Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 14:01:39
|
|
|
|
gloria
|
...živjo... ...kok me ni volja pospravljat mam pa takšno ko da je bomba treščila...se pozna da smo bili bolj mal doma te dneve ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 14:09:38
|
|
|
|
gloria
|
Saraya ja ni fajn ko so bolani evo za čim prejšnje okrevanje Marsy Pf mi smo tudi bolj tečne sorte te dneve...ah kaj čmo bo že boljš....me kr zmrazi ko poštudiram da ti že letiš v ponedeljek delat.... Virtualna pozdravljena....lepa slikica Lara pri nas je tudi ratalo problem kosilo...par žličk in gotovo...sadje,jogurte, skute pa je ko se zbudi in ni problema....verjeten jim res bolj paše tko papcat ker je vroče... Jazzy super za podaljšano porodniško Kahlo boš vidla da bo vse ok....Ronja bo to vse dohitela in nič zato če mal kasneje....saj vidiš kakšno odstopanje je med septemberčki bilo pred kakim mescom glede dvigovanja,postavljanja na nogice....vsi so zdej dohiteli tiste prve pogumneže in glede na to bi že prvi mogli hodit po tem takem pa ne čestitke za prvi zobek...in ja ti prec sporočim sam imam slab občutek ...predolgo traja....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 15:18:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo... ...kok me ni volja pospravljat mam pa takšno ko da je bomba treščila...se pozna da smo bili bolj mal doma te dneve .... ne govori....meni se zdi, da še od prvega morja nisem prišla k sebi.....smo spet šli, pa pol se vedno nekaj dogaja al skačemo kje okrog....ko sem sama z obema pa itak ne morem prat, pa kuhat, pa pospravljat.... pa še stroje imam v kleti v pralnici... ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 15:20:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria čestitke za prvi zobek...in ja ti prec sporočim sam imam slab občutek ...predolgo traja.... ....traja, ker so dopusti....... drugače imajo vsak teden, zdaj pa max 2x na mesec al pa še to ne.... ..jaz imam filing, da bo ja....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 15:28:45
|
|
|
|
gold fish
|
....sem malo jezna danes ... ta veliki pikec se je s sošolcem zmenil, da pride k njemu..... ne sam ampak z bratom..... ker so oddaljeni 3 km ne moreta sama prit...... ok.... sem mislila, da pride še mama zraven na kavo.... ....ne, pripelje ju ata, ker mama ne more, pol pa on gre na luštno..... A jaz bom pa pol merkala 3 velike in še enega malega pikeca. ..... same jih pa tud ne morem pustit zunaj cel čas..... malo že ... ...ker pa vem, da mu je dolgčas, pa da nima tiste prave družbe svojih vrstnikov tu okrog zdaj med počitnicami..... pa me ta jeza mine.... ... No, pa tud jaz se mu ne morem več vedno takrat posvetit kot sem se mu lahko do lani, te pa naj mu bo .... bom že nekak sfolgala 4 pubece
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 15:33:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne da se mi pisat še enkrat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 16:22:00
|
|
|
|
Marsy
|
gold fish midve ne moreva biti z njim v službenem stanovanju, ker je enosobno in sta še 2 sodelavca zraven. pf Ja sej, pogovor, pogovor, pogovor. Pogovarjava se velikokrat, ampak me ne vzame resno, zdej je nekako mal dojel, da mislim precej resno in danes 'že' drugič v tem tednu pride domov. Vsaj spat ne bom šla sama, pa kakšno uro bo s Kajo. Če se vozi domov, je finančno precej na slabšem; naredi 160 km v eno smer, porabi 3 ure časa, v službi je manj, potnih stroškov ne dobi, utrujen je... Bom zdej pustila to temo . Ko bom v službi, bo že boljš, se tolažim. Saraya: trenutno vsi so na dopustu, poročnih potovanjih - prav nobenga ne najdem za družbo, ne morem da verjamem. Danes sem se celo uspela zmenit s prijateljico, da pride k meni, ko mala zaspi, se je pa napovedal, da prihaja k meni. Kako je tvoja mala? ma sej vidim, da nas vse ta teden nekaj daje... jao KDAJ PA GREDO VAŠI SEPTEMBRČKI SPAT? Kaja gre okrog 21h, pa mi je prej prijateljica rekla, da naj jo navadim prej dajat spat. Sam kako, če otrok takrat še ni zaspan? Razen, če popoldne ne bi zaspala. Sam to pa tud ne vem, kako naj ji preprečim, bo samo tečna.