Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:33:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver nas pizmovec pa danes kar spi.....se zbudi in dalje spi, zgleda od cepljenja....samo upam, da bo ponoci tudi spal verjetno res zaradi cepiva......jaz sem dala pa zdele Hano spat ker je bila eže sitna ko driska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:35:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver aja, majci naslednji pregled imamo 15.9. sej vem da sem sitna s tem seznamom nic nisi sitna, saj pa ga delas za vse nas mah učasih se sama sebizdim sitna k vas morim s temi merami in pregledi......meni je pač fajn da imamo lahko primerjavo in lep seznam(ja sem ponosna nanj ),ampak na čase mi pa res dojadi k moram prosit in bi najrajši predala.....no pa sej vem da me noben ne sili.....pa e preveč časa imam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:38:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti jugu ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe... mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in mir smo bili pa v kampu .....kaj pa je s tvojo službo? Glede moje službe..... včeraj sem nesla vlogo, zdaj pa čakam..... Hmmmmmmmm..... Zdaj pa študiram, da mi je rekla tajnica da naj imam v ponedeljek prižgan telefon....(takrat naj bi se začeli podpisi pogodb).........hmmmmmm ....... mogoče mi je hotela s tem namignit da služba bo?!?!?! Ker ponavadi ni rekla nič in je potem po pošti prišlo da nisem sprejeta.... Joj kak filozofiram Ojoj pobožne želje!!!! Vesnozaver - ja vem kje je Dobropoljana - imajo kolegi tam hišo... mahchy - kje, v katerem kampu pa ste bli? bomo držale pesti zate .......en kamp je bil na vrhu brega.....se še neki časa voziš po eni ozki cesti in pol je tam kamp......se pa bolj malo spomnim ker sem bila še bolj mala takrat....se pa spomnim trajekta in 8 ur vožnje .......nisi mi odgovorila,s kje si?
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 29.7.2009 15:39:34 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:48:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ......nisi mi odgovorila,s kje si? Okolica Rogaške Slatine aha........če boš kejv naših koncih(domžale) ti lahko dam podloge
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 16:43:45
|
|
|
|
Čebel@
|
no da malo posmetim s slikicami vedno kateri leze čez od birdy Medo raziskuje svet tepsti se tudi znajo Beli iziva,potem pa jih faše gasilska še malo ritk moja pupa......cuker a,ne? od birdy Medo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 19:23:12
|
|
|
|
BarbaraGS
|
joj kaki cukri so ti kuzeki :) jaz bi imela vsako malo zivalco, sem cist nora nanje. birdy upam, da se poslihta s tvojim mozem in sluzbo! Bos sla kaj pogledat faks septembra? Mi smo bli na telovadbi in naslednji teden imamo se eno uro. Res je super, ker jaz sem lesena pri njej pa zgleda vse takoo spontano in upam, da potem, ko bom v skupini, da bom tudi sama znala delat vse to z naso strucko. Bova obe uzivali. Nekam moram nujno na aerobiko. A se vedno se naj nebi telovadilo ce dojis? Jaz ne morem vec, ker se pocutim grozno. Zaradi hormonov in tablet so mi sle kile nazaj gor in jih imam ufff ne bom govorila stevilk, ampak se gnusim sama sebi. Pa tolko sem bila vesela, ko so vse moje kolegice z dojenjem vse zgubile. pa ta scitnica!!!!!!!!! Pol sem pa nezadovoljna in zagrenjena in eh...dovolj o tem... crticaa si pomislila ce mogoce ni mehur ampak vaginalno vnetje, ki seveda lahko pride do secil. Drugace pa meni je full pomagal med nosecnostjo brusnicni caj. Ce ni mehur ponavadi pomaga canesten3 krema. ajvy vse naj naj mali princeski!!!!!!!!!!! ste ze bili v razvojni? Kaj kaj pravijo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 20:20:51
|
|
|
|
piskot
|
