|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
30.7.2009 15:12:16   
Oren
Grahek,hvala za čestitke :). Spola se še ni videlo, oba fulll komaj čakama da zvema spol. Joj, kak boste ene zdržale do konca mi ni jasno mene bi firberc raznesel.
Punce kak pa se kaj redite, ker me je kar malce strah da mi ne bi kile kar poskočile :)

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.7.2009 15:21:19   
Žaži
Meni se pa samo grozno vrti če počepnem, pa se sploh ne zavedam kolikokrat dejansko počepnem, samo za perilo v stroj in iz njega dati, neštetokrat k otroku, ko čistim kaj pri tleh............in se mi kar naprej vrti, prav zoprno tole.
Pa koliko jočem, ma za prazen nič, samo ne nekdo narobe pogleda ali pa kaj narobe reče in jaz že jočem. Jao ti hormonouser posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.7.2009 15:25:46   
Oren
Jaz opazim da sem malo bolj čustvena, v soboto je imel bratranec poroko in sem bila nevestina priča in sem komajda povedala govor ki sem ga skozi dala x krat ker me je tako ganil ?! Drugače pa ostalih stvari glede nihanja razpoloženja nič ne opazim .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.7.2009 15:35:30   
viking95
Žaži, jaz sem tud postala prava jokica, noben mi ne sme nič ostrega rečt, še pri filmih spuščam prave reke, kakih dokumentarcev, kjer bi se otrokom, starim ljudem ali živalcam utegnilo kaj zgoditi pa itak ne gledam več....

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.7.2009 20:58:37   
marijaa
ježman in mmfm Dobrodošli!
Danes sem imela pregled, mi je delal UZ in pravi, da je vse super, da sta velika za svojo starost in sicer 12 in 12, 5 cm.  Tudi kri in voda sta o.k. Naslednji pregled imam 21.8.
Imam pa čedalje hujše probleme stiščanjem na vodo. Kmalu bom več na wc kot kje drugje.  Saj vsake pol ure moram iti. Prejšnjo noč sem šla 6 x lulat. Kaj šele bo?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Ježman)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.7.2009 23:42:05   
grahek85
Čeruser posted image
Danes smo imeli pregled, jaz sem super (urin ok) oz. odlično - glede na tehtnico pri gin. sem se zredila za 0kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No ja, mam tudi vsakič manj obleke na sebi, tako da kako kilo ali dve bom vzela v račun oblek, vseeno sem pa ful vesela, ker jem kot sestradan pes. Včeraj sem še na sprehod vzela s seboj kako kilo grozdja in jo seveda tudi pozobalauser posted image
Pikcu smo samo srčka poslušali, se nisva nič videla. Je pa spet bežal naokoli in ga je morala sestra lovit s tisto mašincouser posted image Vsakič je fuuuuul živahen, me je malo strah, se mi zdi da bo mega hiperaktivecuser posted image

Drugače sem pa malo prej gledala 24ur zvečer in sem popolnoma presrana, ker so povedali, da so v Ameriki uradno objavili, da so nosečke bolj ogrožene zaradi gripe (4x več hospitalizacij in komplikacij kot sicer, smrti pa tudi) in jih bodo tudi cepili. Zdaj pa res več ne vem, kaj naj si mislim.... Strah me je. Res zelo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
tinncyka, čestitam za prestolonaslednikauser posted image user posted image user posted image Pa če se ne motim, mata za ta primer ime že izbrano po očkatu, a ne?
Ni za kaj za seznam, menda je vse OK. Bom še kdaj uletela, če bo trebauser posted image

ne za fantka nisma imela imena izbranegauser posted image , samo za punčko sma nekaj razmišljalauser posted image

Aja ne, sem se potem spomnila - ena od januark je napisala, da bi dala sinu tako ime, kot je od tvojega dragega, se mi zdiuser posted image

Glede jokanja - jaz sem jokala ko dež, ko sem ta teden brala zadnjega Harryja Potterjauser posted image Me je med razpletanjem zvilo in sem morala knjigo odložit, ker sem se kar tresla od jokauser posted image Hecno, pa malo neumno tudi, se mi zdi...

