|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
29.7.2009 10:24:54   
tassika
Punce, kje so trebuščki, jih vse sončite, da bodo lepo zagoreni, moj je pa ko en jogurt in tak bo ostal, ker letos sončka ne bo videl, pa drugo leto večuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.7.2009 10:37:07   
summer410
ojla punce.....

midve sva včeraj imele morfologijo...:))) vse je v najlepšem redu....težka je pol kile:), pred usti je držala rokico, kot  da jo je sram in imela skoz prekrižane noge:)......

čestitke vsem tudi za vašo uspešno MF

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
29.7.2009 10:40:32   
summer410
POZABILA SEM še napisat, da je sladkor vredu, dobila pa sem 3 flaške sirupa za železo....
da je rekla, da je otrdevanje sedaj normalno in da naj pijem magnezij...:)))

aja

murkica...zelo lep voziček res

miška dobrodošla......kr dva fantkauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.7.2009 11:03:40   
MC09
Pozdravljene vse!

Po dolgem času se zopet oglašam. Dopust je mimo user posted image in zopet na delo.

Tudi jaz sem bila na merjenju sladkorja, mi je G razložil, da delajo to meritev vsem nosečkam 25+ ali rizčnim, je že bilo v družini, zelo velik user posted image ..., HB sem še v meji normale.

Drugače se pa nič ne redite, jaz že imam 7+ ve pa samo po kako kilo gor, se nič ne pregrešite?

Za seznam: naslednji pregled imam 19. 8. stara bom pa v kratkem 32 user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.7.2009 11:24:01   
Metuljcica77
Ojla souser posted image

opažam da nas je veliko RH negativnih, jah kaj čmo, nas bodo pa še mal dodatno špikaluser posted image .

Zanima me s kakšnimi kremcami kaj mažete svoje trebuščke...

Lucky girl sprašuješ za paketke, jaz sem ravno te dni mal tole gledala po netu, skoraj sigurna da si bom skombinirala E paketek, me je prepričala polovična cena posteljice, tudi ostale cene naj bi ble bolj nabavne, se mi zdi da se splača, pa še vse pripeljejo na dom.

Kaj pa vozički? A katera ve keri trikolesnik ima možnost da se mu športni del lahko obrača v obe smeri ( da otroček lahko gleda okol svet ali pa se smeji mamici user posted image ), jaz sem do sedaj to zasledila le pri Bebe confortu.

Uživajte maksimalno!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.7.2009 11:29:38   
valerija77
Danes sem tudi jaz opravila z cukrom. Pred pregledom mi je zmerila sladkor in sem imela 4,4 tak da verjetno ne bo kaj preveč narastu. Je blo kr lažje spit ker mi je dala fajn mrzlo vodo. Me je pa potem med čakanjem tamal tolk nabrcal da mi je trebuh vidno poskakoval in ena gospa je kr čudn gledala, pol mi je pa rekla da imam očitno pravga razgrajača. user posted image user posted image

Sem pa pol komaj čakala da nekaj pojem, saj sem pokonc že od pol tretje ure zjutraj in se mi je tolk vlekel da groza.
Včeraj sem se pa spet tolk najedla koruze, da sem zgledala kot pujs. user posted image

Daisy user posted image user posted image za pregled! Pa seveda vsem ostalim tudi!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.7.2009 12:07:21   
summer410
MC09....nič se sekirat...jaz sem že + 10:))predvsem na joškah in riti:))) sem pa bila prej presuha...baje:))))tako da sem zdaj prava babauser posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.7.2009 12:12:46   
petkapet
Ojla, sem vidla, da me ni na seznamu. No, če bo katera dopolnjevala seznam
to je moja 2 user posted image , rok je 20.11. Čakamo še enegauser posted image .

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.7.2009 12:17:58   
pi82ka
ojla mačke mojeuser posted image

ja rh- ma tud moja mami in je blo vse o.k....

ja redimo se se tud mi v rito in še kar paše zrven rite okrog...mal v stegnčka pa v joške...no ja Kot sem že napisala sem se zredila 5,5 kg...pa mi pravjo da ni veliko, sam men se zdi full prej sem bla drobižek tak ravnopravšen.

Vožiček, ki se ga da obrnit na obe smeri je tudi Jane slalom 3 kolesnik.