cer. danes sem ji spet bucko tiscala, pa spet ji ni vsec . jutri korenje, bomo videli ce bo kaj bolje. je pa tecka 100 na uro, pa danes je ful kakala. verjetno spet zobje. ah ja ... mlea tudi nasa ima eno ucko se mal zapacano na cajte. sam je P rekla, da se pocakamo. kaj sta pa vi2 izvedeli? majci kaj so kjut ... ah ja, ampak zaenkrat imamo dovolj dela z 2 otroci. birdy drzimo pesti da se vse ustima. crtica brusnice jej za mehur.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 21:19:40
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Groza, vas par dni ne berem pa ste že na novi temi načvekale 10 strani!! Čveke čvekaste! Pri nas je še vse po starem. Sm dobila papirje iz nove službe in grem jutr dat odpoved v tastari - madona me kar mal stiska! Deja vem kako se počutiš! Držim pesti da se bo vse uredilo! Komentarjev za nazaj nimam, ker nisem brala Majchy - luštni kužki Piškot - naši so pa bučke kar všeč, ponavad skuham tiste čist ta mlade, k majo mal sladkast okus. al pa jih zmešam z krompirčkom. Črticaa - če te mehur matra morš blazno velik pit, ba brusnice pomagajo. tko zdej grem pa še mal za nazaj brat da ne bom v zaostanku
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 21:45:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober večeer... Matr sem utrujena in lačna in vsega imam poln kufer.... Večerja-solata, mi Onasis ni nč skuhu-pamti pa vrati..... Skratka cel dan smo bili na bazenu, otroc užival 100 na uro, ta stare pa tud, smo hotle dež nardit, pa je termometer kazu 37 stopinj Pregled-naju je samo mal z lučko pogledu in nama napisu novo napotnico za na očesno... Gremo kar širt kanale, tako da jutri pokličem za datum..... Piskot-ma sej bi čakala, sam jo pocajtam s kapelcam, pol je bolje, pa malce vetrček zapiha pa ima spet solznega in potem ognojenega. Rjuho v postelji pa itak vsak drugi dan menjam, ker je umazana od gnoja.... Ampak tole naše zdravstvo..... V prvi priliki moram svoji pediatrinji oment da naju da na razvojno.... Teta in prijateljica k smo bile skupaj (dve medicinki) smo prišle do zaključka, da se ta mala lepo pazi, vse lepo in fajn, samo pa da je malce trda. Tko komolce rada nazaj drži, drugače pa je oh in sploh lep dojenček in močna punca in pravi cukr..... Skratka sami komplimenti. Vito je tudi zelo užival in je šel za spremembo tudi v bolj globok bazen. Zdaj grem pa naredit solato in vas komentirat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 21:54:51
|
|
|
|
Onasiss
|
birdy-joj tole s službo me je pa kar malo razžalostilo.... Upam in želim, da se uredi ali pa da najde kaj boljšega in bolj primernega. Držim pesti. tancy-če imaš kaj viška denarja, JAZ VEM KAKO GA PAMETNO VNOVČITI majchy-lepi kužki. Naša dva sta čist nora na pse, ampak ga bomo imeli, ko mi bo dolgčas ratalo.... Torej čez 10 let.... Ko ga Evi vid je čist navdušena. Aja pa res je odvisno od tega kako narediš krompir, naša tudi ne mara če je samo pretlačen. Mora biti zmiksano.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:08:33
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Za nazaj vas nisem nč brala - pomanjkanje časa. V glavnem mi uživamo na polno V soboto je Žigu pokukal na plano prvi zobek. Danes je pojedel prvič cel obrok - krompirček + kolerabica. Dopoldan smo meli še uz kolkov in je vse v najlepšem redu. Popoldan smo imeli še en obisk in seveda pakiranje. Jutri šibamo za 3 dni na morje. Mi bo prov pasalo, gremo pa k mojim v prikolico. Uživajtte pa se tipkamo v nedeljo. Majchy za seznam: prvi zobek 25.07
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:16:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojla! Za nazaj vas nisem nč brala - pomanjkanje časa. V glavnem mi uživamo na polno V soboto je Žigu pokukal na plano prvi zobek. Danes je pojedel prvič cel obrok - krompirček + kolerabica. Dopoldan smo meli še uz kolkov in je vse v najlepšem redu. Popoldan smo imeli še en obisk in seveda pakiranje. Jutri šibamo za 3 dni na morje. Mi bo prov pasalo, gremo pa k mojim v prikolico. Uživajtte pa se tipkamo v nedeljo. Majchy za seznam: prvi zobek 25.07 za zobek,za obrok in morje.......uživajte še namesto nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:17:07