Lep pozdrav ježman in mmfmuser posted image

Nič, grem v miževo. Lahko nočuser posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
31.7.2009 6:59:19   
Zala01
Dobro jutro,

jaz sem pa danes že kar nekaj časa pokonci, sem sicer fraj-ne delam danes, pa vseeno ne morem več spati. Danes me čaka čiščenje kopalnice in WC-ja, potem ko dostavim falotka v vrtec. Pa še okna bi rada tako bolj na izi počistila, no vsaj tista ki jih mali z rokicami čisto pomaže. Očitno sem res v drugem trimesečju, ker me kar razganja od energije. Ma ja sej ne bo nič škodovalo, bom vsaj kakšno kalorijo pokurilauser posted image .

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, jaz ga imam 14.8. Moram pa rečt, da mojo pikico oz. pikeca čutim zelo redko. Se mi zdi kar čudno, glede na to da sem že 2. noseča, pa tukaj preberem, kako fajn ga že vi čutite. Sej vem da je še malo zgodaj, pa me zaradi tega vseeno malo skrbiuser posted image .

Grem jaz nekaj pojest, pa hitro se zbudite, da boste kaj napisale....user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
31.7.2009 7:42:08   
Kika99
Jutro user posted image

Še malo pa moram na šiht. A že kaj razmišljate o materinski šoli? Midva še kar čakava, sploh nevem v katero oz. kam v lj bi se vpisala. A je to kaj za plačat in koliko časa traja?

Upam, da danes ne bo prevroče ....

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
31.7.2009 8:39:49   
Žaži
A veš Zala, da sem jaz bila tudi že 100% da čutim, in to že pred časom, potem se je pa maternica dvignila in tudi sploh ne čutim več, pa vem, da sem že v prvo v tem času jasno čutila mehurčke in metuljčke, tako da morda le drugače leži in se je vgnezdil drugje, me že kar malo nekje noter v meni skrbi, v torek imam pregled in komaj čakam, da ga spet vidim, da vidim, da je vse okuser posted image .

Jaz imam danes tudi v planu malo doma počistiti, vsaj tisto taglavno, pa likanje me spet čaka,uf, kako to sovražimuser posted image .
Popoldan oz. bolj proti večeru pa se gremo kopat, ko se plaža malo sprazni od turistovuser posted image

(odgovor članu Ježman)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
31.7.2009 9:11:39   
felicia
ojla

no jaz sem v 16. tednu pa ne čutim nič zaenkrat. Mah bo že. Za šolo za starše pa verjetno ne bova šla ker imava še "staro" potrdilo ki velja baje tri leta in bomo kar to ponucali.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
31.7.2009 9:12:19   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

A že kaj razmišljate o materinski šoli? Midva še kar čakava, sploh nevem v katero oz. kam v lj bi se vpisala. A je to kaj za plačat in koliko časa traja?

Zate je brezplačna, ne vem kako je pa s partnerjem.

Oh, kaj sem včeraj pozabila napisati - mi je sestra rekla, da bo počasi pa že treba dat uhanček iz popka venuser posted image Sam ne vem, če ga bom, me je strah da se bo luknjica zarastla, ker ga mam šele 3 letauser posted image  

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
31.7.2009 9:15:40   
grahek85
Evo o šoli za starše Lj:

Ljubljanska Šola za starše ima sedež v nizki leseni stavbi za porodnišnico v Ljubljani (Babiška šola). Pred začetkom tečaja, ki ga boste izbrali, se je potrebno oglasiti v sprejemni pisarni, kjer boste opravili administrativni sprejem. Sprejemna pisarna je locirana v pritličju nove porodnišnice na Šlajmerjevi 4. Vpis poteka od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 15.00. V petek in dan pred praznikom pa se lahko vpišete v Šolo za starše od 8.00 do 14.00. S seboj imejte kartico zdravstvenega zavarovanja. V sprejemni pisarni vam bodo izdali posebne nalepke, ki jih imejte s seboj na tečaju.
Nalepke vsebujejo podatke nosečnice, ki jih potrebujemo za plačilo predavanj. Stroške izobraževanja nosečnicam plača zdravstvena zavarovalnica. Nosečnica naj bi to uredila pred začetkom obiskovanja tečaja. Lahko pa tudi nalepke prinese, ko s tečajem že začne. Za dvig nalepk v sprejemni pisarni nosečnica potrebuje kartico zdravstvenega zavarovanja.

Za tečaj priprave bodočega očeta na porod je prispevek 16,69 evra. Ta prispevek omogoča tudi prisotnost pri porodu v Porodnišnici Ljubljana. Plačilo velja le za prisotnost pri enem porodu. Ko nosečnica rodi drugič, tretjič…, očka ponovno dvigne potrdilo in plača prisotnost pri porodu. Enako velja za prisotnost pri carskem rezu. Ponoven obisk tečaja svetujemo, če je od prvega poroda več kot pet let.

