|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
28.7.2009 14:08:12   
Encijan
Žaži, a pri teh malinovih listih, ki jih sam nabereš, je kak trik? Jaz sem v prvo namreč čaj kupila, pa ni ravno poceni in še težko ga dobiš, mogoče jih bom tokrat res raje kar sama nabrala.

Tinncyka, o, si me našla! Ko boš (ali pa Grahek85) še kaj drugega dopolnjevala, lahko napišeš, da imam naslednji pregled 19.8.2009 in da sem s Štajerske, to sicer ni moja druga nosečnost, ampak ž-njta, zato naj raje tako ostane, da se ob seznamu ne bom ravno vedno spomnila vseh svojih SS-jev.

Encijan

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
28.7.2009 14:48:04   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Jaz sem bila danes na preventivnem pregledu pri moji G zaradi vnetja. Pa mi je naredila še uz. user posted image  je bil čisto miren zgleda da je spal user posted image , user posted image  lepo bije veliki pa smo 10,5 cm kar je zelo vredu je rekla user posted image user posted image user posted image  jupiiiiii  (sem pa v 18 tednu in 3 dni) user posted image

Rekla je tudi, da sem premalo pila ko sem bila na morju. Ni mi jasno kako se to vidi (prej sem morala dati vodo) ? user posted image user posted image user posted image  Nisem je upala vprašati da ne bi izpadla smešno....

Kakšno vnetje si pa imela? Super, da je z malim vse ok.
Ja, ja oni to vse vidijo na urinu. N moreš verjet user posted image

Drugače jaz čez dan dovolj pijem, sam zvečer po 20h se nekako zadržujem, da ne skos sam na wc letam pa ponoči ne pijem več. Sam se mi zdi, da je tak vseen, skos letam lulat ponoči.
Kdaj pa kaj zopet kri daš? pred morfologijo? A na un glukozni test vse pošljejo?
Jaz bom mela spet za toxo pregled user posted image Ma se pač bolj pazim pa zelenjavo in sadje fuuul umivam, tak da grem včasih sama sebi na živce user posted image
Ja pa nabavila sem razkužilo za roke in vedno, ko sem kje kjer je veliko ljudi si razkužim, včeraj pa itak, ko sem bila v bolnici pri teti na obisku, še moj si je moral, ker se je ograje dotikal...user posted image user posted image

aja pa ste slišale za uno nosečnisto, ko se je otrok prek posteljice okužil z gripo user posted image user posted image in me še bolj panika. Ko le ne bi v prihodnosti imeli pandemije pri nas...

http://24ur.com/novice/svet/z-virusom-se-je-okuzil-v-maternici.html

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
28.7.2009 14:57:12   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Žaži, a pri teh malinovih listih, ki jih sam nabereš, je kak trik? Jaz sem v prvo namreč čaj kupila, pa ni ravno poceni in še težko ga dobiš, mogoče jih bom tokrat res raje kar sama nabrala.

Encijan

Nobenega trika, smo liste nabereš, na časopisnem (ali kakem drugem papirju) posušiš, shraniš v papirnati vrečici in kasneje začneš piti čaj iz tega.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
28.7.2009 15:21:48   
vesna_14
Jst se pa morm mal pohvalit user posted image
sem se danes dogovorila z mojim fotografom, da bomo naredili nosečniški profi albumuser posted image user posted image user posted image sem ful vesela

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
28.7.2009 15:34:19   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_14

Jst se pa morm mal pohvalit user posted image
sem se danes dogovorila z mojim fotografom, da bomo naredili nosečniški profi albumuser posted image user posted image user posted image sem ful vesela

O to je pa res lepo, jaz bi se tudi, samo se sploh ne slikam radauser posted image

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
28.7.2009 16:30:37   
quellle
Zdravo,

v pondljk sem imela pregled, vse ok razen vode - tudi jaz menda premalo pijem, se menda vidi na vodi. Tako, da se te dni nacejam z vodo in imam nke kapsule za v nožnico, ker je bilo ful izcedka pa občutek kot
, da hoče pečt.

