go_ta
|
Dober večer, punce Niko mal pančka, sam ga bo pol treba budit, ker nama prireja pravi šov - noče in noče zaspat. Uglavnem ... porodna zgodba, uf, zdi se mi 100 let nazaj Prejšnji teden v torek mi je zjutraj voda začela odtekat in itak panika, mojega klicala in sva letela. Ko sem prišla v P, so me pregledal: prst in pol odprta, plodovnica mlečna, vrat še ni bil zrel, CTG ni kazal popadkov, tko da so me sprejel na oddelek, da bi počakal. V torek ponoč sem dobila popadke, ampak neredne, ne preveč močne, zjutraj v sredo CTG jih pokazal, ampak po mnenju enega G niso bili dost redni in me je spet na oddelek poslal. Popadki so se potem nehali, proti večeru spet začeli, spet CTG, pa so se umirili Odprta sem bla še zmer isto, vrat še zmer nezrel, plodovnica še zmer odtekala (zato sem tud dobila antibiotike zarad infekcij). No s srede na četrtek sem pa dobila hujše popadke, ki so bile spet neredni, ampak to je bla že druga noč nespanja Hvala bogu je zjutraj drugi doktor na viziti rekel, da je zdaj že dost (plodovnica mi je odtekala od torka do četrtka!) in me poslal v porodno! Pregledal so me, sem bla 4 cm odprta, vrat pa zmehčan ... Dobila sem umetne popadke okol 9, ob 12.10 sva pa dobila najinega fantka Porod pa ... umetni popadki so bli kr hudi, sploh ko so povečeval dozo, ampak vse se je splačalo, ko je prišel Niko v moje naročje Pozabljeno! Pa imela sem SUPER babico res, vzpodbujala me je, mi pomagala, pohvalila, da mi gre super ... Še prerezana nisem bila nič! Dobila sem samo notranji šiv, ker me je mal raztrgal, ampak tega ne čutim. Moj pa je bil tud super, brez njega bi mi blo ful težje (čeprav na koncu nisem dojemala, da je zraven ) Smejal se je moji ritki, me masiral, držal za roko ... Ker sem bila priklopljena na umetne in CTG, se tud premikat nisem mogla daleč, ampak skoz je bil ob meni. Ko je prišel najin sonček, je skor zajokal Pol smo se pa 3 ure cartal, slikal, poklical naokrog. Potem na oddelk ... Ampak to je že druga zgodba Za drugič prihranim. Je pa res, da je tole starševstvo noro, tok novih občutkov, se še lovimo, ampak bo! Za zdaj pozdravček pa se tipkamo. Pa navijam za vas! Šivilja, čestitke!!