Ja jaz sem najprej mislna vzet denar...ampak bom mogoče vzela tudi ta sestavljen paket...bomo vidl moram vse preračunta, pol pa še paket pogledat kolk stvari dobim tam.

Joj jaz moram tud trebuščka vam mal pokazat...men se zdi ogromen ampak mi je full lepo...kaj čmo.

A ja za seznam kadar ga boš popravljala imam pregled za našouser posted image user posted image  24.8

lp,
a

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.7.2009 12:53:13   
pikica 28
hello, čvekice...
no jaz sem na +7 kg...in imam zelo veliko žogo pred sabo...(vem vem...slikico morem obesit sem gor..sam ni me skoraj nič za računalnikom...lepo vreme pa to)....he he...me sprašujejo, če nosim dva ...user posted image

no moj je tudi pravi razgrajač, me tako brcne, da ostanem kar brez sape...kaj še bo....user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.7.2009 12:54:34   
pikica 28
aja sem pozabila povedat, da jaz pa bom po vsej verjetnosti vzela denarček...tako so mi tudi kolegice priporočale...je pa res, da moram še malo pobrskat in preračunat kaj bo najbolje...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.7.2009 12:58:08   
divja
Pozdravček souser posted image ,

jaz sem imela včeraj pregled, z user posted image  je vse OK, težak je že 720g, me je bila pa groza ko sem stopila na vago, saj sem dobila +12 kg, tako da zdej se bom pa res morala malo kontrolirati pri sladkarijah, 3 tedne nazaj sem opravila glukozni test ampak je k sreči normalen.
danes sem vas po parih dneh brala in sem bila prav šokirana ko ste pisale da se je potrebno cepiti če si RH-, ker jaz sem tudi, vendar moj G sploh ni nikoli pogledal katero skupino imam, sestra pa tudi ne, tako da sem jo sedajle klicala in vprašala če to drži, tako da moram priti zadnji teden v avgustu po napotnico....še dobro da sem tukaj prebrala in spomnila sestro na to!!!
aja naslednji pregled imam 1.9.09, zdej se grem pa malo namočit v Snovik da se malo ohladim, ker tole vročino prav težko prenašam.

vživajte

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.7.2009 13:34:45   
ninka80
oj, glede paketa: za tiste, ki še nimate lupince, postelce...teh večjih stvari se full bolj splača vzet v paketu, ker so velik bolj poceni, če so vam seveda všeč.

Kile: še vedno na  -11 kg, ampak je z malim vse OK, tko da ni panike. Titsga cukra (test za glukozo) pa nisem pila, tudi v 1.user posted image ne, tut dobr, ker mi tko slatko ne gre .

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.7.2009 16:23:44   
Nončika
dan!

do sedaj sem se lepo potepala. sem izkoristila, da me komisija lahko lovi, pa mam potrdilo. sem pa ko cunja. sem šla po bolniški list in nesla na firmo.

lelyka, jaz sem tudi na trnih. v petek, soboto bom že vedla kako in kaj.

kar se papirjev za socialno tiče. ne hitite preveč. največ 60dni pred PDP lahko gremo urejat stvari. to se pravi, pred pričetkom septembra odpade.

naslednji pregled mam že čez dobra dva tedna, to je 14.8

miška, moj ma brata dvojčka. vsi me pikajo, kaj pa če sta dva. to so že počeli pri mali. baje na prvo koleno nima vpliva, naša mala in naš mali nadebudnež v bušiju pa že lahko mata.

nezy, jaz sem dobila regres. sicer 1/2 en dan pred nastopom bolniške, 1/2 pa sem že bila na bolniškem.

tassika, moj buši je ravno tako lepo bel. se prav tako tolažim s tem, da bomo pač drugo leto uživali na morju z dvema nadebudnežema.

valerija, jaz sem brez pitja cukrane vode mela KS 4,8. le kolko ga bom mela ko bom spila to vodo? pri meni ga bodo ziher delali, ker je mala tehtala pri porodu 4200g.

mi bomo namesto paketa vzeli denar. večino stvari mamo, razen vozeka, tega pa bomo nabavili.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.7.2009 17:24:15   
giotti
Glede papirjev me ful zanima, kaj točno ti mora G dati??? Ker mislim to urejat takoj, ampak res takoj, ko bo možno, da se mi bo štelo čim manj znižanih plač, ki nam jih zdaj dajejo zaradi recesije, in ker imam pregled pri svoji G šele septembra, me res zanima, kaj mi mora takrat dati? Ker sem preprčana, da bom to morala sama spomnit. Oktober bo prepozen za urejat, če hočem da je zadnja napisana plača avgust.

