tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. ...in sta se lepo igrali v sobi, tišina, naenkrat pa prideta ven...vse poštempljane z zeleno štampiljko..po rokah, nogah, vratu, dlaneh,..ni da ni . Sicer sva s kolegico hotele biti hude, ampak nisva mogle zadržati smeha in sva se nasmejale do solz . Jerca je še danes vsa od štampiljk , tako da ne boste čudno gledale na bazenu kaj je to...ker sploh ne gre dol. hahahahha.....sam v takih trenutkih je pa res težko resen ostat. No pa da še jaz eno štorijo povem... Zvečer imamo kr težave spravit Aneja kmalu spat. Ponavadi potem še vsaj pol urce leži v postelji in neki prepeva, se pogovarja, vleče na ušesa kaj počneva z Janitom....vglavnem v postelji je ob 21h, zaspi pa nekje okrog pol desetih. No pred nekaj dnevi pa sem po večerni pravljici, poljubčkih, ugasnila luč in grem pred kompjuter mal prečekirat RR in FB. Mož pa na kavču. Nekje po 15 minutah ugasnem računalnik in grem pogledat Aneja. On obrnjen v steno, globoko diha, jaz prepričana da spi. Zaprem vrata in rečem Janitu, če greva skupaj pod tuš. (nobene lumparije nisva imela v glavi prisežem ). In midva se tuširava (glede na majhnost naše kabine, lahko rečem, da sva hodila drug po drugem), jaz ravno drgnem Janita po hrbtu, ko na steklo (vse se čez vidi) potrka Anej, odpre vrat tuš kabine in reče "Mami mene neki žgačka" - pokaže na stopalo, ker ga je podplat srbel. Jaz vsa našamponirana, kot dobra mama seveda popraskam , v tem Anej uvidi da je zraven mene še oči in seveda sledi vprašanje "zakaj sta pa oba pod tušem" - Jaz sem se začela smejat, da še odgovorit nisem mogla (priznam nisem vedla, kaj naj rečem) pol pa kr naenkrat rečeva "Vodo šparava". Aneju se je vse skupaj zdelo ful hecno, no tudi nama seveda, glede na to da sva bila oba tam našamponirana, se stiskala na 90×90, mokra in nekako nisva bila najbolj prepričljiva, ko sva mu napol v smehu govorila naj gre spat. Jah takle mamo....no Anej je seveda potem sam šel v sobo in brez kakšnih posebnih travm zaspal (sem šla po 5 minutah, ko sem se splaknila pogledat v sobo in je že smrčal, tokrat zares).
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.7.2009 12:41:07 >