 434
31.7.2009 23:31:29   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Balonchy vidim, da uživate. Fajn mi je, k ne kompliciraš. Kako ti to rata?

Kompliciranje = zguba cajta!!!
Cajta pa jst nimam, mi ga naš PTIČEK skor vsega pobere! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 435
31.7.2009 23:49:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne grem se več!!!!

Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo,
pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs

Pa če to ni višek.... pa v moji postelji......

ful ful ful dobro.... sem še mojmu poakazala in mu je blo ful všeč:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy
bili smo malo ven iz Sukošana.... (mičkano naprej od zadra)

Ja res po slikah smo se mel kr dobro večino slik smo nardil v 2 dobrih dneh vse ostalo je pa megla.... pa eno je ko smo se na plaži sprostil, ko sem prišla pa v apartma mi je pa kr vrelo po glavi:)
Timy ja točno tak k praviš.... pa dober sma kupla Floriju enga napihljivega skuterja in smo ga pustil zunaj in otrokom rekl, da nej primiru pustijo in grem jst pod tuš pridem ven in se njihov tamal igra z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image ga okregam in grem benija zrihtat pridem ven je pa gor sedel pa florjan zraven... tamala je pa nekaj navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image jst vem, da florjan nebi nikol gor sedel sam od sebe ker mi tud doma ne sedi na delfinčku, če me prej ne vpraša in tud druge stvari, ko mu rečem, da ne sme jih ne dela.... v dnevni ga upam pustit tud samega pa še nikoli ni nič narobe naredu..... sma šla včeraj v lekarno pa je reku da nebi šel dol babiki da bi se gor igral pa sma prišla čez 2 debele ure domov in se je še vedno igraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res ne vem kaj delajo eni z otroci sej pa se vsi rodijo dojenčki in si jih potem vzgajamouser posted image user posted image user posted image user posted image ..... mah bo že zdej  upam, da sma se naučile enkrat za vselej, da nikol več nobenga ne vabima.....

no beni in flori sta 100% boljša in mi2 že delama načrte za kampiranje na morju v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image mel smo plan it na blatno jezero vendar je morje le morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMY UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image

sunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga in pokakano rito

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
31.7.2009 23:49:36   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Prid zraven - ni panike user posted image user posted image user posted image
Je placa za (SKOR) vse trebuščkarce... user posted image  
Eh, če bi ve pršle - bi kr na pomolu žur nardili user posted image user posted image user posted image

kam pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.8.2009 0:15:04   
Katjusa
evo še nekaj skromnega podvodnega svetauser posted image user posted image user posted image iz sukošana
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
upam, da se kej vidi

lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.8.2009 5:44:19   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.8.2009 5:48:09   
Čebel@
zajterkuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.8.2009 6:01:42   
Čebel@
RENE,ŽIGA,JAKOB-->vse naj lepše za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.8.2009 6:06:35   
Čebel@
nočka prespanauser posted image -smo ob 22.00 vsi 3je padli dol(no midva sva se še lovila po posteljiuser posted image )user posted image ....sem se zbudila ob 5.30 ko je šel moj v službo in nisem mogla več zaspati nazaj,tko da si grem zdele user posted image skuhat in jo v miru popitiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.8.2009 7:09:57   
witto
Dobro jutrouser posted image ,kako bi še spala.Pa ne moram vstat. Kako ste punce? Grem spit kavico......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.8.2009 7:10:43   
witto
tudi od meneuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

RENE,ŽIGA,JAKOB-->vse naj lepše za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.8.2009 7:16:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dobro jutrouser posted image ,kako bi še spala.Pa ne moram vstat. Kako ste punce? Grem spit kavico......
jutro....a te je Matija ruknil iz postelje?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.8.2009 7:27:27   
witto
Ma to itak,me je dobesedno zbrcal venuser posted image .Jutri imamo krst,pa imam en kup stvari še za zrihtat. Pa moj oče pride danes, moram še v trgovino

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.8.2009 7:38:17   
Čebel@

Ma to itak,me je dobesedno zbrcal venuser posted image .Jutri imamo krst,pa imam en kup stvari še za zrihtat. Pa moj oče pride danes, moram še v trgovino
uuu bo pester vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image a mami pa ne pride z danske(upam da nisem kej pomešalauser posted image )?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.8.2009 7:39:11   
Čebel@
sunny......dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.8.2009 7:44:09   
witto
Mami je v Canadi,žal je ne bo,komaj drugo leto gredo lahko v Evropo. Pride pa ati z ćeno in mljšim bratom iz Prage.
Jutro Sunny,kako si?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.8.2009 7:47:33   
Čebel@

Mami je v Canadi,žal je ne bo,komaj drugo leto gredo lahko v Evropo. Pride pa ati z ćeno in mljšim bratom iz Prage.
Jutro Sunny,kako si?
škodauser posted image no vsaj dedi bouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?