|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.7.2009 19:33:49   
ninček1
user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem za dobre rezultate NS.

Imam eno vprašanje.

Kaj res več ne velja da s porodniško nastopiš 28 ali 42 dni pred porodom?
Na materinski knjižici sem namreč prebrala, da je možno tudi 42 dni pred nastopit s porodniško, zdaj pa ponekod berem da to več ne velja user posted image
Kako je s tem?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.7.2009 19:42:39   
Alanis
mislim, da to ne velja več. Če imaš možnost izkorisititi dopust, greš lahko na dopust pred porodniško. Jaz imam namen vzeti bolniško po novem letu (do nastopa porodniške), ker dopusta ne morem izkoristiti med letom.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.7.2009 19:44:51   
Anonimen
ninček, porodniško lahko nastopiš samo 28 dni pred PDP... če pa rodiš prej, pa z datumom poroda

anonimna V.

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.7.2009 19:50:45   
ninček1
Dobila sem novi datum za nuhalno in sicer 6.8. in ne 10.8. kot prvotno.
Sem pa noseča 11 tednov in 1 dan, plod pa je velik 5,7 cm, zato mi je prestavla, ker vprašanje če ne bi bil že prevelik naslednji ponedeljek. Isti bo ko ata, 2 metrašuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.7.2009 19:54:52   
ninček1
Hvala za odgovore.Potem si bom tudi jaz vzela dopust in še kakšno bolniško.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.7.2009 19:55:58   
Alanis
Ste vidle? Imam novi avatar! user posted image  To je moj pikec-pokec pikapolonček slikan za pusta.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.7.2009 19:58:46   
Alanis
Jaz planiram delat od sept - do konca novembra. Decembra grem za 2-3 tedne na bolniško, potem so počitnice (dopust), po novem letu pa spet direkt na bolniško (za dobra 2 tedna) do porodniške. Upam, da mi načrt uspe. V službi me bodo pa zgrizli od zavisti in jeze... samo kaj pa naj...

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.7.2009 20:06:24   
punsha
najprej vsem čestitke za NS user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla pa ravno danes do G, ko mi je zadnjič rekel naj pridem in mi je napisal predlog za bolniško za celo nosečnost. Je rekel, da je odvisno kdo je v komisiji. Če je ženska, potem je bolj tako tako, če pa je moški, pa menda ne komplicira. Bomo videli kako bo. Sedaj imam zaenkrat odobreno do 10.8.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.7.2009 20:07:46   
punsha
Alanis, prav fleten je tale tvoj pikapolonček user posted image . Koliko je star?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.7.2009 20:08:04   
Alanis
Punsha - kaj pa bo tvoj G navedel za razlog? Imaš rizično nosečnost?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.7.2009 20:08:38   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Alanis, prav fleten je tale tvoj pikapolonček user posted image . Koliko je star?

1 leto je bil

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.7.2009 20:13:22   
punsha
Najprej je opisal vse moje oepracije, ki sem jih imela v zadnjih letih (je bilo nekaj kar zahtevnega), omenil, da sem zanosila z IVF postopkom, tretirana kot visoko rizična nosečnost tudi zaradi stanja trenutne nosečnosti v sled grozečega splava. To je to...sem šla prav papirje iskat.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.7.2009 20:16:42   
valentinčica30
DHT sem delala v zdravstvenem domu v NM, skupaj z NS. Pravijo, da je dobro narediti DHT v 24 urah po NS. V glavnem če te zanima se pri nih oglasiš in naročiš, vena pa je 39€.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.7.2009 20:19:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

DHT sem delala v zdravstvenem domu v NM, skupaj z NS. Pravijo, da je dobro narediti DHT v 24 urah po NS. V glavnem če te zanima se pri nih oglasiš in naročiš, vena pa je 39€.

in potem ti izračun DHT razloži/pove kdo? tisti, ki ti dela NS ali to dobiš kar iz laboratorija?

ma, res sem firbec... bi rada vedela prej, preden plačam...

anonimna V.

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.7.2009 20:21:28   
valentinčica30
DHT dobiš v roku 14 dni po testu, po pošti. Sama ga čakam, ga dobim enkrat naslednji teden, potem ti povem kak zgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.7.2009 20:23:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

DHT dobiš v roku 14 dni po testu, po pošti. Sama ga čakam, ga dobim enkrat naslednji teden, potem ti povem kak zgleda.

hvala ti, valentinčica.... zlata si, da mi odgovarjaš... vse ste zlate...

anonimna V.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.7.2009 20:32:03   
zirafa76
tudi jaz sem spremenila avatar...moja žabica....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.7.2009 20:44:17   
niwci
Danes ste bile pa zellllo pridne s klepetanjem. Dobrodošle nazaj iz dopustov, ti ste ki ste se vrnile. Čestitke tudi vsem, ki ste uspešno opravile NS in ostale preglede. Jst jo imam čez 1 teden, pa komi čakam, da spet vidim to bitice user posted image

A za DHT se moreš tudi prej naročit?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.7.2009 21:11:43   
Aja1
Za DHT se ni treba naročit. Ko prideš na NS rečeš, da b delala še DHT in ti da ene papirje s katerimi greš v laboratorij.
Valentinčica - Ti je NS delala Geršakova? Jaz sem se za DHT odločila predvsem zaradi borelioze.... Sem se pa zdaj pogovarjala z eno prijateljico. Tveganje je imela na NS 1:cca 4000, potem je šla še na DHT in rezultat bistveno znižalo na 1: cca 400. Je bila nekaj časa čist fertik. user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.7.2009 21:16:55   
Aja1
Lepi novi avatarčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.7.2009 21:31:40   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image          
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )  dolenjska   user posted image
9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 53

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

• Neposredna povezava do sporočila: 1446
    29.7.2009 21:32:57   
    niwci
    PREGLEDI:

30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), plouse(NS), nincek1(NS) anemona(3) , kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - 
     anonimna va(NS), vaney(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    14.8. - anonimna V (NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    18.8 - anonimna V.(3)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4)
    1.9.- punsha(4)
    2.9.- nincek1(3)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1447
    29.7.2009 21:36:05   
    niwci
    Danes je pa mene neki zajebavalo z objavljanjem, pa mi je skenslalo popravljen seznamček user posted image , ker ste tako pridno same danes popravljale, upam da nisem katere prikrajšala, ker sem zdaj samo zadnjega popravila s tistimi podatki, ki so bili objavljeni za popravit. Ne zamerite če sem od katere popravke spregledala.

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1448
    29.7.2009 21:37:55   
    niwci
    IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Za DHT se ni treba naročit. Ko prideš na NS rečeš, da b delala še DHT in ti da ene papirje s katerimi greš v laboratorij.

Hvala user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1449
    29.7.2009 21:40:05   
    niwci
    Sem vidla, da nas je kar neki, ki imamo 6. NS. A gre še katera  v Postojno? A je spoh tatera naročena za Postojno?

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?