|
|
|
|
Čebel@
|
sem izpod tuša in z eno nogo že v postelji.......se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:43:30
|
|
|
|
črticaa
|
mayči kužiji so res luštni barbara a ti jz pošlem zs, pa v njem kok mam jz kil,..k so mi cene skos bl prov pa vsi pravjo da sm shujšala, sam vaga paprav da nism ne skor 100% ni veginalno,..ker ful težko držim vodo in zdj k jem brusnico-preh.dopol. je mal bol,... don sm zvečer ful pila in sm šla u 30min 4 na vodo,..no je blo kr bol,...sj jutr popoldan dela moja zdravnica,..bomo vidl kaj bo doboli smo pametnga psa,(na posojo,..bom vidla če ga bom kupla)..bomo jutr vidl kako mu bo všeč, dons je bil že zaspan pa mu ni blo nč všeč ej punce kaj je hora s to raZVOJNO, men se zdi da kr za vsak K*** morš otroka ke pelat,..ne vem a poj bi ga jz mogla pelat ker mi na trebuhu noče ne rok uporablat, ne glave gor držat lahko noč vseem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:59:14
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-cortki kužeki urša-superca da tok uživate mlea-joj se še kar držite.....mah sej bo...kje ste bli na bazenu?...zdravstvo no comment simona-dobro opravi jut3 črtica-chico-je v btcju v hali a spodnja etaža...pa en je še v šiški hipermarket mercator
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:59:27
|
|
|
|
BarbaraGS
|
crticaa omeni svoji pediatrinji pa bosta videli. Drugace pa je moje poznanstvo tudi imelo dojencka ki je bil mal vecji in tezji in tudi fulllll dolgo ni hotel glavice dvignit in kravic past. Zdaj pa je cist normalno razvit fantek za svojo starost.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 22:59:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom grem okoli osmih zvečer--..jutri ne vem če bo, šla. ker moram likat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:00:45
|
|
|
|
tanci29
|
piškot-a ji kej zmešaš notr al sam bučko daš...jest ponavad dam še krompir pa mal olivnega olja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:02:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ajvy vse naj naj mali princeski!!!!!!!!!!! ste ze bili v razvojni? Kaj kaj pravijo? da sva pridne....pokazala je v pol ure milion vaj...tko da sem se jih samo pol zapomnila...tko...pa naj delava vaje...se vdimo septembra.... POhvalila je ,da sva lepo delali do sedaj....kar se vidi na njenih nogicah....tko...dobr je bilo..ko vsaj ne bi bilo tako hitro konec
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:03:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom grem okoli osmih zvečer--..jutri ne vem če bo, šla. ker moram likat... aja zvečer ti tole prakticiraš....sem mislila da dopoldne...joj tole bo pa mal težje ker se borimo z večarjami ob tem cajtu....zdaj smo samo na hrenovkah ....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:04:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ajvy vse naj naj mali princeski!!!!!!!!!!! ste ze bili v razvojni? Kaj kaj pravijo? da sva pridne....pokazala je v pol ure milion vaj...tko da sem se jih samo pol zapomnila...tko...pa naj delava vaje...se vdimo septembra.... POhvalila je ,da sva lepo delali do sedaj....kar se vidi na njenih nogicah....tko...dobr je bilo..ko vsaj ne bi bilo tako hitro konec no fajn da si bla zadovoljna...men je drgač tale u razvojni prov smotana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:06:28
|
|
|
|
tanci29
|
jutri dobimo na počitnice mojo sestričnco....stara je 10 let....no sej ne bo dolgo dva dni...prav njena mami dej ti k nimaš nč otrok mal našo vzami na počitnce ....ma ful rada otročke mala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 23:40:18
|
|
|
|
tanci29
|
zgleda da že vse spavate...nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 6:43:52
|
|
|
|
witto
|
Jutro,evo majhna kavica za vas,punce. Sem pila zdaj kavo,na terasi,in je že zdaj vroče.Matija še z atijom na veliki postelji,ko veliki. Jast pa grem delat pecivo, kasneje je preveč vroče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?