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 17:53:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Saraya: trenutno vsi so na dopustu, poročnih potovanjih - prav nobenga ne najdem za družbo, ne morem da verjamem. Danes sem se celo uspela zmenit s prijateljico, da pride k meni, ko mala zaspi, se je pa napovedal, da prihaja k meni. Kako je tvoja mala? KDAJ PA GREDO VAŠI SEPTEMBRČKI SPAT? Kaja gre okrog 21h, pa mi je prej prijateljica rekla, da naj jo navadim prej dajat spat. Sam kako, če otrok takrat še ni zaspan? Razen, če popoldne ne bi zaspala. Sam to pa tud ne vem, kako naj ji preprečim, bo samo tečna. ma vredu zaenkrat...vsaj mislila sem...nakar sem prej videla da je mala cela pikasta..ima neke pikice po telesu,največ po vratu in sprednjemdelu,pa po čelu Marsy..saj bo....vse se bo uredilo,da bo vredu,boš vidla,samo verjemi v to.. Naša hodi ob osmih spat...taprvo smo dajali ob 11 nekje...ampak sedaj obe dajamo ob 8.00 in je boljše imam vsaj malo časa za sebe.....Je pa tak vseeno,naša itak ne spi,te pa da jo dam ob 8 ali pa kasneje...to je čist odvisno od otroka,ti naredi,kot misliš,da vaši punčki najbolj odgovarja..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 20:29:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne da se mi pisat še enkrat... Kak sta pa vidve? Že pakirata?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 20:30:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy pf Ja sej, pogovor, pogovor, pogovor. Pogovarjava se velikokrat, ampak me ne vzame resno, zdej je nekako mal dojel, da mislim precej resno in danes 'že' drugič v tem tednu pride domov. Vsaj spat ne bom šla sama, pa kakšno uro bo s Kajo. Če se vozi domov, je finančno precej na slabšem; naredi 160 km v eno smer, porabi 3 ure časa, v službi je manj, potnih stroškov ne dobi, utrujen je... Bom zdej pustila to temo . Ko bom v službi, bo že boljš, se tolažim. Ja res nimaš nič kaj zavidljive situacije. Ima pa vajin ati res daleč do vaju, da bi se vsak večer vozil in zjutraj nazaj na delo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 20:31:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma vredu zaenkrat...vsaj mislila sem...nakar sem prej videla da je mala cela pikasta..ima neke pikice po telesu,največ po vratu in sprednjemdelu,pa po čelu Da nima kje šeste otroške bolezni? A sta bile pri P? Ti si bolje?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 20:34:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma vredu zaenkrat...vsaj mislila sem...nakar sem prej videla da je mala cela pikasta..ima neke pikice po telesu,največ po vratu in sprednjemdelu,pa po čelu Da nima kje šeste otroške bolezni? A sta bile pri P? Ti si bolje? sva bile..samo je dopoldan imela čist malo okol uhic in nisva niti omenjale... jaz tud mislim da je 6. bolezen.... A bi morala nazaj k P? ker menda tak same izginejo po parih dneh...al se motim?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 20:50:45
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bi morala nazaj k P? ker menda tak same izginejo po parih dneh...al se motim? Ne, se ne motiš, če je 6. bolezen potem pikice res same izginejo. Zdravila za to tudi ni, mogoče bi bilo edino pametno, da bi P omenila, da ima pikice in bi si mogoče zabeležil, da je prebolela to 6. bolezen. Probaj še za uhicami, če ima mogoče vnete bezgavke. Tudi to je en znak 6. bolezni.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 21:01:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bi morala nazaj k P? ker menda tak same izginejo po parih dneh...al se motim? Ne, se ne motiš, če je 6. bolezen potem pikice res same izginejo. Zdravila za to tudi ni, mogoče bi bilo edino pametno, da bi P omenila, da ima pikice in bi si mogoče zabeležil, da je prebolela to 6. bolezen. Probaj še za uhicami, če ima mogoče vnete bezgavke. Tudi to je en znak 6. bolezni. thnx...bom probala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:10:41
