Maksi1
|
Dober večer. Olala pa smo poletno oranžni. Da pristavim malček svoj lonček na tem 5. delu. Majchy - odlično si otvorila to temo. za linke. Ajvi - žal mi je za Tarjo. Upam, da ji ne bo prehudo in si bo kmalu našla nove prijatelje. Claud - za ticker in lep avatar. Sunny - tenks za link. Mi je močno všeč. Gajči je pa na fotkah tak cukr. Pa za bazenčkanje. Balonchy - Matic je pa tudi pravi cartek. Super, da lepo je. Glede GH, mislim, da v času do enega leta zamenjaš večino obrokov s klasičnimi, s tem, da tisti pred spanjem naj bi bil še neki časa flaška. Surf - glede flašk bi ti svetovala, da si najprej kupiš po eno različnih velikosti in potem vidiš, kolko popije. Pr nas so še vedno v rabi ta male, čeprav nam počasi postajajo premajne. Glede cuclja - pa ne vzami prevelike luknje. Tanci - bravo za nakupe. Jaz bom tudi kmalu šla v Ikejo. Baje, da jo bodo septembra odprli tu blizu Gorice. Kolumbo in Urša - lepo, da se javljata. Uživajta še naprej. Mlea - kako že gre una zgodbica od žara, sej verjetno jo vsi poznate, ampak je tako resnična....... Pride mož domov in reče ženi, da danes pa bo on kuhal, se pravi, da bo pekel na žaru. Mož potem poklič še sosede na večerjo. In žena gre v trgovino, kupi meso, kruh, zelenjavo, oglje, pijačo. Vse to dostavi domov. Možu na vrt nese oglje in pivičko. Potem žena da marinirat meso, pripravi solato in sladico, pogrne mizo, postreže sosede s pijačo. Potem nese možu meso, da ga speče. Mož speče meso. Sosedje pohvalijo, kako dobro je spekel. Žena znosi na mizo še solato in sladico. Potem pomije posodo in žar. Mož pa ji s kavča reče: a ni lepo, ko ti ni blo danes treba kuhat. Črtica - sicer tvoja ideja ni slaba, samo jaz tiste reči, ki sem jih dobila za poroko in so v samo 2 kosih (dve šalčki, dva kozarca,...) redko kdaj rabim. Ponavadi so to res lepi kosi in mi je res škoda, da nabirajo prah, ampak redko kdaj pijeva šampanjc al pa kafe sama. Sicer pa vsak ima svoje navade in mogoče bosta onadva pa vsako obletnico nazdravla s tvojimi kozarci. Tako da, to kar sem napisala, je samo v razmišljanje. Konec koncev jih jaz ne poznam. No še neki o nas. Mi smo nabavli bumbota. Naši je močno všeč. Ko je in ji ne dam zadosti hitro žlice v usta, udari z roko po mizici od bumbota. Jutri jo moram slikat, da vam jo bom pokazala. No tolko do mene.
< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 28.7.2009 21:11:54 >
|