Mi bomo vzeli denar, ker se mi zdi da je v teh paketih cel kup stvari, ki jih ne rabiš zares.

Moj buši tudi ni izpostavljen soncu, ker mislim, da to samo škodi.

MC09, ja, redimo se tako zelo, da moram fejst, ampak res fejst pazit, kako in kaj in kdaj jem ter se trudim čimveč gibati, kolikor mi čas izven službe dopušča. Ampak se ful pozna moja izrazito manjša športna aktivnost zdaj med nosečnostjo v primerjavi s prej. Ampak me ne skrbi, ker sem si že kupila nove teniske za jesen, ko začnem ponovno tečt in plesat, samo da mine tistih magičnih 6 tednov po porodu user posted image

Nončika, a boš ti rodila v Murski Soboti? Ko sem primerjala podatke vseh porodnišnic v neki reviji Baby Book, sem ugotovila, da je to edina porodnišnica, kjer so na voljo vse metode rojevanja: leže, sede, kleče, na pručki in v vodi. In ker ne vem, kako mi bo takrat pasalo, me zelo privlači, da je vse to možno. Sem skoz razmišljala o Postojini, ampak sem totalno razočarana, da tam ni možno ne kleče, ne na pručki, za kar pa imam intuicijo, da mi bo najbolj ustrezalo v 2. porodni dobi. In v prvi bi bila rada v vodi. In temu odgovarja samo porodnišnica v MS. Zdaj me pa zanima, če si ti zadovoljna s to porodnišnico v MS, če si že kdaj tam rodila? In kako si rodila?

RH- če sta oba s partnerjem RH-, 100% ne rabite injekcije, niti "za vsak slučaj", ker bo vajin otrok 100% RH- (ne more bit nič drugega, ker to podeduje od enega izmed staršev) in s tem ni nobenih težav. Tale "za vsak slučaj" pa rečejo zato, ker oče otroka mogoče ni 100% ta, za katerega pravite, da je. Če pa je on 100 % oče, ki je RH-, potem pa je injekcija brez veze.

Nezy85, ne pusti jim, da ti ukradejo denar!!! Imate svet delavcev, sindikat, kogarkoli, ki zastopa delavce? Posvetuje se, kaj je za narest. In naj ti čimprej tole nakažejo, lopovi user posted image
Tassika, za seznamček ... naslednji pregled imam 12.8., in to pri samem dr. Pušenjaku user posted image , ki sem si ga zbrala za nadomeščanje, ker je moja G na dopustu.

Čudovit preostanek dneva vam želim, jaz pa sem končala s šihtom za danes, jupi. Samo še uživancija ob kuhanju in sprehod ter branje knjige Modrost rojevanja me danes čakajo user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.7.2009 17:38:48   
mayamaya
giotti vse kar sem jaz dobila je POTRDILO O PREDVIDENEM DATUMU PORODA v treh izvodih: enega si je zadržal G, eden je zame, eden pa je za socialno in s tem papirjem potem urejaš porodniško in pa paket za novorojenčka (v tvojem primeru denar, če sem prav prebrala) in to je to.
ampak gor piše da lahko pravico do porodniške dopusta uveljavljaš 60 dni pred PDP. mislim da pred septembrom itak nobena ne bo mogla uveljavljati tega, mogoče pa lahko kje kakšen dan malo ''spregledajo''. v vsakem primeru ti želim, da ti uspe urediti papirje čim prej, če imate res tako sr..nje s plačami.

eno vprašanje imam zate: ker že bereš Modrost rojevanja, a je v redu knjiga? jaz tudi neki prebiram, pa so si vse tako podobne...user posted image jaz bi nekaj drugačnega

pa lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.7.2009 19:36:29   
MC09
Oj!

