Bety11
|
Dobro jutro....Upam, da je dobro za vse... Picaboo POGREŠAAAMMM...Ali se je sploh oglasila???? Kaj je novega pri Rubin, da tako žalosno pišete?!?! Mehčalec...Jaz sem ga uporabljala pred 20.leti...Zdaj ga NE, ker nočem, da me ta industrija izkorišča...Prepričavajo, da so dobre mamice samo tiste, ki dajo mehčalec med pranjem, Calgon pri vsakem pranju, Oxi...za vsako stvar....bul šit!!!. ..Mene že ne bodo imeli za norca...Smisel pranja je, da so cunje oprane in čiste....In vsaka stvar, če je čista, diši...Brisače z mehčalcem sploh ne vpijajo vode in nekateri dajo tako preveč te tekočine, da mi gre na bruhanje, ko pridem zraven.... Položaj otroka pri spanju....Otroška glavica je mehka in se bo med ležanjem in spanjem oblikovala. Sovražim videti tiste sploščene glavice, če otrok skozi spi na hrbtu...Prav kmečko in grdo za popiz..... Na stran se da otroka samo zato, da če kaj pobruha med spanjem gre proč od njegovih dihalnih poti in se ne zaduši.....Otrok vam bo sam povedal, kako najraje spi....Če ga daš na trebušček, potem vse te plenice pritiskajo na želodček.... Je pa ležanje na trebuščku odlična vaja za vse mišice in kupčka podre zagotovo brez bruhanja... Za spanje na boku....Zviješ veliko brisačo v rol (kačo) in jo daš otroku za hrbet (opora da se ne zvali na hrbet) in zadnji konec med noge, da ne visi ena nogica gor brez opore.....Spi kot angelček.... Prehranjevanje med nosečnostjo in dojenjem.....Moje izkušnje so pokazale, da otrok je tisto, kar med nosečnostjo uživaš...Če ješ čisto vse in raznoliko, ne bo nobenih problemov med dojenjem. So pa otroci zelo različni. Moja punca se je samo dojila 8 mesecev in vse drugo, kar sem dala je ven prišlo točno tako, neprebavljeno (korenčkov sok je prišel na plenico, kot da bi ga samo zlila tam in ne bi ga otrok spil).... Po tem obdobju je jedla čisto vse in ni bilo panike, seveda še dojila sem naprej..... Zadnji fant pa sploh ne ve, kaj so problemi....Že prvi dan iz bolnice sem se najedla fižola in pri njemu ni bilo nič opaziti.... Alergije pri nas ne poznamo. Nekaj bi vas vprašala. Slišala sem eno informacijo (za mene glupost) in me zanima,koliko je resnice v tem: Iz bolnice te ne pustijo z otrokom, če nimaš lupinice!!! ...In sem rekla, da bom nalašč prišla z Mercatorjevo vrečko z otroški mi stvarmi in otroka bom vzela v roke, da vidim, kaj bo....Kdo je tisti, ki bo meni določal, kako bom jaz otroka nosila, nesla, prevažala.... Kaj je res, punce??? En lep dan vama želim....
|