|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
29.7.2009 15:33:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

nas pizmovec pa danes kar spi.....se zbudi in dalje spi, zgleda od cepljenja....samo upam, da bo ponoci tudi spal
verjetno res zaradi cepiva......jaz sem dala pa zdele Hano spat ker je bila eže sitna ko driskauser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.7.2009 15:35:25   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

aja, majci naslednji pregled imamo 15.9.
sej vem da sem sitna s tem seznamomuser posted image

nic nisi sitna, saj pa ga delas za vse nasuser posted image

mah učasih se sama sebizdim sitna k vas morim s temi merami in pregledi......meni je pač fajn da imamo lahko primerjavo in lep seznam(ja sem ponosna nanjuser posted image ),ampak na čase mi pa res dojadi k moram prosit in bi najrajši predala.....no pa sej vem da me noben ne sili.....pa e preveč časa imamuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.7.2009 15:38:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti juguuser posted image user posted image
ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure

No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe...
mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in miruser posted image user posted image user posted image smo bili pa v kampuuser posted image .....kaj pa je s tvojo službo?

Glede moje službe..... včeraj sem nesla vlogo, zdaj pa čakam.....

Hmmmmmmmm..... Zdaj pa študiram, da mi je rekla tajnica da naj imam v ponedeljek prižgan telefon....(takrat naj bi se začeli podpisi pogodb).........hmmmmmm ....... mogoče mi je hotela s tem namignit da služba bo?!?!?! Ker ponavadi ni rekla nič in je potem po pošti prišlo da nisem sprejeta....

Joj kak filozofiramuser posted image user posted image user posted image

Ojoj pobožne želje!!!!

Vesnozaver - ja vem kje je Dobropoljana - imajo kolegi tam hišo...

mahchy - kje, v katerem kampu pa ste bli?
bomo držale pesti zateuser posted image .......en kamp je bil na vrhu brega.....se še neki časa voziš po eni ozki cesti in pol je tam kamp......se pa bolj malo spomnim ker sem bila še bolj mala takrat....se pa spomnim trajekta in 8 ur vožnjeuser posted image .......nisi mi odgovorila,s kje si?user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 29.7.2009 15:39:34 >

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.7.2009 15:41:06   
Deja
......nisi mi odgovorila,s kje si?user posted image

Okolica Rogaške Slatine

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.7.2009 15:48:46   
Čebel@

......nisi mi odgovorila,s kje si?user posted image

Okolica Rogaške Slatine
aha........če boš kejv naših koncih(domžale) ti lahko dam podloge

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.7.2009 16:43:45   
Čebel@
no da malo posmetim s slikicamiuser posted image

vedno kateri leze čezuser posted image

user posted image
user posted image

od birdy Medo raziskuje svetuser posted image

user posted image

tepsti se tudi znajouser posted image

user posted image

Beli iziva,potem pa jih fašeuser posted image

user posted image

gasilskauser posted image

user posted image
user posted image

še malo ritkuser posted image user posted image user posted image

user posted image

moja pupa......cuker a,ne?user posted image

user posted image
user posted image

od birdy Medouser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.7.2009 19:23:12   
BarbaraGS
joj kaki cukri so ti kuzeki :) jaz bi imela vsako malo zivalco, sem cist nora nanje.

birdy upam, da se poslihta s tvojim mozem in sluzbo! Bos sla kaj pogledat faks septembra? user posted image

Mi smo bli na telovadbi in naslednji teden imamo se eno uro. Res je super, ker jaz sem lesena pri njej pa zgleda vse takoo spontano in upam, da potem, ko bom v skupini, da bom tudi sama znala delat vse to z naso strucko. Bova obe uzivali.
Nekam moram nujno na aerobiko. A se vedno se naj nebi telovadilo ce dojis? Jaz ne morem vec, ker se pocutim grozno. Zaradi hormonov in tablet so mi sle kile nazaj gor in jih imam ufff ne bom govorila stevilk, ampak se gnusim sama sebi. Pa tolko sem bila vesela, ko so vse moje kolegice z dojenjem vse zgubile. user posted image pa ta scitnica!!!!!!!!!
Pol sem pa nezadovoljna in zagrenjena in eh...dovolj o tem...

crticaa si pomislila ce mogoce ni mehur ampak vaginalno vnetje, ki seveda lahko pride do secil. Drugace pa meni je full pomagal med nosecnostjo brusnicni caj. Ce ni mehur ponavadi pomaga canesten3 krema.

ajvy vse naj naj mali princeski!!!!!!!!!!! ste ze bili v razvojni? Kaj kaj pravijo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.7.2009 20:20:51   
piskot
cer.

