polari
|
Dobro jutro! Kako lepo jutro je, najrajši imam čas od 6h pa do 9h, takrat je taki fajni luft.. IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 Poznam pa par žensk, ki so nakupile vse mogoče stvari, na koncu pa 3/4 vsega sploh niso uporabljale, ker otroku ni odgovarjalo,... Živa resnica, ja....tega se jaz tudi bojim, da bo preveč vsega, pol pa si misliš, kak si nor, da si vse kupoval....no, samo mislim, da ne bomo ostali samo pri enem , pa bomo za drugič še uporabili... Sicer pa sem jaz danes z nakupovanjem zaključila, nekaj stvari pa bomo naknadno kupili. Se bo moj lahko malo sprehajal med policami, hehe. Spanje : jaz imam tudi probleme tukaj. Vsi govorijo drugače...Včasih je veljalo, da spi na hrbtu. Nam so v šoli rekli, da naj na boku, pa ga malo obračaš...na trebuščku pa da je včasih lahko bolj kratek čas, samo moramo biti me zraven. Uf, kaj jest..moje sorodnice, koliko se spomnim, so skoraj vse jedle...izogibale so se jogurtom, ne vem zakaj, jaz jih obožujem...pa določenemu sadju, ki napenja, recimo hruške, pa slive, pa grozdje....Jaz tak tega glih ne jem toliko, tak da neke posebne diete jaz tudi ne bom izvajala, bomo vidli... Sem pa trenutno na zajtrku, vmes vas berem, potem pa grem cotke od oprat, pa še najine me čakajo, sem jih dala na stranski tir.... , potem pa grem spucat hladilnik. Pa premično previjalno si bom gor prinesla, pa jo malo umila..... Oooo, kak je fajn bit doma... Lep dan!