|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
27.7.2009 9:10:13   
witto
Ma te kašice so itak vse dobreuser posted image ,meni je njboljši frutolino.Ko sem bila noseča,se ga nisem mogla najestuser posted image (in potem se čudim od kje mi 36kg?) Drugače sem ok, ta teden imam en kup stvari za opravit, v soboto mi pride že moj oče, spet bo gužva v bajtiuser posted image ,v nedeljo imamo krst, in evo, pa bo Matija imel 6 mesecev. Ma kako čas beži. Ti kako si?
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: witto

aha,hvalauser posted image .bomo šli danes kupit
jaz ga kupujem kar v mercatorju.....je pa še meni dobrega okusa(samo zase ga še pocukram)user posted image

in kako si drugače?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
27.7.2009 9:17:10   
Čebel@

Ma te kašice so itak vse dobreuser posted image ,meni je njboljši frutolino.Ko sem bila noseča,se ga nisem mogla najestuser posted image (in potem se čudim od kje mi 36kg?) Drugače sem ok, ta teden imam en kup stvari za opravit, v soboto mi pride že moj oče, spet bo gužva v bajtiuser posted image ,v nedeljo imamo krst, in evo, pa bo Matija imel 6 mesecev. Ma kako čas beži. Ti kako si?

aha,hvalauser posted image .bomo šli danes kupit
jaz ga kupujem kar v mercatorju.....je pa še meni dobrega okusa(samo zase ga še pocukram)user posted image

in kako si drugače?

se boste imeli luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas itak nič novega.....kupujeva avto.....tavrana(ne vem če sem prav napisala).....iščeva metalno modrega ali pa rdečega(večinoma so sivi in črni),zato ga bova pripeljala iz Nemčije(samo še ne vem kdaj)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......kužki naši pa že hodijo,lajajo,se tepejo,renčijo in jejo kravje mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so že taki medvedkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
27.7.2009 9:17:47   
Čebel@
deja,kayica...tudi vama dobro jutro

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
27.7.2009 9:21:15   
Deja
Dobro jutro vsem!!!

Mi smo pa sedaj že dve noči super spali!!!!

Še enkrat hvala vsem za pomoč!!!

Zdaj pa šibam v Hoferja po robčke za ritko - mu od Babylove-a ne pašejo - ma čist rdečo rito!

Lep pozdrav...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
27.7.2009 9:37:04   
kayica24
Dobro jutro!!!!

Bi že prej kaj napisala,pa sem brala za nazaj,pa še Marinela cvili v postelji in se pogovarja namesto da bi spala in sem jo šla malo jezit,pa žgečkat, pa rokice in nogice "sem ji popala", zdaj pa je revica čist zmučena...user posted image

in mislim da tudi že aja....

Glede naših nočk vam ne bom nič pisala, ker je itak zmeraj isto...Marinela spi po 10 ur ali pa še več že od prvega meseca, tako da....user posted image user posted image user posted image

Nič,grem malo pospravit po hiši,ker je booooombaaaauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
27.7.2009 9:51:18   
claud
jutro!

Aljažu in Zarji čestitke ob obmesečniciuser posted image user posted image

No mi2 sva se zbudili in sva spet samiuser posted image .....
Spala je celo noč, ampak jst sm tako zmatrana, glavobol mam tak za pop.......user posted image

Boma2-v Leclercu dobiš fuuuuull poceni tisto za okrog postlce....sm kupla in zelo zadovoljna....
Priporočam,ker v raznih BC in podobnih trgovinah boš dala vsaj 50 ojro, jst sm dala pa mislm da manj kot 20...al 15....tm nekje no.....lahko pa jst pogledam...slikam vzorce...ti tuki pokažem pa mi poveš če ti vzamem in pošljem....se mi zdi da vitm nimate leclercauser posted image
Črtica je pa ena mamica k je že tud kr neki časa z namiuser posted image

Witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutro

BarbaraGS user posted image user posted image user posted image user posted image Za zdravljenje

Majchy ti si prou en speedy.....kaj če bi dons mal te naspidiranosti men posodlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 27.7.2009 9:53:52 >

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
27.7.2009 9:53:53   
kayica24
Claud kaj pa če maš glavobole zato,ker si padla zadnjič in se udarila v glavo?user posted image

bogica...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
27.7.2009 9:55:50   
claud
Kayica- ne vem...ne verjamem...sm mela sam buško pa je šla....
A tebe sm pa pozabla komentirat....user posted image super da mate še kr tako lepo spanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
27.7.2009 10:32:57   
Maksi1
Dobro jutro.