Glede kg, mi je kar lažje, sem misla, da se samo jaz redim  user posted image .

Pri paketu sem pa jaz enih par stvari preverila in sicer previjalna Lip Poljčane je 190€, v trgovini BC pa 233€, tudi postelca je lesena, cena 82€, v spletni trgovini soncek.si  120€, to so kr velike razlike za isti izdelek, to dvoje me zanima, zato sem preverila, tudi, če ne bom vzela E-paketa (sam si izbereš, kaj želiš v tem znesku), bom preko firme Recinko kupla vsaj nekaj stvari, ker posteljce za enkrat ne rabim (imam izposojeno).
Upam, da bo komu v pomoč user posted image .

Lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
29.7.2009 19:45:58   
luan
Čao souser posted image .
Punce mene pa zanima kako pogosto in s čim si mažete svoje bušije.Meni se že počasi dozdeva, da mi bo kožo s hrbta potegnilo na trebuhuser posted image .Pa se mažem 3x dnevno.
Ja ja kilce pa tudi jaz nabiram sem na +12,do konca pa je še tako dolgo.
Lpuser posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
29.7.2009 20:31:12   
spelap1
lep pozdrav vsem user posted image
upam da ste se naužile sončka, čeprav za moje mišlenje ga je skoraj malo preveč (vročina).
glede paketov, mislim da bom vzela denar, ker imam vse razen posteljice, ki pa jo bom po vsej verjetnosti kupila na bolhi, za začetek imamo pa zibko še od mojga user posted image
luan jaz se mažem z mandelnim mlekom od justa, ni preveč mastna krema je pa zelo fina in ni draga(okrog 15 evrov).
jaz imam naslednji pregled 17.8 in tudi jaz pijem glukozo. upam da bo vredu čeprav sem si v službi merila in sem imela kar povišanga (okrog 8 na tešče) bomo vidl.
glede kil grozauser posted image , sem že na +11, ampak pri nas se zmeraj nekaj dogaja (rojstni dnevi, krst, morje......) in vedno dobro jemo in ni čudno da grejo kile kr gor.
                                    lep pozdrav vsem in božajte naše bušije

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
29.7.2009 21:06:24   
Nončika
giotti, jaz sem v prvo rodila v MS, še v stari porodnišnici. je bilo kot v 1.svetovni vojni. ampak, babica je bila ok, ginekologinja tudi. zdaj maš pa v novi full možnosti. eni hvalijo, drugi pa godrnjajo. jaz mam namen iti pred porodom pogledat kako zgleda porodni blok. majo dneve odprtih vrat.

vsako drugo soboto v mescu majo dneve odprtih vrat, kjer si lahko ogledaš prostore nove porodnišnice. to se pravi, da bo 8.8, spet dan odprtih vrat. so pa med 10-12h. prav tako so predstavljene možnosti rojevanja.

naslednjo soboto ne bom šla, šla bom pa po vsej verjetnosti kar v septembru.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
29.7.2009 21:08:01   
divja
No jaz sem se danes popoldne naplavala v Snoviku, je prav pasalo se malo ohladiti in razgibatiuser posted image .
kar se paketa tiče bova mi2 verjetno vzela denar, ker nekaj stvari sva že kupila, nekaj jih bova dobila in je pol škoda imeti nekaj kar potem ne potrebuješ...
jaz sem si zadnjič kupila mandeljevo kremo od Afrodite in moram reči da mi ful paše, ker se lepo razmaže in hitro upija v kožo, tako da nisi masten, pa še nekaj ima dodano za prožnost kože. nič zdej grem pa počivat, me je voda prav utrudila....
nočko 

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
29.7.2009 21:32:15   
mashy
dober večer souser posted image !

Meni tudi tale vročina malo preseda. Najhuje je, ko se peljem iz službe in imam avto na soncu cel dan, in potem traja, da se ohladiuser posted image

Jaz imam namen tudi vzet denar, ker že imam skoraj vse stvari nabavljene. Bo denar bolj prav prišel, in bomo sproti videli, kaj še potrebujemo.

Jaz sem pridelala že +8kg. Kar precej. In vsak dan je trebuh vidno večjiuser posted image  Sem si pa prejšnji teden kupila 100% karitejevo maslo in je super. Zvečer preden grem spat, se namažem in drži do naslednjega večera!

lepo bodite!

