metuljcek321
|
Inigo, Almera, merci beaucoup za info o drugičnoseči ---- wiiiii, congrats, congrats. Nekaj fotomateriala z današnje 2-urne kolesarske uživancije: Najprej jo je vozil ati: Potem pa še mal mami: Ampak sem se kar majčkeno čudno počutila & sem raje smuknila nazaj na svoj bike, pa je možek prevzel vožnjo. Že tolk cajta nisem bila na bičikleti, da se mi zdi, da sem kar štorasta vmes ratala Odprtje 14. dela - sem živela v prepričanju, da bo to naredila auroraa, ki zbira podatke za seznam ... al je ona torej le vodja tega "segmenta"? Možno, možno. Katera bo torej otvorila 1. del otroka? romana24, opa, opa, super torta - fajn si se to spomnila. Umpa, tudi jaz sem kupila barve, ki se mešajo s smetano & potem z njimi kombinirala. Res pa je, da je bil sam napis kar z Nutello napisan na smetano. Trič-trač: Jennifer Lopez je upihnila 40 svečk: KLIKNI Tiste, ki iščete službo: pozor na razgovorih: KLIKNI Brad Pitt na Berlinalu razlaga o tem, da se njegovo žuriranje zaključi ob 6-ih pop. ... tip ima 6 otrok! In Angelino. Me prav zanima, kako sploh izgleda njihovo življenje za štirimi stenami: KLIKNI David Beckham odgovarja na različna vprašanja - tudi o slavnem oglasu za spodnjice, kjer se vidi njegovo bogato premoženje: KLIKNI In baje je tudi pripraven gospodinjec ter kuhar - obožuje sesanje & hišna opravila, pa tudi skuha kaj ... hm, David, over here, please! Josh Holloway (naš predragi sexy Sawyer iz Losta) je ponosni očka, ki se čisto razneži, ko ga njegova 3,5-mesečna punčka Java vsako jutro zjutraj pozdravi z nasmehom: KLIKNI Jessico Simpson je dan pred njenim 29-im rd-jem pred kratkim nogiral njen tipček Tony Romo ... maščevala se mu je z ultra uspešno dieto, pri kateri je v 10-ih dneh izgubila 4,5 kg: KLIKNI Katie Holmes v Avstraliji snema film Don't Be Afraid of the Dark - down under je zima & treba se je konkretno obleči: KLIKNI Med odmori si vzame čas, da se poigra s Suri: KLIKNI Rihanna je imela odlično leto 2008 - zaslužila je kar 15 mio $ ... vau, jaz bi tud: KLIKNI Sicer pa še kar vztraja pri svojem posebnem modnem slogu - tole mi je dejansko všeč: KLIKNI Naslednji CD Avril Lavigne bo čisto drugačen - bolj akustičen, čustven - se veselim, meni so njene pesmi zelo, zelo všeč, njena kanadska angleščina pa mnjam, mnjam, mnjam - v intervjujih jo je tko kul poslušat: KLIKNI Aja, pa nov parfum ima - Black Star (tudi naslov komada s prihajajočega CD-ja - vrtijo po TV reklamo). Halle Berry & Whitney Houston sta frendici - btw: Whitney se vrača konec avg. z novim albumom ... mi pa sicer obe izgledata precej čudno na tehle slikicah: KLIKNI