Če koga zanima bolj na dolgo, tudi o vrsti predavanj:

http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/87/sola_za_starse.html

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
31.7.2009 9:53:26   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

A že kaj razmišljate o materinski šoli? Midva še kar čakava, sploh nevem v katero oz. kam v lj bi se vpisala. A je to kaj za plačat in koliko časa traja?

Zate je brezplačna, ne vem kako je pa s partnerjem.

Oh, kaj sem včeraj pozabila napisati - mi je sestra rekla, da bo počasi pa že treba dat uhanček iz popka venuser posted image Sam ne vem, če ga bom, me je strah da se bo luknjica zarastla, ker ga mam šele 3 letauser posted image  

Itak da se bo zaraslo, po enem tednu, ne pa po 6 mesecihuser posted image . Ti si ga kar ven daj, ker se ti bo luknjica začela raztegovati in ti bo brazgotinica ostala, potem pa si boš pač morala na novo narediti. Jaz že vem, mož mi je moral v porodni rezat tistega pod ustnico, ker se ni dal odviti, pa iz jezika sem ga morala dati, iz popka sem ga že zdavnaj prej vzela, pa se recimo pod ustnico in v jeziki v eni uri zapre luknjica, ker je tam tako prekrvavljeno in limfa dela, na popku pa le malo dlje trajauser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
31.7.2009 9:54:48   
nincrli
Pozdravljene!

Tudi jaz ne čutim premikov vsaki dan, samo takrat ko tak navzdol brca proti mehurju, takrat čutim... Saj še niso tolk močni in veliki, malo še pa bojo taprave brceuser posted image

Jaz imam v sredo pregled, ampak nč ultrazvoka, bo treba še čakat...

Včeraj smo se kopali v jezeru, bilo je super... Sem si tudi jaz privoščila, čeprav je gin rekla, da raje ne, ampak če se vse drge kopate, zakaj se še jaz ne bi kakokrat. V ned pa gremo v banovce, tam pa se res ne bom.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
31.7.2009 9:59:44   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Itak da se bo zaraslo, po enem tednu, ne pa po 6 mesecihuser posted image .

Šmrkuser posted image Ma bom si ga vsak drug dan malo not dala, pa bomo videli.
Ah bom, ja... Še trikrat se mi ne bo dalouser posted image user posted image No ja, menjam uhan v popku za materinstvouser posted image ni slab dealuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
31.7.2009 10:41:37   
Žaži

Itak da se bo zaraslo, po enem tednu, ne pa po 6 mesecihuser posted image .

Šmrkuser posted image Ma bom si ga vsak drug dan malo not dala, pa bomo videli.
Ah bom, ja... Še trikrat se mi ne bo dalouser posted image user posted image No ja, menjam uhan v popku za materinstvouser posted image ni slab dealuser posted image

Če ne prej, te bo do tega ven in not dajanja minilo takrat, ko boš imela čez glavo dela z user posted image in se na kak popek še spomnila ne boš in se ti bo glih tak zacelil nazajuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
31.7.2009 11:22:10   
Zala01
Jaz pa sem zaenkrat končala s čiščenjem, se mi ne da več...sem čisto zakuhalauser posted image , tako da sem si zdaj klimo prižgala, v stanovanju mi kaže namreč 29 stopinj...ma za popiz...zdaj pa si bom eno mineštrico od včeraj segrela, pol pa pod tuš.

Žaži, ma me prou zanima, ma kaj te vso to prebadanje za uhančke na vseh teh mestih ni bolelo? Čeprav sem v zdravstvu, mi ob vsem tem prebadanju grejo kar kocine gor-in teh zdaj v nosečnosti ni malouser posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
31.7.2009 11:51:23   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Jaz pa sem zaenkrat končala s čiščenjem, se mi ne da več...sem čisto zakuhalauser posted image , tako da sem si zdaj klimo prižgala, v stanovanju mi kaže namreč 29 stopinj...ma za popiz...zdaj pa si bom eno mineštrico od včeraj segrela, pol pa pod tuš.

Žaži, ma me prou zanima, ma kaj te vso to prebadanje za uhančke na vseh teh mestih ni bolelo? Čeprav sem v zdravstvu, mi ob vsem tem prebadanju grejo kar kocine gor-in teh zdaj v nosečnosti ni malouser posted image .