|
|
|
|
gold fish
|
....naš tud ima neke pikice, sicer mislim, da ni to....bom videla jutri....... po moje ima naš to malo od trave, ko nonstop z deke(koce) pobegne... ...meni se je pa na trebuhu včeraj naredil en tak mali rdeči krogec - recimo velikosti 1 cent - svetle barve....danes je pa že večji...tam za 2€, mogoče malo več...pa tud svetlo roza barve.... pa nič ne srbi, nič... pa bi me moglo skrbet?..... aja, v torek sem naročena pri moji zdravnici.....imam zamašena ušesa že en čas, pa sploh nič ne pomaga..... pa vročino imam že lep čas tam 37,4- 37,5......samo imam to večkrat...pa sem že navajena ..... mogoče celo ugotovi kaj mi je..... po moje sem utrujena ..zgleda, da bo pri nas počasi drugi zobek.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.7.2009 22:11:48 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:43:51
|
|
|
|
gold fish
|
....a zdaj nas bom pa še gor dvigovala ... ...dajte malo čvekat no... Fb tud ne dela ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:47:43
|
|
|
|
gloria
|
pridem grem sam pod tuš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:47:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
kako naj ji preprečim, bo samo tečna. Pri nas ponavadi kriza kmalu mine...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:54:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kak sta pa vidve? Že pakirata? Dobro, hvala. Ja pakiram... ma boj jutri dokončala. Sej dost nimam kej.. imam vse na listkih, kaj rabim, tko da bo hitro. Danes je imela posvatovalnico... 8340g ima, 1kg več, kot meseca marca... cm pa 72... ne vem, če bo visoka po atiju... Ji je dohtrca mal očitala, da ki se ne plazi... ji je rekla, da drugi otroci njene starosti, da se tudi na noge že postavljajo.... Ma Lare ni kej dost ganilo... Tudi ploskat s kockami je ni tela oponašat... ji je rajši vse na tla zmetala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 22:55:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, vedno, ko pridem sem, sem sama.... hihi... tko da... čiaoooooo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 23:09:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, vedno, ko pridem sem, sem sama.... hihi... tko da... čiaoooooo nisi sama, jaz sem tud tu....sem neke slike gledala....tud tvojo lariko....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 23:10:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft rabim, tko da bo hitro. Danes je imela posvatovalnico... 8340g ima, 1kg več, kot meseca marca... cm pa 72... ne vem, če bo visoka po atiju... Ji je dohtrca mal očitala, da ki se ne plazi... ji je rekla, da drugi otroci njene starosti, da se tudi na noge že postavljajo.... Ma Lare ni kej dost ganilo... Tudi ploskat s kockami je ni tela oponašat... ji je rajši vse na tla zmetala... .... ...je prava manekenka tvoja Larika .... ...pa fajn, da je dr. pokazala, da je ona glavna.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 23:21:50
|
|
|
|
gold fish
|
lara - kam gresta na dopust? .... ta del sem prešpricala....ostalo nekak vem
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 23:22:26
|
|
|
|
gold fish
|
...no, zdaj sem pa jaz sama....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.7.2009 23:23:40
|
|
|
|
gloria
|
evo me
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?