|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
27.7.2009 23:33:23   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Meni se tu pa tam malo vlije iz bradavice...ponoči, ko spim, pa vidim zjutraj madeže na pižami, pa tudi zdaj se mi je pravkar, ker sem sklonjena dol proti rač. Se še kateri to dogaja?

Pa še nekaj, kar sploh nisem prepričana in ne vem niti, kaj sem vidla...pod tušem sem vidla čisto malo nekaj rdečega, zdelo se mi je kot rdeča sluz....je blo pa čist malo in niti nisem dobro pogledala, pa ne vem, če je meni kaj ''padlo'' ven ali ne... nimam pojma....sem malo prebirala druge forume, pa piše, da če bi že slučajno bil čep, da je ponavadi več, da prepoznaš, pa da ne naznanja nujno poroda...lahko se več tednov prej pojavi..samo malo bom bolj pozorna, kaj se dogaja....ni pa fajn, ko ne veš, kaj točno je in kaj to pomeni....user posted image

jaz imam izcedek nekje od 24 tedna ... isto je bilo prvič, potem pa ne duha ne sluha o mleku user posted image user posted image user posted image , nič se ne sekiraj, hormoni divjajo

Za izcedek (a si se slučajno brila??) bi bila pa jaz pozorna, daj si vložek pa če bo še kaj pokliči G.
Čep je pa pri nekaterih bel, pri drugih rdeč ..pri meni je bilo dva dni krvava sluz.

jaz sem pa zdejle spucala celo stanovanje, razen dnevne, ker moj neki delauser posted image , pa morema en dan skupaj strop obrisat, ker imama nek klinčav les goruser posted image user posted image user posted image , drugače pa nimam nič kej za pucat, ker vse sproti delam, tak da samo po tavečjem s coto potegnem in je to to.

lahko noč

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.7.2009 6:21:36   
vila MaLiNa
Dobro jutro, malo zajtrka za začetek vsem...user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.7.2009 6:26:40   
vila MaLiNa
Kako ste kaj spale? Sama sem kar vredu, glede na to, da zvečer ne zaspat, zjutraj pa tud ne...user posted image  Ampak zaenkrat sem naspanauser posted image

Danes se mi bo mogoče še kaj dalo narediti. Včeraj sem spekla čokoladne muffine in so takoj izpuhteli.

Glede kozmetike... a ni še malo prekmalu en mesec prej je kupovati? Koliko časa je sploh rok uporabnosti npr. pri hladilnem mazilu, ki je narejen v lekarni? Al se take stvari raje kupuje takrat, ko jih rabiš?
Se pravi, da od kozmetike rabimo:
-trdo milo (vsaj v šoli za starše so to rekli)
-mandljevo olje
-hladilno mazilo
-ribodermin
-alkohol
-fiziološka

sem mogoče še kaj pozabila?

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 28.7.2009 6:27:39 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
28.7.2009 6:32:19   
vila MaLiNa
JaLuca... no samo, da je prav. Zgleda, da ima vsak ginekolog to drugače urejeno. In če ni nobenih problemov toliko bolje, da se ne komplicirauser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
28.7.2009 6:32:48   
oktavija
JUTROOOOO!!!!!

OOOOOOOOOOOO kak fajn zajtrk, Hvala Vila Malina!!!user posted image

Prišla sem vas malo pozdravit, ker šibam danes zgodaj v mesto... Mi smo OK in upam da bomo ves dan saj bom danes malo več hodila....user posted image

Polari... tudi meni se pojavlja izcedek iz prsi, sam ne v veliki količini in tako pogosto..., no pa s tem rdečim izcetkom sem tudi že imela izkušnje, vendar ni bilo nič strašnega in še vedno je vse na svojem mestu in HB  bejbi še ne bo prišel tako hitro na svet...

Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
28.7.2009 7:29:18   
chebelica21
Dobro jutro,...

Mi še vedno spimo ponoči kot polhi, edino en sprehod imamo do wc-ja obvezno. Ampak zjutraj bi pa še vseeno spala,... user posted image Tako pač je,... user posted image user posted image Saj hvala bogu, da teden hitro mine,... user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
28.7.2009 8:18:32   
polari
Dobro jutro!
Kak je fajn, ko ne rabiš it v službo! Nisem se še prav navadla, hehe...

Vila MaLiNa, kak bi pojedla taki zajtrk!!!Mmmmmmmm...verjetno se bo kateri zdelo smešno, ampak jaz imam za zajtrk vedno najprej čokolino....ker sem vsako jutro grozno lačna, pa mi ne paše neki kruh ali pa sendviči. user posted image

Moj user posted image je prišel z nočne, pa spi, jaz pa grem malo v mesto, dokler je še vreme.....bo res dež danes?

Pa cotke še morm it kupit - št. 62.