Seveda je bolelo, ko svinjauser posted image . Popek niti ne, pač tisti moment, itak je to par sekund in je mimo, pa pol pač še malo boli. Samo meni je ven lezel, telo ga zavrača in mi je ven padel, pa pol sem ga šla na novo delat in je bila seveda na mestu brazgotina, ki je valjda trda in ko je to brazgotino prebadala, ajao, to je pa bolelo, oziroma bolj skelelo. Ampak preživiš.
Naslednji je pa bil uhan v jeziku, takrat pa nekaj po ustih razkužiš in ti ful omrtvi jezik, sploh ne boli na licu mesta, ampak potem.....ajao, tako me je bolelo še vsaj en teden, da sem se ponoči hotela z glavo v zid tolči, pa pojma nisem imela, da ga lahko sama ven vzamem, ker bi ga vzela, tista, ki mi je delala pa je šla na dopust. In sem trpela kristusove muke, jedla sladoled, led v usta, samo župice.....pol se je pa pomirilo in je bil ok, je pa hecno, ko ti skozi jezik mrzlo, ko ješ sladoled, pa vroče, ko ješ juho in kak špaget ali rezanc se zna gor zaviti in naučiti se moraš spet govoriti, ker res govoriš čisto drugače. Ampak, da ne govorim o zadovoljstvo mojega moža, pa sploh piersingov ne mara.
Pol sem si pa čez kako leto dala še pod ustnico, tisto pa zelo boli ko dela, ker je res trdno tkivo in mora fajn not tiščat iglo, me pa skoraj ni bolelo, kak dan je bil otečeno.
Sedaj pa nimam nič več, sem morala pred CR vse dat ven, pa tega pod ustnico celo malo pogrešam, mi je bilo všeč, mogoče pa spet kdaj kasneje, nikoli ne vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
31.7.2009 12:01:42   
nincrli

Seveda je bolelo, ko svinjauser posted image . Popek niti ne, pač tisti moment, itak je to par sekund in je mimo, pa pol pač še malo boli. Samo meni je ven lezel, telo ga zavrača in mi je ven padel, pa pol sem ga šla na novo delat in je bila seveda na mestu brazgotina, ki je valjda trda in ko je to brazgotino prebadala, ajao, to je pa bolelo, oziroma bolj skelelo. Ampak preživiš.
Naslednji je pa bil uhan v jeziku, takrat pa nekaj po ustih razkužiš in ti ful omrtvi jezik, sploh ne boli na licu mesta, ampak potem.....ajao, tako me je bolelo še vsaj en teden, da sem se ponoči hotela z glavo v zid tolči, pa pojma nisem imela, da ga lahko sama ven vzamem, ker bi ga vzela, tista, ki mi je delala pa je šla na dopust. In sem trpela kristusove muke, jedla sladoled, led v usta, samo župice.....pol se je pa pomirilo in je bil ok, je pa hecno, ko ti skozi jezik mrzlo, ko ješ sladoled, pa vroče, ko ješ juho in kak špaget ali rezanc se zna gor zaviti in naučiti se moraš spet govoriti, ker res govoriš čisto drugače. Ampak, da ne govorim o zadovoljstvo mojega moža, pa sploh piersingov ne mara.
Pol sem si pa čez kako leto dala še pod ustnico, tisto pa zelo boli ko dela, ker je res trdno tkivo in mora fajn not tiščat iglo, me pa skoraj ni bolelo, kak dan je bil otečeno.
Sedaj pa nimam nič več, sem morala pred CR vse dat ven, pa tega pod ustnico celo malo pogrešam, mi je bilo všeč, mogoče pa spet kdaj kasneje, nikoli ne vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk pretrpela potem pa mogla vse vn dat user posted image bogauser posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
31.7.2009 12:14:13   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Tolk pretrpela potem pa mogla vse vn dat user posted image bogauser posted image user posted image

