giotti
|
Glede papirjev me ful zanima, kaj točno ti mora G dati??? Ker mislim to urejat takoj, ampak res takoj, ko bo možno, da se mi bo štelo čim manj znižanih plač, ki nam jih zdaj dajejo zaradi recesije, in ker imam pregled pri svoji G šele septembra, me res zanima, kaj mi mora takrat dati? Ker sem preprčana, da bom to morala sama spomnit. Oktober bo prepozen za urejat, če hočem da je zadnja napisana plača avgust. Mi bomo vzeli denar, ker se mi zdi da je v teh paketih cel kup stvari, ki jih ne rabiš zares. Moj buši tudi ni izpostavljen soncu, ker mislim, da to samo škodi. MC09, ja, redimo se tako zelo, da moram fejst, ampak res fejst pazit, kako in kaj in kdaj jem ter se trudim čimveč gibati, kolikor mi čas izven službe dopušča. Ampak se ful pozna moja izrazito manjša športna aktivnost zdaj med nosečnostjo v primerjavi s prej. Ampak me ne skrbi, ker sem si že kupila nove teniske za jesen, ko začnem ponovno tečt in plesat, samo da mine tistih magičnih 6 tednov po porodu Nončika, a boš ti rodila v Murski Soboti? Ko sem primerjala podatke vseh porodnišnic v neki reviji Baby Book, sem ugotovila, da je to edina porodnišnica, kjer so na voljo vse metode rojevanja: leže, sede, kleče, na pručki in v vodi. In ker ne vem, kako mi bo takrat pasalo, me zelo privlači, da je vse to možno. Sem skoz razmišljala o Postojini, ampak sem totalno razočarana, da tam ni možno ne kleče, ne na pručki, za kar pa imam intuicijo, da mi bo najbolj ustrezalo v 2. porodni dobi. In v prvi bi bila rada v vodi. In temu odgovarja samo porodnišnica v MS. Zdaj me pa zanima, če si ti zadovoljna s to porodnišnico v MS, če si že kdaj tam rodila? In kako si rodila? RH- če sta oba s partnerjem RH-, 100% ne rabite injekcije, niti "za vsak slučaj", ker bo vajin otrok 100% RH- (ne more bit nič drugega, ker to podeduje od enega izmed staršev) in s tem ni nobenih težav. Tale "za vsak slučaj" pa rečejo zato, ker oče otroka mogoče ni 100% ta, za katerega pravite, da je. Če pa je on 100 % oče, ki je RH-, potem pa je injekcija brez veze. Nezy85, ne pusti jim, da ti ukradejo denar!!! Imate svet delavcev, sindikat, kogarkoli, ki zastopa delavce? Posvetuje se, kaj je za narest. In naj ti čimprej tole nakažejo, lopovi Tassika, za seznamček ... naslednji pregled imam 12.8., in to pri samem dr. Pušenjaku , ki sem si ga zbrala za nadomeščanje, ker je moja G na dopustu. Čudovit preostanek dneva vam želim, jaz pa sem končala s šihtom za danes, jupi. Samo še uživancija ob kuhanju in sprehod ter branje knjige Modrost rojevanja me danes čakajo
|