Čao!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
28.7.2009 8:27:58   
sontschica
dobro jutro čvekice

kako smo kej danes? jaz sem si pa za zajtrk privoščila jajčka, zdej pa še kavica, brez katere res ni pravega začetka dneva.

včeraj sem bila na še enem UZju pa sem bila kar malce razočarana nad tem G (Tanik, bil je tvoj G), ker mi sploh ni nič sam povedal, sem ga mogla ful sprašvat, ekrana sploh ni obrnil proti meni (HB da mi je zadnjič naredila moja G UZ, da sem videla user posted image ). je pa za 33t5d težak 2154g. drugače je rekel da je vse v redu, kar je itak najvažneje.

čestitke vsem za dobro opravljene preglede.user posted image user posted image

izcedek iz prsi imam tudi jaz. ponavadi ko grem zvečer spat, vidim zjutri madeže na rjuhi (če spim gola) ali pa na pižami, pa tudi na modrcih se mi že pojavlja.

drugače pa imam oprane vse cotke, danes zlikam še zadnjo rundo. zdaj pa perem še dekce in odeje, pa posteljnino moram še, potem je pa vse pripravljeno za našega članauser posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
28.7.2009 8:42:54   
veselka
jutro user posted image

sem prou sladko spala... sem šla samo 1x na wc, pol se mi ni več dalo, pa tud user posted image me ni nič rukala v mehur...

a vas kej v pljučih stiska? mene že nekaj dni. zadnjič me je na nekaj minut cel dan... sej vem, da dojenček pritiska, sam tko pogosto? pa v glavi se mi zdi, mi ful pritisk vsake toliko naraste... no, mogoče zaradi vročine.

torbe za P še zdej nisem spakirala... se mi prav ne da. šampona in balzama ne bom kupovala ekstra, bom raje listek dala na kovček, kaj se še notri vrže ko bo čas, al bom pa kr notr že dala, pa po potrebi 1x na teden, ko si perem lase (več se mi ne da, pa tud potrebe ni, ker se mi sploh ne zmastijo) ven uzela in takoj nazaj notr dala. intimno milo tudi ne bom še eno kupovala... kaj nej z 2 odprtima...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
28.7.2009 8:44:14   
baby blue
Dobro jutro

vila MaLiNa super zajtrk... mmmmm

Jst sm se lepo naspala in zdej sem kot nova user posted image ... Mi je pa včeraj šef reku da lahko do porodniške izkoristim dopust ker je škoda da mi propade in tako sem sedaj od danes naprej lepo na dopustu s 16.8 pa na porodniški user posted image user posted image ... Samo vmes bom kdaj pa kdaj priskočila na pomoč ko me bo rabil... Mam k sreči samo par korakov od doma do službe - doma user posted image user posted image

Glede posteljnine... Sem pa dobila odgovor da te ki sem jo naročila ni na zalogi in da naj bi bi mi jo poslali v roku 5 - 10 dni... No saj se mi tako ali tako ne mudi glavno da bo prišla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4810
28.7.2009 8:48:03   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a vas kej v pljučih stiska? mene že nekaj dni. zadnjič me je na nekaj minut cel dan... sej vem, da dojenček pritiska, sam tko pogosto?

mene tut zelo pogosto stiska...ma že kakšna 2 tedna...pa ni kej za naredit...zarad tega tut ne morem ležat na hrbtu. sej bomo kmalu rešene teh nosečniških "radosti"user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
28.7.2009 9:00:23   
baby blue
Tudi mene stiska v pljučih... Prej me še ni odkar je pa tale neznosna vročina se mi pa kar pozna... Sploh pri hoji po stopnicah ali pa v manjši klanček... Sem kot zasopihan star vlak... ču čuuuu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4812
28.7.2009 9:35:18   
klaja
Polari skoraj je še malo prehitro za čep, kaj pa jaz vem. Meni se je prvič odluščil 3 dni pred porodom, drugič pa nisem opazila, sicer pa so mi itak sprožili porod 10 dni čez rok. Sicer pa nikoli ne veš, bodi pozorna, če bo še kaj več. Ko se čep odlušči in do poroda lahko traja tudi do 14 dni, nekatere pa včasih sploh ne opazijo, da se jim je odluščil čep, to je zelo različno.

Jaz pa sem ugotovila, da ko se gibam in kaj delam, da me sploh nič ne boli, če pa kje sedim ali počivam, pa sem potem še bolj crknjena. Tako da grem sedaj v akcijo otroško sobo sčistit.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
28.7.2009 10:05:29   
altaja
Ojla čvekice

še točno 1 mesec do PDP user posted image

Od jutri naprej ne odštevamo več mesece, temveč dneve... oooo noro hitro gre tole user posted image

Dečko se v bušiju dobro počuti pa tud buši je še dokaj visoko. No, vsaj sama nimam občutka, da bi se že kaj spustil. Tud težave z dihanjem imam še vedno, tako kot nekatere. Vse kaže da se nam nikamor ne mudi user posted image

Veselka, sama bom naredila isto. Toaletno torbico bom dala v torbo tik pred odhodom. Če bom pa kaj pozabila (kar skoraj sigurno bom), mi bo pa moj naknadno prinesel. Se sploh ne bom sekirala.