Ti se kar norca delajuser posted image user posted image user posted image . Ma, kaj je tista trenutna bolečina (razen pri jeziku) proti temu, da si potem lepo okrašenuser posted image user posted image
Sicer mi pa ful ni bila panika ven vzeti, ker me je tako že en čas držalo, da bi jih ven pobrala, pa sem skoz nekaj cencala, no, potem sem pa dobila "razlog" da sem jih morala ven pobrati in mi je bilo kar prav, jih tudi nisem čisto nič pogrešala. No, tistega pod ustnico sedaj malo pogrešam, mi je bil res všeč, samo sedaj si sigurno ne grem nič delat, da bom potem čez 6 mesecev spet ven dala. Zaceli se pa v roku pol ure.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
31.7.2009 12:23:16   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          25.8.09           user posted image
02.1.2010   polho3006(33)   (1user posted image ,0user posted image )         ?     21.8.09             user posted image
02.1.2010   blueeyes*(29)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?       5.8.09        user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG          ?                user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG      31.7.09       user posted image
03.1.2010  hruškica84(24)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana          ?             user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika      20.8.09      user posted image
04.1.2010  alex17(32)             (1user posted image ,0user posted image )     Litija       13.8.09      user posted image
06.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?             ?            user posted image
07.1.2010   oton(32)              (2user posted image , 1user posted image )        ?            ?           user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ              30.7.09     user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?         24.7.09           user posted image
10.1.2010   nikita 33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?          13.8.09          user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ          13.8.09          user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   ThinLizzy(28)       (2user posted image ,1user posted image )      KR           ?             user posted image
12.1.2010   Anna86(?)          (?user posted image ,?user posted image )            ?            ?         user posted image
12.1.2010  kleopatra28 (35)  (4user posted image ,2user posted image )   Nemčija    28.7.09          user posted image
12.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )     CE         24.8.09          user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ            ?           user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan      4.8.09           user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ           25.8.09        user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE             ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj         18.8.09            user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      13.8.09                  user posted image
15.1.2010   Zala01(31)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ              ?          user posted image
15.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS           25.8.09          user posted image
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image )     Kamnik          ?            user posted image
15.1.2010  miklarom(37)      (2user posted image ,1user posted image )      CE              31.7.09           user posted image   
16.1.2010  majčyca(23)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer   24.8.09         user posted image  
16.1.2010  Isabelle(?)        (1user posted image ,0user posted image )         ?           10.8.09               user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )            ?          ?            user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož     24.8.09           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?       31.8.09             user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš   31.8.09        user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        ?                user posted image
19.1.2010  kemo(?)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    3.8.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(31)             (2user posted image ,1user posted image )       CE           ?             user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ      29.7.09        user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    19.8.09       user posted image
21.1.2010  poopek(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?              ?              user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ            28.7.09        user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?                user posted image
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB       ?               user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 ,0 )      CE                ?                  user posted image      
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0)             ?            ?              user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)         (2user posted image ,1user posted image )        LJ     3.8.09           user posted image
25.1.2010  areskaa(?)         (1user posted image ,0user posted image )        ?           21.7.09         user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image   Slovenj Gradec     28.7.09     user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )         ?            21.8.09       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska         7.8.09        user posted image
27.1.2010  marijaa(?)             (2user posted image ,1user posted image )    ?         21.8.09         user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
28.1.2010  Hana76(33)         (1user posted image ,0user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR        30.7.09             user posted image     
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska    2.9.09           user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?          28.7.09             user posted image
?              Anonimna D(33)    (3user posted image ,1user posted image )          ?          ?              user posted image

TRENUTNO NAS JE 76 SREČK user posted image S 79 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 10
user posted image - 4
user posted image - 65

PREGLEDI:

JULIJ

lejla969 - *31.7.2009*
miklarom - *31.7.2009*

AVGUST

kemo - *3.8.2009*
pajcevina - *3.8.2009*
Žaži - *4.8.2009*
nincrli - *5.8.2009*
reni70 - *7.8.2009*
vesna_14 - *7.8.2009*
Isabelle - *10.8.2009*
KiA*** - *13.8.2009*
MAŠKA - *13.8.2009*
alex17 - *13.8.2009*
nikita33 - *13.8.2009*
sisi77 - *18.8.2009*
Encijan - *19.8.2009*
ugi - *20.8.2009* - morfol.
polho3006 - *21.8.2009*
ellie - *21.8.2009*
marijaa - *21.8.2009*
majčyca - *24.8.2009*
tinncyka - *24.8.2009*
pika-poka - *24.8.2009* - morfol.
a.jrad1 - *25.8.2009*
Kika99 - *25.8.2009*- morfol.
a.jrad1 - *25.8.2009*
Ježman - *25.8.2009* - morfol.
nincrli - *26.8.2009* - morfol. 
tweety83 - *31.8.2009* - morfol.
nincy* - *31.8.2009* - morfol.

