metuljcek321
|
Moja srebrna puščica se blešči & je pripravljena za izlet v Lj Maličica se igra sredi dnevne, zunaj je vroče za znoret. Danes ji je frendica za darilo ob 1. rd-ju dala take fletne kocke različnih velikosti, ki se zlagajo ena v drugo ali pa z njimi delaš stolp. So raznobarvne, gor imajo sličise, številke, like - ni, da ni .. res fajn, didaktično. NEkaj v tem stilu: musaka - mnjam, mnjam, mnjam, že kar nekaj časa je nisem delala ... netki, nanka, dober tek! Alanis, a kar frej si popoldne, al kaj? Ja, ti si pa špgaš, ej ... hvala Bogu, da te malce razbremeni - res fajn. In še presegel bo srhljivo nizko povprečno minutažo očeta z otročkom Ain't that gorgeous? Kako Aleksander? Better, I hope ... ... o, shit, mala mi je spet spulila miško iz rok ... kockice trenutno niso več zanimive ... počas berite, ker sem bolj na slow motion zdaj ... he, he ... flower, kaj je bilo potem s pikami? Vprašanje za vas: kaj imate doma: tuš kabino ali kad? Plusi in minusi? Se odločava za na morje, kaj dat, pa ne moreva dorečt. Notri je pripravljeno za banjo, a se da spremeniti (beri: moj možek bi veselo razbijal & spremenil odtok ter pipe). ... vsako mnenje dobrodošlo ... hvala ...