danes sem ji spet bucko tiscala, pa spet ji ni vsec user posted image . jutri korenje, bomo videli ce bo kaj bolje.

je pa tecka 100 na uro, pa danes je ful kakala. verjetno spet zobje. ah ja ...

mlea tudi nasa ima eno ucko se mal zapacano na cajte. sam je P rekla, da se pocakamo. kaj sta pa vi2 izvedeli?

majci kaj so kjut ... ah ja, ampak zaenkrat imamo dovolj dela z 2 otroci.

birdy drzimo pesti da se vse ustima.

crtica brusnice jej za mehur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.7.2009 21:19:40   
simonakr
Čer! Groza, vas par dni ne berem pa ste že na novi temi načvekale 10 strani!! Čveke čvekaste! user posted image user posted image

Pri nas je še vse po starem.

Sm dobila papirje iz nove službe in grem jutr dat odpoved v tastari - madona me kar mal stiska!
Deja vem kako se počutiš! Držim pesti da se bo vse uredilo!

Komentarjev za nazaj nimam, ker nisem brala user posted image

Majchy - luštni kužki user posted image

Piškot - naši so pa bučke kar všeč, ponavad skuham tiste čist ta mlade, k majo mal sladkast okus. al pa jih zmešam z krompirčkom.

Črticaa - če te mehur matra morš blazno velik pit, ba brusnice pomagajo.

tko zdej grem pa še mal za nazaj brat da ne bom v zaostanku user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.7.2009 21:45:34   
Onasiss
Dober večeer...

Matr sem utrujena in lačna in vsega imam poln kufer....user posted image user posted image  Večerja-solata, mi Onasis ni nč skuhu-pamti pa vrati.....user posted image user posted image

Skratka cel dan smo bili na bazenu, otroc užival 100 na uro, ta stare pa tud, smo hotle dež nardit, pa je termometer kazu 37 stopinjuser posted image user posted image

Pregled-naju je samo mal z lučko pogledu in nama napisu novo napotnico za na očesno... Gremo  kar širt kanale, tako da jutri pokličem za datum.....

Piskot-ma sej bi čakala, sam jo pocajtam s kapelcam, pol je bolje, pa malce vetrček zapiha pa ima spet solznega in potem ognojenega. Rjuho v postelji pa itak vsak drugi dan menjam, ker je umazana od gnoja....
Ampak tole naše zdravstvo.....user posted image user posted image

V prvi priliki moram svoji pediatrinji oment da naju da na razvojno.... Teta in prijateljica k smo bile skupaj (dve medicinki) smo prišle do zaključka, da se ta mala lepo pazi, vse lepo in fajn, samo pa da je malce trda. Tko komolce rada nazaj drži, drugače pa je oh in sploh lep dojenček in močna punca in pravi cukr.....user posted image  Skratka sami komplimenti.user posted image user posted image
Vito je tudi zelo užival in je šel za spremembo tudi v bolj globok bazen.user posted image user posted image

Zdaj grem pa naredit solato in vas komentirat.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.7.2009 21:54:51   
Onasiss
birdy-joj tole s službo me je pa kar malo razžalostilo.... Upam in želim, da se uredi ali pa da najde kaj boljšega in bolj primernega. Držim pesti.

tancy-če imaš kaj viška denarja, JAZ VEM KAKO GA PAMETNO VNOVČITIuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy-lepi kužki. Naša dva sta čist nora na pse, ampak ga bomo imeli, ko mi bo dolgčas ratalo.... Torej čez 10 let....user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko ga Evi vid je čist navdušena. Aja pa res je odvisno od tega kako narediš krompir, naša tudi ne mara če je samo pretlačen. Mora biti zmiksano.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.7.2009 22:08:33   
Urša08
Ojla!

Za nazaj vas nisem nč brala - pomanjkanje časa. V glavnem mi uživamo na polno user posted image V soboto je Žigu pokukal na plano prvi zobek. Danes je pojedel prvič cel obrok - krompirček + kolerabica. Dopoldan smo meli še uz kolkov in je vse v najlepšem redu. Popoldan smo imeli še en obisk in seveda pakiranje. Jutri šibamo za 3 dni na morje.user posted image Mi bo prov pasalo, gremo pa k mojim v prikolico.

Uživajtte pa se tipkamo v nedeljo.

Majchy za seznam: prvi zobek 25.07

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.7.2009 22:16:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

Za nazaj vas nisem nč brala - pomanjkanje časa. V glavnem mi uživamo na polno user posted image V soboto je Žigu pokukal na plano prvi zobek. Danes je pojedel prvič cel obrok - krompirček + kolerabica. Dopoldan smo meli še uz kolkov in je vse v najlepšem redu. Popoldan smo imeli še en obisk in seveda pakiranje. Jutri šibamo za 3 dni na morje.user posted image Mi bo prov pasalo, gremo pa k mojim v prikolico.