SEPTEMBER

quellle - *02.9.2009*
a.jrad1 - *07.9.2009* - morfol.

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4046
    31.7.2009 12:31:57   
    Gwendolen
    Ojla, punce.

Še jaz malo z novičkami. Včeraj sem imela pregled in izgleda, da je moj G eden izmed tistih, ki zastopajo stališče, da se med nosečnostjo tam doli čim manj šari.user posted image user posted image user posted image   Imam prijateljico, ki je pravkar rodila, pa ji je njen G na vsakem pregledu naredil vaginalni pregled.user posted image A je še pri kateri tako?

Poslušal je samo srčka (153/min.user posted image ), pa pogovorila sva se malo. Kile ostajajo na istem kot pri 12 t., kar je super, glede na to, da sem na bolniški in ne grem praktično nikamor, slabosti so se nehale in počasi mi začenja hrana zeeeelooooo dišati. Še vedno pa sem na -3 kg od prvega tehtanja pri 9 t., vendar na okoli -10 kg od zanositve. Kar je super glede na to, da sem sigurna, da nobena nima takih zalog kot jaz. Menda je že skoraj čudež, da sem sploh zanosila (kar mi je rekla tudi na nuhalni dr. Reševa) po naravni poti.user posted image Whatever. Bo že res tako.

Aja, še to... Koliko laboratorijskih pregledov je pri vaših G? Jaz sem včeraj vprašala in pravi, da so samo trije, naslednji je v 24. tednu. Prvega pa sem dala skozi pri 8 t. Meni je to ful malo. Še urina mi ne kontrolira. Sicer ful veliko pijem, tako da me ne skrbi, pa vseeno. Sem govorila z mami, pa je rekla, da je pred več kot 20 leti, ko je bila ona noseča, pred vsakim pregledom dala kri in urin. Ali se res obseg pravic iz zdravstvenega zavarovanja tako drastično zmanjšuje?!? Ker to je pa grozno, da šparajo pri nosečnicah, zraven pa poudarjajo, kako je pomembna visoka rodnost. Ma, meni nič jasno tole, no.user posted image

Fajn se imejte, uživajte čez vikend in pa božajte svoje bušije.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
    -------------------------------------------------------------
    We're walking in the air
    We're floating in the moonlit sky
    The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 4047
    31.7.2009 13:18:10   
    Žaži
    Gwendoleen, moja g v celi nosečnosti, niti na prvem pregledu, ne naredi vaginalnega pregleda. Tudi brisa ne vzame, seveda, če ni od zadnjega brisa že res dolgo časa. In semkar vesela, da me tam spodaj pri miru pusti.
    Tudi pri moji so trije obiski laboratorija splanirani, vodo, za bakterije, sem v prejšnji nosečnosti dala vsakič po 23 tednu kar tam pri njej na licu mesta, prej pa ne.

(odgovor članu Gwendolen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4048
    31.7.2009 13:19:44   
    grahek85
    Gwendolen, mislim, da bi ti moral na vsakem pregledu pogledati urin. To je res ena osnovna prenatalna preiskava, v bistvu čisto rutinska. Kri se pa mislim da res da ene 3x, če ni izrecne potrebe po več. Najprej prvič, da preverijo vse tiste gore stvari (krvno skupino, Rh, Coombsa, tokso, sifilis, pa še splošno krvno sliko), potem se pa ponavlja na vsako trimesečje, sploh če si Rh- in če še nisi mela tokse. Urin je pa res taka osnova, to pa kar zateži. Zdaj sem na dolenjskem in nimam tistih RR vodnikov po nosečnosti pri sebi, samo notri piše veliko o pravicah pacientov in tudi nosečnic, pa bom ob prvi priliki pogledala notri, če je kaj o tem. 
    Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kileuser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4049
    31.7.2009 13:52:08   
    Zala01
    Joj Žaži me kar boli vse po tvojem izčrpnem odgovoru o prebadanju mehkih in trdih tkiv. Ne, jaz res nisem za take stvari...

Glede vaginalnega pregleda na vsakem obisku...tega mi ne dela, naredil mi je samo prvič, ko sem bila tam pri 8. tednih, pa mislim, da mi je omenil, da me zdaj spet to čaka na naslednjem pregledu avgusta. Bomo vidli...Urin mi pa redno pregledajo vsakič, vedno mi tudi UZ naredi.

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?