Nič vas nisem brala za nazaj, zato vas ne bom nič komentirala.
Na kratko pa o nas:
že cel mesec je naokoli odkar uvajamo GH in sem na svojo pupo prav ponosna. Ko je, veslo odpira kljunček. Prav lepo jo je gledat. Je pa res, da mleko ima vedno manj rada in tako od danes naprej bomo imeli dva obroka. Enega dopoldan, enega popoldan.
Drugače je pa kar pridna deklica, močno družabna. Še v igralnem centru ima rada, da sem z njo. Tako da...pucam bolj malo, igram pa se veliko. user posted image

Vsem skupaj želim en lep dan z mislijo, da je prav lepo, da nam ni treba na šiht v tej vročini.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
27.7.2009 10:55:12   
sunny24
Jutro!
Gaja se je zbudila lačna ob 6h, pol smo do 7:30 ble tuki v dnevni in na koncu smo obe zaspale in se zbudile ob 10h...Ku je pasalo! user posted image user posted image user posted image  Ven pa nismo nič šle...Gremo itak pol ob 14h h noni in bo tam na luftu full cajta.

majchy, full fajn, da si malo kradla! user posted image user posted image user posted image

maksi, super da Zarja trako lepo papca! user posted image

Ostalo...tema...sorry...Sm še zlimana

Nč, zdej grem počasi mojga zbudit...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
27.7.2009 11:37:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, full fajn, da si malo kradla! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem packa ker sem kradlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila da bi nalimale še kej od GH in bi naredila en tak fajn spisek za na začetek naslednje temeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
27.7.2009 11:39:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy ti si prou en speedy.....kaj če bi dons mal te naspidiranosti men posodlauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image brez problem.....evo je že na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
27.7.2009 11:41:04   
claud

user posted image user posted image user posted image brez problem.....evo je že na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
27.7.2009 11:43:11   
claud
Punce pazite mik mik prhaja h men!!! Ižanka ma že popokan asfalt, cesta visi....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
27.7.2009 11:47:28   
Čebel@
je bila mami na obisku.....je nama prinesla: http://www.lovecnacene.si/kos-za-plenice-angelcare-brez-smradu-90971/m/347490/#
sva jo pospremile do postaje pa sva se skoraj skuhaleuser posted image

SEM hANO SAMO SLEKLA IN JO DALA V POSTELJO NAPREJ SPATI-KER ZUNAJ JE RES PREVROČE....ups sory za črke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
27.7.2009 11:48:38   
Čebel@

Punce pazite mik mik prhaja h men!!! Ižanka ma že popokan asfalt, cesta visi....user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
27.7.2009 11:56:38   
claud

user posted image

to ni hec....čista resnicauser posted image
Ižanka ..........najboljša uspavanka za dojenčkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
27.7.2009 12:00:18   
claud
Waaaaa majchy super košuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh v tej vročini bo fajn, k ne bo smrdeluser posted image

verjamem da je vroče ja...zato sva mi2 kr lepo notr

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
27.7.2009 12:05:26   
Čebel@

user posted image

to ni hec....čista resnicauser posted image
Ižanka ..........najboljša uspavanka za dojenčkauser posted image
moja ko greva po luknjah in pesku ji ni nič jasno zakaj se ji rit treseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
27.7.2009 12:07:49   
Čebel@

Waaaaa majchy super košuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh v tej vročini bo fajn, k ne bo smrdeluser posted image

verjamem da je vroče ja...zato sva mi2 kr lepo notr
ja pa še2 kaseti je prinesla zravenuser posted image user posted image user posted image je rekla da sem jaz škrta(mi je bilo škoda kupit kanto za pleniceuser posted image ),pa še butasto se mi je zdelo ker ga je mami kupila sestri ko je rodila,tko da sedaj smo ga pa še mi dobiliuser posted image user posted image user posted image ja drekec zdej res bolj smrdi in imam kanto kar na balkonu,zdej bo pa kuluser posted image user posted image user posted image user posted image

midve bova šle šele zvečer spet venuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
27.7.2009 12:10:58   
claud
user posted image no če je pa sestri kupla, pa more bit enakopravnauser posted image

Jst tud čakam da bo ura 6 da grava ven

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
27.7.2009 12:26:19   
tanci29
dannnn

mik mik je letel mimo mene...me še zmer obračauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
27.7.2009 12:26:49   
Čebel@

user posted image no če je pa sestri kupla, pa more bit enakopravnauser posted image

Jst tud čakam da bo ura 6 da grava ven
se strinjamuser posted image user posted image user posted image mali je eno leto starejši in je že masikaj dobil,samo smo bi s stolčkom vse notri prinesli......pa mi je grdo da "tekmujeva " s sestro amapk če nečak kaj dobi,naj tudi Hana,saj sta oba njena vnuka ,a ni tko?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
27.7.2009 12:28:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dannnn

mik mik je letel mimo mene...me še zmer obračauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image a nisi lavfala za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
27.7.2009 12:29:49   
Čebel@
kaj bojo kaj vaši mulčki danes jedli za kosilo?pri nas bo banana+jabolko+keksuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

KT in zanositev
awwa

Ste se pred načrtovano nosečnostjo zavestno odločile, da boste počakale nekaj časa, glede na to, da ste jemale KT? Če da, koliko?

nisem čakala (40%)

1 mesec (4%)

2 meseca (5%)

3 mesece (16%)

več kot 3 mesece (35%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!