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
29.7.2009 22:50:49   
miska73
Paket ali denar jst bom sicer vzela denar. Ampak bom prek Recinkota, ki trži pakete, vseeno nabavila nekaj stvari. Na njihovi spletni strani je možno naročati po istih cenah tudi normalno - izven paketa.
Bom pa vzela posteljici in pa verjetno tudi MaxiCosi lupinici.
Postelja je pri Recinko 82€, direktno pri Lip Poljčane 127€, BabyCenter 127€
MaxiCosi Cabrio lupinica je pri Recinko 114€, BabyCenter 140€

KG ... jst sem nekje na +8, pa se mi ne zdi prehudo... V rit nisem skoraj nič pridobila. So mi vse stare cote še prav - seveda tiste z nizkim pasom.

Giotii dobr si si ti to zrihtala nadomestnega zdravnika user posted image
Jst sem ga imela na NS, ki sem jo imela BTW na napotnico.
In sem bila prav vesela, da sem ga uspela spoznati.

MC09 sem pravkar vidla, da si ti tudi nekaj podobnega napisala glede paketov in Recinkota... ma, saj ne škodje, če je dvakrat.

Divja jst se bom pa letos raje izognila vsem bazenom in toplicam. Ne bom riskirala. Nikol ne veš, kje glih kako vnetje stakneš.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.7.2009 8:42:20   
pi82ka
ojla souser posted image ,

moja pikica je te dni bolj mirna ko pa brcne pa ornh brce, no ne boleče ampak se fino čutijo brcike....joj kar na smeh mi gre, ker v mojem trebuhu raste otrok...a ni to res nekaj najlepšega. Včasih si želim, da bi mela mal večjo plačo glede na znanje in izobrazbo in pa seveda pridnost, ampak pol si rečem sam zdravje hočem pa tud če je nekaj evrov manj. Ravno prejšni teden so mi povedali, da z mojo povišico ne bo nič...ker grem pač na porodniško in bodo itak konec leta vsem pogodbe spreminjalai zaradi drugačnega ocenjevanja dela in delovnega mesta in da bojo potem to z mano uredili-ha,ha,ha malo morgen pol bom pa nazaj-če sploh bom nazaj, bojo pa spet izgovor, da sem iz prakse al pa kej podobnega-kar nekaj. Dali mi bojo pri naslednjih plačah kao nekaj višjo oceno-ja full se mi bo res poznal do začetka porodniške....full so barabe res full ampak kot sem že rekla sam da nam nč ne fali, da smo zdravi.

Ja kile ...ravno danes oblečem ene hlače -nosečniške, ki sem jih kupila v 12t in me tiščijo v trbuh una elastika ki pride na koncu tega blaga za trebušček...moram si, ko pridem domov odtrenta pri strani, da bo malce širši ta žaklček za trebuh...ker me moti je pa kr močna lastika-sedaj ko je trebušček tolk velik

Kar se tiče stvari za jenčija...no sobico mamo spedenano...tko da imamo sedaj kam dajat stvari. Zaenkrat imam pa samo 20 tetra plenic in pa košek. Ostalo bova pa drugi mesec sepravi nekje konec avgusta, ko dobim še polovico regresa-upam, pa takrat se nama zdi primeren čas, da že nekja nabaviva.

Mene znimajo tele flaške pa dudike za dojenček-kašne naj bi bil, ker na tržišču je res tok enih dudik in flašk, da zame ker bom prvič mama to kr mal preveč.

A bo šla kera rodit v Postojno?

lp

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.7.2009 9:44:24   
Nezy85
Jaz bom tudi kar denar vzela, se mi bol splača ker 3/4 stvari že tak imam sam še tiste drobnarije!
Ja jaz sem gledala tele flaške od AVENT v E.Leclerku imajo akcijo za 22€ so pa ravno za novorojenčka!So pa notri 3 flaške +2 nastavka+dudica+metlica za čiščenje!!
Mah jaz sem se tud ze zredila +7 če še ne ki več, bomo vidli kaj bo tehnica pokazala naslednji teden na pregledu!

Drage souser posted image gremo bušije slikat in jih pripopat na RR, mesec je naokoliuser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!