Lepo se mejte,

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
28.7.2009 16:38:28   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz sem bila danes na preventivnem pregledu pri moji G zaradi vnetja. Pa mi je naredila še uz. user posted image  je bil čisto miren zgleda da je spal user posted image , user posted image  lepo bije veliki pa smo 10,5 cm kar je zelo vredu je rekla user posted image user posted image user posted image  jupiiiiii  (sem pa v 18 tednu in 3 dni) user posted image

Rekla je tudi, da sem premalo pila ko sem bila na morju. Ni mi jasno kako se to vidi (prej sem morala dati vodo) ? user posted image user posted image user posted image  Nisem je upala vprašati da ne bi izpadla smešno....

Kakšno vnetje si pa imela? Super, da je z malim vse ok.
Ja, ja oni to vse vidijo na urinu. N moreš verjet user posted image

Drugače jaz čez dan dovolj pijem, sam zvečer po 20h se nekako zadržujem, da ne skos sam na wc letam pa ponoči ne pijem več. Sam se mi zdi, da je tak vseen, skos letam lulat ponoči.
Kdaj pa kaj zopet kri daš? pred morfologijo? A na un glukozni test vse pošljejo?
Jaz bom mela spet za toxo pregled user posted image Ma se pač bolj pazim pa zelenjavo in sadje fuuul umivam, tak da grem včasih sama sebi na živce user posted image
Ja pa nabavila sem razkužilo za roke in vedno, ko sem kje kjer je veliko ljudi si razkužim, včeraj pa itak, ko sem bila v bolnici pri teti na obisku, še moj si je moral, ker se je ograje dotikal...user posted image user posted image

aja pa ste slišale za uno nosečnisto, ko se je otrok prek posteljice okužil z gripo user posted image user posted image in me še bolj panika. Ko le ne bi v prihodnosti imeli pandemije pri nas...

http://24ur.com/novice/svet/z-virusom-se-je-okuzil-v-maternici.html

je rekla da je blago vnetje in mi predpisala vagisan. Pol grem pa danes na kontrolo pa me je prav resno pogledala in vprašala če sem sploh kaj pila na dopustu in da se ne smem tako igrat user posted image . V četrtek imam spet kontrolo do takrat mi je predpisala canesten 3. To si moram spet 3 dni not stiskat.

Glede gripe mene tudi malo skrbi. Najbolj pa me skrbi, ker vsi okrog mene hodijo nekam v tujino pa da nebom kaj od njih fasala. Najraje bi se nekam zaprla da ne bi bila v stiku z temi ljudmi ker nikoli neveš kakšen bacil bo kdo prinesel in me okužil. Mogoče sem že malo paranoična.

Vendar sem ravno poslušala po radiu da se lahko pri nosečnici v primeru da dobi to prašičjo gripo naredi spontani splav najpogosteje v drugem in tretjem tromesečjuuser posted image . Ter da se še pogajajo če bomo user posted image  priviligirane da dobimo to cepivo pred ostalimi.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
28.7.2009 17:12:19   
quellle
aja pa naslednji pregled mam 02.09.2009.
Kika99 tud jaz se skoz borim z vnetji in glivicami, izcedki in ne vem kaj še.
Probala sem že kar nekaj stavari pa ne pomaga vsaj za dolgo, upam, da bo nacejanje z vodo pomagalo.
A je cepivo za gripo primerno tudi za nosečnice? Mene ke tud strah in tudi okoli mene, kar vsi nekam hodijo Španija, Grčija, ZDA
Kar se tiče pa cepljenja nosečnic pa podnuser posted image  , da majo za razmišljat.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
28.7.2009 17:25:28   
kejti
Jaz sem imela ful rumen izcedek in mi je predpisal tam 2 tedna nazaj vitagyn C pa multygin sem uporabljala za vaginalne težave. Ko sem bila na zadnje na pregledu je rekel da je sicer še mal izcedka. 
Mene pa še vedno nespečnost muči, danes popoldne nisem spala ker bi rada zvečer. Upam, da bo uspelo.
Lepo bodite in božajte bušije!

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
28.7.2009 17:27:15   
nincrli

Glede gripe mene tudi malo skrbi. Najbolj pa me skrbi, ker vsi okrog mene hodijo nekam v tujino pa da nebom kaj od njih fasala. Najraje bi se nekam zaprla da ne bi bila v stiku z temi ljudmi ker nikoli neveš kakšen bacil bo kdo prinesel in me okužil. Mogoče sem že malo paranoična.

