Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:19:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj sem spet sama? jaz sem tu, sem slikice iz fotiča dol devala zato me zdaj ni bilo.. sem ti na voljo. Midve pa boma res mogle na pijačo ko se bova ponovno v Mullerju srečali Kdaj kaj greš?? Še vam ni zmanjkalo kašic? Sva bila v soboto..naredila zalog plenic, kašic, pa ostale robe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:20:03
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Glede seznama: Trinity22, PERSIDA- bi vaju prosla še enkrat za sliko od trebuha, ker sta jo tako čudno pomanjšali, da slik ne morem najt v originalni velikosti- ne morem pomanjšat na pravo velikost (lahko tudi sami pomanjšata na shrani.si in potem skopirata kodo ''KODA ZA FORUM (S PREDOGLEDOM)''. ema tiara- slika od tvojega miška je narobe obrnjena(in prevelika), jaz je pa ne morem obrnit pravilno, ker je shranjena v čudni velikosti na ringaraji. Bi te prosla če nardiš isto kot sm prosla persido in trinity22. stefii- slika od Taj Gabriela, ko ima 4 mesce se mi ne prikaže jo lahko prosim še enkrat prilimaš? sem pomanjšala,upam da je dovolj,mi pa ne gre do dem...je pa v albumu 10slika...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:20:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš ne, ne gre. Zato je boljše imet en cucelj sam za sokce.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:20:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sva bila v soboto..naredila zalog plenic, kašic, pa ostale robe eh, nisi resna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:21:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš Res???? Kaj tebi se je isto zgodilo? Od katere firme pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:22:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sva bila v soboto..naredila zalog plenic, kašic, pa ostale robe eh, nisi resna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:24:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš Res???? Kaj tebi se je isto zgodilo? Od katere firme pa? kaj cucelj ali sok? Sok Fructal, cucelj NUK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:24:25
|
|
|
|
Najaa
|
Ok, očitno me res ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:24:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš ne, ne gre. Zato je boljše imet en cucelj sam za sokce. se strinjam, samo če sedaj res grdo zgleda ....sva do sedaj imela jaboljčnega pa ni sledi..no, saj jih ne more biti, ker korenček vsebuje ta kerotin, ki jih v tistih samoporjavitvenih kremah, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:25:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš Res???? Kaj tebi se je isto zgodilo? Od katere firme pa? kaj cucelj ali sok? Sok Fructal, cucelj NUK A tak..te je očitno od vseh firm isti šmorn...jaz imam sok Alette, cucelj pa Avent...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:26:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, očitno me res ni. Pa Najaa, če sem te že citirala, kaj ti tudi nič nazaj ne bereš, tako kot Nina00?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:26:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, očitno me res ni. kak ne, če pa pišeš?!? Sem hotela dat slikice gor pa je očitno *Majale* tak okupirala shrani.si, da mi strani sploh ne odpre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:27:01
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! zakaj pa jaz ne dobiš khm... a morm kej rečt sploh?? Ne, ne rabiš..sem že rekla puncam naj vse na FB povejo... ma ne vem če so kej rekle Res? Kaj ti pošljem ZS, da boš vedela tudi ti? lahkooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:27:15
|
|
|
|
Najaa
|
Zato pa korenčkov sk po žlički, pa bo cucelj čist in lep. p.s. Se opravičujem za (navidezno) užaljenost. love you all...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.7.2009 21:28:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:28:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zato pa korenčkov sk po žlički, pa bo cucelj čist in lep. p.s. Se opravičujem za (navidezno) užaljenost. love you all... po žlički..mi glih takrat ko ji sok devam,tak lepo pihne v žlico, da je sok vse povsod drugje kot pa v njenih ustih
