metuljcek321
|
Drugače sem pa tko dobre volje danes, ej - same luštne reči se dogajajo/se bojo dogajale: - frendica je danes rodila fantka - vse OK! - ju3 dop. se dobim s sosedo & njenima otročkoma - živi na Siciliji, pa so prišli domov za 3 tedne - hura, hura, hura, to bo čvekec. Srečali smo se že danes, ko smo kolesarili, ona pa pešakala z malečkoma (punčka, 2 leti, fantek 1 leto) ... se veselim, da se usedeva in pokramljava, medtem, ko se bodo otroci igrali na travi. - ju3 pop. se dobim z eno izmed mojih skupin prijateljic - gremo tudi na razstavo v Jakopičevo galreijo - hruška, ravno prijateljica, ki je na umetniški akademiji, tudi razstavlja tam, pa bomo pogledale izdelek, sledi sladoled, sokec, ... In tam bo tudi mali Leo, ki je 1,5 mes. mlajši od naše - že vidim, da bo super truper zabavno. - v ned. gremo k sorodnikom - bratranec in sestrična sta praznovala 18 & 20 let, pa se nam še ni uspelo dobit - no, zdaj pa bo veliko srečanje & praznovanje - v pon. pa pičiva na Vrhniko - še eno srečanje ... Uf, še dobro, da sem na dopustu, da imam čas, a ne?