Vendar sem ravno poslušala po radiu da se lahko pri nosečnici v primeru da dobi to prašičjo gripo naredi spontani splav najpogosteje v drugem in tretjem tromesečjuuser posted image . Ter da se še pogajajo če bomo user posted image  priviligirane da dobimo to cepivo pred ostalimi.

Mi je ravno mama od mojga razlagala (je farmacevtka), da za user posted image je zaenkrat postopek tak, da ti dajo kr tamiflu po navodilih, pa da ni tolk nevarno za user posted image po tretjem mesecu.
Glede preventivnega cepljenja pa ne vem kak je ampak upam, da bojo na nas malo bolj gledli, sam če je pa cepivo bolj škodljivo kot sam virus pol pa bolše, da ne al kak.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem tudi dobila vaginalne tablete, zarad rumenega izcedka pa se je izboljšlo, čeprav ga je kak dan še vseen malo na papirju, ampak nič v primerjavi s prej, zdaj pa ne vem a bi rabla še eno terapijo. Bom vprašala drug teden na pregledu.

Joj kika99 to pa res bed, da jih je toliko okoli tebe, ki pridejo iz tujine, poskusi se res izogibat takim čimveč. Imamo že pri nas par primerkov gripe (menda je en prišel iz študija v tujini pa celo družino okužil...)
Jih je pa ful dosti odpovedalo potovanja sedaj.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
28.7.2009 17:46:27   
Žaži
Mah, moje mnenje pa je, da je cela prašičja gripa samo močno prenapihnjena zadeva iz strani farmacije, ki poskuša prodati ves Tamiflu, ki ima ves rok trajanja do decembra 2009 in sedaj napihujejo to gripo v vse sfere, tako da se človeku že želodec obrneuser posted image . Poznam pa osebno par ljudi, ki so zboleli za prašičjo gripo in so jo preboleli čisto vsi na enak način, doma so par dni ležali in bili res bogi, jemali čisto navaden Lekadol proti bolečinam in vročini, en tretji dan so zakuhali na 40 stopinj in ko je prišel ta vrhunec so bili čez dva dni spet na nogah. Saj ne rečem, da se je ne bojim, samo tako zelo pa spet ne, pravzaprav ponavadi kar vse preslišim, ker res ne vem kako naj se zavarujem, otrok hodi v vrtec, sošolci iz vrtca hodijo na dopuste, mi smo bili in še gremo na dopust, hodimo v trgovine, pošto, banke, zdravstvene domove.......ah, povsod se lahko nalezeš tega user posted image .

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
28.7.2009 19:16:20   
majčyca
Zdravo punce!
Evo mene nazaj iz Raba (še verjetno zadnjič letos sem bila na morju, sem bila letos kar 4x user posted image ). Vreme je bilo super, voda tudi, tako, da smo uživali user posted image Kako ste kaj?
Jaz se počutim prav fajn, apetit je velik, edino vedno manj mi diši meso (oz. mi že kar smrdi user posted image ), drugače pa mi trenutno ful paše mleko in mlečni izdelki. Sem pa zadnje dni ful utrujena, samo spala bi (vsaj na morju je bilo tako, sem spala tudi po 3 ure čez dan user posted image ). Trebušček pa tudi kar raste, se mi zdi, da me posebej zvečer ful napihne, pa tudi zjutraj je že kar vidno user posted image Na srečo pa nimam nekih težav z mozolji in bolečim križem (vsaj zaenkrat).

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.7.2009 20:13:50   
Zala01
Jaz pa sem ravno danes brala, da je dal WHO ven, da so dejavniki tveganja za hujšo obliko prašičje gripe: astma, debelost in nosečnost. Tako da ne vem, kaj bi rekla na to...Cepili nosečnic po moje ne bojo, ampak ne v smislu tega, da bi s tem prišparali denar, ampak zato, ker ne vejo, kako cepivo vpliva na plod.

Drugače pa, ker ste pisale o mozoljih in apetitu...apetit imam zmeren, ne morem rečt, da ga imam kot vol. Mozolje pa ja in to po obrazu, da sem sama sebi grozna in to take globoke podkožne, ful boleče...fujuser posted image ! Sem kot pubertetnica. Pa upam da bo minilo, da ne bom taka do januarja.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.7.2009 20:44:11   
Oren
Tako...danes sma bila z dragim na nuhalni in sem si res oddahnila vse je super in vse ok :). Saj vem da sem komaj 24 ampak me je bilo vseeno strah. Dr.Pekličeva mi je zračunala verjetnost 1:8637 tako da sem zdaj pomirjena. Drugače pa si je vzela kar nekaj časa, nama vse pokazala in nama še dala 3 slikice.