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.7.2009 21:29:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:30:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zato pa korenčkov sk po žlički, pa bo cucelj čist in lep. p.s. Se opravičujem za (navidezno) užaljenost. love you all... po žlički..mi glih takrat ko ji sok devam,tak lepo pihne v žlico, da je sok vse povsod drugje kot pa v njenih ustih Pri nas pa vse mimo steče, kot vsako jutro, ko mu D3 kapljice dajem... Pa šemoj ga res ogromno popije čez dan, imam vedno flaško na sprehodih zraven, da mu dam za žejo...da bi to v vozičku z žličko izvajala.. No way! Mam rajše oranžen cucelj....no pa saj ga tak ne pije rad...korenčkovega
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.7.2009 21:32:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:31:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zato pa korenčkov sk po žlički, pa bo cucelj čist in lep. p.s. Se opravičujem za (navidezno) užaljenost. love you all... po žlički..mi glih takrat ko ji sok devam,tak lepo pihne v žlico, da je sok vse povsod drugje kot pa v njenih ustih Pol pa naredi tak kot moja bivša sodelavka. Ko je dala hčerki prvo porcijo, da sama poje, je naokoli dala rjuho in tamalo gor sedet. Oblekla jo je pa v slinček, tisti z rokavi. Pripravila kamero in začela snemat. Tamala pa je prijela krožnik in si ga direkt na glavo obrnila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:32:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pol pa naredi tak kot moja bivša sodelavka. Ko je dala hčerki prvo porcijo, da sama poje, je naokoli dala rjuho in tamalo gor sedet. Oblekla jo je pa v slinček, tisti z rokavi. Pripravila kamero in začela snemat. Tamala pa je prijela krožnik in si ga direkt na glavo obrnila. mala mora bit faca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:34:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pol pa naredi tak kot moja bivša sodelavka. Ko je dala hčerki prvo porcijo, da sama poje, je naokoli dala rjuho in tamalo gor sedet. Oblekla jo je pa v slinček, tisti z rokavi. Pripravila kamero in začela snemat. Tamala pa je prijela krožnik in si ga direkt na glavo obrnila. mala mora bit faca Ja, sam zdaj je že velika. Že fante okol lovi in mami dela skrbi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:36:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Glede seznama: Trinity22, PERSIDA- bi vaju prosla še enkrat za sliko od trebuha, ker sta jo tako čudno pomanjšali, da slik ne morem najt v originalni velikosti- ne morem pomanjšat na pravo velikost (lahko tudi sami pomanjšata na shrani.si in potem skopirata kodo ''KODA ZA FORUM (S PREDOGLEDOM)''. ema tiara- slika od tvojega miška je narobe obrnjena(in prevelika), jaz je pa ne morem obrnit pravilno, ker je shranjena v čudni velikosti na ringaraji. Bi te prosla če nardiš isto kot sm prosla persido in trinity22. stefii- slika od Taj Gabriela, ko ima 4 mesce se mi ne prikaže jo lahko prosim še enkrat prilimaš? sem pomanjšala,upam da je dovolj,mi pa ne gre do dem...je pa v albumu 10slika... sem šla iskat ja... ma neki maš manjšo velikost pa me heca sm si drznla uzet še slike od tvojega trebuščka in od prvih dnevov v P (predvidevam) pa bom dala na seznam... ok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:36:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, očitno me res ni. kak ne, če pa pišeš?!? Sem hotela dat slikice gor pa je očitno *Majale* tak okupirala shrani.si, da mi strani sploh ne odpre meni tudi trokira...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:37:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zato pa korenčkov sk po žlički, pa bo cucelj čist in lep. p.s. Se opravičujem za (navidezno) užaljenost. love you all... po žlički..mi glih takrat ko ji sok devam,tak lepo pihne v žlico, da je sok vse povsod drugje kot pa v njenih ustih haha... meni je pa danes zakašljal z mlečno kašico v ustih... ma je blo lepo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:37:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, sam zdaj je že velika. Že fante okol lovi in mami dela skrbi. pol pa je še večja faca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:37:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, očitno me res ni. kak ne, če pa pišeš?!? Sem hotela dat slikice gor pa je očitno *Majale* tak okupirala shrani.si, da mi strani sploh ne odpre meni tudi trokira... zdaj ko si totalno uničla, verjamem da ti trokira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:37:49
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 MaJaLe res si pridna z urejanjem tega seznama jaz bom dala še enkrat sliko od trebuščka gor, pa upam da bo zdaj šlo, ker jaz to prav ne obvladam hvala bom uzela eno drugo sliko iz tvojega albuma, ker ta me ne uboga (una.. 36.teden)...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?