VilaMalina:
mislim da imaš vse kar je nujno potrebno za začetek. Mogoče še mazilo za bradavice zate, gazice in čistilne krpice in je to to. Je pa absolutno bolje da se kupuje sproti kot na zalogo.

Klaja, pri meni je danes tudi otroška sobica na sporedu. Ma da se šajna do Lublane user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
28.7.2009 10:10:10   
altaja
Bety11: Kje si??????? Že dolgo se nam nisi javila. Upam da čofotaš kje na obali in da se počutiš fantastično!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
28.7.2009 10:16:26   
Sarchi
dobro jutro...
slabo sem spala, celo noč wc in obračanje po postli kot nasedli kit, mi je pa zjutraj ko je moj user posted image šel v službo uspelo zaspat in sem do zdej lepo ninčkala. mmmmmm

tiščanje v pljučih...tega niti nimam, mene v žlički ful boli, tišči in peče.

danes bo pa mal osvežitve.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
28.7.2009 10:34:22   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

upam, da res. sonca sicer ni, je pa pritisk obupen. js bi dežka, pa ne vem, če je kej upanja na obzorju user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
28.7.2009 10:58:49   
Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

upam, da res. sonca sicer ni, je pa pritisk obupen. js bi dežka, pa ne vem, če je kej upanja na obzorju user posted image

ja res ne vem al bo sam dol tiščalo...nej se dežek usuje...tud jzt bi ga

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
28.7.2009 11:30:46   
barika
helow

jaz že tudi kar dneve odštevamuser posted image , moj pa tudi, je pa rekel včeraj, da se mi je tebuh fuuul povečaluser posted image , morem zmerit danesuser posted image .

Sem hotla zdejle sobo prebelit, pa ne morem iz kleti barve prinesit, ker je pretežkauser posted image , bom pa jutri.

Jaz pa zadnje čase spim ko polh, edino obračat se ne smem, medenične kosti se mi že širijo in me posledično vse peče, hodim ko raca (moj mi pravi kar "ga"user posted image user posted image ), tale en mesec bom pa še zdržala, čeprav so mi začele tudi noge zatekatiuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
28.7.2009 11:35:58   
altaja

Sem hotla zdejle sobo prebelit, pa ne morem iz kleti barve prinesit, ker je pretežkauser posted image , bom pa jutri.

Pa boš lahko sama? Jst sem prejšnji teden poskušala pa ni šlo.. Stegovanje gor in sklanjanje dol,.. zvečer pa trd in težak trebuh sta me prepričala, da je malce prehuda zame. Je moj pol popoldne 1,2,3 pobarval in je blo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
28.7.2009 11:40:18   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Pa boš lahko sama? Jst sem prejšnji teden poskušala pa ni šlo.. Stegovanje gor in sklanjanje dol,.. zvečer pa trd in težak trebuh sta me prepričala, da je malce prehuda zame. Je moj pol popoldne 1,2,3 pobarval in je blo.

jap, imam samo 1 steno, pa še to samo do polovice, ker jo je mali umazal.
ČE bom pa mojga čakala z beljnenjem, pa še kakšno leto nič ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
28.7.2009 11:43:49   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow

jaz že tudi kar dneve odštevamuser posted image , moj pa tudi, je pa rekel včeraj, da se mi je tebuh fuuul povečaluser posted image , morem zmerit danesuser posted image .

Jaz pa zadnje čase spim ko polh, edino obračat se ne smem, medenične kosti se mi že širijo in me posledično vse peče, hodim ko raca (moj mi pravi kar "ga"user posted image user posted image ), tale en mesec bom pa še zdržala, čeprav so mi začele tudi noge zatekatiuser posted image

a šele zdej? ker meni so se moje že na začetku nosečnosti in sem bla čist razštelana. pa že prej sem imela kar lepe boke, do zdej so pa prou srednjeveški, sam ne tolk mastni user posted image . čeprav me zadnje čase spet zadaj ful boli, kot bi se še širilo.

pa zdej ko presredek masiram... mam pravega šarpeja spodaj, da ne govorim o obliki... sm k narobe obrnjena hruška user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 28.7.2009 11:48:15 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
28.7.2009 11:44:10   
altaja

ČE bom pa mojga čakala z beljnenjem, pa še kakšno leto nič ne bo user posted image user posted image

Hahaha, ja, vem kako je to. Ja, ja, bom... jutr user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
28.7.2009 11:46:22   
barika

Hahaha, ja, vem kako je to. Ja, ja, bom... jutr user posted image

ne ne, pri nam ni jutri ampak ... pa seeeejjj je še čas, kje pa je še septemberuser posted image pa kaj si tak neučakana....user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
28.7.2009 11:47:41   
barika

helow

a šele zdej? ker meni so se moje že na začetku nosečnosti in sem bla čist razštelana. pa že prej sem imela kar lepe boke, do zdej so pa prou srednjeveški, sam ne tolk mastni user posted image

pri men je še od prvič vse raztegnjenouser posted image user posted image ,zdej je treba samo malo še popravituser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?