barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari Meni se tu pa tam malo vlije iz bradavice...ponoči, ko spim, pa vidim zjutraj madeže na pižami, pa tudi zdaj se mi je pravkar, ker sem sklonjena dol proti rač. Se še kateri to dogaja? Pa še nekaj, kar sploh nisem prepričana in ne vem niti, kaj sem vidla...pod tušem sem vidla čisto malo nekaj rdečega, zdelo se mi je kot rdeča sluz....je blo pa čist malo in niti nisem dobro pogledala, pa ne vem, če je meni kaj ''padlo'' ven ali ne... nimam pojma....sem malo prebirala druge forume, pa piše, da če bi že slučajno bil čep, da je ponavadi več, da prepoznaš, pa da ne naznanja nujno poroda...lahko se več tednov prej pojavi..samo malo bom bolj pozorna, kaj se dogaja....ni pa fajn, ko ne veš, kaj točno je in kaj to pomeni.... jaz imam izcedek nekje od 24 tedna ... isto je bilo prvič, potem pa ne duha ne sluha o mleku , nič se ne sekiraj, hormoni divjajo Za izcedek (a si se slučajno brila??) bi bila pa jaz pozorna, daj si vložek pa če bo še kaj pokliči G. Čep je pa pri nekaterih bel, pri drugih rdeč ..pri meni je bilo dva dni krvava sluz. jaz sem pa zdejle spucala celo stanovanje, razen dnevne, ker moj neki dela , pa morema en dan skupaj strop obrisat, ker imama nek klinčav les gor , drugače pa nimam nič kej za pucat, ker vse sproti delam, tak da samo po tavečjem s coto potegnem in je to to. lahko noč
|