Juhu!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.7.2009 23:39:25   
pika-poka
pozdravček punce!

Koooončno še ena iz Obale . Jaz sem pa iz Strunjana. Bova lahko kdaj skupaj vozičkali, če boš seveda za .
žaži-sevede sem za vozičkanje...brez problema....sva res blizu ne?..sam čez hribuser posted image ..btw-h kateremu gin. hodiš?če mi lahko zaupaš...moj Miloševič gre v penzijo in pojma nimam kam bi šla!..??

sem bila na prewgledu in je rekel gin. da boljše kot tako ne bi moglo bit..no finouser posted image ..drugače mi je bilo danes tako pre... vroče da sem se potila kot en pujsek...groza...pa še v salonu imamo klimo pa ni nič pomagalo...

jaz sem imela ogromno vode pri prvi nosečnosti...sem šla z porodom 15kg dol....pa se sploh ni videlo...nisem zatekala...pa vseeno..

drugače sem tudi jaz pila čaj malinovih listov...pa mazala presredek z manljevim oljem...sem dobila nasvet ravno tukaj na ringaraji.net, pri porodu pa sem potem imela le 3šive, ki pa me niso prav nič boleli. ne vem po mojem je tudi malo od telesa samega odvisno kako vse skupaj poteka...user posted image

..aja! PDP je potrjen..17.1.2010..tako da gre lahko na seznam...pa nasljednji pregled imam 24.8.09(morfologija)...

lepo se imejte pa pazite na bušije!!!!user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
29.7.2009 7:59:11   
a.jrad1
Dobro jutro so-januarke 2010!

A še vse spite?
Jaz pa že od 5.30 pokonc, kot vsak dan; ne morem spat.

Za seznam; sem se včeraj naročla na morfologijo pri. dr. Reš-Muravec in dobila termin 7.9.2009!

lp, vsem

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
29.7.2009 9:13:37   
Žaži
Pika-poka, fajn, pa še obe imava večja bratce doma, koliko je pa tvoj star? Če si bosta morda lahko tudi onedva družbauser posted image . Drugače pa hodim jaz na sprehode samo v Lucijo in Portorož, ker sem doma na Valeti desno gor (iz Lucijske strani) in je tam tudi kao Strunjan, je pa skoraj že bolj Lucan kot Strunjanuser posted image . Nimam pa možnosti okoli bajte na sprehod, ker je ozka ovinkasta cesta in me je strah z vozičkom, tako da moram vedno z avtom v "dolino".
G imam v Izoli dr. Rožičevo, mah, nekaj težav sem imela z njo, pa sva porihtali, ampak glede na ostale g na obali je še dobra. Samo ponavadi g ki gre v penzijo kar samo malo usmeri pacientke kam naj gredo, čeprav sedaj, ko si noseča to izkoristi in idi h kakšnemu dobremu, ker mislim, da te kot user posted image ne smejo zavrniti. Hmm, en je res ful dober gori v Izoli, samo se ne spomnim priimka, sem ga jaz pred leti imela.....Samo v Lucijo k Naumouskemu ne hodi.

< Sporočilo je popravil Žaži -- 29.7.2009 9:14:20 >

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
29.7.2009 9:17:05   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Jaz pa sem ravno danes brala, da je dal WHO ven, da so dejavniki tveganja za hujšo obliko prašičje gripe: astma, debelost in nosečnost. Tako da ne vem, kaj bi rekla na to...Cepili nosečnic po moje ne bojo, ampak ne v smislu tega, da bi s tem prišparali denar, ampak zato, ker ne vejo, kako cepivo vpliva na plod.

Itak, ker je astma ena najpogostejših bolezni, prav tako debelost, danes smo že tako vsi predebeli in nosečnic nas je ko malo morje in s tem zajamejo 80% prebivalstva, ki se prestraši in kupuje Tamiflu ko zmešan. Še dobro, da niso otrok zajeli tukaj noteruser posted image .