Uživajtte pa se tipkamo v nedeljo.

Majchy za seznam: prvi zobek 25.07

user posted image user posted image user posted image za zobek,za obrok in morje.......uživajte še namesto nasuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.7.2009 22:17:07   
Čebel@
sem izpod tuša in z eno nogo že v postelji.......se tipkamo jutri

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.7.2009 22:43:30   
črticaa
mayči kužiji so res luštni

barbara a ti jz pošlem zs, pa v njem kok mam jz kil,..k so mi cene skos bl prov pa vsi pravjo da sm shujšala, sam vaga paprav da nismuser posted image user posted image ne skor 100% ni veginalno,..ker ful težko držim vodo in zdj k jem brusnico-preh.dopol. je mal bol,... don sm zvečer ful pila in sm šla u 30min 4 na vodo,..no je blo kr bol,...sj jutr popoldan dela moja zdravnica,..bomo vidl kaj bo

doboli smo pametnga psa,(na posojo,..bom vidla če ga bom kupla)..bomo jutr vidl kako mu bo všeč, dons je bil že zaspan pa mu ni blo nč všeč

ej punce kaj je hora s to raZVOJNO, men se zdi da kr za vsak K*** morš otroka ke pelat,..ne vem  a poj bi ga jz mogla pelat ker mi na trebuhu noče ne rok uporablat, ne glave gor držatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč vseem

Neposredna povezava do sporočila: 265
29.7.2009 22:59:14   
tanci29
majchy-cortki kužeki

urša-superca da tok uživate

mlea-joj se še kar držite.....mah sej bo...kje ste bli na bazenu?...zdravstvo no comment

simona-dobro opravi jut3

črtica-chico-je v btcju v hali a spodnja etaža...pa en je še v šiški hipermarket mercator

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.7.2009 22:59:27   
BarbaraGS
crticaa omeni svoji pediatrinji pa bosta videli. Drugace pa je moje poznanstvo tudi imelo dojencka ki je bil mal vecji in tezji in tudi fulllll dolgo ni hotel glavice dvignit in kravic past. Zdaj pa je cist normalno razvit fantek za svojo starost.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.7.2009 22:59:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst

joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom

grem okoli osmih zvečer--..jutri ne vem če bo, šla. ker moram likat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.7.2009 23:00:45   
tanci29
piškot-a ji kej zmešaš notr al sam bučko daš...jest ponavad dam še krompir pa mal olivnega olja

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.7.2009 23:02:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ajvy vse naj naj mali princeski!!!!!!!!!!! ste ze bili v razvojni? Kaj kaj pravijo?

da sva pridne....pokazala je v pol ure milion vaj...tko da sem se jih samo pol zapomnila...tko...pa naj delava vaje...se vdimo septembra....
POhvalila je ,da sva lepo delali do sedaj....kar se vidi na njenih nogicah....tko...dobr je bilo..ko vsaj ne bi bilo tako hitro konec

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 270
29.7.2009 23:03:05   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst

joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom

grem okoli osmih zvečer--..jutri ne vem če bo, šla. ker moram likat...

aja zvečer ti tole prakticiraš....sem mislila da dopoldne...joj tole bo pa mal težje ker se borimo z večarjami ob tem cajtu....zdaj smo samo na hrenovkahuser posted image ....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.7.2009 23:04:37   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

da sva pridne....pokazala je v pol ure milion vaj...tko da sem se jih samo pol zapomnila...tko...pa naj delava vaje...se vdimo septembra....
POhvalila je ,da sva lepo delali do sedaj....kar se vidi na njenih nogicah....tko...dobr je bilo..ko vsaj ne bi bilo tako hitro konec

no fajn da si bla zadovoljna...men je drgač tale u razvojni prov smotana

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.7.2009 23:06:28   
tanci29
jutri dobimo na počitnice mojo sestričnco....stara je 10 let....no sej ne bo dolgo dva dni...prav njena mami dej ti k nimaš nč otrok mal našo vzami na počitnceuser posted image user posted image user posted image ....ma ful rada otročke mala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.7.2009 23:40:18   
tanci29
zgleda da že vse spavate...nočko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.7.2009 6:43:52   
witto
Jutro,evo majhna user posted image kavica za vas,punce. Sem pila zdaj kavo,na terasi,in je že zdaj vroče.Matija še user posted image z atijom na veliki postelji,ko veliki. Jast pa grem delat pecivo, kasneje je preveč vroče.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?