Pooh
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Punce, kam greste na NS? A gre katera delat tudi dvojni hormonski test? Na obali ima licenco dr. Lovšin, ki ga pa ravno v primernem času zame, ne bo - ima dopust tri tedne. Odločila sva se, da ne bova šla na NS, ker ti povedo samo verjetnost pri dvojčkih, natančne preiskave pri dvojčkih odpadejo, ker ne znajo ločit med celicami posamezega otroka...al nekaj takega. Tako, da pač, lahko bi sicer šla v Ljubljano, ampak se nama zdi brez veze dat 60€ za nekaj, kar niti ni sto procentno, ampak le neko ugibanje. Pa tudi splavila ne bi namensko, tako, da je brez veze. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Si bila ti kaj presenečena ob novički o dveh? Mene bi malce prizemljilo, moram priznati. Ja, seveda sem bila presenečena, ko mi je rekel ginekolog: "Vse kaže, da bosta dva!" . Po petih letih truda sva zagledala plus, že to je bilo veselje do stropa. Ko pa mi je rekel ginekolog, da bosta dva sem pa kar gledala v ekran ultrazvoka in imela nasmeh do ušes. Seveda so z novico povezane tudi dodatne skrbi, da bo vse uredu, ampak smo pripravljeni, da se borimo do konca :) Vesela sem, da imata vsak svojo posteljico, da rasteta, da jima bije srček in se zaenkrat tudi dobro počutim. Naslednji dan me je vprašal ginekolog: "No, a ste že prišla k sebi?" Meni se je pa samo smejalo Chi_Pita: pri nas naročajo na pregled v osmem tednu, ne prej. Ker takrat se naj bi že zagotovo videl srček. Anonimna: pij Donat, te bo odprlo ;)
|