Mozoljaste sem pa jaz tudi, kar cvetim po obrazu, pa da ne govorim kako mi dlake nagajajo, kar neki puhec po obrazu, pa po celem trebuhu navzgor....bljakiuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
29.7.2009 9:21:15   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Mozoljaste sem pa jaz tudi, kar cvetim po obrazu, pa da ne govorim kako mi dlake nagajajo, kar neki puhec po obrazu, pa po celem trebuhu navzgor....bljakiuser posted image

ta puhec po trebuhu sem tudi jaz dobila, upam da bo po porodu izginilo user posted image

mozolji so pa stalnica.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.7.2009 9:28:06   
MMMojca
Jaz sem tudi mozoljasta, vendar bolj po prsnem košu in hrbtuuser posted image . Na obrazu je še kar o.k.

Me pa zadnje dni stalno kaj špika v trebuhu (bolj na tisti strani, kjer je jajčnik) - mislite, da je to povezano z rastjo maternice?

Trebuščka pa sama nimam ne vem kako povečanega - me že kar malo skrbi, ker imate ve na slikicah že kar zaobljene. Sem pa v 14/3 tednu.

Lep, pa čim manj soparen dan vsem, Mojca

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.7.2009 9:43:02   
Žaži
Kika, ta puhec bo po porodi počasi izginil, no, vsaj pri meni je.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.7.2009 9:52:53   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Joj jaz tudi neki puhec po trebuhu pa drugače sploh nimam problemov z dlakami. Mi je prav smešno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Me pa zadnje dni stalno kaj špika v trebuhu (bolj na tisti strani, kjer je jajčnik) - mislite, da je to povezano z rastjo maternice?

Trebuščka pa sama nimam ne vem kako povečanega - me že kar malo skrbi, ker imate ve na slikicah že kar zaobljene. Sem pa v 14/3 tednu.

Lep, pa čim manj soparen dan vsem, Mojca

Mene tudi včasih špika tam, ko so jajčniki. Po moje je normalno. Se mi pa zdi, da sem si vezi nekaj zj... tam od desnega bedra pa vse do jajčnika me boli user posted image

Glede trebuha pa ga jaz tud nimam ful, ker imam že tak naravno večjega user posted image tolk je zrasto, da so mi hlače premale, sam marsikdo še ne bi ugotovil, da sem user posted image mi je pa na pregledu rekla, da trebuh vredo raste user posted image
Tiste, ko imajo prej kakšnega otroka se jim prej vidi, tak da je od tega tud odvisno pa kje nosiš pa bla bla... Nč bat še prehitro bo ogromen user posted image Moja kolegica bi še v 9. mesecu lahko prikrila, da je user posted image user posted image

Upam, da ne bo prevroče danes...

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.7.2009 10:20:05   
Žaži
Moja sestrična bo čez dober mesec rodila, pa imava enake trebuhe, tako da bi jo na trenutke lahko kar zadavilauser posted image . Nosi pa res čisto zadaj.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.7.2009 11:13:10   
Mojca78
Pozdravljene bodoče mamice!

Najprej vsem čestitke in lepo nosečnost želim!

Mičkeno sem preletela zadnjo stran. Tudi sam imam in sem imela večkrat probleme z vnetjem. Stanje se mi je zelo izboljšalo, ko sem iz prehrane izločla bele sladkorje in predvsem čokolado in njene izdelke.

Oglašam pa se vam predvsem zato , ker imam v svojem albumu nekaj mojih nosečniških oblačil, ki bi jih rada oddala oz prodala-zelo ugodno, dobro ohranjena oblačila.

Slike so pod naslovom prodam, podarim.

Vsem želim lepo nosečnost in lep pozdrav,

Mojca

< Sporočilo je popravil Mojca78 -- 29.7.2009 11:14:10 >

Drobtinice iz življenja naše velike družinice:
http://mojca78.moj-album.com/

Matic, Nejc, Luka, ati in mami

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.7.2009 11:13:56   
nincy*
Pozdravljene user posted image

No jst sem že z morja, se mi zdi da je konec za letosuser posted image
Bilo je super res sem se spočila in naplavala.
Kar se pa apetita tiče ga pa jaz nimam čisto nič- od maja pa do danes se nisem zredila čisto nič, samo mi je g rekla da to ni nič narobe.
No naslednji pregled imam 31.8.2009- MORFOLOGIJA.

No zdej se morm it pa učit ker imam konec avgusta maturouser posted image .

Lp Nina

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.